ראובן כתב:
אתה מערבב שני אירועים שונים. האירוע הראשון היה זה שאתה מתאר. האירוע המדובר שעליו הוא הושעה זו הצבעה אחרת שבה חזן הציק לאלהרר עם הערות נוסח "את לא צריכה שפריג' יעזור לך?" וכו'.
בכל מקרה אין מחלוקת על כך שפריג' הצביע בעמדה של אלהרר. השאלה היחידה היא האם זה היה באישור או לא בגלל נכותה ואיכשהו נראה לי מוזר שכל הכנסת תתגייס למענה ולמענו ורק חזן ינופף באמת.
אני לא מערבב, התכוונתי לא להשעיה אלא לעליהום סביב סיפור ליל הדיונים.
לגבי ההשעיה עצמה - זה מגוחך. אם הוא היה מסתלבט כך על כל חבר כנסת גבר, אף אחד לא היה משעה אותו. אפילו אם הוא היה מסתלבט על חברת כנסת שאיננה סובלת מנכות, רוב הסיכויים שהוא היה מקבל רק נזיפה או משהו.
מצד אחד חיפשו אותו, shrug.
מצד שני, white knighting.
גילוי נאות: אורן חזן נכנס על משבצת הצעירים, שעליה התמודד גם עוזרו של פייגלין, שי מלכה.
נלחמתי נגדו בכל הכח, אני חושב שזה ביזיון לליכוד, ובושה לנו כעם שזה מי ששלחנו לייצג אותנו בכנסת (ואני אומר אנחנו אפילו שנטשתי את הליכוד מייד אחרי, ואפילו שלא הצבעתי בבחירות האחרונות. הנבחרים הם נבחרי העם כולו. לא זוכר מי הביעו את הדעה הזו כבר בת'רד, אבל אני תומך בה לחלוטין.).
אני חושב שהוא ליצן, שההפתעה היחידה בהסתבכות שלו עם מבקר המדינה היא התזמון הקצר שבו היא קרתה, אני יודע שהסיבה היחידה שהוא נכנס לדיל הגדול היא כדי להעיף את הפיגלינים לכל הרוחות - ואני חושב שהליכוד אוכל עכשיו את התבשיל שהוא הקדיח.
ועם כל זה, בעניין אירועי ליל הדיונים - מכרו לכולם לוקש.
התיאוריה שלי? אחרי שאורן חזן עשה סמטוחה מכל העסק, לא היה מצב ביקום שפריג' את אלהרר יגיעו לוועדת האתיקה כנילונים. אז טייחו.
ועל מי הפילו את הכל?
על זה שבמו עצמו יצר את המצב שבו כולם יאמינו עליו, כולם מחפשים אותו, כולם רוצים להיפטר ממנו.
כאמור, shrug.