סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 12:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 10:00 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ספורט שבו 2 מאמנות לפחות מספרות שהיכולת שלנו להצליח באולימפיאדה נפגעה כי לא היה שופט ישראלי, הוא לא כל כך ספורט בעיני.
ותגידו את זה על כל ענפי הספורט שבהם יש שופטים שמדרגים, אני לא זוכר אמירה כזאת בענפי ספורט אחרים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 10:15 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
ספורט שבו 2 מאמנות לפחות מספרות שהיכולת שלנו להצליח באולימפיאדה נפגעה כי לא היה שופט ישראלי, הוא לא כל כך ספורט בעיני.
ותגידו את זה על כל ענפי הספורט שבהם יש שופטים שמדרגים, אני לא זוכר אמירה כזאת בענפי ספורט אחרים.

הסיבה היחידה שבגלה אני יכול לחשוב שזה ספורט אולימפי זה שיקולי רייטינג, מבלי לעשות סקר סטטיסטי אני די בטוח שהוא במקום גבוה באופן כללי (ענף מאוד אסתטי וטלוויזיוני בניגוד נניח לקליעה, שייט או ענפי סיבולת ארוכים כמו משחה במים פתוחים, טריאתלון ומרתון) ובמיוחד אצל נשים שצופות באולימפיאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 10:32 am 
מנהל פורום

ראיתם את סרטון הטיזינג לטוקיו 2020 שראש ממשלת יפן יוצא כסופר מריו?
http://www.mako.co.il/nexter-internet/v ... =757332771

גדול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 12:09 pm 
Hall of Famer

עברתי עכשיו על טבלת המדליות ויש כמה שמות מפתיעים, לפחות בעיני, הרפובליקות רוסיות שמצליחות מאוד כמו אוזבקיסטן, קזחסטן, אזרבייג'ן (10 ארד, 7 כסף, אבל רק אחת מזהב, וזה למדינה ענייה יחסית שהיא בערך בגודל של ישראל), ארמניה וגיאורגיה, אפילו לטג'יקיסטן יש זהב אחד, וייטנאם עם זהב אחד וכסף אחד, קובה שאמנם יש לה מסורת ארוכה של הצלחה בספורט, אבל עדיין מיקום גבוה בטבלת המדליות. בצד הנמוך, אוסטריה רק עם מדלית ארד אחת, כנ"ל פינלנד ופורטוגל, כולן מדינות אירופיות, שתיים מהן גם די מבוססות וכולן עם מסורת יפה של ספורט, קפריסין, איסלנד, מונטנגרו ובוסניה בלי מדליות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 1:35 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
באולימפיאדת מכסיקו ב 1968, מה שהפריד בין נבחרת ישראל בכדורגל לבין עליה לחצי הגמר הייתה הטלת מטבע לאחר תיקו עם הונגריה

בעקבות כך אגב הביא חבר ההתאחדות לכדורגל את רעיון ההכרעה בפנדלים בכדורגל. רעיון שהתקבל מן הסתם .

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 1:40 pm 
Senior

אחת התהיות שעולות בי כל אולימפיאדה היא לגבי כדורעף ובמידה פחותה יותר - כדוריד.
ברוב הענפים, בשיט נניח, או ג'ודו או אפילו ריצות ארוכות ושחיות, אני אמנם צופה בדבקות מסוימת בשידורים מהאולימפיאדה אבל מכיר במאמץ שנדרש ממני להתעניין בהם (וגם בזה שמחוץ לקונטקסט האולימפי הם לא באמת מעניינים ולשם הבהרה, אני די בטוח שעוד חצי שנה כשיראו היאבקות או התעמלות אומנותית בערוץ הספורט אמהר לזפזפ משם כל עוד נפשי בי). להבדיל מכל אלה (ואחרים) הכדורעף והכדוריד הם משחקים שכשאני רואה אותם באולימפיאדה אני נהנה ממש. בעיקר כדורעף שהוא משחק אלגנטי עם הרבה היילייטס ויכולות פיזיות אדירות ושחקנים עם סטאר קוואליטטי ומה שאתם רוצים. להבדיל, כשמשדרים כדורעף בטלוויזיה אני עוקב, לא באדיקות אבל עוקב.
אז מה הסיבה ששני המשחקים האלה לא זוכים כמעט לפופולאריות בארץ? אני יודע שבאירופה הם יותר פופולאריים מאשר בארץ אבל גם שם הם לא באמת בשורה הראשונה של ענפי הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 1:56 pm 
Sophomore

לי אין את התשובה, אבל אני מסכים בהחלט בטח בנוגע לכדורעף. היה ממש יפה לראות באולימפיאדה ומההתרשמות שלי השחקנים המובילים הם אתלטי על של ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 1:57 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קובה דווקא כשלון גדול, מספר המדליות הכי קטן מאז מינכן 72'. ענפים חשובים שהם היו אימפריות בהם נעלמו, בעיקר האתלטיקה שבה הם פתאום לא קיימים. נבחרת הנשים בכדורעף שהייתה אימפריה עולמית - אפילו לא עלתה לאולימפיאדה. נבחרת הגברים הסתבכה פלילית במחנה אימונים באירופה ושישה שחקנים שלה נשארו במעצר. מנבחרת שהוציאה 20-30 מדליות באופן קבוע בשנות ה-90 ותחילת ה-2000, בקושי הגיעו לדו ספרתי הפעם.
גם סין היא כשלון יחסי. ממדינה שאמרו שתסכן את המעמד של ארצות הברית הם נפלו למקום השלישי בטבלת המדליות (לפי הספירה הרשמית שסופרת זהב קודם כל), מ-100 מדליות בבייג'ינג וכמעט 90 בלונדון נפלו ל-70 הפעם.
כשלון גדול היא גם מרוקו. לאן נעלמו כל הרצים שהיו להם למרחקים בינוניים? תשתית של שנים נעלמה, ממש כמו אצל הקובנים. רק מדליה אחת, ארד באיזושהי אמנות לחימה.

לגבי המדינות שציינת בצד הנמוך - לאף אחת מהן אין מסורת אולימפית ואין ענפים שהם היו מזוהים איתם, למעט פינלנד שהייתה פעם אימפריה בריצות בינוניות ואחר כך אימפריה במקצועות אחרים כמו הטלת כידון. זה באמת נעלם וזה כשלון גדול. האחרות? בוסניה לא זכתה במדליה מעולם, קפריסין ומונטנגרו לקחו מדליה ראשונה אי פעם רק בלונדון. פורטוגל היא תמיד נבחרת של מדליה אחת או שתיים, פעם אחת גירדו 3. אז אין יותר מדי ציפיות ולכן גם לא אכזבה יותר מדי. לאוסטריה היו פעם אולימפיאדות מוצלחות יותר, אבל הם תמיד היו מדינה אולימפית די זניחה. בלונדון לא זכו במדליה בפעם הראשון מאז 64', לפחות הפעם חזרו לפודיום.

אם כבר הצלחות:
ארה"ב - כמובן, חיזקה עוד יותר את שליטתה בספורט העולמי. אותו מספר מדליות זהב כמו לונדון (שזה המספר הכי גדול מאז לוס אנג'לס 84' שבה חצי עולם לא השתתף), מספר המדליות הכולל עוד עלה, השחייה והתעמלות הנשים ממש שייכים להם, ונראית עבודה במקצועות שבהם היו יחסית חלשים כמו ריצות בינוניות וארוכות.
בריטניה - כמובן, מקום שני במדליות. הצליחו לשמר את כל מה שבנו לקראת לונדון וכל כך הצליח - נבחרת ההתעמלות בעיקר בגברים, השליטה המוחלטת האופניים בולודרום, החתירה, הסוסים, אנדי מארי, אדם פיטי, שני האחים הטריאתלטים שאפילו התקדמו מזהב וארד בלונדון לזהב וכסף הפעם. נראה שבאופן כללי הם גם התקדמו בענפים אחרים והצליחו במגוון גדול מאד של ענפים חדשים להם יחסית, תשתית מאד מאד בריאה.
גרמניה - הכי הרבה מדליות זהב מאז האיחוד, למעט תחילת שנות ה-90 שבהן עוד היו להם ירושות מהמזרח גרמנים המסוממים עד האזניים.
יפן - מקום שישי בטבלת המדליות עם הכי הרבה מדליות בתולדותיה (41), כולל הופעות מרשימות מאד מאד של נבחרת ההתעמלות ושל רביעיית השליחים ב-4X100 שלקחה את הכסף לפני האמריקאים. באולימפיאדה הביתית שלהם, וכשבולט איננו, יכולים גם לאיים ברצינות על הזהב. ניכר שמשקיעים שם עבודה רב שנתית לקראת טוקיו 2020 והתוצאות כבר נראות.
קולומביה - אחרי שהצליחו מאד בלונדון עם 8 מדליות, הכי הרבה אי פעם, השתפרו עוד יותר. עדיין 8 מדליות, אבל עם 3 מזהב. יותר ממה שלקחו בכל האולימפיאדות עד עכשיו.
סרביה - למרות הכשלון של ג'וקוביץ', ואחרי הכשלון הגדול בלונדון (רק 4 מדליות במקצועות זניחים והכשלונות של ג'וקוביץ' ונבחרת הכדורמים), הפעם הצלחה גדולה במשחקי הכדור. נבחרת הכדורמים שאכזבה בלונדון עמדה הפעם בציפיות ולקחה את הזהב עם עליונות ברורה, נבחרות הכדורסל לקחו מדליות בענף שבו מדליות הזהב גם ככה סגורות. ובנוסף, אפילו מדליה אחת באתלטיקה.
יוון - לא זכתה במדליות זהב מאז האולימפיאדה שאירחה ב-2004 ומאז התפוצצות פרשת הסמים אצל האצנים שלהם. והנה הפעם 3 מדליות זהב, כולל אחת באתלטיקה של קופצת המוט ועוד אחת בהתעמלות.
ארגנטינה - גם היא לא מדינה עם מסורת אולימפית גדולה. והפעם 3 מדליות זהב, הכי הרבה בתולדותיה, ועוד מדליית כסף, וכל אחת עם סיפור מאחוריה. השייט שחזר בגיל 54 אחרי סרטן ריאות ולקח זהב. נבחרת ההוקי שדה שגברה על האירופיות. וגם מדליית הכסף היא כמובן סיפור, אלמוני בשם חואן מרטין דל פוטרו שאת הסיפור שלו עם הפציעה כולם מכירים, ואת מה שעשה בטורניר כולל ההעפה של ג'וקוביץ'.

והיו את המדינות על המדליות הראשונות: פיג'י, קוסובו באולימפיאדה הראשונה שלהם, ירדן. וכולן מזהב.
כבר נכתב על המדליות האלה פה, אז נציין בקיצור ששתיים היו צפויות למדי - הג'ודאים מקוסובו הגיעה כאלופת עולם ומועמדת ראשית לזהב, פיג'י היא ימפריית רוגבי ועם הוספת הרוגבי היה צפוי שהם יצליחו מאד. הטייקוונדואיסט הירדני זו דווקא התפעה אדירה. הגיע ממקום 40 בעולם והעיף את האלוף האולימפי וסגנו ואות אלופ העולם וסגנו.
והיו גם מדינות שהביאו זהב ראשון. בחריין עם הקנייתי המיובא התורן, ויאטנם עם הקלעי שהביא זהב ביום הראשון של האולימפיאדה, טג'יקיסטן עם מיידה הפטיש שנתן הופעה אדירה, חוף השנהב עם הטייקוונדואיסט שהביא את הזהב בבעיטה לראש עם הבאזר, וכמובן סינגפור עם ג'וזף סקולינג ופוארטו ריקו עם מוניקה פואיג.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' אוגוסט 22, 2016 2:33 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 2:33 pm 
Hall of Famer

מודה שלא בדקתי היסטורית מה המדינות האלו עשו באולימפיאדות קודמות, פשוט ציינתי שמות שהפתיעו אותי במיקום שלהן, זה הכל. קובה באופן כללי זו די אנומליה, מדינה קטנה ולא עשירה שמשיגה הרבה מדליות כמעט בכל אולימפיאדה באופן עקבי זה לא עניין נפוץ, הלוואי שבישראל שהיא מדינה הרבה יותר עשירה (וקצת יותר קטנה) 11 מדליות כש-5 מתוכן זהב היו אכזבה. לעומת זאת מדינות אירופאיות עשירות יחסית (שהן לא קטנטנות כמו לוקסמבורג, ליכטנשטיין, סן מרינו וכיו"ב) ולא ממש משיגות מדליות הן דבר שקצת מוזר לי אישית לראות, אני מניח שלפחות אוסטריה ופינלנד מפצות על זה באולימפיאדות חורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 2:37 pm 
Hall of Famer

הצלחה היא ביחס לציפיות ולמסורת. לכן אני חושב שקובה היא כשלון, וגם סין עם 70 מדליות זה כשלון. נפילה עצומה ביחס למה שהיה, וענפים שלמים שנעלמים, לא יכולה להיות הצלחה.
אם אתה כבר מחפש מדינות עם מעט אוכלוסיה לעומת הצלחה אולימפית עקבית, הדוגמה הכי טובה זו הונגריה. לוגוויטי אולימפי עצום למדינה עם משהו כמו מה, 10 מיליון תושבים? מסורת אדירה בכמה ענפים כמו שחייה וסיף, על פני עשרות שנים. בנוסף, המדינות הקריביות כמו ג'מייקה והבהאמס שממשיכות לייצר אצנים. כמה אנשים יש בבהאמס? אני בספק אם יש שם יותר אנשים מאשר עיר ישראלית בינונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 2:43 pm 
Hall of Famer

מסכים לגבי הונגריה, אם כי עדיין, היא מדינה יותר עשירה מקובה (67 בתמ"ג לנפש ו-44 במדד הפיתוח האנושי לעומת קובה שממוקמת 124 בתמ"ג לנפש ו-67 בממד הפיתוח האנושי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 2:51 pm 
Hall of Famer

אני קצת פחות מתרשם מהתל"ג או מדד הפיתוח האנושי הכללי. במדינות ריכוזיות כמו קובה ההצלחה של הספורט הייצוגי חשובה מאין כמותה והם משקיעים בזה המון כסף על חשבון דברים אחרים, ובני האנוש שהם ספורטאים אולימפיים לא סובלים מחוסר בפיתוח אנושי... זה תמיד היה שם. אני מניח שמזרח גרמניה בשעתה לא הייתה הארץ הכי עשירה בעולם, וגם ממש לא הכי מאוכלסת (גם כן משהו בסדר גודל של 10 מיליון תושבים אני מניח, אולי אפילו פחות). לא לחינם אמר מישהו מהגוש המזרח אירופי של אז את האמירה המפורסמת שספורטאי מצטיין אחד שווה יותר מאלף שגרירים.
וזה עוד יותר מדגיש את הכשלון שלהם, הם הולכים ודועכים כבר שתיים-שלוש אולימפיאדות רצוף, וכאמור ענפים שהיו אימפריות של ממש כמו האתלטיקה והכדורעף פשוט נמחקים ממפת צמרת הספורט בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 10:22 pm 
Hall of Famer

גרמניה המזרחית ב-89 הייתה סביב ה 17 מליון

נערך לאחרונה על ידי oren_80 בתאריך ב' אוגוסט 22, 2016 10:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 10:23 pm 
Sophomore

rony כתב:
יאללה, סיכום.

למל"מ: שני רוכבי האופניים (לא מבין בזה, לא שמענו עליהם חוץ מאיזו כתבה על שני בלוך שהגיעה מסוג של חובבנות בגיל מאוחר יחסית, אז היה כאן איזשהו סיפור מעניין) שלא היו מהם ממש ציפיות ורוב האנשים בכלל לא יודעים שהם השתתפו.

רק כמה מילים על שלומי חיימי שהשתתף בתחרות אופני השטח, בתור מישהו שכן עוקב אחרי הענף. איגוד האופניים שם לו למטרה לפני כשנתיים להביא רוכב לאולימפידה, כדי להשיג את זה ישראל הייתה צריכה להיות מדורגת בין 23 הנבחרות המובילות בעולם. הדרוג נקבע על פי נקודות שצוברים שלושת הרוכבים הכי טובים של המדינה בתחרויות מוכרות. זה היה גבולי מראש ואחרי מאמץ גדול שכלל הוספה של תחרויות בארץ כדי לצבור עוד ניקוד יחסית בקלות הצליחו.
חיימי כבר כ 3 שנים בין ה50 הראשונים בעולם, תחשבו טניס כדי לקבל פרופורציות.
בתחרות עצמה הוא זינק ממקום 28 מה שאומר שהסיכוי לנצחון קטן מראש, לא שבאמת היה סיכוי. התחרות הייתה של 7 הקפות. את הראשונה הוא סיים בחבורה המובילה (7 רוכבים) שזה מדהים. אף אחד לא ציפה שהוא יהיה שם בשום שלב. לצערנו הוא סבל משני פנצ'רים במהלך ההקפה השניה ובזה בעצם אבד כל סיכוי לתוצאה טובה. הוא התדרדר למקום 44 והצליח לעקוף ולסיים במקום 29.
כאמור באמת חוסר מזל גדול אחרי פתיחה מטורפת וסיום שהראה שהוא היה ביום טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 10:35 pm 
Hall of Famer

מגניב לדעת, אני השתדלתי לעקוב אחרי המשלחת והשם שלו זה בערך השם היחיד שלא הכרתי (טוב, שלו ושל הבנות מהנבחרת התעמלות אומנותית, שאת השמות שלהן נראה לי שגם אירה ויגדורצ'יק בעצמה לא באמת יודעת, אני מדמיין לעצמי בראש שהיא פשוט קוראת לכולן נטשה כמו במערכון), יפה לראות שהייתה לו תחרות טובה.

אגב, מה זה אומר זינק ממקום 28? לא יוצאים כולם ביחד? או בתורות לפי זמנים כמו במירוצים נגד השעון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 11:48 pm 
Junior

אלון כתב את מה שרציתי לכתוב על חיימי. בכלל, זו אולי הייתה התחרות הכי מעניינת ומפתיעה לטובה באולימפיאדה. מסלול פשוט מרתק. חבל חבל על הפאנצ'רים, אבל ההופעה של חיימי הייתה בטופ של ההישגים שלנו באולימפיאדה הזו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 11:53 pm 
Sophomore

הזינוק בכמה שורות, לא יודע בדיוק כמה בכל שורה. יש דירוג מראש לפי הדירוג השנתי שלהם, הטובים מלפנים.
דרך אגב אם מחפשים אנקדוטות מעניינות, השתתפו בתחרות שני אלופי עולם מכהנים ! האחד באופני שטח - נינו שורטר שגם ניצח את התחרות, כצפוי. השני פיטר סאגאן, אלוף העולם בכביש. בעברו הוא רכב שטח לפני שהפך לרוכב כביש מקצועני. משום מה הוא החליט להשתתף בתחרות בשטח. היה בפתיחה צמוד לשלומי בהקפה הראשונה, אבל נחלש ונדמה לי שגם לו היה פנצ'ר, לא נכנס להקפה האחרונה ( מורידים את האחרונים לפי הזמן של הראשונים בכניסה להקפה).
החלטה די מוזרה שלו לא להשתתף בתחרות הכביש, בעיקר אחרי שרואים מי ניצח שם ומבינים שהיה לו סיכוי טוב לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2016 11:56 pm 
Sophomore

ראיתי את זה יחד עם האישה והילדים, אחרי שעה אשתי קלטה שכבר עברה שעה ואנחנו עדיין מרותקים. והפתיחה באמת הייתה מעבר לכל הציפיות, גם השדר והפרשן היו די המומים.
מצד שני תקלות זה חלק מהתחרות הזו, ולכן נשאר רק לחשוב מה אם, אבל בסוף התוצאה היא בערך מה שציפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 23, 2016 7:39 am 
Junior

oren_80 כתב:
בעקבות כך אגב הביא חבר ההתאחדות לכדורגל את רעיון ההכרעה בפנדלים בכדורגל. רעיון שהתקבל מן הסתם . Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

אתה רוצה להגיד לי שפנדלים להכרעת משחק זו המצאה ישראלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 23, 2016 8:21 am 
Hall of Famer

Dovi כתב:

אתה רוצה להגיד לי שפנדלים להכרעת משחק זו המצאה ישראלית?

אמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 23, 2016 10:07 am 
Hall of Famer

זה לא מדויק. היו כבר פנדלים במפעלי גביע מקומיים (למשל באיטליה).
אבל זה נכון שבעקבות יוזמה ישראלית הפנדלים התקבלו גם כהכרעה במפעלים בינלאומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2016 1:28 pm 
Junior

ומאז האנגלים שונאים אותנו

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2016 3:44 pm 
Hall of Famer

והגרמנים אוהבים. לך תבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2016 6:15 pm 
Junior

אני חושב שהמחשבה שגרמניה תמיד מנצחת בפנדלים שגויה (ככה בקטנה ההפסד בגמר יורו 76 וגמר האולימפיאדה האחרון) . האחוזים הטובים שלהם בפנדלים הם בעיקר בזכות זה שמידי פעם הם מגיעים לשם נגד האנגלים שבהתאמצות ממש רצינית אני זוכר רק ניצחון אחד שלהם בפנדלים בטורנירים לעומת הדחות באיטליה 90 , אנגליה 96 , צרפת 98 , פורטוגל 2004 , גרמניה 2006 , יורו 2012 ואולי פיספסתי עוד אחד.

אגב רק ב3 טורנירים (2016 , 2014 , 2002) בתקופה הזאת אנגליה סיימה את דרכה בנוק אאוט בהפסד רגיל. בשאר הזמן או פנדלים או העפ בשלב הבתים או שלא הגיעו בכלל .

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2016 7:58 pm 
Hall of Famer

לגרמנים היה איזה רצף של 20-25 פנדלים מוצלחים בדו קרבות במהלך שנות ה-80 .
כנראה בגלל זה גדל המיתוס .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: