סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 343 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2015 1:40 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
לא זוכר אם הזכירו פה אבל אני מאוד מרוצה מכך שגוטמן זימן את דור פרץ. עם הפציעה של נאתכו שלא ממש מצליח להביא את היכולת מצסקא במדים הלאומיים יהיה נחמד אם יתנו צ'אנס לפרץ הצעיר והמאוד מוכשר. אני לא זוכר אם במכבי הוא משחק יותר כבלם אבל הייתי משחק איתו כקשר דפנסיבי לצד ביטון. שני החבר'ה התמירים האלו יכולים להחזיק את הקישור האחורי של הנבחרת בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2015 1:47 am 
Hall of Famer

העונה לא משחק במכבי כבלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2015 10:20 pm 
Hall of Famer

מבלי שצפיתי יותר מדי בבחור - נראה כמו "קשר אחורי קלאסי" מבחינת המימדים שלו , הטיפול בכדור וכו' . יהיה מעניין אם יקבל קרדיט משמעותי בקמפיין הבא ( לאחר שכמובן יצבור עוד ניסיון אירופי עם מכבי ת"א , דקות משחק רבות בליגה וכו' ) .

סלובקיה ורומניה יהיו ביורו אם ינצחו במשחקם האחרון בלוקסמבורג ובאיי פארו ( בהתאמה ) . רוסיה גם כן תעפיל אם לא תפסיד בביתה למונטנגרו . אלבניה צריכה ניצחון בארמניה כדי להעפיל ( על חשבונה של דנמרק שכבר סיימה את משחקיה ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2015 10:23 pm 
Hall of Famer

איזה נבחרת פח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2015 10:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

פשוט מדכא לראות את הנבחרת שלנו. חבורה של איטיים ועקומים שלא מסוגלים למסור שתי מסירות בנגיעה או להגביה כדור מדויק. חצי דקה לסיום זמן פציעות במקום לארגן התקפה אחת נורמלית מספיקים לאבד וביטון עושה עבירה מאחור מקבל צהוב ויפסיד את המשחק הבא.
וטב"ח 2 הוא שחקן בלתי נסבל. לא עושה שום פעולה תכליתית, לא יודע מתי למסור ומתי לבעוט. בליגת העל העלובה המהירות שלו בד"כ מספיקה מול המגנים האיטיים אבל ברמה האירופית הוא סתם שחקן טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2015 11:24 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

איזה פאקינג לוזרים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2015 11:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אז אנחנו נסיים במקום רביעי או חמישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2015 11:32 pm 
Junior

מי ששוב האמין שנעלה ליורו או אפילו לפלייאוף משול לאלה ששוב ושוב נופלים בהשקעות על הבטחות על תשואות לא הגיוניות. אנחנו פשוט גרועים וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2015 11:42 pm 
Junior

לא מבין למה דור פרץ לא שיחק.

מליקסון שחקן רשלן וטיפש. עזב את השחקן שלו לאנחות רק כדי לראות אותו שואל את מרציאנו לאיזו פינה הוא רוצה את הכדור. נבחרת עם מסורת של לוזריות וזה לא ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2015 11:46 pm 
Junior

עכשיו כשאין יותר סיכוי ריאלי לעלות סוף סוף יש סיכוי לעלות.
מנצחים את בלגיה ברביעי ומקווים שהקפריסאים יוציאו נקודות בבית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2015 11:49 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
arielbp כתב:

מליקסון שחקן רשלן וטיפש. עזב את השחקן שלו לאנחות רק כדי לראות אותו שואל את מרציאנו לאיזו פינה הוא רוצה את הכדור. נבחרת עם מסורת של לוזריות וזה לא ישתנה.

מליקסון אולי רשלן וטיפש, אבל הוא לא מגן, ןקצת קשה לדרוש ממנו מיומנות במשהו שלא עשה מעולם. לעומת זאת, הוא מאומן ע"י מאמן רשלן וטיפש, שבניגוד למליקסון דווקא אומרים שמילא את התפקיד הזה פה ושם בקריירה שלו. הוא היה אמור לדעת שהוא שם שחקן אחד שיעלה וירד על כל הקו, שהוא לא מגן ולא יודע להיות מגן, אז מישהו צריך לעזור לו מהקשרים האחוריים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2015 11:50 pm 
Hall of Famer

ולסיכום, הגיע הזמן לאזרח גם כדורגלנים.
מעבר לזה שהצברים לוזרים, באו היום שני מתאזרחים והראו לצברים מאיפה משתין הדג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2015 11:56 pm 
Hall of Famer

מביך. בהחלט מביך.
יואב כתב פה לפני כמה זמן כמה הכדורגל שלנו הולך אחורה. אני מסכים עם זה. אנחנו רק מתרחקים מאירופה. הנבחרת שלנו משחקת בצורה שבלונית ומשעממת כמו שנבחרות היו משחקות בשנות ה-60'. איך קורה שבכל העולם יודעים לשחק בנגיעה אחת ורק אצלנו זה בדיליי של 30 שנה?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2015 11:58 pm 
Junior

לא מדבר על מיומנות. עניין של מחויבות. הוא כבר היה בהגנה וליווה את השחקן שחתך מהאגף ופשוט החליט לזנוח אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2015 12:39 am 
Hall of Famer

יכול להיות שזה מחוייבות, אני עדיין חושב שזה יותר מיומנות. הוא היה בקו אחד עם הבלמים ופחד לשבור את קו הנבדל, אבל זה היה שיקול דעת מוטעה כמובן. אתה לא עוזב את השחקן שלך ככה. אוראל דגני בצד הרחוק כבר היה עמוק בפנים עם השחקן שלו, אז קו הנבדל כבר נשבר.

אי אפשר לפספס את האירוניה בזה שהרכב שכולו מכבי סידר להפועל מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2015 12:46 am 
Junior

אני דווקא מסכים עם ראי, הטעות של מליקסון נובעת קודם מחוסר מיומנות מאשר כל דבר אחר. לטעמי כמובן.
הוא לא רגיל שיש עליו את החובה לרוץ עם שחקן שבא מהקו בכדי למנוע ממנו לקבל כדור עד ממש בתוך הרחבה. הוא ליווה אותו עד ממש האזור שהוא בדרך כלל מכיר, סף הרחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2015 12:54 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
arielbp כתב:

מליקסון אולי רשלן וטיפש, אבל הוא לא מגן, ןקצת קשה לדרוש ממנו מיומנות במשהו שלא עשה מעולם. לעומת זאת, הוא מאומן ע"י מאמן רשלן וטיפש, שבניגוד למליקסון דווקא אומרים שמילא את התפקיד הזה פה ושם בקריירה שלו. הוא היה אמור לדעת שהוא שם שחקן אחד שיעלה וירד על כל הקו, שהוא לא מגן ולא יודע להיות מגן, אז מישהו צריך לעזור לו מהקשרים האחוריים.

יש עוד נבחרות בעולם שרגילות בדרך קבע לשים שחקנים בתפקיד הלא טבעי שלהם, או שזה רק אצלנו?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2015 1:13 am 
Hall of Famer

דווקא אין לי טענה לזה שמליקסון עלה ולקח את האגף השמאלי. במצב שהיה, שבו חייבים לנצח, לא היה מישהו אחר לשים שם. אבל היה צריך לדעת שהוא לא מגן, לא היה מעולם מגן, ואם אתה מצפה ממנו להיות גם מגן וגם שחקן אגף בהתקפה - זה לא יעבוד. מישהו חייב לעזור לו מהקשרים האחוריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2015 1:14 am 
Hall of Famer

יש לנו בעייה קשה עכשיו כשהשחקן הכי חשוב שלנו מושעה.

לא, מה פתאום. חשבתם שאני מדבר על ניר ביטון?
התכוונתי לפלאטיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2015 1:29 am 
Hall of Famer

אני שומע בכל מקום ( בתקשורת , חברים וכו' ) את זה שלהפסיד לקפריסין בבית זה בושה , ביזיון וכו' .
אני פשוט לא מבין איך משחק שהסתיים בתוצאה 2-1 בין שתי נבחרות יחסית שקולות ( אני יכול לקבל שישראל נבחרת עדיפה , אבל לא בכמה רמות מעל הקפריסאים ) מקבל כאלו סופרלטיבים .

יוון שהפסידה פעמיים לאיי פארו והשיגה רק 3 נקודות בכל הקמפיין - זה בושה .
הולנד עם 4 הפסדים ורגל וחצי מחוץ ליורו - זה בושה .

ישראל מפסידה לקפריסין ?
חבל , מאכזב משהו , ממש לא בושה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2015 1:46 am 
Hall of Famer

זה שיש בושות יותר גדולות לא הופך את זה למשהו אחר מבזיון. ישראל על הנייר נבחרת כשרונית יותר וטובה יותר מקפריסין. אל תסתנוור מההצלחה היחסית של הקבוצות הקפריסאיות שמלאות בזרים.
הבזיון הוא בחוסר המשמעת וחוסר הסדר, ובעיקר בבטלנות וחוסר התשוקה והרצון. איפה התנועה הבלתי פוסקת שזהבי עושה במכבי? איפה הכניסות שלו לעומק? אף אחד לא ישגנע אותי שגוטמן אמר לו "שמע זה עובד טוב במכבי אבל פה אל תעשה את זה".
והוא לא היחיד. לא ראיתי בכלל תנועה בלי כדור בנבחרת הזו, לא שהם לא יודעים לעשות את זה. מכבי, שממנה בא כמעט כל ההרכב, בנויה בדיוק על דברים כאלה. זה סתם בטלנות ויהירות.
ואיפה הלחץ במרכז המגרש?
ואיפה חלוץ מטרה במשחק שחייבים לנצח?

מזל שלגוטמן יש כבר עבודה מובטחת. בדיר יכול לארוז.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' אוקטובר 11, 2015 1:48 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2015 1:47 am 
Hall of Famer

סוגיית הפלייאוף :
כרגע הונגריה היא המקום השלישי עם המאזן הטוב ביותר ( 15 נק' מ-8 משחקים , המשחק הנוסף שלהם מול הוא יוון שתסיים אחרונה בוודאות ולכן לא ייחשב לצורך זה ) . אם רומניה מנצחת את איי-פארו - ההונגרים במקום השלישי , כך שזה בסבירות גבוהה .
אם אוקראינה מנצחת את ספרד היא לכל הפחות תסיים כמקום השלישי הכי טוב ( 16 נקודות מ-8 משחקים והפרש שערים נהדר ) , אך גם יכולה לעלות מהמקום השני אם סלובניה תפשל מול לוקסמבורג ( ואז לסלובניה יהיו סיכויים מסוימים לסיים כסגנית הכי טובה - תלוי מי תסיים אחרונה בבית שלה ... ) .
אבל הסיפור האמיתי יכול לבוא מכיוונם של הטורקים - שאם ינצחו בבית את איסלנד ( שכבר עלתה ) , ובמקביל קזחסטן תגבור בחוץ על לטביה ותוריד אותה למקום האחרון - פתאום לטורקים יהיו 16 נקודות מ-8 משחקים ( כי שתי תוצאות התיקו שלהם מול לטביה יושמטו , אך מנגד הם צברו 6 נקודות מול אותה קזחסטן ) וזה כאמור יספיק לעלייה אוטומטית מהמקום השלישי בתסריטים מסוימים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2015 1:57 am 
Hall of Famer

ראי , עם זה שנבחרת ישראל לא משחקת "כדורגל טוב" כבר איזה עשור - אני מסכים . מבחינת הדרך וצורת המשחק נדירים המשחקים בהם אנחנו מראים איכות מספקת ( כמו שלמשל רואים לא אחת מקבוצות ישראליות מול יריבות עדיפות במפעלים האירופאיים ) .
אם הפסד ביתי לקפריסין הוא ביזיון , אז גם בוסניה היא ביזיון ( הפסידה לאותה קפריסין בדיוק ) , ולכמעט כל נבחרת יש תוצאה אחת ( לפחות ) מאכזבת בסדר הגודל הזה בקמפיין שלם , למשל רק מהחודש האחרון ( במשחקים קריטיים לפייבוריטיות ) :
דנמרק עושה תיקו בארמניה , סלובניה עושה תיקו בבית עם ליטא , סלובקיה מפסידה בבית לבלארוס ( די דומה ביחסי הכוחות לישראל - קפריסין , לא ?! ) , טורקיה עושה תיקו בבית עם לטביה וכו' וכו' .
האם כל הדוגמאות הנ"ל הם בושות ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2015 4:22 am 
Hall of Famer

אם הן היו בטלניות ופחדניות כמו ישראל? בהחלט כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2015 7:46 am 
מנהל פורום

ההבדל בין יוון והולנד לבין ישראל הוא שתהיה סמוך ובטוח שעוד קמפיין כזה לא יחזור, יופקו שם לקחים ברמה מערכתית, לא רק חילוף מאמן כזה או אחר.
בישראל, כשלון אחרי כשלון ואותן בעיות נשארות תמיד.
אתמול זה בלט בצורה מסנוורת כמה לשחקנים ישראלים אין יסודות בסיסיים. אל דסה לדוג', לא יודע לעצור כדור ולקבל כדור. לא היתה פעם אחת שנמסר אליו כדור וזה לא גמר את ההתקפה, הוא מסתבך עם עצירתו ומזמין לחץ, או בכלל לא מגיע אליו. כיאל, מהרגע שעלה לבוגרים עושה אותו דבר, קודם כל נעמד במקום, ורק אז מוסר, לא ראיתי אותו מוסר בתנועה אפילו פעם אחת. אין לנו אף שוער, ואף פעם לא היה, שידע לסגור רחבה בכדורים חופשיים.
הבעיות האלו חוזרות על עצמן אצל הרבה שחקנים, רוב השחקנים, בכל קמפיין. הן של הנבחרת והן של קבוצות באירופה. הבעיה היא לא גוטמן או מאמן אחר (וזה בלי להוריד מהאחריות של גוטמן) הבעיה היא שאנחנו לא מגדלים שחקנים שיכולים לשחק כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 343 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shiver ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: