סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 12:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 11:28 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראית פעם משטר אימונים של ספורטאי אולימפי מאנו? כי אני ראיתי, ברוב המקרים אין להם יותר מדי חיים אישיים, אין כמעט לצאת בערב עם חברים, אתה צריך להיות מחויב ללא מעט שעות של אימונים ביום, ללא מעט שעות שינה כדי לאפשר לגוף להתאושש ולהחלים, הם רוב הזמן סוחבים פציעות חמורות יותר ופחות (שאנשים קוראים להן "תירוצים"), חלקם, אלו שאין להם ספונסר, צריכים גם לעבוד מתישהו כדי להתפרנס (בד"כ בתור מאמנים), בקיצור, מחויבות מאוד כבדה, במיוחד בשבועות ובחודשים שלפני תחרויות גדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 12:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
רוני, טעות השיפוט אם הייתה בכלל - הייתה לקראת סוף הקרב. ההתנהלות שדיברתי עליה של קרטיש הייתה לאורך כל הקרב, הרבה לפני הקטע עם הטוש שהיה או לא היה (ולעיני הלא מיומנות בענף, ומההגדרה שאני מכיר, לא היה).
ראינו לא מעט אמנויות לחימה באולימפיאדה הזו. ג'ודו כמובן ראינו לא מעט, לי יצא לראות טיפה היאבקות כשזיפזפתי בין הערוצים באולימפיאדה. אני לא זוכר שראיתי ספורטאי דופק על המזרון עם מבט של "שיט, שיט, לא הצליח לי" אחרי כל כניסה שלא הצליחה.
לתחושתי, זה לא דבר שמעיד על ריכוז על, זה דבר מפריע בצורה חמורה ליכולת. אני לא מכיר את קרטיש, לא ראיתי קרבות שלה מהעבר, אבל הרקורד שלה מדבר בעד עצמו. לא ציפיתי להתנהלות כזו מצד מתאבקת עם רקורד כזה.
אני לא מספיק מבין בהיאבקות כדי להבין את הניואנסים של "סגנון מבוסס לפיתות", לעיני הלא מיומנות נראה שכל הענף הזה מבוסס על לפיתות, בטח בסגנון חופשי (ביווני רומי - פחות, זה יותר נראה כמו התגוששות). אולי אני לא מבין פה משהו, אני יודע רק שהשמן שהיה או לא היה לא הפריע למצרית הנושכת להביס את הברזילאית בצורה מוחצת בקרב הבא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 12:48 pm 
Hall of Famer

אני פירשתי את המבטים שלה, אולי בגלל הפרשן הישראלי, כמבטים של הלם מהשיפוט המוטה (שוב, לא אומר אם השיפוט היה מוטה או לא, רק אומר שככה היא הרגישה). לי זה היה נראה כמו כדורגלנים ישראלים שמתלוננים לשופט, אותו מבט בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 1:51 pm 
Sophomore

נתחיל מזה שהם לא מותרים בשבילי על דברים אלא בשביל להגשים חלום של עצמם, או לחוש את הסיפוק של הגשמה עצמית. ממש לא רע בגיל יחסית צעיר להיות מחוייב כל כך למשהו עד כדי שהוא נהיה חלק מהזהות שלך. להמון נערים אין את זה. ובכל העולם אנשים שמנסים להגשים את עצמם מקריבים המון כביכול. מוזיקאים, רופאים, עורכי דין, פסיכולוגים, שחקנים.... ואלה רק תחומים שאני מכיר קצת מקרוב. כל אחד שמתעסק בתחומים האלה עובר ימבה בחינות, שיפוטיות, הערכות ועוני כבד לפרקים.

מאחר ואני יודע קצת מה זה לעסוק בספורט ברמה גבוהה אז אני מסכים שמדובר בעבודה מאוד קשה ותובענית, אבל זה גם מגיע עם הפלוסים. נניח, להיות ספורטאי מכניס אותך לקבוצה מסויימת מבחינה חברתית. גאוות יחידה ודברים בסגנון. התחשבות בכל מערכת בכך שאתה ספורטאי ויש לך אילוצים. מעבר לכך, אני מניח שספורטאי שהוא באמת מצטיין כמו מוקי גם לא משרת בצבא או נהיה מפעיל ממטרות.

אה ומוקי נפצע בכדורגל בשכונה. לא כזה מקצועני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 2:23 pm 
Hall of Famer

ובכן, זו בדיוק הנקודה, הם מוותרים על כל הדברים האלו בשביל להגשים את החלום ובסוף החלום לא מתגשם בגלל החלטת שיפוט, לא בגלל שהם לא היו מספיק טובים, ולכן היא הייתה מתוסכלת (ושוב, אני לא נכנס לשאלה האם היא הפסידה בגלל החלטת שיפוט, אני רק אומר שהיא הרגישה שזה מה שקרה ולכן היא הייתה מתוסכלת).

ולגבי מוקי, זה משנה למה הוא נפצע? הוא הגיע למקום חמישי באולימפיאדה עם שתי פריצות דיסק וחודשיים אחרי שקרע רצועות בקרסול, אני לא מבין איך אפשר שלא להעריך אותו או להגיד שהוא מתרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 3:04 pm 
Sophomore

אני יכול להבין מאיפה זה נובע ושהיא הייתה עצבנית ומבואסת וכו'... ברור. אבל היא ספורטאית שעברה כמה דברים, כולל הפסדים, ואני כן מצפה שספורטאי ידע להתמודד עם הפסד יותר טוב. זה חלק מהעניין החינוכי בספורט. ובספורט, כל שלב הוא מטרה. אני מניח שהרבה לפני שהיא התחרתה על מדליה אולימפית, אפילו בפנטזיות שלה, היו לה עוד חלומות ואת רובם היא הגשימה. להיות הכי טובה בקבוצה, בקבוצת הגיל, בארץ, להגיע בכלל לאולימפיאדה וכו' וכו'... אני לא יודע איך הייתה הדרך, אבל במקום עם תרבות ספורט נורמלית ספורטאים חווים כישלונות והתנפצות קטנה של חלומות. גם ההפסד הזה באולימפיאדה הוא לא סופני ותהיה לה הזדמנות לתקן ועד לנקודה הזאת בחייה היא הגשימה הרבה "חלומות". ואני לא יודע מה העניין עם השמן, אבל אם זה לא חוקי אז בקלות צוות שיפוט יכול לבדוק את זה ולפסול את המתמודדת, לא? למה לא בודקים/בדקו?
כמובן שאני בכלל בכלל לא מכיר את התחום.

ובנוגע למוקי, צא מנקודת הנחה שמבחינתי מקום 5 בעולם זה מאוד מרשים. להגיע לאולימפיאדה זה מרשים וכל הדברים האלה... אבל הפסטיבל שהיה אחרי שהפסיד עם הפציעה שלו היה פשוט הזוי. הראיונות עם אמא שלו כאילו הוא חייל חטוף. הדרך בה הוא בחר בכל פעם להתייחס לזה שהוא היה פצוע. יש עניינים של מינון. זה באמת מרשים שעם פציעות קשות כל כך הוא הגיע לאן שהגיע, אבל חלאס. כן אני מסייג בזה שלדעתי גם התקשורת דאגה לנפח את זה, כי היה שם חשש אמיתי שזה אולי הישג השיא של המשלחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 3:18 pm 
Sophomore

אבל האמת אני מיציתי את הויכוח. אני גם ככה חושב שהעניינים האלה הם מערכתיים כי זה חוזר על עצמו המון וממש לא פרסונליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 3:19 pm 
Hall of Famer

ובכן, הטענה היא די דומה לטענות שהיו במקרה של ירדן ג'רבי, שמתמודדים ברזילאים מקבלים יחס מועדף, במקרה של אילנה קרטיש לי לפחות זה לא היה נראה מובהק לעומת המקרה של ג'רבי שלי באופן אישי נראה כמו שוד לאור החושך, אבל אם בג'ודו אני מבין ממש קצת, בהאבקות אני ממש לא מבין כלום.

בכל מקרה, גם לטעמי התגובות שלה היו לא הכי בוגרות, אבל כמו שאמרתי, קשה לי מאוד לשפוט בנאדם שמתאמן שנים לרגע אחד ספציפי ואז מרגיש שהרגע הזה נלקח ממנו, ולא סתם נלקח ממנו, אלא נלקח ממנו שלא בצדק (לדעתו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 5:27 pm 
Freshman

מאנו כתב:

אה ומוקי נפצע בכדורגל בשכונה. לא כזה מקצועני.

מעבר לזה שהפציעה מהכדורגל הייתה בקרסול ולא הפריצות דיסק המדוברות, זה גם לא היה כדורגל בשכונה.
הוא סיפר בראיון שפשוט בתחילת האימון הם עשו מן משחקון כדורגל לחימום(כחלק מהאימון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 5:28 pm 
Hall of Famer

בפעם הבאה שיסתפקו בסטנגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 10:20 pm 
Hall of Famer

יום קצת יותר מוצלח לישראלים היום, רון דרמון סיים 26 בטריאתלון מתוך 55 משתתפים, לדעתי סיים הרבה מעל דירוג הכניסה שלו. לטיסיה בק סיימה את היום השני במקום ה-31 עם חבטה אחת מתחת לתקן אחרי שאת הראשון היא סיימה במקום ה-50.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 11:33 pm 
Junior

רק אני פה רואה תוכניות זבל בערוץ 2 וזוכר שמות של מתמודדים מעניינים חמש שנים אחרי?

https://youtu.be/xhwdNv4Fwd8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 1:07 am 
Hall of Famer

מדינה שלישית עם מדליה ראשונה אי פעם וזו השכנה שלנו ירדן.
לוחם טייקוואנדו שלהם במשקל עד 68 ק"ג ניצח לוחם ספרדי בחצי הגמר ועלה לגמר, כלומר יש לו זהב או כסף. הגמר מול יריב רוסי יהיה הלילה.
עד עכשיו שתי המדינות שלקחו מדלייה ראשונה - קוסובו עם הג'ודו ופיג'י עם הרוגבי - לקחו זהב... נראה מה יהיה עם הירדני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 4:36 am 
Hall of Famer

והירדני אכן לוקח את הזהב.
מתברר שהוא מדורג 40 בעולם!! וניצח בדרך את אלוף העולם, את סגנו, ושני מדליסטים מאולימפיאדת לונדון. מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 9:52 pm 
Hall of Famer

טוב, נתחיל בלהגיד שנטע ריבקין היא באמת ספורטאית על ברמה של ישראל. אבל בצער רב, היא מצטרפת לשורת המפדחים הפעם, לפחות כרגע. הפלה של מכשיר אחד - קורה גם לגדולים, הפלה של שני מכשירים מתוך שלושה זה כבר פדיחה.
הסיכוי שלה לעלות לגמר - כנראה כבר לא קיים. אם היא בכל זאת תגרד משהו באלות אפשר יהיה לתקן, אבל זה נראה ממש רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2016 11:50 pm 
Junior

עוד אחת שפישלה.
מסכים שהיא ספורטאית על וגם אחת שנשמעת אינטילגנטית (ככה שסביר שלא יהיו תירוצי שמן) אבל היא נתנה הופעה פשוט רעה וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 20, 2016 12:03 am 
Sophomore

חבל לי עליה. לא באמת היה לה סיכוי למדליה, אבל קיוויתי לראות אותה בגמר. אני באמת אוהב את התרגילים והכריאוגרפיה שלה. מתעמלת אלגנטית מאוד. בכל מקרה, כל הכבוד לה שמתוך מדינה חסרת ידע יחסית והשקעה היא הגיע לאן שהגיע. ובאמת נשמעת אינטליגנטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 20, 2016 1:20 am 
Hall of Famer

בנושא אחר, גרמניה לקחה את הזהב בכדורגל נשים אחרי נצחון בגמר על שבדיה. צריך לומר שאחרי טורניר הרמה נמוכה יחסית לטורנירים קודמים, הגמר היה באמת מצוין. קצב שלא נראה בטורניר, יכולת טכנית גבוהה בעיקר של הגרמניות, דרמה גדולה אחרי שהשבדיות צמצמו ולחצו בדקות האחרונות וכמעט הישוו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 20, 2016 10:29 am 
Hall of Famer

אבא של ריבקין (ע"ה) אימן את ביבלברוקס בקט-סל.

מתי נבחרת ההתעמלות?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 20, 2016 12:51 pm 
Hall of Famer

המוקדמות היום. הגמר מחר, לפני טקס הסיום.

עוד שתי מדינות, דלות מאד במדליות, מביאות זהב ראשון אי פעם.
הראשונה היא טג'יקיסטן. עד עכשיו מאז הפרידה מברית המועצות היו להם רק 3 מדליות, אחת כסף ושתיים ארד, ושלושתן באמנויות לחימה. את המדלייה הראשונה שלה טג'יקיסטן הביאה רק בבייג'ינג 2008.
ואתמול - זהב ראשון, ועוד באתלטיקה. מיידה הפטיש, דישלוד נזארוב, הביא מקבץ מרשים עם ידויים מעל 75 מטר אחד אחרי השני, וניצח יריב בלארוסי מצוין.
השנייה היא חוף השנהב, שעד היום לקחה רק מדליה אולימפית אחת - וגם זה היה במוסקבה 80' כשחצי עולם לא הגיע.
ואתמול, ביום אחד, שתי מדליות בטייקוואנדו, כולל אחת מזהב. וזה היה חתיכת באזר ביטר. בגמר עד 80 ק"ג הלוחם שלהם היה בפיגור מול היריב הבריטי, וממש על הבאזר הביא לו בעיטה מדהימה לראש בסיבוב, שהפכה את התוצאה והביאה לחוף השנהב זהב ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 20, 2016 5:34 pm 
Hall of Famer

מקום שביעי אחרי סיבוב ראשון מתוך שתיים.
ממה שהספקתי לראות יש הבדל רמות גדול בין 8 הראשונות לבין האחרות, אז אם לא יהיו הפלות מכשירים וכו' תרגיל סביר בסיבוב השני אמור להספיק לגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 20, 2016 6:02 pm 
Sophomore

יש אמת בטעות ששוב ישראל קופחה ע" השופטים?
מי שמבין..האם זה הבכי היהודי הידוע או שיש משהו בטענות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 20, 2016 6:04 pm 
Junior

לא דיברו על מדליה ?

בעיני הלא מבינות (גם לי, ממש כמו מירי נבו, כל תרגיל נראה מצוין ועם כוריאוגרפיה יפה), אנחנו רחוקים משם. לכאורה עשינו תרגיל טוב בלי פשלות אבל זה לא מספיק כרגע. השאלה אם בגמר מתכננים לעלות את דרגת הקושי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 20, 2016 6:32 pm 
Hall of Famer

דיברו. אז מה?
לא משנה איך תסובב את זה, אולימפיאדה שמסתיימת בשתי מדליות זו הצלחה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 20, 2016 6:46 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
דיברו. אז מה?
לא משנה איך תסובב את זה, אולימפיאדה שמסתיימת בשתי מדליות זו הצלחה.

מה הקשר בכלל.
דיברתי על התעמלות אמנותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: