סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 4:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בלוטרי הערב
הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 11:44 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מסכים איתך בגדול, אבל פחות או יותר על כל הדראפט הזה אפשר לכתוב דברים בסגנון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 11:59 am 
Hall of Famer

זו בדיוק הסיבה שטרייד נשמע לי כמו הדבר הכי הגיוני, אני עדיין מקווה לשיחזור של 2007.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 12:02 pm 
מנהל פורום

אני הייתי אולי גדול חסידי בנדר בפורום, אבל נכון להיום כבר לא בטוח שיש לו כזה אפסייד גדול, בטח לא כמו שחשבו לפני שנה/שנתיים.
יש לו נתונים פיזיים נחמדים, אבל אפילו ברמות של ליגת העל (שלא לדבר על היורוליג) הוא כשל מלהראות באופן עקבי את הגיוון ההתקפי שלו - שזה אמור להיות ה-ticket שלו. הוא נהיה שחקן שההתקפה שלו זה פחות או יותר לזרוק שלשות. לא הראה יכולת מסירה, בטח לא חדירה, רוב נסיונות הפוסט-אפ שלו שראיתי לא ממש צלחו למרות יתרון גובה. גם בהגנה הוא אולי לא היה כזה גרוע כמו שעשו ממנו (בהשפעה של שטיפת מוח של בעלי אינטרסים), אבל בטח לא איזה עילוי הגנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 12:45 pm 
Hall of Famer

האפסייד בהחלט שם, כרגע המחסור בפיזיות והעובדה שהוא מאוד מאוד פסיבי (גם בהגנה, גם בסגירה לריבאונד, גם בייצור מהלכים בהתקפה) מונעים ממנו לממש את האפסייד הזה, אלו דברים שאולי ישתפרו במערכת הנכונה ועם קצת סבלנות וזמן, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שעם כל התקרה הגבוהה שיש לו, גם הרצפה שלו מאוד נמוכה והאפשרות שהוא בכלל לא יגיע להיות שחקן רוטציה ב-NBA לא נראית מופרכת בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 2:12 pm 
Hall of Famer

מהמעט שראיתי את בנדר, אין לי הרבה ספק שהוא יהיה באסט. אני לא ממש מבין את הדיבורים על האפסייד הגדול שלו.
בעיניי יש לו רצפה מאוד נמוכה (יכול בכיף להיפלט מהליגה תוך שנתיים-שלוש) ותקרה לא גבוהה בכלל (שחקן רוטציה).

חבל לי מאוד שהינקי לא קיבל הזדמנות ללוות את התהליך עד תומו. פילי אמנם פספסה את הבחירה של הלייקרס - וזה פספוס די גדול בהתחשב בזינוק שהלייקרס צפויים לעשות בשנה הבאה עם מאמן טוב ובחירה גבוהה (עדיין טרייד מדהים בעיניי), אבל הם קיבלו הזדמנות להוסיף כוכב פוטנציאלי. פוטנציאלית הם יכולים להיות עם אינגרם, אוקאפור ואמביד + סאריץ' ונואל + ים של קאפ ספייס וגמישות ובחירה לא מוגנת של סקרמנטו ב-2019 + הבחירה של הלייקרס או לחילופין יכולים להנחית את בן סימונס ולהריץ טרייד על אוקאפור או נואל או שניהם למעשה.

אם הינקי היה נשאר הוא היה נותן לקבוצה הזו לרוץ ומשיג עוד בחירה בטופ10 (כנראה 2 כולל זו של הלייקרס המשופרים). קולאנג'לו ינסה למצוא כל מיני שחקנים בשיאם ולשלוח צעירים בטריידים כדי להצליח כבר העונה לנצח 40 משחקים ולהיראות גדול לרגע על חשבון העתיד והאפסייד של הקבוצה. הוא עשה אותו דבר בטורונטו, שם העונה הראשונה שלו מתוך שבע הייתה הטובה ביותר.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' מאי 18, 2016 2:23 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 2:22 pm 
Sophomore

גם אני לא רואה את בנדר מצליח ב NBA, אבל מצד שני גם מפאו גאסול בבארסה לא התלהבתי כשהוא הלך לדראפט. לאדע.
בכל מקרה, היו דיבורים על ג'ימי באטלר לסלטיקס. זה יכול לעבוד בשביל הבחירה השלישית + אייברי בראדלי + פילרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 2:25 pm 
Hall of Famer

אם שיקאגו עושים את זה, הם מפגרים. חושב שפילי יכולה להרכיב חבילה טובה יותר ו... באופן כללי, אני לא הייתי נפטר מבאטלר אלא פחות או יותר מכל השאר. משהו שם מיצה את עצמו ורקוב מבפנים. זו קבוצה שצריכה לצאת לבנייה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 2:49 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אם שיקאגו עושים את זה, הם מפגרים. חושב שפילי יכולה להרכיב חבילה טובה יותר ו... באופן כללי, אני לא הייתי נפטר מבאטלר אלא פחות או יותר מכל השאר. משהו שם מיצה את עצמו ורקוב מבפנים. זו קבוצה שצריכה לצאת לבנייה מחדש.

פילי יכולה להרכיב חבילה טובה יותר, השאלה היא האם היא רוצה והאם באטלר בכלל רוצה להגיע לשם ויהיה מוכן להאריך חוזה אם לשם הוא יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 3:22 pm 
Freshman

נראה לי מאוד לא סביר ששיקגו תוותר על באטלר. קבוצות בדרך כלל מוותרות על הכוכבים שלהן כשאין להן ברירה, ולשיקגו יש עוד אפשרויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 3:26 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
Att כתב:

פילי יכולה להרכיב חבילה טובה יותר, השאלה היא האם היא רוצה והאם באטלר בכלל רוצה להגיע לשם ויהיה מוכן להאריך חוזה אם לשם הוא יגיע.

ברור שהיא רוצה. באטלר הוא אחד מהטופ שוטינג גארדס בליגה ופילי מכוונת לנצח כמה שיותר כמה שיותר מהר בתקופה הנוכחית (תחשוב בדיוק הפוך ממה שהיה עד עכשיו). יש עוד כמה שנים טובות עד הארכת החוזה של באטלר וזה לא שלא יכולה להיות קבוצה מצוינת בפילי בעוד כמה שנים. זה בכלל לא שיקול בטרייד מבחינת פילי.
פילי להערכתי הייתה שולחת את אוקאפור ואת הבחירה של הלייקרס (אם הייתה עוברת השנה) לבולס עבור באטלר בלי למצמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 3:37 pm 
Hall of Famer

ולטעמך הינקי לא היה עושה את זה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 3:39 pm 
Junior

עכשו גם אמביד מצייץ שהוא הולך לשחק עונה הבאה.
אם לא מוכרים לפחות אחד מבין נואל\אמביד\אוקפור ובהתחשב בזה שסאריץ מגיע אז כנראה שיש יותר צורך באינגרם.

אני כבר מתגעגע להינקי.
הוא בטח היה מברר מי הלייקרס מעדיפים, מדליף שהוא הולך למסור את הבחירה הראשונה לאיזה סקרמנטו וסוחט מהלייקרס את רנדל על החלפת בחירות במסגרתה הוא יבחר את מי שהוא העדיף ממילא.

אני לא חושב שבאטלר עצבן את הבולס מספיק בשביל הצעות הטריידים האלו.
אולי אוקפור והבחירה הראשונה כן יספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 5:51 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
ולטעמך הינקי לא היה עושה את זה?

לא עבור הבחירה הראשונה אבל הבחירה של הלייקרס+אוקאפור? ככל הנראה.
זה היה מאזן את הקבוצה אבל באטלר הוא כוכב. יכול להיות בכיף חלק משלישיה מובילה איכותית.
הינקי לא היה רוכש שחקנים בינוניים כדי להרים את הקבוצה במהירות אלא נותן לקבוצה הצעירה לגדול ביחד ומרוויח יותר דקות לחבר'ה הצעירים ועוד בחירת דראפט גבוהה יחסית (אם כי לא גבוהה כמו השנה). אני צופה שזה מה שקולאנג'לו יעשה, בצירוף טרייד על אחד הגבוהים תמורת שחקנים ותיקים בינוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 119 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה