סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 12:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אבל אז יבואו ויגידו שקבוצות עשירות משוק גדול יכולות להציע יותר (למרות שיש קאפ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 2:22 am 
Junior

אז יענו להם שזו טענה מאוד מטופשת. קבוצות עשירות לא יכולות להציע יותר למרות שיש קאפ, זה סותר. לכולם יש את ה-105 מיליון קאפ בעונה הבאה למשל. מי שיוכל להציע יותר יוכל בגלל שיהיה לו יותר קאפ-ספייס, לא בגלל שהוא בשוק גדול.
והרעיון הוא שגם כשפרנצ'ייז ענק ומבוקש (ובעולם של היום הפרנצ'ייזים המבוקשים הם אלה שמעמידים מצב מקצועי מבטיח. לא מצב עו"ש מבטיח של הבעלים או כמות אוכלוסין. ראה ניקס ולייקרס) מייצר קאפ ספייס בשביל להציע 20-30 מיליון ולצרף כוכב X אל כוכבים Y ו-Z, אמורה להיות קבוצה אחרת שתציע לו 50-60 מיליון, ואז נוצר לו שיקול אמיתי, וקבוצות הדרג השני יכולות להשיג פגישה עם הכוכבים הגדולים כי יש להן משהו ממשי להציע, יתרון בגזרה אחת על קבוצת הכוכבים האחרת. וכשאנחנו מדברים על הכוכבים הגדולים זה בדיוק מה שיקרה, כי כשדוראנט מסיים חוזה חצי ליגה כמרקחה שנתיים לפני.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 2:26 am 
Hall of Famer

אתה יכול לחרוג ולשלם מס לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 2:52 am 
Junior

לא על שחקנים חופשיים. כשאתה מציע על שחקן חופשי אתה יכול להגיע רק עד התקרה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 8:59 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
לא על שחקנים חופשיים. כשאתה מציע על שחקן חופשי אתה יכול להגיע רק עד התקרה.

שטויות במיץ. הת'אנדר היו יכולים לחרוג מהתקרה אם היו מחתימים את דוראנט מחדש וזו בדיוק הנקודה של סטריאני. למעשה, בסיטואציה כמו שאתה מתאר, כל קבוצה תוכל להציע כמה שכר שהיא תרצה בשביל להחזיק את הכוכבים שלה.
לחלופין, אתה יכול להגיד שההחתמה בכל מקרה תהיה כפופה לתקרה (כלומר, תקרת השכר תהיה Hard Cap) ובשביל זה תחזור אחורה לכל ענייני חוזי לארי בירד, Early Bird וכד'

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 9:34 am 
Junior

תותח, אני לא מבין את הנקודה שלך. גם היום קבוצה יכולה להציע כמה שהיא רוצה לשחקני הבית.
אבל זה דווקא יהיה עוד יותר כואב בגלל המס של הליגה שמשלב מסוים מכפיל ומשלש.
היום עם הגבלת מקס, צאנסי הראה איך גולדן סטייט יכולה להחתים כוכב חמישי ועדיין להשאיר את קרי ודוראנט
גם אם אין הגבלת מקס היא תוכל אבל זה יהיה יותר קשה כי:
1. לכוכב החמישי היא לא יכולה לחרוג מהתקרה - היא תציע 25 בזמן שאחרות יציעו 40
2. דוראנט וקרי יבקשו 50 לאחד ולא כל בעלים רוצים לשלם שכר כולל מיסים של מעל 300 כמו הקאבס והנטס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 10:57 am 
Junior

״שטויות במיץ״... אם היית שותה יותר מיצים מלאי ויטמינים יכול להיות שהבנת הנקרא שלך הייתה עולה מדרגה. או בקיצור, מדובר על שחקנים חופשיים שהולכים לקבוצות חדשות. אתה יודע, כמו נושא השיחה דוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 11:27 am 
Junior

וכן, זה גם אומר שקבוצות יוכלו להציע לשחקנים שמסיימים חוזה אצלן ומחזיקים בזכויות בירד הצעה בלתי מוגבלת (לא שאני יודע איך הפכת אצל סטריאני את ״קבוצות עשירות משוק גדול״= הנקודה שלו היא על קבוצות עם זכויות בירד, אבל שיהיה).
זה חלק מהעניין והרעיון של זאק לואו (שהוא אחראי לזה כאמור, לא אני. אז אתה מוזמן לכתוב לו מייל. באנגלית זה יוצא ״נונסנס אין ג׳וס״. על לא דבר). קבוצת בית אכן אמורה להיות מסוגלת להציע יותר מקבוצות אחרות. בדיוק כמו שיש היום..
הרעיון הוא שללא שכר מקסימום, ההצעות הופכות להיות שונות מהותית בין קבוצת הבית וקבוצות הקאפ ספייס, לקבוצות הכוכבים. לא כמו היום כשיש הבדלים מינוריים יחסית בשכר שאפשר להציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 11:46 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
״שטויות במיץ״... אם היית שותה יותר מיצים מלאי ויטמינים יכול להיות שהבנת הנקרא שלך הייתה עולה מדרגה. או בקיצור, מדובר על שחקנים חופשיים שהולכים לקבוצות חדשות. אתה יודע, כמו נושא השיחה דוראנט.

ומה לגבי מיאמי? עשו טריו בלי חוזי מקסימום. בדיוק להיפך. חתמו על חוזים נמוכים יותר.
אתה יכול להחתים את דוראנט גם על 90 מיליון דולר לפי הרעיון שלך. מה לעשות שצריך 5 שחקנים בחמישיה...
נקודת המוצא שלך גם היא שקבוצה טובה משלמת יותר משכורות. לא תמיד נכון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 11:58 am 
Junior

אני לא מבין אם אתה מטריל או באמת לא מבין את הנקודות שאתה כותב, אבל אתן לך קרדיט שזה השני.
אז-
לגבי מיאמי, זו בדיוק הנקודה שלי. כשכל הקבוצות יכולות להציע מקסימום של 25 מיליון למשל, לטריו של מיאמי לא באמת מפריע כלכלית לחתום על 3-5 מיליון פחות, בטח לא במיאמי עם המיסים הנוחים, כי הם יודעים שבעזרת דומיננטיות ותארים הם יפצו על כך עם ריבית בחוזי פרסום.
אבל כשאין הגבלה על שכר המקסימום, פתאום ההתלבטות של הכוכב היא לא בין 20 במיאמי ל-25 בכל מקום אחר, זה יכול להיות גם התלבטות בין 20 במיאמי וטריו כוכבים ל-60 במקום אחר.
לגבי דוראנט- אממ, גם כאן מה שאתה אומר זוה בדיוק הרעיון.. ״צריך 5 שחקנים בחמישייה״. קבוצת כוכבים x לא יכולה להתחרות כלכלית עם שאר ההצעות כשהן מטפסות לסכומים דמיוניים, ולכן יווצר פיזור כישרון יותר שוויוני. או לפחות יהיה סיכוי טוב לכך, כי דוראנט יצטרך להתלבט בין עשרות מיליוני דולרים לבין חבירה לקארי ודריימונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 12:16 pm 
Junior

בחיים לא יבטלו את ההגבלה לשכר של שחקן כי זה יטיב עם מספר מצומצם של שחקנים ויפגע בכל האחרים.

אין איך למנוע מעבר של דוראנט או לחלופין של הטריו למיאמי.
צריך להבין ששחקנים רוצים לזכות באליפויות ומוכנים לוותר בשביל זה לפעמיים על אגו / כסף או כבוד עצמי.
כשיש פראנצייז שבנה את עצמו בחוכמה דרך דראפטים כמו המצב של גולדן כרגע אז זה גם מאפשר לו ליצור רביעיה מפלצתית כזאת.

בתחרותיות של הליגה זה יכול לפגוע בטווח הקצר מאד (כמובן אם הכל יתחבר להם וישארו בריאים) אם באמת ייקחו 2 אליפויות די קלות עכשיו לא בטוח שכל ה4 ירצו להישאר וסביר שיתחילו כל אחד לדאוג לעצמו גם בכסף וגם בכמות הכדורים שהוא זורק.
גם במקרה הרע מאד שהכל יתחבר להם אני לא רואה אותם שולטים עכשיו 5 שנים ברצף.
הליגה יותר חזקה מזה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 12:27 pm 
Junior

נורא קשה לשפוט מה יקרה שנה הבאה.
באמצע דצמבר יש לשני הצדדים אפשרות לצאת מה-CBA. אם גולדן סטייט יפתחו (בעוד) 20-0 יכול להיות שזה ישפיע על ההסכם החדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 1:15 pm 
Junior

ההימור שלי שלא רק שהם לא יפתחו 20-0 הם יהיו במאזן של 12-8 או משהו בסגנון , 14-6 זה אופטימי.
הם ישקיעו את החלק הראשון של העונה בניסיון להתחבר כי זאת קבוצה חדשה , וגם לא הכל ילך להם חלק.
אם יבוא החיבור זה יקרה בחלק השני של העונה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 1:56 pm 
Hall of Famer

אם מותר לי, ועד כמה שדיון הכסף מעניין, מה שמעניין אותי הרבה יותר זה איך גולדן סטייט ישחקו בעונה הבאה.

א. מי יהיה האלפא דוג? האם קארי וקר ידאגו לכך שדוראנט יקלע כמה שיותר או שימשיכו להניע את הכדור כפי שעשו עד היום. האם קארי יהיה שחקן של 25 נקודות, או שחקן של 20 נקודות, אבל גם 10 אסיסטים. ומה מקומו של קליי בכל הסיפור הזה?
ב. ובכלל, מי יניע את הכדור, האם זה יהיה קרי בעיקר? דריימונד בעיקר? האם הם ימשיכו את הפיק אנ פאס שהיה להם העונה. כמה מההתקפה דוראנט יוביל, ובכמה מההתקפה הוא יהווה עוד אופציה אל-לה קליי תומפסון
ג. ומה זה אומר על קליי תומפסון. השנה, הנעת הכדור הלכה קודם לטאץ' אחרון של תומפסון (או קארי ממסירות של בוגוט \ גרין) ורק הרבה אחר כך לבארנס. השנה זה כנראה לא יוכל להמשיך. האם קליי תומפסון יהפוך להיות הריסון בארנס (רק מדויק יותר?)
ד. ומה זה אומר על דריימונד. ברור שהוא ימשיך להיות אנרג'ייזר וכנראה הריבאונדר הטוב בקבוצה. אבל מצד אחד, אם עד היום הוא קיבל מבטים חופשיים בשביל שלשות שהוא קולע באחוזים די טובים, הרי ששנה הבאה הוא יקבל מבטים עוד יותר חופשיים (כי עדיין עדיף לשמור על קליי ודוראנט מאשר עליו מהשלוש). אבל מצד שני, אם עד היום בארנס לא באמת נגע בכדור פרט לטאץ' אחרון, הרי שהפעם דוראנט בהחלט כן - האם זה ישפיע על הניהול של דריימונד? ואיך זה ישפיע על הקבוצה כולה?
ה. מי יהיה הגו-טו גאי כשצריך. האמת היא שלא דוראנט ולא קארי הוכיחו את עצמם במאני טיים של הפלייאוף, ושניהם (במיוחד קארי) בהחלט כן הוכיחו את עצמם בדקות הסיום של משחקים בעונה הרגילה.
ו. איך הקבוצה בכלל תשחק, האם היא תתפרש על קו השלוש (מה שהגיוני לאור ארבעת הקלעים המעולים שלה). האם קארי יצטרך להיות רונדו או לברון, וללמוד איך לחדור בשביל להוציא כדור (מה ששוב עשוי להיות יעיל). האם דוראנט שבעיקרון יודע למסור לשחקן חותך כשהוא מוסר, יידע למסור לחיתוכים של קארי, והאם הם יצליחו למקסם את האפשרות הזאת (כי ללמוד למסור לחוץ הוא כנראה כבר לא יידע לעשות).
ז. במיאמי של לברון ווויד, לא היתה אינטגרציה של ממש. מצד שני, בשיקגו של ג'ורדן ופיפן דווקא כן ברמה רבה מאד (ובעיני פיפן בשיאו היה שחקן ברמה פחות או יותר של השחקנים שאנחנו מדברים עליהם כאן). האם הווריורס ישכילו להיות כמו שיקגו ההיא או יותר כמו מיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 2:17 pm 
Junior

א. סטף קארי האלפא דוג
ב. קרי יוביל את הכדור והאיום הראשון יהיה הפיק-רול שלו עם דריימונד כשכל הקלעים זזים מסביב. האיום השני - פוסט או טופאוף דה קי לדוראנט בבידוד, הוא יהיה האופציה השניה (בתכלס הוא היה גם האופציה השניה לווסטברוק מבחינת זמן עם הכדור) ות'ומפסון השלישית. בדיוק כמו בת'אנדר של ווסטברוק - דוראנט - הארדן. זמן אחזקת הכדור שם יהיה זהה לווריורס עכשיו. דוראנט מושלם ליד קארי ות'ומפסון ולמעשה הוא מושלם ליד כל שחקן ששיחק בNBA כי הוא הסקורר הכי טוב ששיחק יחסית לזמן שהוא צריך את הכדור
ג. קליי יישאר שחקן של 18 למשחק מ3 שלשות למשחק והשאר ממשחק המסירות של הווריורס. כרגיל יהיו לו פעם בהרבה משחקים התפוצצות ל30-40 שיעלו את הממוצע שלו ל18 נק'.
בקבוצה הזו לא משחקים תורות סגנון לברון ו-וייד. משחקים חיתוכים ותנועה בלתי פוסקת עד השלשה החופשית או הדאנק בסגנון הספרס.
ד. דוראנט הולך לגעת בכדור הרבה פחות ממה שחושבים. הוא הולך לעמוד איפה שבארנס עמד. יהיה פינישר של התנועה ומשחק המסירות. הוא יהיה בבידוד בפוסט/בטופ אוף דה קי כשההתקפה נתקעת כמו בגמר/מול הת'אנדר. כשהדברים עובדים הוא פשוט יישאר בצד כמו קליי. 25 למשחק בקלות.
ה. דוראנט היה אדיר במאני טיים של פלייאוף 2012 מול המאבס והלייקרס. באופן כללי הוא סגר המון משחקים בקרירה. גם קארי כמובן. השניים ידועים כשניים מהקלאץ' הטובים בליגה. במקרה הזה, אני מאמין שבקלאץ' הכדורים ילכו לסטף בהתחלה ולרוב יגמרו אצלו למעט מקרים שבאים עליו לדאבל טים.
ו. קארי יישאר קארי. משחק החיתוכים והתזוזה יישאר כזה . כשדוראנט עולה גם הוא בחסימות פנימה והחוצה. אם יבואו עליו שתיים הוא ימסור מצוין כמו שהוא יודע מצוין יחסית לפורוורד. לא ישתנה דבר.
ז. אני מאמין שהתקפית אין שום סיבה שזה לא ילך חלק

התשובות לכל שאלותיך מאוד צפויות. למעט מי ישמש כגו-טו-גאי בקלאץ' קארי או דוראנט .

מה שבאמת מעניין אותי זה איך קבוצות יתנפלו על סטף קארי בפיק-רול השנה. זה כבר לא אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 2:27 pm 
Junior

מה שעוד יותר מעניין אותי. מה הווריורס יעשו בהגנה.

אין להם אורך וריבאונד ואיום חסימה בשיט. הם צריכים גודל ואורך. סבן פוטר. במקום זה הם הביאו את פאצ'וליה ו-ווסט. במקום לחפש גודל סטייל בוגוט/מוזגוב רק הרבה פחות טוב, הביאו שחקנים שלא יודעים לקפוץ מעל עיתון. זה ממש לא סגנון גולדן סטייט ווריורס. הם איבדו ארבעה חלקים חשובים: בוגוט, בארנס, ברבוסה, אזילי, שחקנים שתאמו בול לשיטת החיתוכים והאתלטיות, ואם בוגוט היה בריא הם לדעתי היו אלופים גם השנה. דוראנט מתאים, אבל ווסט ופאצ'וליה כל כך לא...

מה הווריורס יעשו מול אלדרידג' וגאסול?
מה הם יעשו מול לברון לאב ות'ומפסון, שלושה שחקני דאבל דאבל והפרונט ריבאונד הטוב בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 2:36 pm 
Junior

אפשר להתווכח על בארבוסה , בוגוט ובארנס אבל למה בדיוק אזילי תרם?

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 2:40 pm 
Hall of Famer

אני מסכים, לכן רציתי את דדמון, ואין לי מושג איך ווסט יתרום במשהו (במיוחד אם ספייטס, שבעיניי הוא שחקן עדיף היום, יחתום).
אולי אחד מהרוקיז הגבוהים שלהם יהיה המושיע, כי אגיד זאת כך - אזילי הוא קומודיטי, לא הפסד גדול. אם אחד הרוקיז הוא גם קומודיטי דומה, אז זה לא רע בכלל.

מול סן אנטוניו הזקנה אני באמת לא דואג. אני חושב שהספרס יתקשו מאד השנה אלא אם ישכילו איכשהו להחתים גארד נורמלי. זה פשוט לא זה.
מול קליבלנד, זה בהחלט מדאיג הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 2:40 pm 
Hall of Famer

אגב, שחקן שיכול להחליף את האינסטנט אופנס של ברבוסה, וגם לא נראה שיש לו ביקוש גדול, הוא ארון ברוקס שתמיד די אהבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 2:43 pm 
Junior

beatla כתב:
אפשר להתווכח על בארבוסה , בוגוט ובארנס אבל למה בדיוק אזילי תרם?

נכון שהוא חלק פחות חשוב מברבוסה ובטח מבארנס ובוגוט, אבל עדיין תרם אתלטיות , אורך ויכולת חסימה. רץ את המגרש וריבאונדר טוב (ריבאונד לשלוש דקות משחק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 3:17 pm 
Junior

אני לא חושב שמחליף לברבוסה זה קריטי. ברנדון ראש על המינימום מספיק לעונה. בפלייאוף הספלאש בראדרס שיחקו 35 דק' כ"א בלבד כי ברבוסה ושון היו ככ טובים.
בפלייאוף הבא?

קארי - ת'ומפסון - ליוינגסטון סוגרים 96 דקות בעמדות הגארד (40 - 36 - 20)
דוראנט - איגי - דריימונד וקצת ווסט סוגרים 96 דקות בעמדות הפורוורד (40 - 30 - 20 - 6). עם דקות נותרות של דריימונד בסנטר.

בסנטר דריימונד וזאזא זה לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 3:33 pm 
Hall of Famer

ברנדון ראש לדעתי כבר חתם איפשהו במקום אחר. ולא, אני לא חושב שאיאן קלארק זה מספיק. בעיניי, ברבוסה היה שחקן חשוב, (וכך גם יכול להיות ברוקס).
בכל מקרה, כאמור, מה שהכי חשוב הוא סנטר נוסף, למרות שאני דווקא כן מבסוט מההחתמה של זאזא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 4:26 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ברנדון ראש לדעתי כבר חתם איפשהו במקום אחר. ולא, אני לא חושב שאיאן קלארק זה מספיק. בעיניי, ברבוסה היה שחקן חשוב, (וכך גם יכול להיות ברוקס).
בכל מקרה, כאמור, מה שהכי חשוב הוא סנטר נוסף, למרות שאני דווקא כן מבסוט מההחתמה של זאזא

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 4:42 pm 
Junior

הסגל החתום כרגע:

קארי, ליווינגסטון
קליי, מקאו (רוקי, 38 בדראפט)
דוראנט, איגי
דריימונד, ווסט, לוני (סופמור, נפצע בעונה שעברה), קרטר (רוקי)
זאזא, נדייה (רוקי)

אם נניח שמקאו, לוני, קרטר ונדייה מיועדים לדי-ליג או כשחקני 14-15 ברוטציה, אנחנו על 8 שחקנים.
די ברור שצריך לפחות עוד גארד אחד, לא איזה רכז מנהל משחק אלא יותר D&3, אבל במחיר מינימום כנראה שצריך להתפשר על D או 3, לא ביחד. לא יזיק אחד של יותר D ואחד של יותר 3.
מהפנויים בשוק, ג'רלד גרין, מריו צ'אלמרס, רנדי פוי, באדינגר, קווין מרטין, טים פרייזר, אייזיאה כנען, ג'ייסון טרי, אלונזו ג'י, ברוקס, שיין לארקין, ווין אלינגטון, טרוי דניאלס, נוריס קול, סטיב בלייק, היינריך, ג'יימס ג'ונסון, כולם נראים כמו התאמה טובה לתפקידים המיועדים, מי יותר ומי פחות. מה-17 האלה אני מאמין שהווריורס יימצאו 2 שמוכנים לחוזה מינימום תמורת הסיכוי לטבעת.

לקו הקדמי כנראה צריך גם כן עוד 2 שחקנים סבירים, ויחד עם שני שחקני החוץ יהיו 12 שחקנים שמישים, ו-3 מהילדים מהרשימה קודם ישלימו את סגל ה-15.
ההחתמה של ווסט די מיותרת לטעמי, כי הוא מביא לשולחן את אותם דברים של ספייטס (שמוכן לחתום על המינימום לפי מקורבים), ונראה שעדיף היה להחתים עוד 2 שוט בלוקרים לצד זאזא וספייטס שהם לא.
אבל בהינתן המצב הנוכחי, ובמצב השוק שממש לא מזהיר לעומת שחקני החוץ, כריס אנדרסן לטעמי הוא המתאים ביותר בשוק. לא הייתי פוסל גם את ג'וש סמית', אם הוא מסכים לבוא על המינימום זה יכול להתחבר יופי. מקסימום לא ומשחררים. אמארה סטודאמייר גם פנוי להובלה ויכול להשתלם עם 10-15 דקות למשחק כשצריך אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 08, 2016 5:11 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי את הסגל שרשמת. קלארק ונדייה הם רוקיז מהשנה שעברה, לא? אז למה רשמת אותם כרוקיז ואת לוני, שנבחר בשנה שעברה בסיבוב הראשון כסופמור? הווריירס כמובן יחתימו את בחירת הסיבוב הראשון שלהם, דמיאן ג'ונס, סנטר שאמור להיות אתלט טוב עם קליעה מבחוץ. בסיבוב השני הווריירס בחרו שוטינג גארד שיכול להתאים לסכימה שלהם. אני מניח שאם הוא ירשים בליגת הקיץ, מחנה האימונים של הווריירס, אז הוא יוחתם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 60 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: