לאומית כתב:
Carlton Myers כתב:
אני מניח שיש הבדל בין זונה (או "עובדת בתעשיית המין", לא רוצה לפגוע באף אחד) שעובדת בגרמניה או בהולנד באופן חוקי לגמרי, מאוגדת באיגוד מקצועי וזכויותיה מעוגנות בחוק לבין זונת הרואין בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב שמפעיל אותה סרסור. אני לא כל כך רוצה לערוך את הדיון המוסרי הזה בת'רד הזה דווקא, אבל אני חושב שדי ברור שזה לא אותו מקרה. בגרמניה אף אחד לא יסתכל מוזר על מי שהולך לבית זונות כחוק, ובוודאי שהמניפסט על "אדם מתועב" יעורר שם גיחוך. האמת היא שמדינות מתקדמות באירופה עושות בדרך כלל אבחנה ברורה בין זנות שהיא חוקית, לבין סרסרות שהיא אסורה. עכשיו, הקטע הזה של "אורן חזן סרסור" הוא נכון להיום שמועה. צודק אורן חזן שהוא לא צריך להתגונן מפני שמועות. אין לזה סוף.
חבל על הדיון התיאורטי, אנחנו לא בדיון הוכחות בבית המשפט. מעשית ההתפתלויות שלו ובמיוחד החזרה בו מההסכמה לבדיקת פוליגרף מעידה כי כל מה שפורסם עליו נכון וכנראה שזה רק קצה הקרחון.
אנחנו גם לא במערב הפרוע. אני שמח שאתה חורץ דין, אבל ייתכן שאתה לא בדיוק מוסמך לזה. גם לא חוטובלי.
שיהיה ברור, אני לא חושב שזה כבוד גדול לכנסת ולציבור הישראלי שאורן חזן הוא פרלמנטר. מנגד, אני לא ממהר להזדעזע והצביעות מצחיקה אותי. יש פושעים גדולים ממנו בסדרי גודל, חלקם הורשעו בדין, והם יושבים היום בממשלת ישראל או מקורבים לה. אף אחד אינו פוצה פה. אז עלילות חזן בבולגריה זה מה שמעניין ורלוונטי? לא מבין את זה. אם עשה עבירה פלילית, שיועמד לדין. אם לא עשה, הוא צודק במאה אחוז בטענותיו. רודפים אותו.
rony כתב:
קרלטון, אורן חזן, לפי הטענות, לא הלך לזונה בגרמניה וגם לא בהולנד, הוא הלך לזונות ואולי גם סירסר בהן בבולגריה, אני מניח שאני לא צריך להסביר לך את ההבדלים, וזה בלי לטעון שלהיות זונה בגרמניה או בהולנד זה כיף גדול.
אני באמת מתקשה להתמודד עם הצדקנות. אני מציע שתעשה תחקיר עומק כמה אנשים שאתה עובד עמם או שאתה בא במגע יומיומי עמם הלכו לזונה במדינות כמו בולגריה, רומניה, תאילנד וכמובן בישראל. אני מניח שאתה גם מעולם לא צפית בפורנו, שגם היא כידוע תעשייה מנצלת נשים (לא צוחק ולא מזלזל, ברצינות מלאה). באמת נראה לך סביר לטעון שכל מי שהיה עם זונה כדלעיל לפני ששימש בתפקיד ציבורי כלשהו לא יכול לשמש בתפקיד ציבורי? אני חושב שבזאת הורדת ממצבת המועמדים לתפקידים ציבוריים עשרות אחוזים מהמועמדים הגברים. זאת כניסה פאתטית וצדקנית לתחתונים של אנשים. מאחל לך הצלחה במסעך האישי בטיהור חייך מכל מי שאי פעם השתמש ולו בעקיפין בשירותי מין.