סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' אפריל 19, 2025 11:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 673 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 12:08 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חושב שיש סיכוי לא רע שהמאמן הזה הולך להיכשל פה בצורה מחפירה.
ועדיין , אני שמח שהוא החליף את פרנקו (לא כי פרנקו כל כך נורא , הוא סתם בינוני , אבל בינוני שאיבד את הקהל בארנה ולא היה לו שום סיכוי להצליח בסיטואציה הזאת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 12:13 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה זאת אומרת איבד את הקהל במלחה ואיך זה קשור לאיך שהקבוצה נראתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 12:25 am 
Sophomore

איבד את הקהל בארנה אומר שכל טעות הכי קטנה וכל מעידה כי קטנה של הקבוצה , הקהל היה שורק בוז , מלחיץ את השחקנים וקורא לפרנקו להתפטר
בסיטואציה כזאת גם המאמן הכי טוב בעולם יתקשה להצליח

ובקשר לאיך שנראינו , שלא יהיו ספקות , אני הייתי בעד לשחרר את פרנקו אחרי השנה הראשונה שלו הוא נכשל בהפועל שנתיים
אבל יש לו יתרונות , לא הכל אצלו נורא ואיום .
יש לו דברים שאם היה אותם לדן שמיר , הוא היה כבר זוכה ביורוליג.
הוא אהוב ע"י הקבוצה שלו , הוא מסתדר עם חדר ההלבשה , יש לו יכולת יציאה ממשברים (במקום שקבוצות אחרות לפעמים מתפרקות )
הוא חיי בצורה סבירה מאוד עם אישיות כמו דאנטה בקבוצה 3 שנים
ולמאמן זה בטוח לא קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 12:39 am 
Sophomore

אין ספק שלעורכי הדין בירושלים (מכיר אי אלו...) יש קווים אדומים שלא עוברים אותם. בהתחשב בזה שאחד המפורסמים שבהם שגם היה חבר הנהלת הפועל ירושלים, הוא עו"ד אורי מסר, אשמח לשמוע על אילו קווים אדומים מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 1:18 am 
Freshman

ומעניין מי היה העורך דין שעזר עם הדרכון הצ'כי? איפה הקו האדום עבר אז? בקיצור, NTK, אתה קשקשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 1:58 am 
מנהל פורום

זה נכון שעל כל טעות קטנה בארינה הקהל היה שורק בוז? כולל בגמר?

בכל אופן ממש אי אפשר להגיד שפרנקו התנהל כאילו הוא לחוץ במיוחד. לי נראה שהוא לוקח את המאזן האירופי המחפיר שלו לגמרי בסבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 2:26 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אד הורטון כתב:
אין ספק שלעורכי הדין בירושלים (מכיר אי אלו...) יש קווים אדומים שלא עוברים אותם. בהתחשב בזה שאחד המפורסמים שבהם שגם היה חבר הנהלת הפועל ירושלים, הוא עו"ד אורי מסר, אשמח לשמוע על אילו קווים אדומים מדובר.

וגם הבוס שלו, אחד אהוד אולמרט, הוא עו"ד ירושלמי עם קווים אדומים.
ועכשיו גם עם מדים כתומים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 2:48 am 
Sophomore

ראובן כתב:

בכל אופן ממש אי אפשר להגיד שפרנקו התנהל כאילו הוא לחוץ במיוחד. לי נראה שהוא לוקח את המאזן האירופי המחפיר שלו לגמרי בסבבה.

קשקוש מוחלט. היו שריקות בוז, לצערי הרב, בתקופות של משבר רציני, אבל בטח לא על כל טעות קטנה. אני זוכר במלחה שריקות בוז פי אלף יותר צורמות לדרוקר ולקטש, ולדעתי הקהל של הפועל ירושלים רק הולך ומשתפר בתחום הזה מאז שעבר לארנה.

פרנקו איבד את הקהל כבר בראיון הראשון, שבו הוא דיבר על ירושלים כמקפצה למכבי (ולא יעזרו אלף ההבהרות שהוא נתן לאחר מכן). האמירה הזאת הייתה תקיעת אצבע בעין לקהל ולמועדון, וייצרה חשדנות שהעכירה את האווירה בינו לבין הקהל גם ברגעים הכי יפים שלו כאן. האליפות אמנם ריככה את העונה הבזיונית ביורוקאפ אבל לא הצליחה להעלים אותה, והעונה הזאת שבה הפועל שוב נכשלה באירופה וכן נוצר הרושם שפרנקו לא הציג שום שיפור מהעונה שעברה [אי-הודאה בטעויות ולקיחת אחריות, ניהול משחק שבלוני עם סכמת חילופים מהבית וגו'] יצרה משבר אמון שהיה מקשה על ההנהלה להשאיר אותו גם בסנריו שבו הפועל מנצחת את הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 8:46 am 
Sophomore

אם להתייחס להודעה של אוריאל ולסגל של י-ם:

לדעתי ההחתמה הכי טובה של ירושלים זה ג'רום דייסון. הוא יתן להם את מה שהיה חסר לקבוצה מאז העזיבה של ברייסי רייט וזה שחקן בקו האחורי שהוא סקורר ברמות הגבוהות, גו-טו-גאי אמיתי ומניה יחסית בטוחה. זה שחקן שמוכח גם כשחקן על לליגה שלנו וגם ברמות הגבוהות יחסית באירופה, מגיע בגיל מצוין ובמצב טוב מאוד, אין לגביו כמעט שום סימן שאלה.

טרנס קינסי הוא לא דונטה והוא לא שובר שיוויון, אבל הוא כן רול פלייר לגיטימי ברמות הגבוהות באירופה כבר הרבה שנים ואין סיבה שזה ישתנה. סה"כ שחקן שמרוצים ממנו כמעט בכל מקום שהוא נמצא ונותן הרבה דברים קטנים לקבוצה, האפסייד אולי נמוך (לא רק בגלל הגיל אלא בגלל סוג השחקן) אבל גם הסיכון נמוך. עם כמות ההימורים שלקחו בירושלים דוקא החתמה כזאת סולידית זה לא דבר רע בהכרח.

בגזרת ההימורים - ג'רלס עבר פציעה קשה בגיד אכילס שזו פציעה שלא פשוט לחזור ממנה (בטח לשחקנים שהתבססו על זריזות ואתלטיות) והוא עדיין לא הוכיח שחזר ממנה. אם יחזור לעצמו אז הוא בהחלט שחקן שאני אוהב, אבל זה הימור לא קטן של י-ם. טראוויס פטרסון זה שחקן שהצליח בקבוצה מסוימת בסיטואציה מסוימת וחוץ מזה הקריירה שלו דשדשה ברמות נמוכות, אני לא קונה את הסיפורים על "לייט בלומר" (אותם סיפורים סיפרו על רוצ'סטי), צריך להבין שסראטוב זאת קבוצה עם סגנון שניפח שם לכולם את המספרים. אין ספק שהוא שחקן מוכשר אבל גבוהים רכים זה סיפור מסוכן ובטח כשבליגה יצטרך לשחק בעיקר ליד אליהו, לא בדיוק ציוות אידיאלי. שון ג'ונס לדעתי שחקן שמייחסים לו יותר אפסייד ממה שבאמת יש שם, שחקן נחמד שיכל גם להגיע לקבוצת תחתית בליגה ולהיות זר ליגה חביב, לדעתי עשו לו בילד אפ לא פרופורציונלי. ועל אמארה כבר נאמר הכל.

בגזרת הישראלים - שוב, לדעתי הכישלון הכי גדול של ירושלים. לא חיזקו את הסגל הישראלי שגם ככה היה בינוני ומזדקן. כל פציעה או ירידה ביכולת של אליהו תיצור בעיה משמעותית בחוק הרוסי והתלות בו היא לא פרופורציונלית עבור מועדון עם תקציב כמו של ירושלים. גם התלות שנוצרה בקינסי כי התחליף היחיד שלו הוא מנקו היא מוגזמת.

בשורה התחתונה, הרבה מאוד הייפ אבל גם הרבה מאוד הימורים. אם אמארה יהיה שובר שיוויון וגם יוכל לתת דקות משמעותיות זה יכול לסחוף את כל הקבוצה והמועדון קדימה (משהו בסגנון האימפקט של נייט רובינסון בהפועל), אם לא אז ירושלים יכולה להיות בבעיה כי אין שם מספיק באנקרים כדי לאזן את ההימור על אמארה (בטח לא בקו הקדמי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 9:31 am 
Freshman

אני עדיין מנסה להבין את הטרמינולוגיה של ה"הימור על אמארה".

יש איזה אינדיקציה שהוא פצוע? שהוא לא יכול לשחק ברמות הבינוניות של אירופה 2 משחקים בשבוע 20 דקות ומעלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 10:37 am 
Hall of Famer

Nadaw כתב:
אני עדיין מנסה להבין את הטרמינולוגיה של ה"הימור על אמארה".

יש איזה אינדיקציה שהוא פצוע? שהוא לא יכול לשחק ברמות הבינוניות של אירופה 2 משחקים בשבוע 20 דקות ומעלה?

גיל ברק שהוא פריק נבא טוען שלא תהיה בעיה לאמארה לשחק 2 משחקים בשבוע 20-22 דקות בממוצע למשחק ולהיות שחקן משמעותי מאוד בכל המסגרות.לטענתו חוץ מפציעה קלה בתחילת העונה במיאמי הוא לא סבל בשנתיים האחרונות מפציעות רציניות ושיחק את רוב המשחקים ........ ועם הזמן קיבל יותר דקות בהיט ובחצי השני של העונה הפך לשחקן חמישייה כמעט קבוע בסגל.

בקשר לסגל הישראלי של ירושלים הם התחזקו באייזיק רוזפלט ,לא לשכוח שפישר עזב באמצע העונה שעברה ................

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 10:39 am 
Hall of Famer

Fez כתב:
בגזרת הישראלים - שוב, לדעתי הכישלון הכי גדול של ירושלים. לא חיזקו את הסגל הישראלי שגם ככה היה בינוני ומזדקן. כל פציעה או ירידה ביכולת של אליהו תיצור בעיה משמעותית בחוק הרוסי והתלות בו היא לא פרופורציונלית עבור מועדון עם תקציב כמו של ירושלים.

שוב , אתה חוזר על טענה ולא כותב מה היה אפשר לעשות במקום מה שעשו. אם ניקח את הסגל הישראלי שסיים את העונה , חיזקו אותו ברוזפלט שבהחלט יכול להיחשב לישראלי בכיר לליגה, לכן המשפט "לא חיזקו את הסגל הישראלי" פשוט לא נכון.

עכשיו חוץ מזה , בוא נגיד שאתה אורי אלון וגיא הראל ביחד - מה היית עושה? איזה ישראלי בכיר היית מביא כדי לחזק את הסגל ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 10:58 am 
Hall of Famer

סטודמאייר קיבל יותר דקות גם ואולי בעיקר בגלל שאחד ,כריס בוש, גמר את העונה. בוא נגיד שהיו לא מעט פעמים שאפילו ג'סטיס ווינסלו הועדף עליו ברוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 11:03 am 
Sophomore

כן, אבל מבחינת ירושלים ג'סטיס ווינסלו זה כמה מקומות לפני המקום הראשון בכמעט כל חמישייה, אז אני לא רואה מה הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 11:05 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
עכשיו חוץ מזה , בוא נגיד שאתה אורי אלון וגיא הראל ביחד - מה היית עושה? איזה ישראלי בכיר היית מביא כדי לחזק את הסגל ?

את אמארה.
ואת יבזורי.

אה, רגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 11:35 am 
Sophomore

אני חושב שלא ישראלים "בכירים" זה מה שחסר. להביא ישראלי יקר בהרבה כסף שיפר את האיזון עלולה להיות טעות.
המפתחות צריכים ללכת לבר טימור והוא צריך לקבל הרבה דקות.
אליהו הוא הישראלי השני המוביל בדקות והלפרין רוזפלט ומנקו משלימים את הדקות וזה בסדר גמור.
כדי להשלים את הסגל היו צריכים לכוון לישראלי צעיר שיכול לראות דקות כבר עכשיו אבל הפוטנציאל שלו הוא שנה שנתיים קדימה.
נמרוד לוי, תומר גינת איגור קולשוב (שכנראה נעול על לסיים תואר, כי עוד שנה ברייס לא תשפר לו את הסיכויים לnba).
או אפילו ישראלי במיד לבל שעושה את העבודה מהספסל ולא מתרגש גם אם יקבל כמה דקות ביורוקאפ כמו וורקמן או סולומון.

נכון להיום כשכבר לא נשארו שחקנים, האופציות זה קאמבק של יובל נעימי ו... זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 11:42 am 
Freshman

ממש אין צורך בעוד ישראלי, הקבוצות הגדולות שהיו כאן בשנים האחרונות היו טובות בגלל הזרים. (לדוגמא חולון וחיפה של האליפות, מכבי עם פראגו פרקניס )
צריך שלושה ארבעה ישראלים סבירים וזהו. השאר זה בזבוז כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 11:44 am 
Sophomore

נכון, אבל הבעיה של אצל הפועל ירושלים היא במפורש שיש לה 10 שחקני ליגה ואחד מהם בקו האחורי הלא עמוס, הוא גם זה שמועד לפציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 11:55 am 
מנהל פורום

נדב, אפשר ללמד את אמארה כהימור בשיעור מבוא לגישה הבייסיאנית להסתברות.

כששחקן בקליבר כזה נוחת אצלך, אתה מראש מניח שיש כאן סיכוי גבוה לפלופ. גם בלי סיבה מוצדקת וניכרת לעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 11:57 am 
Junior

עופר האדום כתב:
Fez כתב:
בגזרת הישראלים - שוב, לדעתי הכישלון הכי גדול של ירושלים. לא חיזקו את הסגל הישראלי שגם ככה היה בינוני ומזדקן. כל פציעה או ירידה ביכולת של אליהו תיצור בעיה משמעותית בחוק הרוסי והתלות בו היא לא פרופורציונלית עבור מועדון עם תקציב כמו של ירושלים.

שוב , אתה חוזר על טענה ולא כותב מה היה אפשר לעשות במקום מה שעשו. אם ניקח את הסגל הישראלי שסיים את העונה , חיזקו אותו ברוזפלט שבהחלט יכול להיחשב לישראלי בכיר לליגה, לכן המשפט "לא חיזקו את הסגל הישראלי" פשוט לא נכון.

אין תשובה לזה - כי אין שחקנים ישראלים פוטנציאלים רלוונטים (מי? טיוס ומקל שלא הסכימו להתפשר על יורוליג?).
העיקר לכתוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 12:52 pm 
Sophomore

Avishai כתב:
ראובן כתב:

קשקוש מוחלט. היו שריקות בוז, לצערי הרב, בתקופות של משבר רציני, אבל בטח לא על כל טעות קטנה. אני זוכר במלחה שריקות בוז פי אלף יותר צורמות לדרוקר ולקטש, ולדעתי הקהל של הפועל ירושלים רק הולך ומשתפר בתחום הזה מאז שעבר לארנה.

פרנקו איבד את הקהל כבר בראיון הראשון, שבו הוא דיבר על ירושלים כמקפצה למכבי (ולא יעזרו אלף ההבהרות שהוא נתן לאחר מכן). האמירה הזאת הייתה תקיעת אצבע בעין לקהל ולמועדון, וייצרה חשדנות שהעכירה את האווירה בינו לבין הקהל גם ברגעים הכי יפים שלו כאן. האליפות אמנם ריככה את העונה הבזיונית ביורוקאפ אבל לא הצליחה להעלים אותה, והעונה הזאת שבה הפועל שוב נכשלה באירופה וכן נוצר הרושם שפרנקו לא הציג שום שיפור מהעונה שעברה [אי-הודאה בטעויות ולקיחת אחריות, ניהול משחק שבלוני עם סכמת חילופים מהבית וגו'] יצרה משבר אמון שהיה מקשה על ההנהלה להשאיר אותו גם בסנריו שבו הפועל מנצחת את הגמר.

פרנקו לא איבד את הקהל בראיון על מכבי
אבל במהלך השנתיים האחרונות יותר ויותר אוהדים הפסיקו לתת כבוד לפרנקו
איך זה מתבטא ?
אם בהתחלה היו מתעצבנים על חילוף או על השארת שחקן על הספסל , בשכבר אין ביטחון במאמן , פתאום מתחילים לשיר לו שיר על השחקן שרוצים שיכניסו אותו
וכשהוא עושה משהו שלא לטעם הגוש שנמצא מאחורי במגרש , מתחילים לקלל ולצעוק עליו .
בקיצור , אם הגענו למצב שעל כל החלטה שלך יש פקפוק מהקהל , אז הקבוצה כבר לא תקשיב לך .
והקהל יגרום לכזה לחץ שלא יהיה סיכוי להצליח

אני חושב שפרנקו עבר את הנקודה הקריטית להמשך אימון אצלינו בהדחה השניה מאירופה
היו צרכים לפטר אותו כבר אז
אבל לא פיטרו והשנה נאלץ להתחיל את העונה ללא התואר "אלופי המדינה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 3:23 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:

בזה אנחנו דווקא מתורגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 3:42 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אז מישהו יצטרך לשכנע אותי שביותר מ-30 השנים שעברו מאז הגיור של ארל ויליאמס עברו בכדורסל הישראלי רק מנהלי קבוצות שרגישים עד מאד לטוהר הגזע של העם היהודי על פי היהדות האורתודוקסית. מחוץ למכבי כמובן, כי הם עושים הכל בצורה לא כשרה בין כה...
עד שהשכנוע הזה יקרה, אני מניח שהעובדתית היא לא כל כך עובדתית, כי היו עושים את זה כבר מתישהו על פני התקופה הארוכה הזו, ויותר מפעם או פעמיים.

ארל אגב לא היה האחרון שהתגייר. אחריו היו מאלוביק ומרסר, בערך בפער של שנה אחד מהשני או אפילו פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 4:44 pm 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
פרנקו לא איבד את הקהל בראיון על מכבי
אבל במהלך השנתיים האחרונות יותר ויותר אוהדים הפסיקו לתת כבוד לפרנקו
איך זה מתבטא ?
אם בהתחלה היו מתעצבנים על חילוף או על השארת שחקן על הספסל , בשכבר אין ביטחון במאמן , פתאום מתחילים לשיר לו שיר על השחקן שרוצים שיכניסו אותו
וכשהוא עושה משהו שלא לטעם הגוש שנמצא מאחורי במגרש , מתחילים לקלל ולצעוק עליו .
בקיצור , אם הגענו למצב שעל כל החלטה שלך יש פקפוק מהקהל , אז הקבוצה כבר לא תקשיב לך .
והקהל יגרום לכזה לחץ שלא יהיה סיכוי להצליח

אני חושב שפרנקו עבר את הנקודה הקריטית להמשך אימון אצלינו בהדחה השניה מאירופה
היו צרכים לפטר אותו כבר אז

בקיצר, אם ניקח את הדברים שלך כנכונים (ואין ספק שאתה מאמי שפקפוק מהקהל על כל החלטה שלך גורם לאיבוד הקבוצה, אני קצת פחות, אבל אין ספק שזה פוגע) הקהל של הפועל ירושלים ביודעין פגע בקבוצה שלו וגרם לכישלון שלה?

אני אסביר לך שוב פעם לגבי הטרמינולוגיה של ההימור על אמרה - שחקן מבוגר, שחי על האתלטיות שלו ואיבד אותה. שחקן שבשל מצב מסוים של פציעות קיבל הרבה יותר דקות ממה שהמאמן שלו תכנן. שחקן שבסופו של דבר, למרות הפציעות המאמן החליט לא לתת לו לשחק בכלל כי הוא פשוט פגע בקבוצה וכמובן ההבנה ש-8 נק' באן.בי.איי לא מיד מנורמלות ל-16 נק' באירופה באותן מספר דקות ולכן ניתן לנרמל מיד את התפוקה למעל 20 נק' ביותר דקות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 5:35 pm 
Sophomore

צריך לזכור שפרנקו, עם כל הזלזול בו, נתן בירושלים שנתיים מאוד דומיננטיות בליגה שאחת מהן הסתיימה באליפות והשניה במקום ראשון בליגה בעונה הסדירה (וסוויפ של 3-0 על מכבי במשחקים ביניהן). נכון שחלק גדול מזה קשור לכישלון של מכבי ואני לא אומר שזו סיבה להשאיר אותו, אבל כשמדברים על זה ש-"אין יותר גרוע מפרנקו" צריך לזכור גם את זה. בהחלט יכול להיות יותר גרוע מפרנקו ואני מזכיר לירושלמים לא מעט שנים שהיה להם תקציב של פי 3-4 משאר הליגה (גם אם לא ברמות של תקופת אורי אלון) והם היו בסה"כ עוד קבוצה בליגה. לוקחים שם את הדומיננטיות בזירה המקומית כבר כמובן מאליו אבל זה לא היה מובן מאליו בירושלים במשך הרבה מאוד שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 673 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, אבו שוקרי, החציל האצטקי ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: