סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 11:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 10:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הרסי הוקינס כתב:
אני לא מצדיק סגנון פוגעני, אבל האם זה לא בסדר להתעצבן על חוסר השגיות משווע שהרימו סביבו הייפ בן 4 שנים? ואם זה כן בסדר, האם זה לא בסדר לכתוב את זה?

לאומית, סלע עבר סיבוב ::yaz-yk:

רוני, עדיין לא ענית לי על עניין החליפות שחייה. אם זה כל כך שיפר את הביצועים, איך זה שכל הזמן נשברים שיאי עולם בבריכה?

בסדר גמור להתעצבן, מטופש לגמרי לזלזל בספורטאים שקורעים את התחת שלהם שנים, נמצאים בטופ של הענף שלהם (כן, גם אם ספורטאי מפסיד בסיבוב הראשון של האולימפיאדה הוא עדיין נמצא בטופ של הענף שלו) ובאופן כללי עושים דברים שבמקרה הטוב אחד לכמה עשרות מיליונים על הפלנטה הזו מסוגלים בכלל לעשות.

ולגבי החליפות שחייה, אנשים משתנים, טכניקות אימון משתפרות, תזונה משתפרת, אולי גם סמים משתפרים בחלק מהמקרים, אבל אין עוררין על זה שחליפות שחייה נתנו יתרון עצום, בדיוק בגלל זה אסרו עליהן, אליפויות עולם ואולימפיאדות בתקופת החליפות התאפיינו בשבירה סיטונית של שיאים, חסרת כל פרופורציה להתקדמות של השחיינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 11:44 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נו, אז אם מצליחים להתגבר על הורדת החליפות עם טכניקות אימון ותזונה משופרת, ולהגיע לאותם זמנים ואפילו יותר טובים - למה היציאה מהחליפות זה תירוץ עבור גל נבו כשהוא שוחה 5 שניות איטי יותר מהשיא שלו? טכניקות האימון והתזונה המשופרות לא הגיעו אליו או מה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 11:54 am 
Junior

או שהוא פשוט כשל בביצוע באותו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 12:19 pm 
Hall of Famer

ראי, עובדתית נבו שחה משמעותית לאט יותר מהשיא שלו, על זה אין ויכוח, אתה שואל למה? יכול להיות שהוא פשוט כבר מעבר לשיא שלו? או שהוא עבר להתמקד ב-200 מעורב? או שהוא לא הצליח לעשות את ההתאמות לשחייה בלי חליפות ששחיינים אחרים עשו מסיבה כזו או אחרת? או שאתה טוען שהוא פשוט לא שחה מהר יותר כי לא התחשק לו אתמול והוא החליט לזלזל דווקא בפעם היחידה ב-4 שנים האחרונות שלאנשים אשכרה אכפת ממה הוא עושה?

אני לא מכיר אף גורם מקצועי שמערער על כך שהחליפות האלו תרמו לניפוץ סיטונאי של שיאים בתקופה שבה הן היו מותרות, אז אין ספק שיש לזה קשר מסוים לעובדה שהוא לא הצליח לשחזר את השיא שלו מאז שאסרו על החליפות, האם זו הסיבה היחידה? וואלה, לא יודע, אבל אני באמת לא מצליח להבין מה הסייפא שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 12:24 pm 
Hall of Famer

הסייפא שלי היא שעולם השחייה כבר התגבר על הסרת החליפות ואף התקדם מעבר לכך. זה כבר לא ממש תירוץ קביל ב-2016.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 12:54 pm 
Hall of Famer

ממש לא מדויק מה שאתה אומר ראי, יותר מחצי (23 מתוך 42) משיאי העולם כיום הם מ-2009 או 2008 (אין אף שיא עולם ישן יותר מ-2008, רק כדי להבהיר כמה ההשפעה של החליפות הייתה משמעותית), השנים האחרונות שבה החליפות היו מותרות, 12 מתוך ה-19 הנותרים נקבעו השנה או בשנה שעברה, רובם המכריע ע"י שחיינים שלא היו משמעותיים בתקופת החליפות, אז אולי עולם השחייה התקדם באופן כללי, כמו שדי צפוי שיקרה, אבל עידן החליפות בהחלט מורגש חזק מאוד גם בספר השיאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 1:04 pm 
Junior

נסכם זאת כך: עולם השחיה התקדם באופן כללי ועולם השחיה הישראלי התקדם ברברס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 1:17 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
נסכם זאת כך: עולם השחיה התקדם באופן כללי ועולם השחיה הישראלי התקדם ברברס.

נסכם זאת כך, אתה קשקשן שאפילו לא טורח לבדוק את מה שהוא כותב.

לפי ויקיפדיה, 23 מתוך 42 שיאי עולם נקבעו ב-2008 או 2009, זה 54.7%, אפילו לא אחד לפני כן, כל השאר נקבעו מאוחר יותר. בישראל לעומת זאת רק 14 מתוך 40 (35% למתקשים) השיאים הרשומים בויקיפדיה נקבעו ב-2009 או מוקדם יותר (למעשה, 13 שיאים ב-2008 או 2009 ועוד אחד מ-2002, הרבה לפני עידן החליפות), כל האחרים נקבעו מאוחר יותר. אגב, כל שלושת שיאי ישראל שגל נבו מחזיק בהם נקבעו ב-2009, אפילו לא אחד אחרי כן.

מה זה אומר? לגבי השחייה הישראלית זה אומר שיש לה אולימפיאדה גרועה עד עכשיו, זה הכל. לגבי גל נבו, זה אומר שהוא באופן אישי לא הצליח לעשות את המעבר מעידן החליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 1:33 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
ממש לא מדויק מה שאתה אומר ראי, יותר מחצי (23 מתוך 42) משיאי העולם כיום הם מ-2009 או 2008 (אין אף שיא עולם ישן יותר מ-2008, רק כדי להבהיר כמה ההשפעה של החליפות הייתה משמעותית), השנים האחרונות שבה החליפות היו מותרות, 12 מתוך ה-19 הנותרים נקבעו השנה או בשנה שעברה, רובם המכריע ע"י שחיינים שלא היו משמעותיים בתקופת החליפות, אז אולי עולם השחייה התקדם באופן כללי, כמו שדי צפוי שיקרה, אבל עידן החליפות בהחלט מורגש חזק מאוד גם בספר השיאים.

רוני, אף אחד לא אומר שהחליפות לא הזניקו את הזמנים אז. אני אומר שאם כמעט חצי מהשיאים כבר נשברו בזמן הלא ארוך - כולה 6 שנים וחצי - מאז שאסרו על החליפות, אז עולם השחייה התגבר יפה מאד על הסרתן, וזה לא תירוץ קביל. אם מישהו לא עשה טוב את המעבר מהחליפות, אז אין לו מקום בעולם השחייה של היום (ואני בכלל לא בטוח שהמקרה של גל נבו הוא זה, כי אין לנו את הזמן הכי טוב שלו אחרי החליפות, אבל אני בטוח שזה לא 5 שניות יותר איטי... מצד שני, אם אני צודק אז אין לו שום תירוץ, אפילו לא קלוש כמו זה).
גם מה שאתה אומר על 12 השיאים שנשברו רק השנה או שנה שעברה לא מדויק. אתה כאילו בא לרמוז שרק השנה התגברו על עידן החליפות, זה לא נכון. לפחות חלק מהם שברו שיאים אחרים שנקבעו אחרי עידן החליפות. השיאים של אדם פיטי, למשל, שברו שיא של קמרון ון דן בורג מ-2012. כנ"ל השיאים של שרה שוסטרום, ששברו שיא מ-2013 כמדומני של האמריקאית שזכתה אתמול בארד באותו משחה. ואלה רק שניים שבדקתי, אפשר לעבור אחד אחד ולבדוק.
ולגבי השיאים שלא נשברו, זה דורש קצת תחקיר, ואולי אעשה אותו הערב. אבל אני מתערב שלפחות בחלק מהם עולם השחייה כבר סגר ב-6 וחצי השנים האלה משהו כמו 80-90% מהפער שיצרו החליפות. זה בהחלט נופל בגדר של "התגבר " בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 1:41 pm 
Junior

רוני, לא חושב שאני קשקשן אבל מה שבטוח, אתה חתיכת גונב דעת.
התירוצים שלך כל כך מצחיקים שבאמת אין צורך לבדוק לעומק כמו ראי כדי להפריך אותם. מספיק לראות כמה תמונות בטלויזיה כדי להבין את הקטע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 1:44 pm 
Junior

רוני, ההקבלות שעשית לימים החלשים שלך ממש לא תופסים כאן. אתה ספורטאי חובב שעסוק בהמון דברים אחרים ואני מניח שאין לך שום תמיכה מנטלית או פיזית מלבד אתה עצמך. הספורטאים האלה מקבלים מעטפת שנועדה למנוע מהם לאכול קצת יותר מדי/קצת פחות מדי, או לישון לא טוב וכו', ובשורה התחתונה, המקצוע שהם בחרו לעצמם דורש את היכולת להגיע לשיא פעם ב-4 שנים. בדיוק כמו שהדרישה המקצועית מסוכן מכירות היא למכור מוצרים, לא להשתדל מאוד למכור מוצרים. לשניהם יש תשובה אחת, כל הכבוד על המאמץ אבל אולי המקצוע פשוט לא מתאים לך.
אם הם לא קורצו מהחומר שמאפשר להם להגיע לשיא פעם ב-4 שנים ומנטרל כל בעיה פוטנציאלית ספציפית, אז הם פשוט לא בחרו במקצוע הנכון. אני לא רואה סיבה שאני ואתה נממן מישהו במשך 4 שנים בשביל שברגע האמת הוא יצטער ויתרץ.
וזה מבלי לגרוע מצדקתך בנוגע לקופמניותו של לאומית.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 1:46 pm 
Hall of Famer

זה שהוא לא עשה טוב את המעבר אומר שאין לו מקום בעולם השחייה של היום? מצחיק, כי באליפות העולם לפני שנה הוא היה מקום 14 במשחה הזו, עם זמן של 4:17.34, כשהשיא שלו עומד על 4:11.51 (אני בכלל לא מדבר על מדליית כסף מאליפות אירופה האחרונה ב-200 מעורב, ממש שריד לעולם עתיק שצריך לעבור מן העולם שאליו הוא לא מסוגל להסתגל). לפי ההגיון שלך כנראה שלחלק גדול מעולם השחייה של היום אין מקום בעולם השחייה של היום אם שחיין כל כך לא מתאים לעולם השחייה של היום שווה חצי גמר באליפות עולם עם זמן שרחוק בכמעט 6 שניות מהשיא שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 1:48 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
רוני, ההקבלות שעשית לימים החלשים שלך ממש לא תופסים כאן. אתה ספורטאי חובב שעסוק בהמון דברים אחרים ואני מניח שאין לך שום תמיכה מנטלית או פיזית מלבד אתה עצמך. הספורטאים האלה מקבלים מעטפת שנועדה למנוע מהם לאכול קצת יותר מדי/קצת פחות מדי, או לישון לא טוב וכו', ובשורה התחתונה, המקצוע שהם בחרו לעצמם דורש את היכולת להגיע לשיא פעם ב-4 שנים. בדיוק כמו שהדרישה המקצועית מסוכן מכירות היא למכור מוצרים, לא להשתדל מאוד למכור מוצרים. לשניהם יש תשובה אחת, כל הכבוד על המאמץ אבל אולי המקצוע פשוט לא מתאים לך.
אם הם לא קורצו מהחומר שמאפשר להם להגיע לשיא פעם ב-4 שנים ומנטרל כל בעיה פוטנציאלית ספציפית, אז הם פשוט לא בחרו במקצוע הנכון. אני לא רואה סיבה שאני ואתה נממן מישהו במשך 4 שנים בשביל שברגע האמת הוא יצטער ויתרץ.

אז אני שוב מחזיר אותך לנתון שהביאה אניה גוסטמלסקי מאתמול, רק 10% עד 20% מהשחיינים באולימפיאדה מצליחים לשפר את זמני הכניסה שלהם בתחרות עצמה, אז אולי 80% מהשחיינים לא בחרו במקצוע הנכון? ונניח שהנתון שלה לא מדויק, נגיד שרק חצי מהשחיינים לא מצליחים לשפר את זמן הכניסה שלהם, אז מה? חצי מהשחיינים באולימפיאדה בחרו במקצוע הלא נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 1:49 pm 
Junior

אולי נשנה את הטייטל שלו מספורטאי אולימפי לספורטאי אליפות עולמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 1:50 pm 
Hall of Famer

רוני, אתה מתכוון לאליפות אירופה של השנה? כבר דיברנו על זה לפני לונדון, באליפות אירופה של 2012 נדמה לי שאפילו היה שחיין ישראלי שלקח זהב. אליפות אירופה בשנה אולימפית לא משקפת כמעט כלום, כי לפחות חלק מהשחיינים הטובים באמת - אלה שהאליפות לא נכנסת להם טוב בהכנות שלהם לאולימפיאדה - נעדרים ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 1:54 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
רוני, אתה מתכוון לאליפות אירופה של השנה? כבר דיברנו על זה לפני לונדון, באליפות אירופה של 2012 נדמה לי שאפילו היה שחיין ישראלי שלקח זהב. אליפות אירופה בשנה אולימפית לא משקפת כמעט כלום, כי לפחות חלק מהשחיינים הטובים באמת - אלה שהאליפות לא נכנסת להם טוב בהכנות שלהם לאולימפיאדה - נעדרים ממנה.

עזוב את אליפות אירופה, שמתי אותה בסוגריים, מקום 14 באליפות העולם עם זמן שאיטי ב-6 שניות מהשיא האישי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 2:11 pm 
Hall of Famer

רוני, אני לא יודע מה היה באליפות הספציפית הזו ומי נעדר ממנה, לא עברתי מתחרה מתחרה. אבל זמן כמו שהוא עשה באליפות העולם לא היה מספיק לו לעלות לחצי גמר אפילו באולימפיאדת לונדון, לפני 4 שנים, כשמאז, כפי שאתה רואה, השחייה עוד התקדמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 2:22 pm 
Junior

rony כתב:
Chauncey כתב:

אז אני שוב מחזיר אותך לנתון שהביאה אניה גוסטמלסקי מאתמול, רק 10% עד 20% מהשחיינים באולימפיאדה מצליחים לשפר את זמני הכניסה שלהם בתחרות עצמה, אז אולי 80% מהשחיינים לא בחרו במקצוע הנכון? ונניח שהנתון שלה לא מדויק, נגיד שרק חצי מהשחיינים לא מצליחים לשפר את זמן הכניסה שלהם, אז מה? חצי מהשחיינים באולימפיאדה בחרו במקצוע הלא נכון?

הכוונה לא הייתה שחובה להגיע לשיא התוצאה אלא לשיא המוכנות המנטלית והפיזית, בהמשך לדבריך על סיבות שונות ומשונות שיכולות למנוע את זה וכאמור לא תופסות לדעתי.
אנחנו לא מממנים את הג'ודוקות והשחיינים והמתעמלים כדי שייתאמצו מאוד. אנחנו מממנים אותם כי הם נבחרו על פני ספורטאים אחרים מהמקצוע שלהם מתוך הנחה שהם יחידי הסגולה שראויים לה. אם הם לא מסוגלים להגיע לשיאם הפיזי והמנטלי ביום נתון אליו הם מתכוננים 4 שנים, ומה שיש להם להראות זה מאמץ ותירוצים, אז אולי מקצוע שדורש שתגיע חזק פיזית ומנטלית ליום אחד פעם בארבע שנים פשוט לא בשבילם, ואולי הבעיה היא בכלל באנשי המקצוע, אבל מה שבטוח הוא שאם הספורטאים האלה לא מגיעים לדרישות המינימליות יש בעיה שצריך לטפל בה, ולא לנפנף בכל הכבוד על המאמץ ואין מה לעשות יש גם ימים רעים.
מי שכל העבודה הקשה שלו מסתכמת ונבחנת ביום אחד פעם בארבע שנים לא יכול להרשות לעצמו לא להגיע בשיא המוכנות ליום הזה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 2:31 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
רוני, אני לא יודע מה היה באליפות הספציפית הזו ומי נעדר ממנה, לא עברתי מתחרה מתחרה. אבל זמן כמו שהוא עשה באליפות העולם לא היה מספיק לו לעלות לחצי גמר אפילו באולימפיאדת לונדון, לפני 4 שנים, כשמאז, כפי שאתה רואה, השחייה עוד התקדמה.

בכמה השחייה התקדמה? האגינו שלקח את הגמר עכשיו עדיין היה רחוק ביותר מ-2 שניות מהשיא של פלפס מ-2008. פלפס עצמו לא התחרה בריו במקצה הזה, אבל בלונדון היה רחוק 10 (!) שניות מהשיא שהוא עצמו קבע 4 שנים קודם לכן. פלפס, אגב, היה בלונדון בן 27, נבו היום בן 29. עוד אגב אחד, כל שיאי העולם שמייקל פלפס מחזיק, לא רק ה-400 מעורב אישי, הם מעידן החליפות, אולי נגרוט גם אותו?

וצ'ונסי, אני לא אומר לך לא להתאכזב מהתוצאות שלהם, התוצאות שלהם מאכזבות, עם זה אין מה לעשות, השאלה היא מה האלטרנטיבה? אתה מממן את אלו שיש להם את הסיכוי הכי טוב להצליח ואלו הספורטאים ששלחנו, אם היינו שולחים מישהו אחר היינו מצליחים יותר? אם לא היינו שולחים אותם היה עדיף? רבאק, לפני 4 שנים כשלא שלחו את דודי סלע למרות שעמד בקריטריון האולימפי הייתה צעקה גדולה על איזו בושה זו שלא שולחים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 3:27 pm 
Hall of Famer

לפי מה שאני זוכר מהתקופה של החליפות, ההשפעה הגדולה שלהם הייתה בשיפור הציפה של השחיינים. החליפות עזרו לשחיינים יותר כבדים לנצל את יתרון הכוח שלהם. יכול להיות שלגל נבו יש מבנה גוף "כבד" ולכן ההשפעה של החליפה עליו הייתה הרבה יותר גדולה.

בכל מקרה גל נבו הגיע לאולימפיאדה על סמך ההישגים מהשנים האחרונות, לכן צריך להשוות את ההופעה שלו להופעות שלו כשהשיג את הקריטריון. אם התוצאה באולימפיאדה הייתה נניח תוצאת השנה שלו, אז התמונה נראית קצת אחרת. אין לי מושג מה הזמנים שאליהם הגיע נבו בשנים האחרונות, אבל זאת ההקבלה שצריכה להיעשות, לא שיא מ - 2009.

הדוגמא של פלפס שרוני הביא היא דוגמא טובה. פלפס היה בושה וחרפה באולימפיאדת לונדון, תראו איך הוא לא התקרב לשיאים האישיים שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 3:41 pm 
Hall of Famer

אני עוקב עכשיו בגוגל אחרי הקליעה של ריכטר. אני לא מתמצא בחוקי הקליעה, נדמה לי שצריך לירות 60 כדורים תוך פרק זמן מסויים, ויכול להיות שהוא ירה פחות מהמתחרים שלו והתוצאות עד עכשיו לא מנורמלות לזה (אין לי מושג, סתם השערה). בכל אופן בהנחה שכולם ירו עד עכשיו פחות או יותר אותה כמות, כנראה שגם ממנו לא תבוא הישועה (אבל הוא כבר רגיל, זה בסדר).
מה שעוד יותר מדאיג זה שהאיראני מוביל עליו. כשזה מגיע לרובים והאיראני מוביל על הישראלי, זה מדאיג...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 3:43 pm 
Junior

הכיסוי של ערוץ הספורט לסרגיי ריכטר הוא מתחת לכל ביקורת!

הבנאדם סיים מקום 9 באולימפיאדה הקודמת.

התחרות התחילה ב 15:00. עד 15:20 לא היה אולפן בכלל. ב 15:40 אחרי שני שלישים של תחרות הם נזכרו פתאום שהוא קיים. ממש מעצבן.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 3:44 pm 
Junior

אין לי מושג איך לקרוא את הטבלה החיה שבאתר של האולימפיאדה. אני מניח שזה ממוצע תוצאות שקובע את המקום שלהם.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 3:50 pm 
Junior

טוב, אני קצת לוקח את הביקורת על הערוץ.

משדרים עכשיו את התחרות, וכל מה שרואים זה את סרגיי מחכך את הזקן שלו על הרובה ואז שינוי במיקום של עיגול ירוק במוניטור של הצלף. בלתי טלויזיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 3:54 pm 
Hall of Famer

אם אני מבין נכון, לא כולם יורים באותו הקצב, באתר הרשמי הוא מדורג 16 כרגע עם 488.2 כשמאחורי מדורגים קלעים עם קרוב ל-600, אני מניח שכרגע מדובר בדירוג לפי ממוצע וכשכולם יסיימו אז הממוצע, מן הסתם, יתיישר עם הסקור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: