סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 5:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 869 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 35  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 27, 2016 11:50 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אבל ראי, זה לא משהו חדש ששחקן יכול להתנהל חוזית מול קבוצות בינואר הקודם לקיץ שבו הוא הופך לשחקן חופשי.
אני חושב שזה יוצר מצב אבסורד שבו יובל שבתאי(וכמובן שזה כולל לגבי עוד העברות מסוג אלו), שחקן הרכב ברעננה שרק חורף מפריד בינו לבין הפועל ב"ש, ישחק מולה עוד פעמיים העונה ובשלבים המכריעים. אני חושב שהאפשרות הזאת צריכה להיות רק על ניהול מגעים בין שחקן לקבוצה שהיא לא מהליגה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 28, 2016 12:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מאחורי גב הקבוצה שלו?
ולהיות כבר חתום אצל קבוצה אחרת כשהוא עוד משחק בקבוצה הנוכחית שלו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 28, 2016 1:18 am 
Hall of Famer

זה לא נורמה בחו"ל - שמותר להחתים שחקן ( באמצעות "העברה חופשית" ) אם נותר לו פחות מחצי שנה לחוזהו בקבוצתו הנוכחית ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 28, 2016 1:22 am 
Hall of Famer

לא יודע אם זו "נורמה", אני בספק גדול. "העברה חופשית" נעשית בדרך כלל לשחקן שלא רוצים, או להבדיל - לשחקן וותיק שהולכים לקראתו ומאפשרים לו להמשיך במקום אחר בלי לעשות עליו בוחטה.
בדבר אחד אני בטוח, זה קורה בהסכמת הקבוצה שלו ובידיעתה. לא מאחורי גבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 28, 2016 7:19 am 
Sophomore

בקשר לטרוליות, לא מכחיש ולא מודה.

וזו אכן "נורמה", מקרה אאילטון למשל הוא אחרון שעולה לי בעקבות כתבה בוואלה על ברמן.
לקח אליפות בברמן בעודו סגור בשאלקה לעונה הבאה, החוזה נחתם כבר באוקטובר!
אפשר לכעוס אבל זה חוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 28, 2016 8:47 am 
Junior

יש את לבנדובסקי ומריו גצהעם דורטמונד ובאיירן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 29, 2016 1:26 pm 
Hall of Famer

מה שהיה אתמול במשחק הגביע היה מחזה שלא ייאמן. הקבוצה שאמורה להיות מובילת הכדורגל הישראלי בכל הקשור לכושר גופני, מתפרקת פיזית מול קבוצת ליגה שנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 29, 2016 2:10 pm 
Junior

זהבי זה כל מה שאוהד קבוצת ספורט יכול לבקש לעצמו משחקן בקבוצה שלו.
דקה 118 והוא דופק ספרינטים על הקו בחצי המגרש שלנו בשביל לחלץ כדורים. בשלב הזה של העונה ועוד לפני שמתקדמים שלב במפעלים האירופאיים, הוא בוודאי אחד מהשחקנים באירופה ששיחקו הכי הרבה דקות מתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 29, 2016 8:25 pm 
Junior

ונתת בעקיפין תשובה לתלונה של ראי. זה לא "הקבוצה מתפרקת פיזית", זה 3 שחקנים שהתפרקו פיזית, אחד שרק חזר מפציעה (דסה) ושניים שממוצע הדקות שלהם עד עזיבת יוקאנוביץ' היה בערך 15 דקות למשחק ועכשיו היו צריכים לשחק 120 דקות בקצב משחק גבוה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 29, 2016 10:53 pm 
Junior

ראי לפעמים נוטה להיות קצת דרמטי.
מכבי שיחקה גבוה ולחצה מהדקה ה-35, אז דיי ברור שהיא תראה סימני עייפות מוגברים בגלל סגנון המשחק שנכפה עליה עקב ספיגת השער, אל מול ראשל"צ "שמידרה" את המשחק שלה ל-30 מטר משערה. ראשל"צ עמדה יפה מאוד, אבל הקושי שלה לעמוד בקצב ההתקפות של מכבי הוביל למרווחים גדולים בין הקישור להגנה ובין שחקני הקישור עצמם, מרווחים שהיא לא נתנה למכבי במחצית הראשונה ואלו הביאו את מכבי ת"א להגיע להמון מצבי כיבוש מצוינים במחצית השנייה ובהמשך גם לשער השיוויון.

אני יכול להגיד שאני כן מרוצה מכך שמכבי העלתה אינטנסיביות וקצב עם תחילת המחצית השנייה. בתור אחד שהיה גם בתקופות הרעות והחשוכות של מכבי, בטח במפעל גביע המדינה עם הפסדים מביכים לבית"ר שמשון, הפועל ירושלים ועכו, שם מכבי היו סופגים שער או נותרים שאננים ונזכרים ללחוץ על הדוושה רק בסביבות הדקה ה-80 כשהלחץ גובר והגרון חנוק וגם פעולות פשוטות נהיות מסובכות, השינוי המנטלי נעשה בזמן והוא מה שהוביל את הקבוצה למהפך בסופו של דבר.
בצד השני, אני יכול לומר שאני שמח שמשחק כזה הגיע כשיש עוד מספר ימים לחלון העברות וצריכות להתקבל החלטות לגבי חיזוק או שחרור של שחקנים. זה משחק שצריך לקחת אותו וללמוד ממנו המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 29, 2016 11:23 pm 
Hall of Famer

עם כל הכבוד אתם קצת סלחניים מדי.
מה קצב גבוה מה? מכבי לא שיחקה נגד צ'לסי, היא שיחקה נגד קבוצת מרכז טבלה בליגה הישראלית השניה. היא גם החזיקה רוב הזמן בכדור, ומי שרדף אחרי הכדור היו דווקא השחקנים של ראשון.

אני ספרתי חמישה שחקנים של מכבי שנפצעו פציעות של חוסר כושר גופני, פציעות שריר תאומים ומתיחות למיניהן (אני לא סופר את בן חיים שנפצע מפגיעה) - בן בסט, מיכה, דסה, טיבי, ואורלנדו סה. אז אורלנדו סה רק הגיע, לא יודע כמה שיחק וכמה התאמן בתקופה האחרונה ואי אפשר להפיל את זה על מכבי; דסה חוזה מפציעה ולא התאמן איזו תקופה. לכל האחרים לא אמורות להיות שום נסיבות מקלות. אני שוב מזכיר שפה מדובר על קבוצה שלפחות לפי מה שנדמה כלפי חוץ, מספקת לשחקניה את מעטפת הכושר הגופני הכי טובה בארץ, בדרגות מעל האחרות ובטח מעל קבוצת מרכז טבלה בליגה השניה; אלה שלא משחקים הרבה עדיין אמורים לקבל את אותה מעטפת כמו האחרים. שלא לדבר על אלה שמשחקים כמו טיבי. ובכל זאת הם התפרקו, והיריבה ממרכז הטבלה בליגה השנייה - לא.
נשאלת השאלה מה עושים הבטלנים האלה באימוני הכושר שלהם, או שמא התדמית של אימוני הכושר של מכבי כבר לא כל כך תופסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 29, 2016 11:41 pm 
Junior

כשאתה משחק 30 מטר מהשערים, אין שום אלמנט של לרדוף אחרי כדור.
לא תמצא מישהו שיעביר ביקורת יותר ממני על תחלואות של שחקן ישראלי כמו אלו. מכבי השקיעה מאמץ אדיר ולכן אפיסת כוחות בסיום זה משהו לגטימי.
אם ביום שני, מיכה וטיבי לא ישחקו בגלל מתיחות למיניהן, אז יש על מה לדבר. סה לא שיחק יותר מחודשיים, דסה רק חזר מפציעה. ובן בסט, עדיף שינוח. לו ובעיקר לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2016 1:37 am 
Junior

אז אחרי שראי קצת מיהר "לפרק את הקבוצה פיזית", לפי דיווחים, כולם, פרט לסה, כשירים למשחק ביום ב'.
יש איזו רפיסות כזאת שקשה לי להסביר אותה. המון שחקנים(בכל הליגה) שמתקשים להתאושש מפציעות קלות, כאלה שחוזרים לסגל ואז מיד נפצעים שוב. מה זו החלשלושיות הזאת? אני בכוונה לא מתייחס ברמה הכלל אירופאית, אלא מתרכז בליגה שלנו שהתמורות שעברה בכל הקשור ללו"ז ואינטנסיביות משחקים לא נראית לי כזאת שמצדיקה כל כך הרבה פציעות. הייתי שמח אם כמה מפה, מבוגרים ממני, יספרו קצת על תחילת שנות האלפיים ואולי לפני, על התמודדות ותדירות של פציעות כאלה ואחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2016 2:07 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לא יודע אם זו "נורמה", אני בספק גדול. "העברה חופשית" נעשית בדרך כלל לשחקן שלא רוצים, או להבדיל - לשחקן וותיק שהולכים לקראתו ומאפשרים לו להמשיך במקום אחר בלי לעשות עליו בוחטה.
בדבר אחד אני בטוח, זה קורה בהסכמת הקבוצה שלו ובידיעתה. לא מאחורי גבה.

יופי שאתה בטוח (ויופי שהחלטת שזה עבר בשקט בגלל שמדובר בבאר שבע, ושאר הקביעות שלך בנושא הזה), אבל לפי חוקי ההעברות של פיפ"א, כל מועדון רשאי להחתים שחקן שנמצא בששת החודשים האחרונים לחוזהו הנוכחי בלי ליידע את קבוצתו של השחקן.

http://www.fifa.com/mm/document/affeder ... _33410.pdf
קוד:
A professional shall only be free to conclude a contract with another club if his contract with his present club has expired or is due to expire within six months.

לא "נורמה" ולא נעליים, אלא חוק ידוע (ממש ברמת ה-common knowledge). הזכירו את לבאנדובסקי למשל, שחתם בינואר 2014 בבאיירן בזמן שהוא שחקן דורטמונד וחוזהו עמד להסתיים בסוף אותה עונה. העברה שעשתה קצת יותר רעש מיובל שבתאי לב"ש, אבל מה - חוקית לחלוטין.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2016 5:26 pm 
Hall of Famer

וזה גם כך לפחות בחמש-עשרה השנים האחרונות , ולראיה משחקי הפוטבול-מנג'ר בהם זוהי טכניקה עיקרית להחתמת שחקנים ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2016 9:57 pm 
Sophomore

לפי "תכנית הספורט" של 103, אלה, רשימת הממורמרים של מכבי ת"א שרוצים לעזוב:
אבי ריקן
דור פרץ
עדן בן בסט
גילי ורמוט

הבעיה, במכבי ת"א לא מוכנים להשאיל ולשלם להם את המשכורות ואת בן בסט לא מוכנים לשחרר לקבוצה בארץ.

ואני שואל, למה הם ציפו כשחתמו, ברור להם שהם חלק מסגל של 23 שחקנים לפעמים יותר, קחו את המשכורת שלכם וחכו בסבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2016 10:05 pm 
Junior

דור פרץ לא נספר מאז ההגעה של בוס. הייתי רוצה לראות אותו מושאל להמשך העונה לאחת מקבוצות הליגה.
הוא יכול לתרום כבר עכשיו לפחות לחצי מקבוצות הליגה.
קשה לי להאמין שריקן ממורמר. הוא שיחק ומשחק המון. פשוט, מאז באזל הוא נראה על הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2016 10:50 pm 
Hall of Famer

מדוניאנין... אני זוכר אותו מהפעם הקודמת כפרימדונה של ממש. כמו פארמר רק בלי התארים המפוצצים. זה נראה כמו עוד החתמה שמסמלת שטחיות ועצלות. נראה אם הפעם הוא בא לעבוד.

אבל כמו שזה נראה, מכבי לא מתכוונים להחתים שום שחקן הגנה. ובזה לדעתי העצלנות של קרויף, יחד עם הפטיש הלא ברור שיש לו לקרלוס גרסיה, הכריעו את האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2016 11:22 pm 
Junior

דור פרץ ממש לא ברור לי.
היה תגלית העונה לדעתי עד שהתחיל להיות מיובש והוא גם לא איזה מיכה שנחשב עצלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2016 12:39 am 
Junior

דור פרץ בערך מאז המשחק נגד חיפה בסיבוב הראשון משחק איום ונורא.
ירידה מאוד גדולה ביכולת שלו. הספסול שלו כרגע הוא מוצדק ואני מאמין שעם ההגעה של מדוניאנין, רצוי שימצא קבוצה לחצי העונה שתגיע. אין תחליף לדקות משחק.

אפשר לדבר מהיום ועד מחר על ההחתמה של מדוניאנין ולתת סיבות למה אז זה לא הצליח ולמה היום אולי כן. ולמה הפוך ולמה הוא לא השתנה.
אני חושב שאי חיזוק לגיון הזרים של מכבי בקיץ הייתה הבעיה וכרגע, יחסית לינואר, נדמה לי שגם סה וגם מדוניאנין זה חיזוק ראוי בהחלט.
אבל אני מדגיש, זה חיזוק ראוי בהחלט לינואר ובעיקר לליגה. בקיץ היו צריכים להיעשות ההחתמות המשדרגות של הזרים.
בכל אופן, הוא חותם לעונה וחצי ומגיע בהעברה חופשית. העברה טובה לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2016 12:46 am 
Hall of Famer

את קרלוס גרסיה מכבי היו חייבים להחליף עכשיו ומיד. ובכלל, לעבור את הינואר הזה במכבי בלי שום חיזוק בהגנה - לדעתי מדובר ברשלנות שתעלה להם באליפות.
והבעייה עם סה זה שלא בטוח שהוא לא נכה... נצטרך לחכות ולראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2016 10:51 pm 
Hall of Famer

המשחק היום מוכיח את זה. מכבי לא תיקח אליפות בגלל ההגנה השערורייתית שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2016 10:41 am 
Sophomore

אני בטוח שאם יעשו בדיקה של יחס בין מספר נגיעות בכדור למספר טעויות אלברמן יהיה אי שם בטופ של הליגה הישראלית ואולי אף יותר מכך. ראיתי את רוב המשחקים של מכבי העונה ובכל משחק אני מתמקד באלברמן והבן אדם פשוט שחקן גדול. השחקן השני הכי חשוב במכבי כשכל השאר נמצאים הרחק מאחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2016 11:15 am 
Hall of Famer

אתמול לעומת זאת הוא איבד את הכדור לשער הראשון של בית"ר בתוך הרחבה בצורה רשלנית במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2016 12:39 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אתמול לעומת זאת הוא איבד את הכדור לשער הראשון של בית"ר בתוך הרחבה בצורה רשלנית במיוחד.

אתה צודק, אבל זה היה חריג מאוד מבחינת מה שהוא עושה העונה.
ואגב, ההצלה של קלאודימיר מדהימה

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 869 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: