סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 7:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הלפרין ואליהו
הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 8:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עם כל הכבוד, "לתת מכה תדמיתית לירושלים" זה לא "הדבר המקצועי הכי טוב שמכבי יכולה לעשות". זה לא שיקול מקצועי בכלל.
לגבי אליהו, השאלה היא כמובן אחרי שנלחמת עם ירושלים והחתמת אותו לחוזה של טריליון דולר - איזה אליהו תקבל. האם את אליהו של סוף העונה הזו, שבנוסף לגויאבה גם משחק עם חשק, שומר, נותן גוף, מקריב עבירות, נלחם בריבאונד? או את אליהו הפרימדונה של רוב התקופה במכבי?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 9:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
ד"א הצצתי בסטטיסטיקה של אליהו מהפלייאוף וחוץ מהסדרה מול הפועל ת"א בה הוא היה מצוין, בסדרת החצי ובגמר הוא היה לא יותר מבינוני ואפשר להגיד שגפני (בהגנה) ותומפסון (בהתקפה) היו הרבה יותר משמעותיים ממנו. אז נכון שהוא מסר 4.3 אס' למשחק מה שעזר מאוד לשטף בהתקפה, אבל מצד שני קלע 9-33 מהקו בפלייאוף (27%)... דאנדרה ג'ורדן מארק פרייס לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 10:18 pm 
Senior

ראובן כתב:
בהנחה שאליהו לא ייפצע פציעה מרסקת קריירה, ההיגיון הוא שהפועל תחתים אותו לשלוש שנים נוספות. אין סיבה מיוחדת שמכבי ירצו אותו ואין סיבה מיוחדת שהוא ירצה להגיע למכבי ויש הרבה מאוד סיבות להפועל לרצות אותו. מן הסתם יהיה קצת כיפופי ידיים כמו שהיה עם פפי בזמנו, אבל הפעם אין את דני קליין בהפועל שיראה לאליהו את הדלת כמו שהראו לפפי.

כמובן שמכבי יכולים לנסות לשבור את השוק ולהציע לאליהו חוזה מופרך כלשהו. אני לא רואה שום סיבה עבורם לעשות את זה וזה לחלוטין לא מתאים להתנהלות של הפדרמנים עד כה.

יש סיבה. אין ישראלים מובילים בעמדות הפנים כמעט בכלל, אחרי אליהו יש נפילה גדולה. אם טיוס לא חוזר ופישר הוא כבר דיי זקן בו נגיד את האמת אליהו הוא השחקן היחידי ברמה של יורוליג בערך, מלבד מקל כמובן.

ברור שירושלים צריכה להחתים אותו, אבל גם ברור שאליהו לא מטומטם ואחרי שבפעם הקודמת הוא נתקע במחיר בדיחה בשבילו (משהו כמו 350 אלף דולר אם אני זוכר נכון) הוא ינצל לחלוטין את מעמדו בתום החוזה לדעתי להוציא מירושלים או מכבי סדר גודל של 600

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 10:27 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נכון. והוא יוציא אותו מירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 10:30 pm 
Senior

סבבה לו. אבל אם אני שמעון את פדרמן מה שהם נותנים אני נותן יותר. הוצאה שלו משם תחזק אותם במאבק מול ירושלים יותר מכל החתמה. כי אין לו תחליף מבחינתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 11:01 pm 
Hall of Famer

אני חושב שההפרש בין שני החוזים יצטרך להיות גדול מאוד בכדי שאליהו בכלל ישקול חזרה למכבי . הוא לא ילד שאפשר להדהים אותו עם נפלאות היורוליג , ואני בספק אם יהיה לו כוח שוב להיאבק עם זרים מובילים על מעמדו ודקות המשחק שלו , לקבל לעיתים ביקורות מהקהל , סדרות חינוך וכו' .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 11:03 pm 
מנהל פורום

א. הם לא אתה
ב. תרשה לי לפקפק בהצהרה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 11:11 pm 
Senior

shmueliki כתב:
אני חושב שההפרש בין שני החוזים יצטרך להיות גדול מאוד בכדי שאליהו בכלל ישקול חזרה למכבי . הוא לא ילד שאפשר להדהים אותו עם נפלאות היורוליג , ואני בספק אם יהיה לו כוח שוב להיאבק עם זרים מובילים על מעמדו ודקות המשחק שלו , לקבל לעיתים ביקורות מהקהל , סדרות חינוך וכו' .

אתה טועה. אליהו העדיף לחתום במכבי בזמנו באותו הכסף כמו ירושלים אבל הם פשוט דחפו אותו לירושלים.

לדעתי רק הכסף משחק תפקיד ומי שתציע יותר כסף שם הוא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 11:15 pm 
מנהל פורום

ולעובדה שבינתיים אליהו בילה שלוש שנים כשחקן פותח בהפועל אין משמעות בעיניך? ברור שבזמנו הוא העדיף את מכבי. כי בזמנו הוא היה שחקן בית של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 11:35 pm 
Senior

לא חושב שיש לזה משמעות, אולי אם זה אותו כסף. 50 אלף יותר הוא ילך לאיפה שהכסף לדעתי. כמו רוב השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 12:04 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עלתה לי איזו מחשבה כששמעתי היום את אליהו מדבר.
פלאשבק: במכבי הוא שמר בעיקר כשרצה שמכבי תממש את האופציה היקרה מאד שלו. הוא אמר אז "מי שאומר שהוא לא עובד על החוזה שלו, משקר".

היום שמעתי אותו מדבר. שאלו אותו מה קרה ומאיפה ההגנה הזו, איפה היא הייתה כל השנים? והוא? הוא התכחש שבכלל הייתה לו אי פעם בעיית הגנה, הכל סתם סיפורים.
ואז חשבתי: אולי הוא בעצם לא באמת התבגר בשנתיים האלה. לא פיתח מודעות עצמית. לא הפנים את החסרונות שהיו לו.
אז באמת מאיפה ההגנה הזו? וחשבתי: אולי הוא שוב עובד על חוזה. יכול להיות שבכל זאת, ועל אף הכל, הוא בונה על סעיף היציאה לאירופה שיש לו בחוזה, ומחכה להצעה גדולה.

(ושיובהר, סתם מחשבה. אני עדיין חושב כמו שחשבתי שהוא חתם, שהוא יישאר בירושלים עד סוף החוזה שלו לפחות).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 10:11 am 
Hall of Famer

עם איך שליאור מרגיש בירושלים ועם הקהל של ירושלים , ובתוספת ההתנהגות של הקהל של מכבי אליו , יהיה צריך הרבה מאוד כסף הפרש בין מה שיציעו לו ממכבי למה שיציעו לו בירושלים כדי שהוא יחזור לשם. אני מהמר שזה לא יקרה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 12:08 pm 
Hall of Famer

לא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 2:19 pm 
מנהל פורום

אם לחזור לנושא המקורי, חרשתי קצת את הוידאו של המשחק. זה ניסיון ליצור פירוט של המהלכים ההגנתיים במהלך הריצה הגדולה של הפועל ברבע השלישי, שהתחילה בפלוס 4 והביאה את ההפרש למעל 20:

ציטוט:
9:05 (47-38) - כדור ביניים (שעובר להפועל) אחרי שיוטר נופל על הריצפה ושלושה שחקנים קופצים עליו.

8:34 (47-38) - אילת יוצאת למתפרצת, אוסברי זורק שלשה עם יד של הלפרין בפנים ומחטיא.

8:07 (47-40) - פוסט אפ של אוסברי על הלפרין. עבירה של הלפרין בניסיון חטיפה.

8:02 (47-40) - פוסט אפ נוסף באותו המקום. אוסברי מסתבך ומאבד את הכדור במסירה רעה.

7:27 (47-42) - אוסברי מול הלפרין עם הפנים לסל. צעדים של אוסברי.

7:13 (47-42) - אליהו מאבד את הכדור ומתחיל ריצת אמוק אחרי נסים שיוצא למתפרצת וגורם לו לשנות את הזריקה ולהחטיא לייאפ קל (לטעמי המהלך המרשים של של המשחק).

6:24 (47-44) - כדיר מנסה להיכנס לסל על אליהו וזורק איירבול עם יד בפנים.

6:03 (47-46) - פיקנרול בין נסים ויוטר שמסתיים בסל (הסל היחיד במהלך הריצה של הפועל).

5:19 (49-49) - זריקה לשלוש של יוטר שהולכת החוצה.

4:55 (52-49) - שלשה של נסים עם יד בפנים של אליהו שהולכת החוצה (עבירה של תומפסון בריבאונד).

4:43 (52-49) - זריקה קשה של אוסברי על תומפסון שהולכת החוצה.

4:05 (54-49) - תומפסון מיירט מסירה של נסים.

3:46 (54-49) - כדיר הולך לצעד וחצי מול תומפסון ומחטיא.

2:57 (56-49) - שמחון מנסה לחדור על אליהו ונתקע ומאבד את הכדור לרייט.

2:49 (56-49) - אילת מנסה לצאת למתפרצת, אליהו מגיע משום מקום לחסום את המסירה לחוץ

בערך שני שליש מהמהלכים כאן הם על הלפרין או אליהו (ברור לגמרי שבהתחלה הם ניסו ללכת כמה פעמים למצ' אפ של אוסברי על הלפרין), ואליהו עשה שם כמה דברים מדהימים. אם היו אומרים לי בתחילת השנה שמה שהביא להפועל אליפות זו ההגנה של השניים האלה הייתי צוחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 2:29 pm 
Sophomore

הלפרין תמיד היה שומר סביר ולעתים גם טוב. אליהו תמיד היה נורא. אני לא רוצה להשמע רומנטי מדי, אבל גם אני מתרשם מהראיונות שאליהו מאד-מאד אוהב להיות בירושלים העונה. יכול להיות שסוף סוף הוא התבגר והחליט שהוא ממש רוצה לשמור.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 2:39 pm 
Senior

עופר האדום כתב:
עם איך שליאור מרגיש בירושלים ועם הקהל של ירושלים , ובתוספת ההתנהגות של הקהל של מכבי אליו , יהיה צריך הרבה מאוד כסף הפרש בין מה שיציעו לו ממכבי למה שיציעו לו בירושלים כדי שהוא יחזור לשם. אני מהמר שזה לא יקרה.

טוב שאתה מאמין לעצמך. 50 אלף דולר יותר במכבי ויחזור בכיף לקהל שלהם שגם יקבל אותו בשמחה וששון על זה שנטש את הירושלמים ועבר אליהם והוא יהפוך לסמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 2:55 pm 
מנהל פורום

טוב, אולי די עם היכולת להתנבא בפסקנות מה יקרה ואם לא אז זה ווין-ווין עבורי? לא היה לך מספיק עם מקל שכידוע כבר סגור במכבי והודעה תצא בתחילת השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 2:57 pm 
מנהל פורום

אין ספק שחלק מההגנה של ליאור זה הרצון לחוזה משודרג, זאת בערך ההזדמנות האחרונה שלו.
לקח אליפות, שחקן העונה, בן 30
אם לא עכשיו אימתי
התכחשות שלו להגנה הרעה שלו בעבר לא מראה בעיניי הדחקה או חוסר מודעות אלא חוסר רצון לדבר עם התקשורת על זה. הוא שונא את התקשורת, תמיד טוען שהביקורת עליו גם כשהיא לגיטימית, היא ארסית ובסיגנון מרושע שמח לאיד.
לא מתפלא שהוא בחר "להחזיר" להם
Having say that
פרנקו הוא סוג איוונוביץ בקטע של ההגנה, הוא יוצא מכליו מטעויות כאלה
על ליאור הוא אף פעם לא צעק מול הקהל בארנה, אלא לקח הצידה והדגים שוב ושוב איך לשמור עם הגוף ולא עם הידיים.
כאילו הוא עדיין מאמן אותו בנוער
ככה שהייתי מחלק את הקרדיט על ההגנה של ליאור בין פרנקו לחוזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 3:03 pm 
Senior

ראובן כתב:
טוב, אולי די עם היכולת להתנבא בפסקנות מה יקרה ואם לא אז זה ווין-ווין עבורי? לא היה לך מספיק עם מקל שכידוע כבר סגור במכבי והודעה תצא בתחילת השבוע.

השבוע רק התחיל. אם נגיע ליום רביעי ועדיין לא פורסם אני מסכים שהוא לא חתום. עדיין לא מסכים עם זה.

וזה לא פסקנות זאת דעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 3:50 pm 
Hall of Famer

בכל מקרה ליאור והלפרין חתומים לעוד עונה בחוזה וימשיכו בהפועל ירושלים .נזכיר שליאור מקבל 370K נטו והלפרין 280 יש לי הרגשה ששניהם(או לפחות אחד מהם) יסיימו את הקריירה בבירה.

אליהו חוץ מנושא ההגנה שיפר מאוד גם את נושא הריב' העונה ולא בכדי הוא נבחר לMVP (לא לשכוח שבשבועות האחרונים הוא עבר משבר אישי לא פשוט....)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], uriel17 ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה