סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' אפריל 19, 2025 7:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 673 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 27  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 11:08 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
PG: אין
קומבו: דייסון, ג'רלס, ברטי, יותם
שוטינג גארד: יותם
סווינגמן: קינסי
סמול: מנקו
פאוור: ליאור, אמרה, פטרסון
סנטר פאוור: אמרה, פטרסון
סנטר: אייק, ג'ונס
סך הכל 11 שחקני רוטציה

השחקנים החלשים ברוטציה
שניים מתחת לרמה של קבוצת ירוקאפ ממוצעת (אייק ומנקו)
בניגוד ל99.9% מאוכלוסיית אוהדי הכדורסל אני מאמין שמנקו יכול לתת הרבה יותר מעונה שעברה, הוא לא יהיה הול אוף פיימר של הכדורסל הישראלי אבל הוא יכול לתת דברים מעניינים. ושוב בניגוד ל99.9% מהאוכלסייה אני חושב שאייק שומר טוב ב1/1 מתמלא בעבירות די בקלות אבל שומר טוב, הוא קצת אהבל בהגנה קבוצתית אבל מי לעזאזל מושלם בעולם הזה

החוליה החלשה
קינסי פציע ולא ילד כבר. מה שאומר שמשחק שקינסי לא כשיר מנקו משחק ארבעים דקות או שמשחקים עם שלושה גארדים וזה ישחק את האמאמא של יותם וג'רלס.
אין מנוס מלחזק את העמדה הזאת, מקווה שמישהו שדד בנק והולך לשים חבילה על השולחן של פרי כדי לקבל את שון. אחרת החוליה הזאת תגרום לקריסה של הקבוצה בשלב כלשהו העונה.

החוליה החזקה
ניסיון אירופי, כוח אש מגוון מכל הטווחים, המיד ריינג' של אמרה הגוייבות של ליאור השלשות של יותם, החדירות של ברטי והיכולת המגוונת של דייסון וג'רלס, נראה לי שנפרק ברוב המשחקים בליגה המקומית די בקלות, כמעט טייס אוטמטי עד לגמר הפיינלפור

השחקנים החזקים ברוטציה
אמרה, ליאור ג'רלס ודייסון. לשלושה מהם ניסיון מול קבוצות טובות בהרבה מאלה שנפגוש ברוב משחק היורוקאפ

הפינות הפתוחות:
שחקן נוסף לעמדות 2.5 ו 3
איך יראה המפעל האירופי בו תשחק הקבוצה

השאלות המסקרנות
איך יראה אמרה בקריירת הפוסט NBA שלו
השתלבות צוות אימון לטיני בארצנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 11:14 am 
Hall of Famer

קינסי החסיר מעט משחקים בעונה האחרונה בגלל פציעות ,לפני 2 עונות היו לו כמה וכמה פציעות .בכל מקרה מדובר בשחקן ההגנה הכי טוב בירושלים ואולי הכי טוב בליגה .

הפועל תשחק לסירוגין גם באירופה וגם בישראל סמולבול כמו שסימונה אוהב לפעמים עם 3 גארדים ב-5.

שון ג'ונס מסרטונים שראיתי עליו עם יד לא רעה בכלל מחצי מרחק ואם יהיה אפשר לשלב אותו ליד אמארה זה יכול להיות מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 11:17 am 
Freshman

ידידי.
הסגל סגור.
ג'ונס וסטודמאייר ישחקו כנראה בנפרד. אחד לליגה המקומית ואחד לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 11:22 am 
Hall of Famer

niv כתב:
ידידי.
הסגל סגור.
ג'ונס וסטודמאייר ישחקו כנראה בנפרד. אחד לליגה המקומית ואחד לאירופה.

סטודמייר ישחק בליגה המקומית בלא מעט משחקים לדעתי .יעשו רוטציה עם שחקני הפנים בליגה הישראלית (ג'ונס,אמארה,פטרסון). ב2 משחקים בשבוע של 20-22 דקות למשחק אמארה יכול להסתדר בלי בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 11:29 am 
Sophomore

אוריאל תהיה בריא כתבתי הודעה ארוכה וניסיתי לשלוח אבל נעלת את הת'רד והיא נמחקה. פעם הבאה קודם לפתוח ת'רד חדש אחר כך לסגור את הישן בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 12:33 pm 
מנהל פורום

מעביר את ההודעה שלי

אז יאללה, בואו נדבר על הקבוצה שהתגבשה לה.
יתרונות? אין פרנקו יותר, אין גפני יותר, על הנייר שיפור בריבאונד מהעונה שעברה, על הנייר קבוצה עם קצת יותר כוח אש מחוץ לקשת מהשנה שעברה, מאמן שלא חושב שלזרוק משלוש זה עוול מוסרי וספורטיבי מן המעלה הראשונה, מאמן שלא חושב שלשחק באירופה זה מיותר ולא קופא בימי שלישי או רביעי. וכמו שנדב הזכיר, אמרה סטודומאייר, החתמה בת זונה.
חסרונות? הסתמכות יתרה על שחקן ציר עם פוטנציאל פלופ היסטרי, כשזה בא מקבוצה שגם ככה אין לה סמול פורוורד שאינו רפי מנקו הנורא ואיום זה בעיה, כי אפשר לחפות על חוסר איזון אחד, לא על שניים, עונשין לא טוב על פניו, ליאור אליהו ויותם הלפרין התבגרו בעוד שנה, שניהם כבר נראו הרבה פחות טוב עונה שעברה, על הנייר הגנה שערורייתית, חוץ מג'רלס, קינסי וקצת טימור אף אחד לא ממש יכול לשמור ממש טוב בקבוצה הזו וסימונה עצמו מעולם לא היה ידוע בקבוצות ההגנה הקשוחות שלו. אני כנראה אחד היחידים שחושב שטימור יכול להיות רכז טוב, אבל גם אם אני צודק, זה מציב את מספר הרכזים בקבוצה על 1, לא להיט גדול. אני מאמין גדול בזה שלא תהיה סבלנות לתת לסימונה לעבוד, לא מההנהלה ולא מהקהל המטופש להפליא לעיתים והקצת קסנופובי של הפועל (שזו אולי האכזבה הכי גדולה שלי מהקהל בשנים האחרונות), גם ככה זה לא שבנו לו סגל שממש מתאים לו.

בגדול בליגה, הכל יקום וייפול על אמרה, קינסי ואחד מבין דייסון וג'רלס. אם יהיו טובים, הכל בסדר מול רוב קבוצות הליגה, ואחרי בפיינל פור פשוט מספיק שמישהו יתפוס יום באיזושהי קבוצה וזה קובע שם משחקים, אז אין ממש מה להתכונן לזה. באירופה, אם יאפשרו לסימונה לשחק כמה שפחות עם הישראלים, מבחינתי רק אליהו וטימור צריכים לקבל דקות באירופה, ואם אמרה אכן יהיה בחיים, אז אפשר להשתפר מאד מהשנתיים הקודמות, אני מצפה לפחות שהכדורסל יראה טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 12:59 pm 
מנהל פורום

yoya כתב:
אוריאל תהיה בריא כתבתי הודעה ארוכה וניסיתי לשלוח אבל נעלת את הת'רד והיא נמחקה. פעם הבאה קודם לפתוח ת'רד חדש אחר כך לסגור את הישן בבקשה.

התנצלותי הכנה, לא חשבתי שנעילת ת'רד יכולה למחוק הודעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 1:16 pm 
Hall of Famer

למה אף אחד לא מדבר על האפשרות שאמארה יקבל אזרחות? אני זוכר שהוא היה פעם בתהליכים כאלה ואחרים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 1:28 pm 
Hall of Famer

כמו שרואים מההודעה הפותחת, קבוצה בלתי מאוזנת בצורה מזעזעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 1:35 pm 
Junior

ג'רלס אם יחזור טוב מהפציעה יכול להיות כוכב ברמות של ירושלים. תמיד היה נראה לי שחקן לא ממומש.
הבעיה שלי היא בעיקר עם קינסי ודייסון. הראשון היה שחקן מופלא בעיניי, אבל אני חסיד קטן מאוד של החתמת שחקנים מבוגרים (ופציעים במקרה שלו) והשני הוא לא שחקן שהייתי לוקח לקבוצת יורוקאפ מובילה, ובנוסף הוא וג'רלס די דורכים אחד על השני. מה גם ששניהם קלעים לא טובים מבחוץ וזה כבר מצביע על כך שאין בי-ם שחקן אחד שניתן לסמוך עליו בקליעה מהשלוש (וסילחו לי על ההתעלמות המופגנת מהלפרין) צפויה להיות קבוצת שלשות מזעזעת.

לדעתי יכלו לעשות יותר בתקציב של 11 מיליון דולר (לכאורה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 2:19 pm 
Hall of Famer

nna

ממש לא קבוצת 3 גרועה.

דייסון לאורך הקריירה שחקן סביב ה30 אחוז ,ג'רלס עם 35 אחוז ,אפילו קינסלי עד העונה האחרונה עם 35 אחוז מ-3.הלפרין וטימור קלעים של 40 אחוז ומעלה אותו דבר לגבי פיטרסון .

בסה'כ קבוצת 3 בינונית במקרה הרע.יותר בכיוון של סבירה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 2:36 pm 
Junior

נכון משום מה שכחתי את פיטרסון. אבל עדיין, איכות הקליעה בקו האחורי מוטלת בספק רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 2:37 pm 
Sophomore

קינסלי? יש לך עיוות שמות של ארז אדלשטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 2:56 pm 
Sophomore

תקן אותי אם אני טועה אבל עד שלא יאפשרו בחוק השבות קבלת אזרחות לcultural jew, אין לאמארה עילה לקבל אזרחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 3:34 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
למה אף אחד לא מדבר על האפשרות שאמארה יקבל אזרחות? אני זוכר שהוא היה פעם בתהליכים כאלה ואחרים.

כי לשמעון מזרחי אין אינטרס לדחוף את זה. אמארה לא עונה על הקריטריונים של אזרוח בזק בצורה לא כשרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 3:44 pm 
Sophomore

בגלל שימון גם מחירי הדיור גבוהים. הוא חלק מהאילומיניטי. וגם מהבונים החופשיים.
גנון נהיה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 3:51 pm 
Freshman

אדום88 כתב:
עופר האדום כתב:

כי לשמעון מזרחי אין אינטרס לדחוף את זה. אמארה לא עונה על הקריטריונים של אזרוח בזק בצורה לא כשרה.

הסיבה שאף אחד לא מדבר על האפשרות שאמארה יקבל אזרחות היא שלאמארה אין עילה וחצי עילה לבקש אזרחות.

הוא לא יהודי ולא צאצא יהודים, ולא נשוי לאחת שכזו. זה שהוא מתעניין בתרבות העברית והסתובב בחוצות ירושלים עם כיפה על הראש זה נחמד, אבל הוא אף פעם אפילו לא הביע רצון להתגייר.

אני מקווה שההסבר הטריוויאלי הזה מספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 3:57 pm 
Sophomore

Nadaw כתב:
אדום88 כתב:
עופר האדום כתב:

הסיבה שאף אחד לא מדבר על האפשרות שאמארה יקבל אזרחות היא שלאמארה אין עילה וחצי עילה לבקש אזרחות.

הוא לא יהודי ולא צאצא יהודים, ולא נשוי לאחת שכזו. זה שהוא מתעניין בתרבות העברית והסתובב בחוצות ירושלים עם כיפה על הראש זה נחמד, אבל הוא אף פעם אפילו לא הביע רצון להתגייר.

לדעתי יש פה פוטנציאל להענקת אזרחות כבוד, אם היה שחקן מכבי כבר היה מקבל את התואר באולם מקבלי הפנים של נתב"ג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 4:07 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

STACK כתב:
לדעתי יש פה פוטנציאל להענקת אזרחות כבוד, אם היה שחקן מכבי כבר היה מקבל את התואר באולם מקבלי הפנים של נתב"ג.

למה רק אזרחות? אם היה שחקן של מכבי בטח היה כבר מדליק משואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 4:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
sir charles כתב:
STACK כתב:

אבל בצורה לא כשרה.
היה שופך למשואה פח בנזין, מדליק ובורח.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 4:12 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
STACK כתב:

התלבטתי אם מגיע לו פרס ישראל/נשיאות בנוסף אבל יש גבול לכל תעלול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 4:15 pm 
Junior

Nadaw כתב:
אדום88 כתב:
עופר האדום כתב:

סטודמאייר לא שונה מאומה מכמות הזרים העצומה שהתאזרחה תחת ידיו של שמעון מזרחי, אצל כל אחד אפשר למצוא ויריד יהודי אם חופרים מספיק עמוק ואם נמצאים 50 שנה בעולם עריכת הדין, תאמין לי.
פשוט: אנחנו לא שמעון מזרחי. אני מקווה שההסבר הטריוויאלי שלי גם מספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 4:17 pm 
Sophomore

אם כבר עלה כאן נושא הגיור אני מעוניין להחזיר לשנייה את הדיון באשר לדפוס הפעולה של מכבי, לאזרח כל זר שנמצא לו קשר קלוש ליהדות. התומכים, ראי ושות' אומרים שאין בכך שום בעיה, כיוון שהחוק מתיישב עם זה ומשכך, בהכרח גם לא קיים כל פגם מוסרי. אך האם מצב בו קבוצה כמו ירושלים היתה שולחת זרים שלה לגיור בזק מפוקפק בארה"ב, למשל "גיור" רפורמי (שהוא במובהק ידידותי וקצר יותר מההליך הקלאסי), שאמנם הלכתית הוא בבחינת עבודה בעיניים אך טוב מספיק על מנת לזכות את הנ"ל באזרחות "הנחשקת", היה גם עובר בשקט?
לציין כי בשתי הדוגמאות אין כל בעיה חוקית, נכון להיום.

נערך לאחרונה על ידי פאפאלוקס בתאריך ה' אוגוסט 18, 2016 4:19 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 4:19 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
סטודמאייר לא שונה מאומה מכמות הזרים העצומה שהתאזרחה תחת ידיו של שמעון מזרחי, אצל כל אחד אפשר למצוא ויריד יהודי אם חופרים מספיק עמוק ואם נמצאים 50 שנה בעולם עריכת הדין, תאמין לי.
פשוט: אנחנו לא שמעון מזרחי. אני מקווה שההסבר הטריוויאלי שלי גם מספק.

לא מספק.
שמעון מזרחי הוא עורך הדין היחיד שעוסק במקצוע 50 שנה?
אין אף עורך דין ירושלמי שעוסק במקצוע 50 שנה שגם יודע לחפור עמוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 4:21 pm 
Hall of Famer

פאפאלוקס כתב:
אם כבר עלה כאן נושא הגיור אני מעוניין להחזיר לשנייה את הדיון באשר לדפוס הפעולה של מכבי, לאזרח כל זר שנמצא לו קשר קלוש ליהדות. התומכים, ראי ושות' אומרים שאין בכך שום בעיה, כיוון שהחוק מתיישב עם זה ומשכך, בהכרח גם לא קיים כל פגם מוסרי. אך האם מצב בו קבוצה כמו ירושלים היתה שולחת זרים שלה לגיור בזק מפוקפק בארה"ב, למשל "גיור" רפורמי (שהוא במובהק ידידותי וקצר יותר מההליך הקלאסי), שאמנם הלכתית הוא בבחינת עבודה בעיניים אך טוב מספיק על מנת לזכות את הנ"ל באזרחות "הנחשקת", היה גם עובר בשקט?
לציין כי בשתי הדוגמאות אין כל בעיה חוקית, נכון להיום.

יש לי הרגשה שאם זה היה כל כך קל ומהיר, הקבוצות היו עושות את זה כבר לפני שנים. אלא אם כן אתה בא לשכנע אותי שבשנים שעברו מאז ג'ון ויליס, אולסי פרי וארל ויליאמס כל הקבוצות וכל המנהלים בכדורסל הישראלי היו רגישים לטוהר הגזע, או מה שזה לא יהיה שקוראים לזה ביהדות האורתודוקסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 673 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: sheky ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה