סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 3:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 19, 2015 12:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עדכון מצב:
בריטניה 1 - אוסטרליה 1. כצפוי, טומיק משווה מול דניאל אוונס. משחק הזוגות מחר יכריע את הטיי לדעתי.
בלגיה 1 - ארגנטינה 1. לאונרדו מאייר מנצל את היתרון האיכותי שלו על סטיב דרסיס, אבל לא בקלות.

שווייץ 2 - הולנד 0. פדרר לא מזיע הרבה.
קולומביה 1 - יפן 0. טארו דניאל חוזר מפיגור שתי מערכות, אבל בסוף חירלדו לוקח את החמישית. במשחק השני כרגע קיי נישיקורי לוקח את שתי המערכות הראשונות רק בשוברי שוויון מול אלחנדרו פאיה.
ברזיל 1 - קרואטיה 0. בלוצ'י מצליח בסוף להתגבר על מאטה דליץ'. המשחק השני בין זואאו סוזה ובורנה צ'וריץ' הוספק בגלל גשם, כשהקרואטי בדרך לנצחון עם 2 מערכות בכיס ו-4:1 בשלישית.
הרפובליקה הדומיניקנית 1 - גרמניה 1. אסטרייה בורגוס מביא נקודה היסטורית לדומיניקנים, אבל חוזה הרננדז לא מהווה יריב לפיליפ קולשרייבר.
פולין 1 - סלובקיה 1. ייז'י ינוביץ' נזקק ל-4 מערכות כדי להשוות מול נורברט גומבוס.

במשחק ההישרדות ספרד הביאה איתה את התותחים הכבדים, כנראה בשביל שיוכלו לקבל את הכרטיס לאולימפיאדה. אפשר לתאר מה עשו שם נדאל ופרר לדנים המסכנים.
ודרך אגב, ספרד היא אולי נבחרת הדייויס היחידה שיש לה קפטנית אשה. טניסאית העבר קונצ'יטה מרטינז היא הקפטנית של נדאל ופרר.

בדרג 2 האירופי, במשחק העלייה, הפתעה גדולה בפורטוגל כשהבלארוסי איגור גראסימוב, 302 בעולם, חוזר מפיגור 2 מערכות ומדהים את ז'ואאו סוזה, 48 בעולם. הפורטוגלים, ששווים הרבה יותר מדרג 2, מסתבכים מאד - לבלארוס יש שני שחקני זוגות ייעודיים מצויינים, האחד הוא הבלתי נגמר מקס מירני, השני סרגיי בטוב שהוא טופ-100 בעולם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 19, 2015 1:33 pm 
Hall of Famer

היום השני התחיל, ממש לא משעמם.

הודו 1 - צ'כיה 2. הפתעה אדירה בזוגות, אבל כשסטפאנק משחק דייויס קורים דברים לא צפויים. קשישא ופאבלסק מביסים בקלות מדהימה את בופאנה ופאאס.
אוזבקיסטן 1 - ארה"ב 2. בהיעדר הבראיינים, סם קוורי וסטיב ג'ונסון מסתדרים בקלות עם איסטומין ודוסטוב.

ממש תוך כדי שאני כותב את זה:
רוסיה 1 - איטליה 2, ממש הרגע איטליה שהציבה את בוללי ופוניני גם בזוגות מנצחת ב-4 מערכות את דונסקוי וקראבצ'וק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 19, 2015 7:24 pm 
Hall of Famer

בריטניה 2 - אוסטרליה 1. כצפוי הבריטים מעלים את האחים מארי ביחד, 5 מערכות של משחק נהדר, ובסוף נצחון על גרות' ויואיט.
לו אני וולי מאסור, אני בכל מקרה מעלה את לייטון יואיט למשחק החמישי מחר במקום קוינאקיס. אם מארי ינצח כצפוי, זה יהיה משחק ראווה לפרידה משחקן גדול בכלל ובדייויס בפרט. ואם טומיק יעשה את הבלתי יאומן וישווה, אז וודאי יואיט מתאים יותר למשחק מכריע. הוא יאכל אחד כמו דניאל אוונס לארוחת בוקר.
בחצי הגמר השני ארגנטינה מעלה את לאונרדו מאייר גם לזוגות, ובינתיים זה עובד מעולה - הוא וקרלוס ברלוק מובילים 2:0 במערכות בבלגיה.

שווייץ 2 - הולנד 1. בלי ז'אן ז'וליין רוג'ר ובלי ראוון קלאסן, זה היה אמור להיות של שווייץ, בטח כשפדרר עולה יחד עם קיודינלי. זה הלך לפי התוכנית, 2:1 במערכות, אבל אז תימו דה באקר ומאטווה מידלקופ עשו שתי מערכות אחרונות מדהימות וניצחו. זה כמובן לא יעזור להם הרבה כשפדרר יעלה למשחק הרביעי מחר.
פולין 2 - סלובקיה 1. קובוט ומטקובסקי המצוינים והמנוסים לא מתקשים.

ברזיל 1 - קרואטיה 1. בורנה צ'וריץ' השלים את הנצחון במשחק השני שנדחה בגלל גשם, כרגע 1:1 במערכות במשחק הזוגות.
בסנטו דומינגו קולשרייבר ופצ'נר מובילים 2:0 במערכות על אסטרייה והרננדז.
בקולומביה בינתיים הפתעה, הזוג היפני האלמוני לגמרי לקח את המערכה הראשונה נגד אחד הזוגות הטובים בעולם, רוברט פארה וחואן-סבסטיאן קבאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 19, 2015 7:38 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי, איפה סרביה בתוך כל הבלאגן הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 19, 2015 9:07 pm 
Hall of Famer

הפסידה ברבע הגמר לארגנטינה.

ובינתיים הסתיימו משחקי הזוגות בפלייאוף.
ברזיל 1 - קרואטיה 2. מרסלו מלו חובר לשותפו הישן ברונו סוארס, אבל לשותף הקבוע הנוכחי של מלו קוראים איוון דודיג, והיום הוא שיחק נגדו וגם ניצח אותו.
קולומביה 2 - יפן 1. הזוג העדיף של קולומביה מתאושש מאובדן המערכה הראשונה ומנצח כצפוי. המשחק הזה יוכרע במשחק החמישי אחרי שנישיקורי ישווה מחר.
הרפובליקה הדומיניקנית 1 - גרמניה 2. נצחון קל לקולשרייבר ופצ'נר.

משחק הזוגות בחצי הגמר השני בין בלגיה וארגנטינה נמצא כרגע בשובר שוויון במערכה הרביעית (2:1 לארגנטינה במערכות).
עדכון: הארגנטינים ניצחו ועולו ל-2:1 במפגש. אני עדיין הולך עם הבלגים, אבל ארגנטינה בעמדה מצויינת.

מי יארח את קומבינציות הגמר השונות?
בלגיה, אם תעלה, תארח בכל מקרה.
ארגנטינה, אם תעלה, תשחק בחוץ בכל מקרה. היה יכול להיות מאד מעניין אם ארגנטינה הייתה נוסעת לאוסטרליה למשל, לאור היריבות הישנה עם אוסטרליה בכלל ולייטון יואיט בפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 19, 2015 10:13 pm 
Junior

אחלה גמר בריטניה-ארגנטינה.
קלאסי שהבריטים יארחו את המשחק באיי פוקלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2015 12:04 am 
Hall of Famer

לי דווקא היה מתאים שלייטון יואיט, ממש לפני הפרישה כנראה, ינצח את המשחק החמישי עם הבריטים ויארח את הארגנטינאים.מי שמכיר את סיפור היריבות בין נבחרת הדייויס של ארגנטינה ולייטון יואיט לא יכול שלא לרצות כזה דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2015 7:24 am 
Junior

אני עם ראי, לא רק בגלל החיבה ליואיט. לא רואה את זה קורה. מארי מאוד מאוד רוצה את התואר הזה.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2015 10:33 am 
Hall of Famer

הכי מתאים היה אם הארגנטינאים היו מחזירים את נלבנדיאן למפגש כזה...

אבל אני לא רואה מי יכול לעצור את הבריטים בדרך לתואר. מארי זה מארי, וכמובן יש לבריטים אוסף גדול של שחקני זוגות מזצויינים כולל הוא עצמו.

ובינתיים:
הודו 1 - צ'כיה 3. ייז'י וסלי מביס בקלות בקרב הצעירים את יוקי באמברי, וצ'כיה בבית העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2015 10:50 am 
Hall of Famer

אוזבקיסטן 1 - ארה"ב 3. הפעם דניס איסטומין לא מחולל נס, ג'ק סוק מנצח ב-4 מערכות וארה"ב בבית העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2015 2:48 pm 
Hall of Famer

רוסיה 1 - איטליה 3. פאביו פוניני סוגר עניין על גבאשווילי.
שווייץ 3 - הולנד 1. אחרי הכשלון המפתיע בזוגות, רוג'ר פדרר היה צריך לעלות לעוד משחק. כצפוי הוא מנפנף את תימו דה באקר ומשאיר את שווייץ בדרג העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2015 3:28 pm 
Hall of Famer

פולין 2 - סלובקיה 2. מרטין קליזן לא נותן לייז'י ינוביץ' לסגור עסק, מספרי 2 יכריעו מי תהייה בבית העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2015 5:05 pm 
Hall of Famer

בריטניה 3 - אוסטרליה 1! אנדי מארי לא מתקשה גם מול טומיק. גמר ראשון לבריטניה מאז 1978. אז היא הובלה בידי ג'ון לויד, והובסה 4:1 ע"י ארה"ב בהנהגתו של ילד בן 20 ושמו ג'ון מקנרו.
אנקדוטה: כשאנדי מארי לקח את וימבלדון, הוא הי הבריטי הראשון שלקח את וימבלדון מזה 77 שנה - האחרון שעשה זאת לפניו היה פרד פרי. אותו פרד פרי היה גם זה שהוביל את בריטניה לזכייה האחרונה שלה בדייויס ב-1936, רוב הסיכויים שאנדי מארי יירש אותו גם כאן.

בלגיה 2 - ארגנטינה 2. ההחלטה לצוות את לאונרדו מאייר בזוגות כנראה עלתה לארגנטינה בנקודה הזו, מאייר לא התייצב ודייגו שוורצמן שעלה במקומו נכנע ללא תנאי לדויד גופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2015 5:49 pm 
Hall of Famer

פולין 3 - סלובקיה 2! היסטוריה - פולין לראשונה בתולדותיה בבית העליון. מיכאל פז'יסייזני, 143 בעולם, אחראי על הנקודה המכריעה.

במשחק המכריע בחצי הגמר בבלגיה, סטיב דרסיס מוביל 4:3 עם שבירה על פדריקו דלבוניס במערכה הראשונה.
במשחק הרביעי בין קרואטיה וברזיל, 1:1 במערכות בין צ'וריץ' ובלוצ'י.
במשחק הרביעי בין הדומיניקנית וגרמניה, 4:3 לקולשרייבר על אסטרייה-בורגוס במערכה הראשונה עם הסרב אחרי שבירות הדדיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2015 10:15 pm 
Hall of Famer

בלגיה 3 - ארגנטינה 2! בלגיה בגמר אחרי שסטיב דרסיס משלים מהפך יפה מאד מול ארגנטינה.
בלגיה גם תארח את הגמר מול בריטניה.

בפלייאוף:
הדומיניקנית 1 - גרמניה 4. אחרי שהמערכה הראשונה הגיעה ל-4:4, קולשרייבר השתלט על המשחק והפסיד רק עוד 3 גיימים עד סופו. גרמניה נשארת בבית העליון, ולקינוח מנצחת גם בדד ראבר. החלום של אסבטרייה בורגוס הגיע לקצו בפלייאוף, אבל הישג מדהים לו ולנבחרת שלו.

ברזיל 1 - קרואטיה 3. הילד בורנה צ'וריץ' מנצח בקלות גם את משחק היחידים השני שלו. עם מארין צ'יליץ' תהייה להם נבחרת מפחידה בבית העליון בשנה הבאה.

קולומביה 2 - יפן 2. כפי שהיה צפוי, יפן חייבת שמס' 2 שלה טארו דניאל ייקח נקודה. נישיקורי כצפוי השווה, ועכשיו המשחק החמישי בין דניאל לאלחנדרו פאיה, שרוצה להביא את קולומביה לראשונה אי פעם לבית העליון.
בינתיים דניאל עושה את העבודה, לקח מערכה ראשונה ומגיש עכשיו לשנייה ביתרון 5:3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2015 10:17 pm 
Hall of Famer

אגב, תוצאות מושלמות לישראל בפלייאוף, יש לציין.
בכל המשחקים בין אירופיות ללא-אירופיות, האירופיות ניצחו ועלו לבית העליון. מה שאומר - פחות נבחרות טובות בבית האזורי 1 של ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2015 11:10 pm 
Hall of Famer

קולומביה 2 - יפן 3. המשחק האחרון של הפלייאוף מגיע לסיומו, הילד מנצח את הוותיק, והחלום הקולומביאני להגיע לראשונה לבית העליון נגוז.

מחר ייקבעו הדירוגים לבית העליון ולבתים האזוריים 1 ו-2, ביום רביעי ההגרלה.
מדרג 2 עלו לבית האזורי 1 פורטוגל, שהתגברה על הפיגור מול בלארוס, והונגריה החלשה למדי שניצלה את זה דימיטרוב הבריז לבולגריה (וכך ישראל קיבלה מתנה גם בנושא הזה).

אז הקבוצות בבית האזורי 1 בשנה הבאה עם ישראל: ספרד, רוסיה, הולנד, אוסטריה, סלובקיה, רומניה, אוקראינה, פורטוגל, הונגריה, והמנצחות בקרבות ההישרדות בסוף אוקטובר (שבדיה מול דנמרק, ליטא מול סלובניה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 20, 2015 11:19 pm 
Sophomore

יש סיכוי לקבל את ספרד? או שיש מדורגות או לא מדורגות?
אגב, במידה ובריטניה תזכה....כל הרביעיה המובילה תזכה בדיוויס (פדרר,ג'וקוביץ, נדאל, מארי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 21, 2015 9:10 am 
Hall of Famer

יש מדורגות, היום נדע מי מדורג. ספרד תהייה מדורגת מן הסתם, ישראל גבולית. אם ישראל תהייה מדורגת, לא נפגוש את ספרד.
יש בדרג 1 האירופי בשנה הבאה 12 נבחרות כפי שפירטתי למעלה, 6 יהיו מדורגות ו-6 לא. 5 יהיו מדורגות מעל ישראל בטוח - ספרד, סלובקיה, הולנד, רוסיה ואוסטריה. עכשיו השאלה היא אם הנצחון של אוקראינה על ליטא בסופ"ש העלה אותם מעל ישראל. אם לא - ישראל תהייה מדורגת. אם אוקראינה עברה את ישראל - הם ידורגו וישראל לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 21, 2015 4:07 pm 
Hall of Famer

ובינתיים (פרסום ראשון??) חיזוק משמעותי אפשרי לנבחרת בריטניה לקראת גמר גביע דייויס, בהנחה שאנדי מארי לא מספיק (למרות שלדעתי הסיכוי קלוש).
אליאז' בדנה, מי שהיה עד לא מזמן הטניסאי הבכיר של סלובניה, התאזרח בממלכה ועבר לייצג אותה בסבב ה-ATP. אני לא יודע מתי התאזרח רשמית, אם התאזרח לפני שנתיים הוא כבר רשאי לייצג את בריטניה בדייויס (את סלובניה הוא לא ייצג בדייויס ב-3 שנים האחרונות). בכל אופן עד השנה הוא עדיין היה רשום כסלובני בסבב, עכשיו הוא כבר רשום כבריטי.
בדנה מדורג 55 בעולם, דירוג השיא שלו, מה שהופך אותו מיידית למס' 2 הבריטי. אם הוא התאזרח כבר לפני שנתיים ולא רק עכשיו, הוא יוכל לשחק עם בריטניה בגמר (למרות שכאמור אני מניח שהוא קיבל את האזרחות רק לאחרונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 21, 2015 4:12 pm 
Hall of Famer

טוב, מתברר שאין פה סיפור בינתיים... בדיקה מהירה מעלה שבדנה התאזרח רק במרץ האחרון, מה שאומר שהוא עדיין לא eligible לשחק עבור בריטניה. למעשה הוא ביקש מה-ITF כבר במאי אישור חריג לשחק עם הנבחרת הבריטית, ונדחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 21, 2015 11:14 pm 
Hall of Famer

אנדי מארי מתעתד לוותר על מאסטרס סוף השנה בשביל הדייויס.
לא זוכר שום דבר שדומה לזה.
והוא בכלל סקוטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 21, 2015 11:30 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מרגיש צורך לכפר על ההפסד ההוא לישראל (בהנחה שזכרוני לא מטעה אותי והם אכן הפסידו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 22, 2015 7:58 am 
Hall of Famer

מארי שיחק פעמיים נגד ישראל.
פעם אחת ברמת השרון כשהיה ילד בן 17, כתבתי עליו אז שנראה בארץ את אחד הכשרונות העולים... הוא שיחק רק זוגות, וכמעט לבד (השותף שלו היה שחקן בינוני ומטה) עשה קרקס מרם וארליך שהיו אז בשיאם. בריטניה ניצחה בזכות שני נצחונות יחידים של גרג רוזצקי, והנצחון בזוגות.
הפעם השנייה הייתה בבריטניה. ישראל התייצבה בהרכב חסר מאד, ומארי כבר היה טניסאי מכובד, 40 בעולם או משהו כזה. בגלל ההרכב החסר של ישראל, אנדי רם עלה למשחק היחידים מול מארי, ולמרבה ההפתעה לקח את שתי המערכות הראשונות כשהוא משגע את מארי עם סרב אנד וולי יעיל. אז מארי התאפס על עצמו וניצח, אבל שילם על זה מחיר כבד.
מארי עלה גם לזוגות, ושיחק שוב 5 מערכות לפני שהפסיד לרם וארליך.
שני משחקים של 5 מערכות עלו לו ביוקר, הוא נפצע ולא התייצב למשחק היחידים ביום האחרון מול נועם אוקון. המחליף שלו סחב את נועם אוקון, נכון, ל-5 מערכות... אבל אוקון ניצח וישראל ניצחה במפגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 22, 2015 8:05 am 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
אנדי מארי מתעתד לוותר על מאסטרס סוף השנה בשביל הדייויס.
לא זוכר שום דבר שדומה לזה.
והוא בכלל סקוטי

אם הוא מוותר על המאסטרס, לא רק שהוא מוותר על פוטנציאל לרווח של מיליונים - הוא גם יחטוף קנס כבד מה-ATP, כי ההתייצבות בטורניר היא חובה אם אין סיבה רפואית.
ודרך אגב, זה נכון לא רק לאנדי אלא גם לאחיו ג'יימי, שאמור להשתתף באותו טורניר בזוגות וסביר להניח שגם הוא יוותר אם אנדי יוותר.

עוד לא פורסמו הדירוגים להגרלות, אבל מבט על הדירוג הכולל שהתפרסם כבר מראה שאוקראינה אכן עברה את ישראל, אבל ישראל עברה את אוסטריה שאיבדה כנראה נקודות משנים קודמות. מה שאומר שישראל אמורה להיות מדורגת בהגרלה, ולכן אלה היריבות האפשריות שלה במשחק הראשון:
אוסטריה בחוץ, רומניה בבית, פורטוגל בחוץ, הונגריה בחוץ, המנצחת בין סלובניה וליטא (סלובניה בחוץ, מול ליטא ביתיות לפי הגרלה), המנצחת בין שבדיה ודנמרק (שבדיה בבית, דנמרק לפי הגרלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shiver ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: