סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 869 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 35  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2015 5:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נו, שיהיה. אם יש מקום שבו ערבים הם הכי פחות מקופחים בחברה הישראלית, זה דווקא כדורגל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2015 7:19 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כמה שנים? הוא בשוויץ שנה וחצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2015 10:45 pm 
Hall of Famer

לא יודע כמה יצא בסוף, אבל שיקום מישהו פה שעדיין חושב שלרייקוביץ' אין בעיות קשות ביסודות הבסיסיים ביותר.
מאד מאכזב, אין פה חומר לשוער טוב למרות התארים הקבוצתיים בגילאים הצעירים. 20 זה אולי צעיר, אבל זה גיל שכבר מתחיל להיות קשה לנער הרגלים רעים שצברת בגילאי הנוער, ולרייקוביץ' יש ערימה של כאלה. לעומת זאת אני לא מזהה בו, כמו שכתבתי כבר, שום אפסייד. שום דבר שאפשר לומר שהוא ממש טוב בו, שום דבר שאתה יכול לראות ולומר "או, הנה משהו שאחד השוערים הצעירים הטובים בעולם יכול לעשות".

בקיצור, נראה לי שווייצ'יץ' משתלט גם על הכדורגל. מעניין מתי במכבי יחליטו שהם נעקצו, וימכרו אותו הרבה יותר בזול ממה שתכננו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2015 11:13 pm 
Junior

אני.

ראיתי אותו בנבחרת סרביה, לא יודע להסביר את היכולת שלו במכבי. אולי קשה לו שהוא צעיר ולבד פה אולי הוא מזלזל כי מי רואה ליגה ישראלית וזה משפיע לו על הצ׳מפיונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 12:06 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
נו, שיהיה. אם יש מקום שבו ערבים הם הכי פחות מקופחים בחברה הישראלית, זה דווקא כדורגל.

מאוד יכול להיות , אבל עדיין מקופחים לטעמי .
דאבור כבר קרוב לשנתיים בשוויץ , והמספרים שלו מדהימים במסגרת הליגה : 60 משחקים , 31 שערים , 23 בישולים .
יש תקדים לשחקן ( בליגה כלשהי ) שמסיים עונה כמלך שערים ובישולים במקביל ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 12:29 am 
Hall of Famer

איפה הם מקופחים (חוץ מבית"ר)? אלא אם כן אתה חושב שצריך לעשות אפליה מתקנת ולשמור להם מכסות... דווקא כדורגל זה אחד התחומים (שוב, חוץ מבית"ר) שבו הם נשפטים כשווים על בסיס merit.
המקרה של דאבור הוא אם כבר חלק מאותה רשלנות ועצלנות של הצוות המקצועי של הנבחרת, שלא נוסע לראות, לא חוקר ולא יודע (או לא מתייחס) לביצועים של הלגיונרים. זה בדיוק אותו מקרה כמו לגיונרים שלא משחקים בקבוצות שלהם ומוזמניםן לנבחרת, אבל הפוך.
רק תחשוב שאחד משחקני ההגנה הכי טובים שיש לישראל היום - רמי גרשון - אם לא לואיס פרננדז, עד היום לא היינו יודעים על קיומו.

אה, ועוד שתי מילים:
קרלוס גרסיה.
הביתה בינואר. אפשר? מותר להודות בטעות.
ועוז ראלי גם כן. שחקן חדש, מקבל צ'אנס להאבק על מקומו, והוא כל כך רך ואדיש. אולי הוא חושב שדסה ושפונגין יהיו פצועים לנצח. לראות אותו מוותר כל כך בקלות, מקבל את הכשלונות שלו כל כך באדישות - יאללה הביתה, שמכבי יעלו עם חביב אוחיון מגן ימני - עדיף להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 12:51 am 
Hall of Famer

Dovi כתב:
אני.

ראיתי אותו בנבחרת סרביה, לא יודע להסביר את היכולת שלו במכבי. אולי קשה לו שהוא צעיר ולבד פה אולי הוא מזלזל כי מי רואה ליגה ישראלית וזה משפיע לו על הצ׳מפיונס.

אני מודה שלא ראיתי משחקים שלמים שלו בנבחרת סרביה, וגם אותי מפליא איך שוער שלקח יורו ומונדיאל בנבחרות הצעירות יכול להיראות כל כך חסר יסודות, ובלי שום אפסייד נראה לעין. אני לפחות לא רואה אצלו זלזול, אני רואה טעויות יסודיות ובסיסיות והמון הרגלים רעים.
אז בוא והאר את עינינו - מה ראית. איזה אפסייד ראית, תכונה או שתיים שהוא באמת טוב בהן, משהו כלשהו שיצדיק את הרפיוטיישן (שלפחות יצא לו בתקשורת כאן) של "אחד השוערים הצעירים הטובים בעולם". אני בינתיים לא מזהה משהו שהוא ממש טוב בו - היציאה לכדורי גובה פחדנית ומהוססת, אחד על אחד הססני ולא נחוש שלא מקשה בכלל על החלוץ, מיקום ותנועה לא טובים בכדורי רוחב שטוחים, תגובות איטיות ולפעמים חוסר תגובה בכלל, וכמובן בטחון מופרז בטיפול בכדור ברגל. תן לי משהו אחד שראית שהוא טוב בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 10:02 am 
Junior

אגב, ניקולה רוקאביצה נבחן במכבי בשנה שעברה.

ראדוניץ' הובא העונה למכבי. שיחק עשרים ד' נ' קרית שמונה. נפצע ונעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 11:28 am 
Hall of Famer

אני חושב שיש פייט גדול בין תרומת הזרים של מכבי ת"א בכדורגל ובכדורסל .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 12:35 pm 
Junior

לא צריך לשפוט את ראייקוביץ', ההגנה שלו אתמול הייתה מזעזעת. אבל - אני לא מבין באפסייד של שוערים, אני רק יודע שהבחור בכלל לא מצליח לגעת בכדורים שמגיעים אליו. אני הכי בעמדה הסבלנית והביאו לפה פרוספקט, אבל קליימן מצד שני שהוא שוער בינוני מאוד(כרגע נמצא בכושר טוב), מראה נוכחות, יוצא לאחד על אחד גבוה, מסיט כדורים. כל אחד על אחד מול ראייקוביץ זה שער.

יוקאנוביץ' מראה שוב שההכנה שלו למשחקים היא לא מספיק יסודית. כמו נגד רענננה שבו לא שיער שרעננה יעשו מה שהם עושים כבר בערך 3 עונות בבלומפילד וזה להתבנקר, גם במשחק הזה לא חזה את זה שבית"ר במשחקי החוץ סוגרת ויוצאת למתפרצות. כשכל הקו הקידמי של בית"ר מהיר מזה שלך, אתה לא יכול לעלות עם ריקן וראלי ששניהם שיחקו יותר בהתקפה מאשר בהגנה והשאירו כמעט לכל אורך המשחק את גרסיה וטיבי מול שחקן אחד שמהיר משניהם, בלי חיפוי ובלי לחץ על המוסר מצד הקישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 1:33 pm 
Hall of Famer

יואב, אם קראת את ההודעות הקודמות שלי אתה כבר יודע שאני לא שופט את רייקוביץ' רק על המשחק אתמול. את הבעיות השונות שלו כבר תיארתי גם אחרי משחקים קודמים (עוד לפני האחד על אחד יש לו בעייה חמורה בגישה לכדורי גובה, למשל - הוא ממש מפחד מהם) ומצד שני עוד לא ראיתי אפילו דבר אחד, אפילו אחד, שהוא ממש טוב בו. משהו שיאמר לי שיש פה שוער עם עתיד.
קח למשל את בוני גינצבורג בצעירותו. הוא לא גבוה יחסית לשוער והיה חלש למדי בכדורי גובה, אבל היו לו אינסטינקטים של חיית בר (התכונה הבולטת שלו) והוא היה מאד אתלטי וגמיש. ראית משהו שהוא ממש טוב בו, וידעת שאולי יש לו נקודות חולשה והרגלים רעים פה ושם, אבל יש על מה לבנות. אצל רייקוביץ' אתה לא רואה שום דבר כזה, וכל מצדדיו כאן עוד לא הציגו תכונה אחת כזו.

וזה מפתיע מאד. הבחור לקח יורו על גיל 19 כשהוא היה בן 17, ולקח מונדיאל צעירות לפני שנה ונבחר שם לשוער המצטיין, היית חושב שבטח ראו משהו שבמכבי משום מה הוא לא מציג. אז שאלתי את דובי, שטוען שהוא ראה אותו משחק בנבחרת סרביה, שיגיד מה הוא ראה. נראה מה התשובה.
כי בעיני, מה שראינו עד עכשיו מסביר למה כל מי שנאבק עליו היו מכבי וקבוצה גרמנית אלמונית למדי. היית מצפה ששוער שהגיע להישגים כאלה יעורר התעניינות מקבוצות קצת יותר גדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 3:49 pm 
Junior

יש מישהו שמגיע להרצאות שיש באוזןבר?
לאחרונה אירחו את אורי קופר. בעוד שלושה שבועות יש הרצאה של אוריאל דסקל - ירצה בנושא הדרך של קבוצות קטנות להצליח ולהאפיל על קבוצות עם תקציב גבוה משלהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 4:45 pm 
Junior

ראי, אני לא עונה כי אני גם לא מבין יותר מדי בשוערים ואפסייד של שוער אבל בראייתי הצרה הוא נתן שם תצוגת שוערות ובלטו בעיקר האינסטינקטים.

מסכים שבמכבי הוא נראה כבוי על גבול החולמני, יש שיקראו לזה מזלזל. ראיתי מישהו שכתב שאוברוב היה זוועה בתחילת דרכו ואולי גם פה כדאי עוד קצת סבלנות.
בשורה התחתונה אני לא חושב שראייקוביץ הפסיד למכבי משחקים עד עכשיו, אולי אין ערך מוסף (למרות שמשחק הרגל שלו טוב יותר בהרבה מחואן פאבלו אבל זה לא ממש ׳ערך מוסף׳) אבל לא הפסיד ממש.
שווה לחכות עוד קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 4:55 pm 
Hall of Famer

אובארוב היה חלש מאוד בהתחלה שלו, אמת. לא פחות מראיקוביץ' ואולי אפילו יותר.
(זה לא אומר שגם ראיקוביץ' יהפוך להיות אובארוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 5:00 pm 
Junior

Dovi כתב:
ראי, אני לא עונה כי אני גם לא מבין יותר מדי בשוערים ואפסייד של שוער אבל בראייתי הצרה הוא נתן שם תצוגת שוערות ובלטו בעיקר האינסטינקטים.

מסכים שבמכבי הוא נראה כבוי על גבול החולמני, יש שיקראו לזה מזלזל. ראיתי מישהו שכתב שאוברוב היה זוועה בתחילת דרכו ואולי גם פה כדאי עוד קצת סבלנות.
בשורה התחתונה אני לא חושב שראייקוביץ הפסיד למכבי משחקים עד עכשיו, אולי אין ערך מוסף (למרות שמשחק הרגל שלו טוב יותר בהרבה מחואן פאבלו אבל זה לא ממש ׳ערך מוסף׳) אבל לא הפסיד ממש.
שווה לחכות עוד קצת.

הפסיד ממש הפסיד כנראה שלא, אבל השער שחטף מול ק"ש גרם למכבי לרדוף אחריהם כמעט כל המשחק.
אתמול במקום שמכבי ירדו ביתרון למחצית, הוא לא הצליח לקלוט כדור דיי דרדלה(אשמה לא מבוטלת על השחקנים שהתמהמהו עם הכדור במקום להרחיק אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 5:19 pm 
Hall of Famer

ראית משחקים מלאים של נבחרת סרביה איתו? או את קליפ ההיילייטס שהראו כשהוא הגיע?

וכן, אובארוב היה חלש בהתחלה. הוא פשוט עשה המון טעויות, שיכולות לקרות גם כשאתה מראה יסודות של שוער. אבל גם אז הוא לא היה נראה חסר יסודות כמו שרייקוביץ' כרגע נראה.
בשביל מכבי אני מקווה שאני טועה, אבל עד עכשיו אני לא רואה שום סימן מעודד, כאמור. תכונה אחת חיובית בולטת, שאפשר לבנות עליה לעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 5:36 pm 
Hall of Famer

החלש של אובארוב היה בערך משחק אחד, משחק הבכורה שלו מול בית"ר ת"א שהסתיים בהפסד. מהר מאד הוא התחיל להחזיר דיבידנדים.
דבר אחד בכדורגל הישראלי טוב. המהירות של התקשורת לשחוט ברגע שאפשר. אז את אובארוב הם שחטו על ההתחלה. לפני איזה שבועיים יצא לי לראות את הנחותון יציע העיתונות. ושלמה שרף רשף גופרית ואש על ברק בכר ואיך הוא כישלון ואין דרך ואין שום עתיד ושום תקווה. אז מאז עברו שבועיים וב"ש סיימו עם 2-5 על מכבי פ"ת ו-1-3 על הפועל ויותר מכך, הם כרגע מקום ראשון בטבלה. כישלון טוטאלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 5:52 pm 
Hall of Famer

מה שאתה אומר לא מדויק. הוא היה חלש ועשה לא מעט טעויות במשך כמה וכמה משחקים אחרי שהגיע. לזכותו ייאמר שהוא לקח אחריות באותה תקופה (בערך המשפט הראשון שלו בעברית היה "קבוצה לא אשמה, רק שורה אשם". והוא לא היה ציני.)
אבל כאמור, גם בתקופה ההיא אפשר היה לראות יסודות של שוער. אצל רייקוביץ' אני עוד מחכה לראות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 7:08 pm 
Junior

תודה על הזלזול ראי, ראיתי משחק שלם(!!!) מלפני כחודש ומשו.
ידידות בין צרפת לסרביה כאשר בשאר אירופה שוחקו מוקדמות היורו.
הוא כבר היה שוער של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 9:28 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
החלש של אובארוב היה בערך משחק אחד, משחק הבכורה שלו מול בית"ר ת"א שהסתיים בהפסד. מהר מאד הוא התחיל להחזיר דיבידנדים.
דבר אחד בכדורגל הישראלי טוב. המהירות של התקשורת לשחוט ברגע שאפשר. אז את אובארוב הם שחטו על ההתחלה. לפני איזה שבועיים יצא לי לראות את הנחותון יציע העיתונות. ושלמה שרף רשף גופרית ואש על ברק בכר ואיך הוא כישלון ואין דרך ואין שום עתיד ושום תקווה. אז מאז עברו שבועיים וב"ש סיימו עם 2-5 על מכבי פ"ת ו-1-3 על הפועל ויותר מכך, הם כרגע מקום ראשון בטבלה. כישלון טוטאלי.

ממש לא רק המשחק מול בית"ר ת"א. לקח לו כמה וכמה מחזורים להתאקלם. גם הוא וגם פולקארוב די היו בקשיי התאקלמות בהתחלה, וגם בתום העונה בכתבה נרחבת על האליפות הם דיברו על איך היה להם לא קל בתחילת הדרך. זה לקח כמה וכמה מחזורים.
למעשה, המשחק הראשון שמכבי שמרה על רשת נקייה היה במחזור ה-7, וזה היה דרבי ה-4:0 המפורסם ההוא בבלומפילד.

https://youtu.be/NsC1HJvN51w?t=177

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 10:01 pm 
Hall of Famer

Dovi כתב:
תודה על הזלזול ראי, ראיתי משחק שלם(!!!) מלפני כחודש ומשו.
ידידות בין צרפת לסרביה כאשר בשאר אירופה שוחקו מוקדמות היורו.
הוא כבר היה שוער של מכבי.

לא התכוונתי לזלזל, פשוט שאלתי ולא ענית.
אבל בעצתך הטרחתי את עצמי לראות את המשחק הזה (מן הסתם דילגתי על הקטעים שבהם הצרפתים לא התקיפו) ותהרוג אותי אין לי מושג על מה אתה מדבר.
ראיתי שם בדיוק פעולה אחת טובה באמת, יציאה באחד על אחד שנראתה כמו שצריך. ראיתי עוד שני כדורים שיותר נבעטו עליו מאשר הוא עשה משהו, הוא למעשה לא ביצע שום תנועה והם פגעו בו. ראיתי כדור גובה מסוכן אחד על פי השער שלו, מסוג הכדורים ששוער אמור להדוף לקרן מעל המשקוף, שהוא למעשה פספס - איחר בהדיפה, למזלו עוד הספיק לגעת בקצה הכדור ובנס הכדור הצליח לעבור את המשקוף.

ובעיקר ראיתי שני גולים בהם, כמיטב הרגליו הרעים, הוא לא זז. אז הראשון היה נגיחה מקרוב וגם אם היה מזנק כנראה אין מה לעשות, אבל השני דמה מאד לגול השני של בית"ר אתמול. בעיטה מ-18 מטר בערך, כשרייקוביץ' מעדיף ליפול על הברכיים במקום עומדו מאשר לזנק אליו.

לא יודע, אולי נרדמתי ופספסתי משהו, איזו הצלה מרהיבה או כדור גובה שהוא תפס מעל ראש של חלוץ. אבל לא נראה לי. לדעתי אם התלהבת מהתצוגה שלו שם, בעצם ענית לי.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' אוקטובר 27, 2015 10:02 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 10:02 pm 
Hall of Famer

ראי אתה שותף לתחושה שלי שהשנה זה של ב"ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 10:03 pm 
Hall of Famer

לא יודע. בסוף העונה העומק ידבר, בעונה שעברה מכבי הגיעה לפלייאוף רעננה ובריאה אחרי הרוטציות של פאקו והאחרות קרסו. אבל אם מכבי לא תחזק את ההגנה בינואר ורייקוביץ' לא ישתפר, זה בהחלט יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 11:11 pm 
Junior

סחטיין עליך כי אני לא יטריח את עצמי לראות שוב...
אולי הזכרון בוגד בי.

אני מקווה לשיפור גדול שלו בקרוב (ואני בכלל אוהד בית״ר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2015 11:20 pm 
Hall of Famer

האמת שאני כיוונתי יותר למשחקים של סרביה ממונדיאל הצעירים, שאותו הוא לקח עם הנבחרת ונבחר שם לשוער המצטיין. את אלה רציתי לראות ולדעת מה הוא עשה שם שהביא אותו למקום המכובד הזה, כי בינתיים הוא נראה קלולס ברמת היסודות הכי בסיסיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 869 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: