סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ינון מגל
הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 8:56 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הוא לא יתפטר וכל מי שהצביע לבית היהודי קודם ולא בן דוד של רחלי ימשיך להצביע להם.
וכמו שאמרתי, זו רחוקה להיות בעיה של הבית היהודי כמובן.

הצחיק אותי שראיתי כבר בכמה מקומות בפייסבוק איזה תגובה של וייסמן (בעלה) שכתב משהו כמו "כן, ינון מגל כל כך העליב אותי בזה שכתב פוסט נגד גב האומה שהחלטתי לעשות הכל כדי להרוס לו את החיים". כל מי שציטט את התגובה שלו חשב שהוא מתכוון ברצינות. אפרופו דובי.

הזכיר לי את ג'ון אוליבר (האיש הכי מוצלח בטלוויזיה בשנתיים האחרונות):
https://youtu.be/ec-0UaMxQH0?t=40s

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 8:59 pm 
Sophomore

אני דווקא לא בטוח שהוא לא יתפטר אבל אני מודה שאין לי טיעון משכנע לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 9:11 pm 
Hall of Famer

Dovi כתב:
אני אעזוב את הטיעון של הטיימינג ואשאל האם מישהו ראה/שמע תוכניות שרחלי רוטנר השתתפה/הגישה?

אני צופה כמעט מדי ערב ב'חפרנים', אולי התכנית.הכי טובה שאתם לא רואים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 11:36 pm 
Freshman

Nadaw כתב:
יצאתי פעם אחת עם אחותה של רחלי רוטנר. התנהגתי למופת :D

יובל, מילא הדיבורים במסיבה-דפוקים ככל שיהיו-אם היה שכל בקודקודו של מגל הוא היה מוציא הודעת התנצלות סבירה (משהו כגון: "אכן, במסיבת עזיבתי את העבודה הייתי מבוסם קמעא וייתכן כי אמרתי דברים פוגעניים שאני מצר על שאמרתי. זוהי התנהגות בוטה, מזלזלת ולא ראויה, אני מתנצל עליה בכל לבי ומבקש את סליחתה של רחלי". נניח) ולא את הודעת ההתקרבנות העלובה שהוא הוציא. אלא ש...רוטנר כתבה את הסטטוס-שים לב, לא התלוננה במשטרה, כתבה סטטוס-בגלל שהיא הבינה שיש נוספות. ואכן, תוך זמן קצר הגיעה בחורה נוספת וטענה שמגל נגע בה. ועכשיו ישנן עדויות נוספות שהוא נגע, מלבד הטרדות מילוליות בוטות ("בואי איתי לשירותים" בזמן שהוא היה הבוס, למשל. תאר לך את הבוס שלך אומר לך את זה לפני שאתה טוען שזה לא נורא). כלומר, יש כאן המקרה הסביר של מטרידן סדרתי ולא איזו התפלקות מילולית קלה.

ואגב אישיותה של רוטנר, לא שזה משנה הרבה ולא שאותה אני מכיר יותר מדי, אבל היא אכן ממשפחה דתית-לאומית שהיא המיינסטרים של המצביעים ל"בית היהודי". בעלה לא דתי אבל היא כן, ולא נראה שיש כאן שום אג'נדה מלבד חשיפת עובדת היותו של מגל, ככל הנראה, מטריד מינית סדרתי.

אתה בטוח שרחלי רוטנר דתייה? אולי היא גדלה בבית דתי אבל יש לה פינה שבועית בוואלה עם חצרוני שבה הם מסתלבטים על פרשיות השבוע מהתנ״ך, היא לא נשמעה לי דתייה במיוחד שם, לי שיש לי בעיה עם זה או שזה מוריד במשהו מהטענות שלה ומזה שינון מגל חלאה ע״פ העדות שלה ושל אחרות שמצטברות.

אה כן ואלו שלא מפסיקים לצטט תגובות סרקסטיות של בעלה בפייסבוק- פשוט face palm גדול, ויש יותר מדי כאלה לצערי, די מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 11:56 pm 
Hall of Famer

היא מגדירה עצמה דתייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 12:13 am 
מנהל פורום

נו אז? ואני מגדיר את עצמי חצי-חצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 12:28 am 
Hall of Famer

אני מגדיר אותך חצי ציצי וחצי תחת וביחד ישות מחרמנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 1:08 am 
Junior

התגובה אולי קצת פחות רלוונטית לאור התלונות האחרות אם כי מגל לא הגיב עליהם, אבל....

שאלתי מי מכיר או שמע עליה קודם כי מי שמכיר בודאי יודע שמדובר בבדרנית עם סוג הומור גס מאוד על כל המשתמע מכך ולכן היה קל לי להאמין למגל שהדברים נאמרו בין ידידים ולא להסכים עם הצדקניות בפייס שמודות שהן לא מכירות אותה אבל מעריכות אותה על האומץ.

מצד שני אם באמת יתברר שמדובר במטרידן סדרתי, הוא צריך לתת על כך את הדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 1:47 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא יודע. "הציצים והתחת שלך מחרמנים אותי" ו"יש מתח מיני בינינו" זה לא נשמע לי משפטים שאומרים בין ידידים, ולא ברור לי למה היה לך קל להאמין שכן.
אתה בטוח שמגל לא התכוון ליזיזים?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 2:36 pm 
Hall of Famer

Dovi כתב:
התגובה אולי קצת פחות רלוונטית לאור התלונות האחרות אם כי מגל לא הגיב עליהם, אבל....

שאלתי מי מכיר או שמע עליה קודם כי מי שמכיר בודאי יודע שמדובר בבדרנית עם סוג הומור גס מאוד על כל המשתמע מכך ולכן היה קל לי להאמין למגל שהדברים נאמרו בין ידידים ולא להסכים עם הצדקניות בפייס שמודות שהן לא מכירות אותה אבל מעריכות אותה על האומץ.

מצד שני אם באמת יתברר שמדובר במטרידן סדרתי, הוא צריך לתת על כך את הדין.

אני ממש לא חושב שההומור שלה הוא האישיו כאן, ואני ממש לא חושב שזה נכון להתחיל להטיל בה דופי, אבל רק כדי לעזור לך, אני מביא כאן שוב את מה שהיא כתבה עם הדגשות רלוונטיות:

ציטוט:
עכשיו, אתם מכירים אותי, אני לא בחורה שנבהלת בקלות או מתרגשת מחוסר טקט של אנשים, אלוהים יודע שגם הטקט שלי לא משהו. לכן כשפה ושם ינון היה אומר לי משהו כמו "את צריכה להתלבש יותר סקסי לתכניות שלך, שתיראי יותר כמו ספרנית מסרט פורנו" זה לא ממש הפריע לי. נו, זה ינון השובב שלנו! תמיד חושב איך להפוך דברים לסקסיים באתר! איזה מצ'וגע!

ובכל זאת, כשהוא התיישב צמוד אליי בספה בזמן מסיבת הפרידה שלו, לכבוד עזיבתו את וואלה לפוליטיקה, לא ראיתי את זה בא. "תגידי", לחש לי, "גם את הרגשת את המתח בינינו כל הזמן הזה שעבדנו יחד?"

"מתח? לא". כאמור, בעיקר התבדחנו פה ושם, בקושי היו לנו שיחות אמיתיות.

"מוזר, אני תמיד הרגשתי מין מתח מיני כזה בינינו, לא שמת לב?".

וול, זה נראה כמו כיוון שיחה מוזר מאוד בשביל מישהו נשוי שמדבר עם מישהי נשואה שרק לפני שנתיים שיתפה אותו בהפקת סרטון הצעת-נישואים לאהובה הנצחי, אבל הי, זה ינון השובב שלנו וכולי! אז נשארתי קולית וקלילה: "חה חה ינון באמת הרגשת מתח כזה? לא היה לי מושג טיהי איזה משוגע אתה".

"האמת היא שעכשיו אני יכול להגיד לך את זה, כי אני כבר לא הבוס שלך", המשיך הטיהי לשורר, "אבל כל הזמן שעבדנו יחד הייתי חרמן עלייך. מסתכל עלייך וחושב על הציצי שלך והתחת שלך. וגם הייתי מדבר עם אחרים על זה הרבה, על הציצי והתחת שלך, כמה שהם מחרמנים אותי".

מה שמעצבן בסיטואציה כזאת זה המעורפלות שלה. פעם הטריד אותי מישהו ברחוב והעפתי לו בוקס לפרצוף, וזה היה קל ומתבקש. אבל קשה נורא לקפוץ ממצב של פמיליאריות למצב של כעס. בנאדם שעד אתמול צחקת על חוסר הטקט החינני שלו, קשה להזדעזע כשזה הופך פתאום לאגרוף בבטן – כי הנימה היא אותה נימה, החיוך הוא אותו חיוך, לכי תעשי תוך שנייה סוויץ' למצב של סכנה. אז חייכתי כמו מפגרת "אמממ אוקיי חה חה", אבל כל כך נגעלתי. ממנו, מזה שבערב האחרון שלנו כקולגות למקצוע בחר להשאיר אותי בידיעה שאני "ציצי" ו"תחת".

ינון חייך למראה המבוכה שלי ואמר שזה מה שהוא אוהב בי, שאני באה מרקע של אולפנא ואני נורא תמימה ולא מבחינה בדברים כאלה בלה בלה בלה קשקושי נזירות חרמניות 3, ואחר כך קם לנאום בפני כל המוזמנים על בית יהודי ועל ערכים ועל משפחה. אני נשארתי עוד קצת על הספה עם פרצוף של WHAAA מעורב ב"חה חה צחוקים איתו". ותראו, אני לא פלמינגו שברירי ואני מספרת מלא בדיחות גסות עם חברים ואומרת בצחוק דברים די בוטים. אבל השיחה הזאת לא בכלל לא הרגישה כמו שיחת "בצחוק". היא הייתה באווירה רצינית לגמרי, אווירה של וידוי – לא יודעת אם וידוי רק לשם וידוי או וידוי שנועד לבדוק את הקרקע למימוש עתידי אפשרי – אבל בהחלט לא בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 3:20 pm 
Junior

קראתי את זה קודם וכתבתי שזה שפתאום פה זה הרגיש לה רציני ולא גס ׳בנוהל׳ כמו שהיא רגילה, זו פרשנות שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 3:57 pm 
Hall of Famer

שוב אני שואל, כי אתה מתעקש. אתה באמת חושב שכשהשיחה עוברת לאמירה מפורשת על הציצי והתחת שחירמנו אותו כל הזמן וגם באותו רגע, זה נתון לפרשנות? אם זו רק פרשנות שלה, תן לי את הפרשנות האלטרנטיבית שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 4:03 pm 
Junior

אז עכשיו, כמשובר ברחלי רוטנר, אור שוקרון ועוד לפחות שתי עובדות שלו לשעבר, שכולן מספרות את אותם סיפורים, אפשר להפסיק לדון בטיימינג או בנשים, ולדבר על ינון מגל?
למיטב הבנתי, זה האיש. כמו אחיו התאום שרון גל, גם הוא חושב שמותר לו הכל. ואם היא לא הייתה בוחרת בשיימינג, הוא גם לא היה מבין מה לא בסדר בזה - מלבד העניין הציבורי הפעוט, ונזק כביכול שזה עלול לעשות למפלגה ולו. כך הוא התנהג בעבר, וגם בכנסת - עוד לפני התפוצצות הפרשה הזאת לפחות שתי עוזרות פרלמנטריות אמרו לי שהן מתרחקות ממנו כי הוא "דוחה" ונוטה למטרידנות.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 4:03 pm 
Hall of Famer

דובי, רוב האנשים הבוגרים שאני מכיר מסוגלים לרוב להבחין מתי מישהו מדבר אליהם בצחוק ומתי ברצינות, רוב האנשים הבוגרים שאני מכיר גם יודעים בדרך כלל להבהיר למי שהם מדברים איתו האם הם מדברים בצחוק או ברצינות ולינון מגל בתור איש תקשורת בכיר ומנוסה, אחד שגם נבחר אחר כך לכנסת, אני מניח שאין בעייה להבהיר את כוונותיו כשהוא מדבר. ברור שכל הטרדה מינית היא עניין של סיטואציה, אתה לא תגיד לקולגה לעבודה דברים שאתה אומר לבת הזוג שלך, ודברים שאתה אומר למישהי כשהיא בת הזוג שלך יכולים להפוך להיות הרבה פחות לגיטימיים אם נפרדתם, אבל מאדם סביר מצופה להבין כשכאומרים או עושים דברים בקונוטציה מינית אפשר להעמיד אנשים אחרים שמצב לא נוח ומצופה מהם להבין מתי הם חוצים גבול ומתי לא, מהסיפור של רחלי רוטנר אותו מגל לא ניסה אפילו להכחיש, אני לא חושב שאפשר לפקפק בכוונות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 5:02 pm 
Junior

אוקיי
השתכנעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 6:04 pm 
Junior

Dovi כתב:
אוקיי
השתכנעתי.

:ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 9:44 am 
Junior

מזלם של ח"כים שנתפסים בצחנה שכזו, הוא התקציב ששמור להם עבור מלון בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 10:15 am 
Hall of Famer

red כתב:
ואם היא לא הייתה בוחרת בשיימינג

למה קוראים למה שהיא עשתה שיימינג? לשיימינג מן הסתם יש קונוטציה שלילית ואפילו מאד. מה שאותה רחלי רוטנר עשתה הוא ממש לא שלילי.
היום ברדיו שמעתי הרבה דיבורים על ההתנצלות של יינון מגל וכמה שהיא עוזרת לו להוריד את הלהבות מהפרשה ואיך הדרך שבה הוא נהג - להתנצל, לקחת אחריות, לא לזלזל בנשים שהעלו את עניין ההטרדה, היא הדרך הנכונה. ואני חושב שפספסתי משהו. אני שמעתי את ה"התנצלות" של יינון מגל, ובאותה "התנצלות" הוא אמנם הודה שהוא אמר את הדברים וגם התנצל אם מישהו נפגע ("כמה מבין חברי הטובים ביותר הם יהודים"), אבל באותה נשימה התקרבן על השיימינג שהן, לכאורה הקורבנות, אבל ברור שהן אלו שלא בסדר, עושות לו וגם הסביר לנו שהמתלוננת בכלל לא מבינה (זה לא זלזול?) וזה בכלל הייתה שיחה בין ידידים, כאילו שכל הידידים הנשואים לבני זוג אחרים מדברים על חרמנות ציצי ותחת. פספסתי עוד התנצלות, לשם שינוי אמיתית? או שאולי הספין באמת עבד לו וגם אילנה דיין מתייחסת ל"התנצלות" העלובה הזאת כמשהו אמיתי?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 10:18 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

חבר שלי טס עכשיו לחו"ל, צילם את אשתו בנתב"ג ומאחוריה בפריים עומד לו עם מזוודה, אחד יינון מגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 10:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
red כתב:
ואם היא לא הייתה בוחרת בשיימינג

למה קוראים למה שהיא עשתה שיימינג? לשיימינג מן הסתם יש קונוטציה שלילית ואפילו מאד. מה שאותה רחלי רוטנר עשתה הוא ממש לא שלילי.
היום ברדיו שמעתי הרבה דיבורים על ההתנצלות של יינון מגל וכמה שהיא עוזרת לו להוריד את הלהבות מהפרשה ואיך הדרך שבה הוא נהג - להתנצל, לקחת אחריות, לא לזלזל בנשים שהעלו את עניין ההטרדה, היא הדרך הנכונה. ואני חושב שפספסתי משהו. אני שמעתי את ה"התנצלות" של יינון מגל, ובאותה "התנצלות" הוא אמנם הודה שהוא אמר את הדברים וגם התנצל אם מישהו נפגע ("כמה מבין חברי הטובים ביותר הם יהודים"), אבל באותה נשימה התקרבן על השיימינג שהן, לכאורה הקורבנות, אבל ברור שהן אלו שלא בסדר, עושות לו וגם הסביר לנו שהמתלוננת בכלל לא מבינה (זה לא זלזול?) וזה בכלל הייתה שיחה בין ידידים, כאילו שכל הידידים הנשואים לבני זוג אחרים מדברים על חרמנות ציצי ותחת. פספסתי עוד התנצלות, לשם שינוי אמיתית? או שאולי הספין באמת עבד לו וגם אילנה דיין מתייחסת ל"התנצלות" העלובה הזאת כמשהו אמיתי?

+1
בכלל, ה"אני מתנצל עם מישהו נפגע" זה כיבוס מילים של "התכוונתי למה שאמרתי ואף אחד לא היה צריך להיפגע מזה אז אם כבר מישהו נפגע זו בעיה שלו, אבל בסדר נגיד שאני מתנצל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 10:25 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
חבר שלי טס עכשיו לחו"ל, צילם את אשתו בנתב"ג ומאחוריה בפריים עומד לו עם מזוודה, אחד יינון מגל.

הוא עמד מאחוריה? מעניין אם התחת שלה חירמן אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 10:31 am 
Hall of Famer

מסכים לגמרי עם עמוס, אי אפשר לקרוא לסטטוס שהוא פרסם "התנצלות", העיקר שהוא חבר בועדה לקידום מעמד האישה, כנראה שהוא חשב שמדובר בקידום של נשים מסטטוס של "ידידה" לסטטוס של "ציצי ותחת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 10:46 am 
Senior

rony כתב:
מסכים לגמרי עם עמוס, אי אפשר לקרוא לסטטוס שהוא פרסם "התנצלות", העיקר שהוא חבר בועדה לקידום מעמד האישה, כנראה שהוא חשב שמדובר בקידום של נשים מסטטוס של "ידידה" לסטטוס של "ציצי ותחת".

https://oknesset.org/committee/11/

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 11:57 am 
Hall of Famer

באמת עדיף שהוא לא יגיע לשם ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי