סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 6:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 31, 2015 11:19 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה יישמע קצת מנותק מהמציאות כי לא בדיוק עקבתי אחרי קריית גת השנה , אבל אני חושב שמרבית העולות החדשות צריכות להמשיך ולהתבסס על אותו הסגל ( בהנחה שהמטרה כמו פה היא להישאר בליגה , ולא יותר מכך סטייל הפועל ת"א בזמנו וכו' ) .

הופמן ( 14.7 נק' , 4.7 אס' , 4 ר' , 2.8 חט' ) ויוני ניר ( 14.1 נק' , 7.4 ר' ) הראו כנראה מספיק בלאומית בכדי שיינתן להם קרדיט גם בליגת העל . אני לא משוכנע שגל איתן וליאור ליפשיץ יכולים להחזיק יחדיו את עמדת הרכז . ניב ברקוביץ' או אבי בן שימול אלו בהחלט שמות ראויים כדי לסגור את העמדה לצד אחד מהם .
איך הזרים הנוכחיים שלהם ? באילו עמדות הם יכולים לשחק בליגת העל ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2015 11:22 am 
Freshman

shmueliki כתב:
זה יישמע קצת מנותק מהמציאות כי לא בדיוק עקבתי אחרי קריית גת השנה , אבל אני חושב שמרבית העולות החדשות צריכות להמשיך ולהתבסס על אותו הסגל ( בהנחה שהמטרה כמו פה היא להישאר בליגה , ולא יותר מכך סטייל הפועל ת"א בזמנו וכו' ) .

הופמן ( 14.7 נק' , 4.7 אס' , 4 ר' , 2.8 חט' ) ויוני ניר ( 14.1 נק' , 7.4 ר' ) הראו כנראה מספיק בלאומית בכדי שיינתן להם קרדיט גם בליגת העל . אני לא משוכנע שגל איתן וליאור ליפשיץ יכולים להחזיק יחדיו את עמדת הרכז . ניב ברקוביץ' או אבי בן שימול אלו בהחלט שמות ראויים כדי לסגור את העמדה לצד אחד מהם .
איך הזרים הנוכחיים שלהם ? באילו עמדות הם יכולים לשחק בליגת העל ?

הזרים של קריית גת .אפילו בליגה הלאומית חוץ מהמשחק האחרון הם היו רק חלק מהקבוצה ולא הראו שהם שווים יותר מהליגה הלאומית. זה יהיה שטות להמשיך עם אחד מהם לליגת העל.
גל איתן לפי דעתי יותר מתאים כרכז מחליף שיתן הגנה טובה וגם ההתקפה שלו לא רעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2015 12:06 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

niv כתב:
אם מאיור ולירז לא יחשבו אז הייתי שם בגארד את סטו דאגלס\דני רובין

לירז אריאלי ? עם כל הכבוד וההערכה הוא בחיפה בקושי שחקן 12, למה שתשים אותו שחקן 7/8/9 בקרית גת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2015 12:26 pm 
Freshman

הרשים אותי במגדל. אבל בבדיקה נוספת בגלל שעבר את ה22 לא הייתי שם אותו. אולי כגארד שלישי (או את מאיור )
סטו דאגלס או דני רובין הם אופציות הרבה יותר טובות להיות מחליפים של הזר שיבוא ....לא יודע בנוגע לפארין.
בכל מקרה הקונספט היחיד שאני רואה את קריית גת עושים זה למצוא שחקנים שיוכלו להתקדם ושלא קיבלו צ'אנס בקבוצות אחרות.
אני חושב שבניתי לפחות בסגל הישראלי במגבלות החוקים שחקנים ישראלים שישלימו את הזרים שיהיו הכח של הקבוצה בצורה הטובה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 06, 2015 3:38 pm 
Freshman

סטו דאגלס חתם בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2015 10:10 pm 
Senior

טפירו קיבל נושא משלו (בצדק) אבל אף אחד לא טרח לעדכן פה. אז טפירו חתם.

היום מצטרף אליו פול דלייני.
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,68 ... tml?ref=hp

אני מוכרח להגיד שזה ציוות שנראה לי על פניו סופר בעייתי ולא ממש מבין את ההחלטה הזאת של קריית גת, לזר המוביל לצידו של טפירו.

טפירו צריך קלעי לצידו, שחקן יוצר. אני דווקא מחזיק מדלייני שחקן טוב, שומר מצוין אבל מדובר בגארד ששנה שעברה בצרפת קלע 15 שלשות ב24 אחוז ב33 משחקים.

אז נכון שיש להם את סטו דאגלאס שהוא קלעי טוב על הנייר אבל יש שם בעיה לא קטנה של חוק רוסי וקליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2015 11:16 pm 
Sophomore

קוף יש החתמה של זר שכן אהבת?
ליונס לא טוב, דילייני לא טוב.
דוקא טפירו בשלב הזה מה שנשאר ממנו זה קלעי מבחוץ. דילייני משלים אותו בהגנה (שומר מצוין) וגם התקפית הוא סקורר שהולך חזק לסל, ממוצעים יפים בצרפת ובאוקראינה ו-17 נקודות בעבר בליגת העל, עושה רושם החתמה פנטסטית לקבוצה כמו קרית גת וגם די מפתיעה. קשה לי להאמין שמקבל פחות ממאה אלף.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך א' יולי 26, 2015 11:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2015 11:26 pm 
Senior

מוזר בחולון אהבתי. חושב שהוא שחקן טוב מאד לליגה ומתאים ליד רוזנפלד.

חוץ מזה מה לעשות שרוב ההחתמות עד עכשיו לא טובות וחסרות הגיון.

אני אוהב את דלייני ואפילו מחזיק ממנו פשוט לחלוטין לא מתאים ליד טפירו. לטפירו אין קליעה ואין יכולת לייצר אבל הוא מחזיק בכדור רוב הזמן. לידו צריך קלעי טוב שיכול להיות יעיל בלי הכדור אבל לייצר שצריך.

רק דוגמא קטנה, אשדוד של עונת הגמר ברגע ששחררו את בראדלי ובמקומו בוסטיין וחגג קיבלו את הדקות הם השתפרו מאד.

אם למשל דלייני היה חותם בנס ציונה ליד נעימי הייתי אומר שזאת החתמה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2015 11:37 pm 
Junior

דלייני מקבל בקרית גת בדיוק 100 אלף דולר.
הוא מתאים מאוד לשחק ליד טפירו כי הוא שחקן הגנה מצוין.
שחקן שלפני שנה וחצי היה השחקן המוביל בקבוצה שהגיעה לשמינית גמר היורוקאפ והיתה מרחק נגיעה מהרבע, למעשה נאלצה לשחק את שני משחקי הבית במגרש של היריבה בגלל המלחמה באוקראינה.
אני מניח שהם יביאו סקורר עם קליעה משלוש בעמדה של הסווינגמן ואז לא תהיה שום בעיה.

חולון מאוד רצתה אותו אבל לא יכלה להציע את מה שקרית גת הציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2015 11:44 pm 
Senior

מתאים הגנתית, נורא התקפית.

אתה מדבר על סקורר בעמדה 3 אבל שוכח חוק רוסי חברי לאומית. עם מי בדיוק יוני ניר?

יש להם בעיה בהרכב הקבוצה הנוכחי בחוק הרוסי ובהתאמה.

זאת קבוצה שתראה הרבה מאד אזורית ותתקל במיליון בעיות נגד זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2015 11:45 pm 
Freshman

השאלה מי יהיה הישראלי השני בחמישייה בחוק הרוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2015 11:56 pm 
Senior

כרגע זה אמור להיות בכלל או יוני ניר או סטו דאגלאס (ואז או שדלייני בכלל על הספסל או שמשחקים בהרכב סופר נמוך ובעייתי הגנתית).

מדברים על זה שכנראה טישמן יגיע לשם. זה בטח לא יפתור את בעיית הקליעה ולא יעזור, למעשה רק יחמיר אותה. דלייני ליד טישמן וטפירו זה בעיה.

אני מסכים שדלייני משלים מאד את טפירו הגנתית אבל קבוצה שיש בה את טפירו שרק מתבגר, יוני ניר, דאגלאס ויש חוק רוסי קבוצה הגנה גדולה היא לא תהיה כבר.

היה עדיף להם למשל להביא את נואלס שגם הוא שומר מצוין (יותר טוב מדלייני) אבל קלעי טוב ולהשקיע את הכסף בעמדות 3, 4 ו 5 למשל אם באמת הישראלים שלהם בסוף יהיו טישמן, טפירו ודאגלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 27, 2015 1:39 am 
Junior

דילייני שחקן בשלוש רמות מעל נואלס. אף מאמן שפוי לא היה לוקח את נואלס לפניו.
כשיש לך הזדמנות לקחת שחקן נהדר כמו דילייני אתה לוקח ואחר כך מסדר את שאר הסגל שיתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 27, 2015 2:21 am 
Senior

הוקיץ' כתב:
דילייני שחקן בשלוש רמות מעל נואלס. אף מאמן שפוי לא היה לוקח את נואלס לפניו.
כשיש לך הזדמנות לקחת שחקן נהדר כמו דילייני אתה לוקח ואחר כך מסדר את שאר הסגל שיתאים.

ואז אתה מסיים בדיוק כמו שהפועל ת"א מסיימת כמו שהיא לקחה את תומפסון שהוא שחקן הרבה יותר טוב ממיימון.

התאמה היא לפעמים יותר חשובה מהיכולת של השחקן. לא למדתם שם בהפועל את הלקח הזה כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 27, 2015 2:23 am 
Senior

או אם אנחנו בעניין של קריית גת אז שנה שעברה שחררו שחקן הרבה יותר טוב כי לא התאים והביאו זר הרבה פחות טוב (אבל מתאים) וזה אולי היה ההבדל שעזר להם לעלות ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 27, 2015 3:52 am 
Junior

לא יודע מה הקשר בין זה שאני אוהד הפועל לבין הנושא אבל אני אתייחס להקבלה המוזרה שעשית בין שני המקרים.
דבר ראשון, בניגוד למקרה הנוכחי במקרה של הפועל מדובר על שני תפקידים שונים לגמרי. שיחררו שחקן פנים והביאו שחקן חוץ מה שהשאיר אותנו מאוד דלילים ורכים בצבע (והתרעתי על זה גם בזמן אמת אגב).
דבר שני, על אף הבעייתיות העצומה מבחינת תפקידים, אם דיז'ון תומפסון היה מציג יכולת שאפילו מזכירה את השחקן שהוא היה אף אחד לא היה מדבר על מיימון. בפועל הבן אדם היה סוג של גיס חמישי על המגרש אז לדבר על כימיה והתאמה זה נראה לי קצת תלוש.
כאן מדובר בסופו של דבר על שני שחקנים באותו תפקיד עם פערי רמות גדולים מאוד ביניהם. אגב, אם כבר הנושא עלה לא ממש ברור לי למה נואלס זו התאמה טובה יותר מדילייני ליד טפירו. טפירו בשלב הזה של הקריירה הוא שחקן שלא מסוגל לייצר כלום בעצמו, אני הייתי מעדיף יוצר מצוין כמו דילייני על פני יותר חלש כמו נואלס.
דווקא מבחינת קליעה טפירו סביר. אולי לא אידיאלי ליד דילייני אבל אם תבנה את הסגל בצורה נכונה זה יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 27, 2015 7:37 am 
Freshman

לאומית כתב:
חולון מאוד רצתה אותו אבל לא יכלה להציע את מה שקרית גת הציעה.

אם לחולון אין 100 אלף דולר לשים על גארד זר שמהווה העוגן של הקבוצה אז המצב קשה מאוד.
אם המצב עד כדי כך נואש עדיף לחכות לסוף ספטמבר ולהחתים.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 27, 2015 11:37 am 
Senior

הוקיץ' גם דלייני זה לא יוצר גדול. הוא שחקן של מגרש פתוח, חודר טוב, אבל בליגה שלנו עם הקליעה החלשה שלו זה מאד בעייתי. הוא צריך להיות בקבוצה מתאימה בשביל להצליח, הוא גם הרבה יותר רכז היום מאשר 2 כמו שהיה בתחילת הדרך.

עכשיו למה לא מתאים לטפירו הסברתי. טפירו מחזיק בכדור רוב הזמן וזה כנראה לא ישתנה בגילו. הוא צריך להיות 2 דברים מבחינה התקפית בשביל עדיין להיות יעיל (בדבר שהוא הכי טוב בו פיק אנד רול) וזה גבוהים שיודעים לשחק פיק אנד רול וקלעים טובים בצדדים בשביל לרווח את המשחק. דלייני קלעי נורא מבחוץ ובכלל שחקן שיכול לזרוק מבחוץ רק שהכדור אצלו ביד. דלייני הוא שחקן שצריך את הכדור אצלו ביחד.

נואלס הוא שחקן פחות טוב אבל הוא עושה בדיוק את זה. משחק בלי הכדור וקולע טוב מבחוץ. עשה שנה שעברה 12.5 נק' למשחק, המרחק בינו לבין דלייני שעשה 12 נק' למשחק בערך בקבוצת תחתית צרפתית הוא לא כזה רחוק. אם כי אני גם חושב שדלייני שחקן טוב יותר.

טפירו אומנם קלע טוב השנה מבחוץ אבל זה היה יוצא דופן לדעתי, בשנים הקודמות הוא קלע בין 32 ל22% (דווקא בעונת השיא) והוא בסה"כ קלעי בינוני מינוס מבחוץ. אתה חייב לדעתי לידו גארד שקולע טוב מבחוץ אחרת תפגוש בלי סוף אזורית ואז תאבד גם את כל היכולת של טפירו לשחק פיק אנד רול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 27, 2015 12:29 pm 
Freshman

בגלל זה הייתי הולך על שולדי בכל הכח ועל שלוש קלעי.
אלעד הופמן יכול להיות סבבה מהספסל שיתן הגנה.
אני רואה את זה כקבוצה אידיאלית לקריית גת:
1. מאיר טפירו, גל איתן
2. פול דילייני סטו דאגלס
3. קלעי, אלעד הופמן.
4. יונתן שולדבראנד., 4 עם קליעה
5. זר. יוני ניר
אבל אז אני רואה בעיה בחוק הצעירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 27, 2015 1:32 pm 
Senior

רק שהם לא יכולים לעמוד בהחתמה של שולדנבראד כלכלית.

להבנתי שולדנבראד סגור באשדוד במידה ויצליח לפתור את המחלוקת לגביי הפיצוי עם הפועל. במידה ולא הוא ישאר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 27, 2015 2:29 pm 
Hall of Famer

niv כתב:
בגלל זה הייתי הולך על שולדי בכל הכח ועל שלוש קלעי.
אלעד הופמן יכול להיות סבבה מהספסל שיתן הגנה.
אני רואה את זה כקבוצה אידיאלית לקריית גת:
1. מאיר טפירו, גל איתן
2. פול דילייני סטו דאגלס
3. קלעי, אלעד הופמן.
4. יונתן שולדבראנד., 4 עם קליעה
5. זר. יוני ניר
אבל אז אני רואה בעיה בחוק הצעירים

פרט לבעיית השחקן העשירי כאמור - הסגל הישראלי הנ"ל הוא בעלות מאוד גבוהה . אין הרבה קבוצות בליגה שמשלמות כסף לא קטן ( קרי , לא שחקנים צעירים שחתומים על גרושים ) לשישה ישראלים , בטח ובטח לא קבוצות תחתית .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 27, 2015 3:03 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
הוקיץ' גם דלייני זה לא יוצר גדול. הוא שחקן של מגרש פתוח, חודר טוב, אבל בליגה שלנו עם הקליעה החלשה שלו זה מאד בעייתי. הוא צריך להיות בקבוצה מתאימה בשביל להצליח, הוא גם הרבה יותר רכז היום מאשר 2 כמו שהיה בתחילת הדרך.

עכשיו למה לא מתאים לטפירו הסברתי. טפירו מחזיק בכדור רוב הזמן וזה כנראה לא ישתנה בגילו. הוא צריך להיות 2 דברים מבחינה התקפית בשביל עדיין להיות יעיל (בדבר שהוא הכי טוב בו פיק אנד רול) וזה גבוהים שיודעים לשחק פיק אנד רול וקלעים טובים בצדדים בשביל לרווח את המשחק. דלייני קלעי נורא מבחוץ ובכלל שחקן שיכול לזרוק מבחוץ רק שהכדור אצלו ביד. דלייני הוא שחקן שצריך את הכדור אצלו ביחד.

נואלס הוא שחקן פחות טוב אבל הוא עושה בדיוק את זה. משחק בלי הכדור וקולע טוב מבחוץ. עשה שנה שעברה 12.5 נק' למשחק, המרחק בינו לבין דלייני שעשה 12 נק' למשחק בערך בקבוצת תחתית צרפתית הוא לא כזה רחוק. אם כי אני גם חושב שדלייני שחקן טוב יותר.

טפירו אומנם קלע טוב השנה מבחוץ אבל זה היה יוצא דופן לדעתי, בשנים הקודמות הוא קלע בין 32 ל22% (דווקא בעונת השיא) והוא בסה"כ קלעי בינוני מינוס מבחוץ. אתה חייב לדעתי לידו גארד שקולע טוב מבחוץ אחרת תפגוש בלי סוף אזורית ואז תאבד גם את כל היכולת של טפירו לשחק פיק אנד רול.

בליגה שלנו, בניגוד לליגה הצרפתית האתלטית, הוא ילך המון לקו. גם במשחק עומד. הוא יהיה מהשחקנים שיגיעו הכי הרבה לקו.
לגבי ענין הקליעה מבחוץ, כל מה שאמרת רק הפוך. הוא אמנם לא קלעי גדול אבל לא גרוע כמו שמראה העונה האחרונה. דלייני, שיקבל את הכדורים בפינות אחרי מהלכים של הנעת כדור, יקלע את הזריקות החופשיות באחוזים גבוהים יחסית. הבעיה שלו, למשל בעונה האחרונה, שהוא שיחק רק רכז.
דלייני יהנה מאוד לשחק ליד אחד כמו טפירו שיחלק עמו את הנטל של הרכז, בחימיק למשל היה לו את שולר, לפעמים שולר הוביל את הכדור, לפעמים דלייני, השילוב עם טפירו אידיאלי בשבילו.

אולי הפלוס הכי גדול שהוא מביא לקבוצה כמו קרית גת - הניסיון שלו ברמות של היורוקאפ, הקשיחות שהוא מביא והיכולת שלו לקחת על עצמו את המשחק בדקות האחרונות, זה לבד יביא לקרית גת את ה-2-3 ניצחונות אקסטרה.

בנוסף, אני בטוח שם יביאו סווינגמן בעמדה 3 ועם חמישיה של טפירו, דלייני, סווינגמן עם יד מבחוץ, זר בעמדה 4 ויוני ניר/אליאספור/גור אריה נניח שיחלקו את העמדה הם יוכלו לעשות צרות לחצי מהליגה.
אני גם מחזיק מהמאמן שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 27, 2015 3:26 pm 
Senior

הרבה יותר קשה ללכת לקו ששומרים עליך אזורית. הקבוצה הזאת תראה המון אזורית לדעתי, כמעט כל המשחק (מה שינטרל את היכולת העיקרית של 2 השחקנים המובילים) .

בנוסף לחמישייה עם טפירו ויוני ניר היא מזעזעת הגנתית. יש פה יותר מידי בעיות לדעתי.

תזכור לאומית מה שאני אומר הולך בהתחשב בזה שעל פניו כרגע ה3 ישראלים המובילים של קריית גת יהיו בעמדות 1-2 גם כן. תהיה להם בעיה לא קטנה לשחק עם זרים בעמדות 2-3 לאורך יותר מ10 דקות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 27, 2015 6:51 pm 
Junior

הופמן עוזב את קרית גת.
הולך לבאר שבע בכסף גדול מאד לשחקן ישראלי בלאומית

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 27, 2015 7:02 pm 
מנהל פורום

באיזו עמדה הוא משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]