סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2015 12:15 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קנדה מקנחת בעוד תצוגת תכלית, 6:1 עצום על רוסיה עם 37:12 במכות לשער. כמו בגמר האולימפי מול שבדיה בשנה שעברה, קנדה נראתה כמו קבוצה שמתאמנת ביחד חודשים ולא כמו נבחרת כוכבים שנאספה אד הוק לאליפות. כמעט כל התקפה נגמרה במכה לשער של בוברובסקי המסכן, ובצד השני ההגנה הרגה את כוח האש הגדול של הרוסים שנראו ממש נחותים בכל היבט של המשחק - החלקה, מהירות, כוח, שליטה בפאק, תיאום קבוצתי.
אחרי שכבשה 49 שערים בשלב הבתים - 7 למשחק - קנדה מסיימת את ארבעת משחקי הנוקאאוט עם 27 שערי זכות ו-2 שערי חובה. דומיננטיות כזו אני לא זוכר באליפות.

במשחק על הארד, הנבחרת הצעירה של ארה"ב עם הישג מצוין לוקחת את הארד, הפתעה גדולה לאור ההרכב. 3:0 משכנע על המארחת צ'כיה, יארומיר יאגר שחזר לנבחרת לרגל האליפות הביתית נשאר בלי מדליה.

ממש כרגע גמר המערב, משחק ראשון. אנהיים מובילה 2:1 על שיקגו אחרי השליש השני. שידור ישיר בפוקס ספורטס.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2015 1:33 pm 
Hall of Famer

אנהיים מנצחת 4:1 במשחק מעולה של שתי קבוצות שנתנו הכל ושיחקו הוקי מסחרר במהירותו. המשחק היה הרבה יותר צמוד מאשר התוצאה מראה (השער האחרון הובקע לשער ריק אחרי ששיקגו הוציאו את השוער).

צריך גם לציין שעם הזכייה באליפות העולם של קנדה, סידני קרוסבי הפך לשחקן ה-26 שנכנס למועדון הזהב המשולש - שחקנים שזכו בשלושת התארים החשובים של ההוקי: מדליית זהב אולימפית, אליפות עולם וסטנלי.
מתוך ה-26 יש שלושה ששייכים למועדון אקסקלוסיבי עוד יותר, "מועדון הזהב המשולש הכפול" - כאלה שזכו פעמיים לפחות בכל אחד מהתארים. אלה הרוסים/סובייטים ויאצ'סלב פטיסוב ואיגור לריונוב, והשבדי פטר פורשברג. למותר לציין ששלושתם הול אוף פיימרים ומהשחקנים הגדולים בתולדות המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 2:22 pm 
Hall of Famer

טיילר ג'ונסון, הגיבור הבלתי צפוי של הפלייאוף, כובש שלושער ומוביל את טמפה ביי ל-6:2 ענק במס"ג. 1:1 בגמר המזרח לפני שני משחקים בטמפה.
ג'ונסון הוא בחור קטן יחסית לחלוץ הוקי קרח, 1.75 מ' ו-79 קילו. זו אולי הסיבה שלמרות הכשרון הרב שהראה בקריירת הג'וניור שלו, הוא לא נבחר בדראפט. טמפה ביי לעומת זאת האמינה בו, ולמרות שלא בחרה אותו נתנה לו חוזה רוקי של שלוש שנים.
טמפה ביי בכלל עברה מהפך בשנים האחרונות, היא ויתרה על שני כוכבי ההתקפה הגדולים שלה שהיו בין המבקיעים הטובים בליגה (אחד מהם משחק עכשיו נגדה בניו יורק ריינג'רס), והשאירה כוכב התקפה אחד - סטיבן סטאמקוס שהוא היום גם הקפטן שלה. ג'ונסון ודאי לא נחשב כוכב בקבוצה, אבל בפלייאוף הזסה הוא כבר עם 11 שערים, ואם טמפה תזכה בסטנלי הוא עוד יכול להיבחר ל-MVP של הפלייאוף נגד כל הסיכויים.
זה השלושער הראשון שכובש שחקן של טמפה ביי בפלייאוף אי פעם. זו גם הפעם השנייה בקריירה של הנריק לונדקוויסט, השוער השבדי של הריינג'רס שנחשב לשוער הטוב בעולם, שהוא סופג שישיה בפלייאוף. הפעם הראשונה הייתה במשחק הפלייאוף הראשון שלו, אי שם ב-2006.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 20, 2015 11:02 am 
Hall of Famer

אנהיים ושיקגו עם עוד משחק לפנתיאון, משחק שנמשך עמוק לתוך הבוקר בישראל ואיפשר לי לראות חלק ניכר ממנו. 2:2 אחרי הזמן החוקי, ורק בהארכה השלישית שיקגו מצליחה להבקיע במשחק הפלייאוף הארוך בתולדותיה (והשני הכי ארוך בתולדות הדאקס).
משחק פשוט אדיר של שני השוערים, קורי קרופורד של הבלאקהוקס ופרדריק אנדרסן של הדאקס (ואחרי שראינו בשנים האחרונות חלוץ סלובני שהופך להיות אחד מכוכבי ה-NHL, היום אנחנו מקבלים שוער דני שהוא אחד הטובים בעולם. מדינות ההוקי מהדרג השני מנפקות כוכבים).

בהארכה השנייה היה קטע מדהים, אני אחפש את הוידאו - פאק שאנדרסן עצר התעופף למעלה וחלוץ של שיקגו נגח אותו לתוך השער! ממש ככה, כמו חלוץ כדורגל. קפץ מעל המגן ונגח. משהו שגם שדרי המשחק שראו הרבה הוקי בחיים אמרו שהם לא ראו מעולם.
היה ספק בתחילה אם החוקים מרשים שימוש בראש (היה ברור שהם אוסרים על שימוש ביד או ברגל באופן מכוון כדי להבקיע). השופטים התייעצו ופסלו את השער. מאוחר יותר השדרים גילו שהשופטים צדקו - חוקי ה-NHL אוסרים הבקעה באמצעות מכה מכוונת עם "כל דבר שאינו המקל".
הנה זה כאן:
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=768243

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2015 2:38 pm 
Hall of Famer

לא יאומן, הנריק לונדקוויסט, השוער הטוב בעולם, חוטף שישיה שנייה תוך שני משחקים. אולי כבר עדיף אג'ידה?
הפעם זה נגמר רק בהארכה, 6:5 לטמפה ביי. ניקיטה קוצ'רוב, הווינגר הימני הרוסי, עם שער הנצחון כבר בתחילת ההארכה. טיילר ג'ונסון, גיבור המשחק הקודם, כבש שער גם הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 23, 2015 2:35 pm 
Hall of Famer

אז אחרי שאנהיים חזרה כמו גדולה מההפסד בשלוש הארכות ולקחה בחזרה את הביתיות משיקגו. גם הריינג'רס עושים את זה עם נצחון גדול 5:1 בטמפה.
הנריק לונדקוויסט, אחרי שספג שתי שישיות רצופות, נעל הפעם את השער - שער חובה אחד ו-38 הצלות. ריק נאש, הרכש הנוצץ שהגיע לפני שנתיים מקולומבוס ועד עכשיו איכזב, כבש פעמיים. גם מרטן סן לואי, מהכוכבים הגדולים ביותר בתולדות טמפה ביי שהלך בטרייד לריינג'רס לפני שנתיים, כבש סוף סוף בפלייאוף נגד הקבוצה בה כיכב שנים רבות ואיתה לקח סטנלי ב-2004.
אחלה גמרים אזוריים יש לנו, 2:2 בשתי הסדרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 25, 2015 11:49 am 
Hall of Famer

איזו סדרה יש לנו בגמר המזרח. הפעם בן בישופ נעל את השער, טמפה ביי מנצחת 2:0 במס"ג, והלייטנינג יכולים לסגור עניין בטמפה ולעלות לגמר הסטנלי לראשונה מאז זכו בו ב-2004.
בכל מקרה זה כבר נצחון גדול לקברניטי הקבוצה, שויתרו בטריידים על שני כוכבי ההתקפה הגדולים ביותר שלהם והרימו הרבה גבות. הכוכב שנשאר, סטיבן סטאמקוס, אתמול עם שער ואסיסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2015 11:19 am 
Hall of Famer

ואם אמרתי שגמר המזרח מצוין - גמר המערב זו אחת הסדרות הגדולות של השנים האחרונות. הוקי נפלא, מהירות מסחררת, מלחמה חסרת פשרות, ביצועים מדהימים ודרמות גדולות.
אתמול במשחק 5 אנהיים הובילה 4:2 עד פחות מ-2 דקות לסיום, ואז ג'ונתן טייבס - הקפטן וכוכב הגדול של הבלאקהוקס - השווה בשני שערים מהירים ולקח את המשחק להארכה דרמטית.
עד עכשיו במשחקים שהגיעו להארכה (בעצם להארכות, יותר מאחת) שיקגו הייתה זו שלקחה. אבל הפעם אנהיים צחקה אחרונה. זה לא לקח הרבה זמן, רק 45 שניות מפתיחת ההארכה, ואנהיים כבשה שער נצחון, 5:4 בסיום ו-3:2 בסדרה.
אני מקווה ששיקגו תנצח את משחק 6, פשוט הסדרה הזו שווה משחק שביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2015 3:21 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני באמת לא מבין גדול בהוקי אבל בשבוע שעבר ביליתי קצת בחוף המערבי ובאופן כללי אני יכול להגיד שבכל מקום שהראו את המשחקים זה ליד זה בו זמנית (בספורטס בר וכאלה), ההתעניינות בהוקי הייתה גדולה יותר מההתעניינות בכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2015 5:34 pm 
Hall of Famer

באזור כמו החוף המערבי זה די מפתיע, אני חייב להודות. מצד שני, באופן כללי נדמה לי שבשנים האחרונות ה-NHL מצליח יותר מה-NBA מבחינת ממוצע קהל באולמות (קראתי את זה בכמה מקומות ולא בדקתי בעצמי, אני מודה), למרות שאותו אולם שמשמש לשני המשחקים מכיל פחות צופים להוקי קרח (כי הקרח גדול יותר ממגרש כדורסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2015 6:03 pm 
Senior

אני לא מבין כלום בהוקי, אבל שאלה א-לה מכבי בכדורסל. נדמה לי שכמעט אין שחקני הוקי מובילים שמגיעים מארה"ב. הסתכלתי רנדומלית על סגל של שתי קבוצות אמריקאיות וראיתי שיש 4-5 שחקנים אמריקאים בסגל (ואין לי מושג אם הם שחקנים חשובים). ברשימה של הטופ 100 שחקני הוקי בכל הזמנים האמריקאי הראשון היה איזה מקום 40 (chris chelios).

למה זה קורה? למה אין שליטה אמריקאית כבר אם יש כסף קהל ועניין? ולמה יש כסף קהל ועניין אם אין שחקנים אמריקאים בקבוצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2015 9:27 pm 
Hall of Famer

אני לא באמת יודע את התשובה לזה, אני מניח שהתשובה היא המסורת של ההוקי בקנדה והחשיבות התרבותית שלו במדינה (לדעתי זה אפילו יותר משמעותי מאשר כדורגל בברזיל למשל), ובעקבות זה - הפער העצום שיש לקנדה בתשתית ההוקי שהולכת אחורה מאתיים שנה, ממתקנים בכל חור ועד לאחוז גדול באוכלוסיה שמשחק הוקי עוד מהגיל הרך.
צריך לציין שהמצב היה פעם עוד יותר קיצוני. ה-NHL שך פעם, למרות שהיו לו קבוצות בארה"ב מאז שנות ה-20, היה כמעט לגמרי נחלת שחקנים קנדים. גם היום זה עדיין ברובו כך (יותר מחצי מהשחקנים הם קנדים), אבל המשקל של האירופים והאמריקאים עלה עם השנים (האמריקאים היום הם בערך רבע מהליגה, הכי הרבה בהיסטוריה כמדומני). גם ליגת המכללות האמריקאית הולכת ועולה במשקלה בשחקנים שהיא מוציאה לדראפט ה-NHL, למרות שהיא עדיין - ותישאר כך להרבה שנים - נחותה מליגות המייג'ור ג'וניור של קנדה. קשה לסגור פערים תשתיתיים ותרבותיים בסדר גודל כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2015 10:29 pm 
Hall of Famer

אני מקווה שאין שם "חוק רוסי" ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 27, 2015 10:54 am 
Hall of Famer

גמר המזרח ההפכפך הולך למשחק 7 במנהטן! הריינג'רס מביסים את הלייטנינג בטמפה 7:3. דרק ברסארד, הסנטר של הקו השני, עם משחק לפנתיאון - שלושער ושני אסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 28, 2015 9:02 am 
Hall of Famer

יש יש יש. כמו שקיוויתי, גם גמר המערב מביא את סדרת הפנתיאון הזו למשחק 7. שיקגו מנצחת 5:2 עם שלושה אסיסטים של דנקן קית', אחד המגינים הטובים בעולם היום ללא ספק.
הלילה הפסקה, משחק 7 בגמר המזרח יתקיים במדיסון סקוור גארדן בלילה בין שישי לשבת. לילה אחרי זה , משחק 7 בגמר המערב, בהונדה סנטר שבאנהיים.
לו"ז סדרת הגמר עוד לא נקבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 30, 2015 5:31 pm 
Hall of Famer

טמפה ביי מנצחת 2:0 במס"ג ועולה לגמר גביע סטנלי, לראשוינה מאז הזכייה היחידה שלה ב-2004. הריינג'רס שוב נשארים כם כלום ושום דבר.
משחק בית שני רצוף שהריינג'רס לא מבקיעים, והלייטנינג מנצחים בסדרה הפכפכה שבה לביתיות לא הייתה משמעות (5 נצחונות חוץ ב-7 משחקים).
הלילה תיקבע היריבה בגמר מהמערב, במשחק 7 בין אנהיים ושיקגו. אם אנהיים תעלה, הביתיות תהייה שלה; אם שיקגו תעלה, לטמפה ביי תהייה הביתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2015 10:40 am 
Hall of Famer

שיקגו בלאקהוקס, הקבוצה הכי מצליחה ב-NHL בשנים האחרונות, עולה לגמר שלישי ב-6 עונות עם 5:3 גדול באנהיים, שסוגר את אחת הסדרות הגדולות של השנים האחרונות.
הקפטן ג'ונתן טייבס עם שני שערים, הופך למועמד גדול לתואר ה-MVP של הפלייאוף.

הגמר יתחיל בלילה בין רביעי וחמישי בטמפה. מאבק מעניין בין שתי קבוצות עם תפיסות שונות - שיקגו ששמרה על כל שלד הכוכבים שהעלה אותה לגדולה לפני 5 שנים, לקח שתי אליפויות ועלה עכשיו לעוד גמר; לעומת טמפה ביי שהגיעה למסקנה שהסגל שלקח אליפות ב-2004 מיצה את עצמו, ויתרה בתוך שנה על שני כוכביה הגדולים ביותר - וראתה כי טוב בדרך החדשה.
ואם מישהו חיפש סופרסטארים אמריקאים בליגה - בבלאקהוקס משחק אחד כזה, האמריקאי הטוב בליגה ואחד הטובים בכל הזמנים, חלוץ שם פטריק קיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2015 7:26 pm 
Hall of Famer

שיקגו הופכת פיגור של שער עם 2 שערים תוך 2 דקות בשליש השלישי, מנצחת 2:1 ולוקחת את הביתיות כבר בפתיחת סדרת הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 05, 2015 8:36 pm 
Hall of Famer

מטבע הדברים, הבחירה של דוד לוין כמס' 1 בדראפט ה-OHL העלתה אותו מייד על המפה גם אצל מי שלא שם לב אליו קודם. אתר Elite Prospects, אחד מאתרי המוק-דראפט המובילים, העלה אותו לרשימה המאד מצומצמת של ה-top prospects לדראפט 2018.
יש שם קנדי אחד, ארבעה רוסים, שלושה אמריקאים, שבדי אחד - וישראלי אחד.
http://www.eliteprospects.com/draftcenter.php?year=2018

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 12:16 pm 
Hall of Famer

טמפה מנצחת 4:3 במשחק 2 ומשווה את הסדרה.
הסיפור הגדול מהמשחק הוא אנדריי וסליבסקי, השוער המחליף הרוסי (צעיר בן 20) של הלייטנינג. השוער הראשון, הר האדם העונה לשם בן בישופ, ירד פעמיים לספסל מסיבות לא ברורות בשליש השלישי. וסילבסקי שהחליף אותו לא ספג ועמד בהתקפה לא פשוטה של אחת מקבוצות ההתקפה המוכשרות בליגה, במשחק הפלייאוף הרראשון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2015 11:04 am 
Hall of Famer

שער 3:15 לסיום מביא לטמפה ביי 3:2 יקר בשיקגו, ומחזיר את הביתיות לפלורידה. השוער הענק בן בישופ מתגבר על הפציעה המסתורית שגרמה לו לצאת בשליש השלישי במשחק הקודם ומשחק את כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2015 2:43 pm 
Hall of Famer

עוד משחק קשה וצמוד מסתיים ב-2:1 לבלאקהוקס, 2:2 בסדרה. מעקב השוערים של טמפה ביי נמשך - הפעם בן בישופ עם פציעתו המסתורית לא שיחק, אנדריי וסילבסקי הרוסי הצעיר עמד בשער במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2015 10:50 am 
Hall of Famer

2:1 לבלאקהוקס גם במשחק החמישי בטמפה, שכמו בגמר המזרח מתקשה מאד לנצח בבית משום מה. הבלאקהוקס יכולים לקחת את הסטנלי במשחק 6 אצלם ביונייטד סנטר.
אנטואן ורמט, לא אחד הכוכבים הגדולים, עם שער נצחון שני בסדרת הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 16, 2015 8:09 am 
Hall of Famer

יש גביע! 2:0 לבלאקהוקס ביונייטד סנטר, 4:2 בסדרה וסטנלי שלישי ב-6 עונות (שישי בסך הכל). במונחים של ה-NHL במאה ה-21, שבה עד עכשיו אף קבוצה לא זכתה בסטנלי פעמיים רצוף, מדובר בשושלת - גם בגלל שמדובר באותו שלד כוכבים בשלוש הזכיות.
ואתמול אכן היה היום של הכוכבים. דנקן קית', כוכב ההגנה, כבש ראשון. פטריק קיין שהוא האמריקאי הטוב בליגה בשנים האחרונות כבש את השני. קורי קרופורד השוער עם רשת נקייה ו-25 הצלות.
דנקן קית' זכה בגביע קון סמיית' (ה-MVP של הפלייאוף), הפעם הראשונה שמגן זוכה בתואר מאז 2007.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 04, 2015 7:54 pm 
Hall of Famer

בינתיים יש ידיעת הוקי מרעישה למדי שמשום מה חולפת ליד האוזן, גם באתרי הספורט הגדולים.
ה-NHL יצא במכרז רשמי לקבוצותצ משקיעים שונות להגיש הצעות לאקספנשן, ראשון מאז שנת 2000. אין הכרזה רשמית על אקספנשן אבל עכשיו נראה שהוא בלתי נמנע.
מן הסתם, לאור זה שכרגע יש חוסר סימטריה בין הקונפרנסים (16 במזרח ו-14 במערב) הכוונה היא לאזן את המספרים.

מי המועמדות לאקספנשן?

מועמדת חזקה מאד היא המילטון, אונטריו. לאור הקהל העצום של טורונטו מייפל ליפס, ה-NHL כבר מזמן השתעשעה ברעיון שמא יש באזור טורונטו-באפלו מקום לקבוצה נוספת. מן הסתם יש. אבל במקרה כזה, המייפל ליפס ובאפלו סייברס יצטרכו לקבל דמי הסכמה.

עוד מועמדת קנדית היא קוויבק סיטי, שהיא אמנם עיר קטנה, אבל התנאים מסביב השתנו ועכשיו גם ערים קטנות יותר יכולות להחזיק קבוצת NHL וגם להרוויח. לעיר הייתה פעם קבוצת NHL, היא לא הצליחה במיוחד ועברה ב-1996 לדנוור (היום נקראת קולורדו אוולאנש, ואחרי המעבר היא זכתה פעמיים באליפות).

עוד מועמדת היא ססקטון, העיר הגדולה בססקצ'ואן שהיא פרובינציה שאין לה, ולא הייתה לה מעולם, קבוצה NHL. לדעתי לא יהיה. ססקטון, וססקצ'ואן בכלל, היא שוק קטן מדי (עיר של פחות מרבע מיליון תושבים).

יש גם מועמדות בארה"ב. המועמדת שנחשבת למובילה היא סיאטל, שלא הייתה לה מעולם קבוצת NHL, אבל היו לה בעבר קבוצות הוקי מקצועניות בליגות שהיו אז בכירות, ויש בעיר ובסביבתה הקרובה שתי קבוצות מייג'ור ג'וניור. אז תרבות הוקי יש שם.

עוד מועמדת היא לאס וגאס שנחשבת לשוק שה-NHL מאד רוצה לכבוש. היו שם בעבר משחקי ראווה וגם משחקי עונה רגילה כולל משחקים תחת כיפת השמיים שמשכו עשרות אלפי צופים.

יוסטון גם היא מועמדת. העיר האמריקאית הגדולה ביותר ללא קבוצה NHL. בעיר יש קבוצת מיינור ליג ב-AHL, המיינור ליג המובילה. בשנות ה-70, כשהייתה קיימת ליגת מייג'ור מתחרה ל-NHL (ה-WHA) הייתה ליוסטון קבוצה בה, שלקחה שתי אליפויות. אחד מגדולי ההוקי קרח בכל הזמנים, גורדי האו, שיחק בה אז.

אחרונה חביבה היא קנזס סיטי. הייתה לה בשנות ה-70 קבוצת NHL שהחזיקה שם שנתיים (היום נמצאת בניוארק ומוכרת כניו ג'רזי דווילס). לדעתי אחרונה ברשימה מבין האמריקאיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה