סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 4:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 519 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 8:35 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נראה ששיאו של הגדול מכולם יחזיק מעמד עוד זמן מה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 8:54 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כמה היו חסרים בטניס העולמי שחקנים כמו וואוורינקה בעשור וחצי האחרונים.
שחקני טופ מהדרג השני שיכולים לקחת מייג'ור פעם בשנה-שנתיים.
התרגלנו כל כך לשליטה מוחלטת של 3-4 טניסאים, ששכחנו איך זה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 9:18 am 
Hall of Famer

אבל זה תמיד היה ככה. שליטה מוחלטת של שניים-שלושה-ארבעה, ולפעמים מגיע אחד ומגרד שאריות.
זה היה ככה עם בורג-מקנרו-קונורס, זה היה ככה עם לנדל-וילנדר-אדברג-בוריס בקר, זה היה ככה עם סמפראס ואגאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 9:28 am 
מנהל פורום

3/3 בגמרים של ואוורינקה לא מספרים את כל הסיפור.
את שלושת הגמרים הוא ניצח נגד המדורג ראשון בעולם ובטורניר (אוסטרליאן זה היה נדאל. רולאן גארוס והלילה ג'וקוביץ' היה הקורבן), כך שהוא באמת יודע להתעלות כשצריך, ולא נהנה מההפקר כשמישהו הדיח את המדורגים הגבוהים בדרך.
באוסטרליאן הוא גם העיף ברבע גמר את ג'וקוביץ' שהיה מדורג שני, ברולאן גארוס הוא הדיח את פדרר שדורג שני

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 10:03 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
אבל זה תמיד היה ככה. שליטה מוחלטת של שניים-שלושה-ארבעה, ולפעמים מגיע אחד ומגרד שאריות.
זה היה ככה עם בורג-מקנרו-קונורס, זה היה ככה עם לנדל-וילנדר-אדברג-בוריס בקר, זה היה ככה עם סמפראס ואגאסי.

לא זוכר במדויק עם בורג-מקנרו-קונורס, אבל למיטב זכרוני רק קונורס זכה באוסטרליה וגם זה פעם אחת ויחידה.
בורג לקח רק וימבלדון ופריז והאמריקאים שלטו בארה"ב.
בטח וילאס לקח בין לבין כמה תארים, ואולי גם נאסטסה גנב איזה אחד או שניים.

לגבי הרביעייה השנייה אתה בהחלט צודק

לגבי סמפראס ואגאסי, זה בהחלט לא נכון.
קודם כל לאגאסי היו עליות ומורדות אדירים.
שנית, בעשור פחות או יותר שהם היו בשליטה, היו המון שחקנים אחרים שזכו.
קפלניקוב, יואיט, בורגרה, ראפטר, קוורטן וזוהי רשימה חלקית ביותר

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 11:10 am 
Hall of Famer

התקופה הגדולה של נסטאסה הייתה במחצית הראשונה של שנות ה-70, לפני עידן בורג-מקנרו. קונורס שהיה יותר וותיק מהם באמת היה אחד השולטים גם בתקופה של נסטאסה. אבל לא הלכתי עד כדי כך אחורה.
בורג לא ממש חפף לתקופה של נסטאסה, הוא היה יותר היורש שלו, העלייה של בורג לצמרת הייתה גם תחילת הירידה של נסטאסה. מקנרו הגיע עוד אחרי זה, לקראת סוף שנות ה-70 ותחילת ה-80.

לגבי סמפראס ואגאסי, הסטטיסטיקה לא משקרת. 14 סלאמים לסמפראס ו-8 לאגאסי. למרות הירידות החדות של אגאסי שאפילו הידרדר בשלב מסוים למאייה השנייה, כל האחרים שהזכרת לקחו פעם אחת או שתיים. עדיין שליטה מוחלטת של השניים.
היחיד שאפשר היה, אולי, אם לא היה נפצע, להזכיר בנשימה אחת עם השניים האלה זה קוארטן. כל האחרים היו שחקנים די אפורים יחסית לצמרת הגבוהה, כמו קפלניקוב או פטר קורדה, או מאכזבים שלא עמדו בציפיות מהם כמו לייטון יואיט, והם גירדו פה ושם איזה גראנד סלאם אחד או שניים.

ועם כל הכבוד לתלונות של אבימאל, מעבר לזה שהמצב תמיד היה כזה - אני מעדיף שלושה-ארבעה טניסאי-על, על פני 10 קפלניקובים, פטר קורדאים או סרגי ברוגראים. אם הוא רוצה סבב שבו פטר קורדה הוא שווה בין שווים בצמרת, יבושם לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 2:46 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
התקופה הגדולה של נסטאסה הייתה במחצית הראשונה של שנות ה-70, לפני עידן בורג-מקנרו. קונורס שהיה יותר וותיק מהם באמת היה אחד השולטים גם בתקופה של נסטאסה. אבל לא הלכתי עד כדי כך אחורה.
בורג לא ממש חפף לתקופה של נסטאסה, הוא היה יותר היורש שלו, העלייה של בורג לצמרת הייתה גם תחילת הירידה של נסטאסה. מקנרו הגיע עוד אחרי זה, לקראת סוף שנות ה-70 ותחילת ה-80.

לגבי סמפראס ואגאסי, הסטטיסטיקה לא משקרת. 14 סלאמים לסמפראס ו-8 לאגאסי. למרות הירידות החדות של אגאסי שאפילו הידרדר בשלב מסוים למאייה השנייה, כל האחרים שהזכרת לקחו פעם אחת או שתיים. עדיין שליטה מוחלטת של השניים.
היחיד שאפשר היה, אולי, אם לא היה נפצע, להזכיר בנשימה אחת עם השניים האלה זה קוארטן. כל האחרים היו שחקנים די אפורים יחסית לצמרת הגבוהה, כמו קפלניקוב או פטר קורדה, או מאכזבים שלא עמדו בציפיות מהם כמו לייטון יואיט, והם גירדו פה ושם איזה גראנד סלאם אחד או שניים.

ועם כל הכבוד לתלונות של אבימאל, מעבר לזה שהמצב תמיד היה כזה - אני מעדיף שלושה-ארבעה טניסאי-על, על פני 10 קפלניקובים, פטר קורדאים או סרגי ברוגראים. אם הוא רוצה סבב שבו פטר קורדה הוא שווה בין שווים בצמרת, יבושם לו.

ראי, התקופה נוכחית מאופיינת בשליטה אבסולוטית של הרביעייה (או השלישייה, תלוי איך מסתכלים).
מאז הזריחה של פדרר אי שם ב2004, דרך השליטה של נדאל ועד השלטון של ג'וקוביץ, כשמארי מזנב בהם.
אוסטרליה - סאפין 2005, ואוורניקה 2014
וימבלדון - רק הרביעייה
רולאן-גארוס - גאודיו 2004, ואוורניקה 2015
יו.אס אופן - דל פוטרו 2009, צ'יליץ' 2014, ואוורניקה 2016

סה"כ 45 מתוך 52, 87% מתוך המייג'ורים
אם נוסיף את מארי שהוא חצי בשלטון, זה יוצא42 מתוך 52 - 81% מהמייג'ורים.

בורג-מקנרו-קונורס שלטו בערך 10-11 שנים. אחרי העידן של נאסטסה והאוסטרלים ולפני עידן לנדל-בקר-וילאנדר-אדברג
לצורך העניין ניקח עשור 74-83 (למרות הזכיות ב-84 בניו-יורק ו-וימבלדון, שהיו ממש בתפר, כשוילאנדר בעצמו מחזיק כבר כמה גרנד-סלאמים)
אוסטרליה - קונורס ב-74 וכל שאר העשור אחרים מחוץ לשלישייה
וימבלדון - אש ב-75
פאריז - פאנטה 76, וילאס 77, נואה 83
יו.אס - ארטנס 75, וילאס 77

סה"כ 25 מתוך 40 - 62.5%

סמפראס-אגאסי זה קצת יותר מסובך. קודם כל מעצם היותם שניים, הנפח שלהם גדול פחות.
מעבר לזה, סמפראס לא זכה בפאריז ואגאסי רק פעם בודדת.
ובכלל, אגאסי היה בעיקר וינר גדול, ושחקן של טורנירים ומשחקים ספציפיים.
לא סתם הוא סיים את השנה רק פעם אחת במקום הראשון, ועוד 3 פעמים במקום השני.
לא אותה אינטנסיביות וקונסיסטנטיות שאפשר לדבר על האחרים ברשימה.

נגיד שתקופת השלטון שלהם 92-2002, ז"א 11 עונות
אוסטרליה -5 לשניהם, 6 זוכים אחרים
פאריז - 1 שלהם, 10 לאחרים
וימבלדון - 8 להם, 3 לאחרים
ניו-יורק - 6 להם, 5 לאחרים

סה"כ 20 לאחרים מתוך 44 - 45%

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 3:02 pm 
Hall of Famer

אם מעמיקים את הפוקוס, הרי ב7 השנים של 2004-2010, 85% מהגראנד סלאמס חולקו בין 2 (פדרר-נדאל)
בשלושת השנים הבאות חולקו,שוב, 10 מיג'ורים בין 2 (גו'ק-נדאל).
אני ממש לא מדבר על פיזור של גראנד סלאמים בין גאודיואים ופררואים, אני מדבר על מעמד של כוכבים אמיתיים, בליגה של אנדי מארי-קונורס-קורייר-אדברג-בקר.
כאלה שלוקחים 5-6 gs בלי לפתוח מחדש את הדיון על הטניסאי הגדול בכל הזמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 3:50 pm 
Hall of Famer

ומתי היו לך יותר משלושה-ארבעה כאלה שלוקחים 5-6 ג"ס? לא היה אף פעם, בטח לא בעידן הפתוח.
אבל להתלונן זה חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 4:04 pm 
Hall of Famer

אבל אין היום שלושה-ארבעה, זה בדיוק מה שאני אומר.
כבר עשור וחצי אנחנו בעידן של כוכב על אחד או שניים, כל מי שלוקח להם גראנד סלאם זה נס.
אני די בטוח שגם מבט על הגמרים (נורטון איפה אתה?) יראה שהפערים היום גדולים מאי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 4:53 pm 
מנהל פורום

אין לי כוח לבדוק את העבר

לגבי 2011-2016
מארי-ג'וקביץ'-פדרר-נאדל לקחו 20 מתוך 24 טורנירים והגיעו לגמר ב-21 מתוך 24
אם נוסיף להם את ואוורניקה, זה יהפוך ל23 מתוך 24!
היחיד שהצליח לגנוב אותם זה צ'יליץ', שניצח בחצי את פדרר, ואמר תודה גדולה לנישיקורי שפינה לו את ג'וקוביץ' מהגמר

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 5:01 pm 
Hall of Famer

פדרר בשנים האלו ,גם הוא לא פונקציה. הוא גנב ווימבלדון אחד, ואני לא בטוח לכמה גמרים הוא הגיע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2016 11:56 am 
Hall of Famer

אתם שוכחים אלמנט חשוב מאד - הטניסאים הגדולים של העבר, בשנות ה-70 למשל, לא שיחקו בכל הגראנד סלאמים. אם בגלל שהמשטחים לא התאימו להם ואם בגלל שאוסטרליה הייתה רחוקה. היום, אם אין בעייה בריאותית, הם מחוייבים לזה (וכמובן הפרסים גדולים בהרבה, הכיסוי התקשורתי הרבה יותר גדול, הספונסורים משלמים המון כסף כדי להיראות בטורנירים, והתעופה הרבה יותר נוחה - אז ממילא אף אחד לא חושב לוותר על טורניר כי "אוסטרליה רחוקה" או כי "לא טוב לי חימר").
למשל ביורן בורג השתתף באוסטרליה רק פעם אחת, בגיל 17. בשנות השיא שלו הוא בכלל לא טרח לנסוע לשם. ג'ימי קונורס, בשנות השיא שלו באמצע שנות ה-70, לא השתתף בכלל ברולאן גארוס והשתתף רק בחלק מהאוסטרליאן. וכו' וכו'. זה מעוות לכם את הסטטיסטיקה.
ובכלל, עודד, מנית חמישה טניסאים... זה הרבה יותר ממה שהיה בכל תקופה אחרת, כטניסאים שולטים ממש (לא מגרדים פה ושם גראנד סלאם על משטח נוח).

בלי קשר, היה יכול להיות מאד מעניין אם דל פוטרו ורובין סודרלינג היו נשארים בריאים. אני חושב שהיה להם את מה שדרוש כדי להתחרות בגדולים (ולדל פוטרו אולי יתברר שעוד יש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2016 2:16 am 
Hall of Famer

ושכחנו שבסוף השבוע הזה - חצאי גמר גביע דייויס + פלייאוף הבית העליון, וגם משחקים בבתים האזוריים כולל אחד שמעניין מאד את ישראל.
ואיזה יום ראשון היה לנו, כשבראשו - דלפו ממשיך את הקאמבק, ואיך ממשיך...
אז הנה זה.

חצאי הגמר:

בריטניה 0 - ארגנטינה 2!!! (גלזגו, מגרש קשה, אולם)
אנדי מארי, ג'יימי מארי, דניאל אוונס, קייל אדמונד - פדריקו דלבוניס, גידו פז'ה, דל פוטרו, לאונרדו מאייר
מה תאמרו ומה תגידו? חואן מרטין דל פוטרו עושה זאת שוב, והפעם נצחון הירואי במיוחד על אנדי מארי עם חזרה מפיגור לנצחון ב-5 מערכות אצל מארי בבית. גם גידו פז'ה שהועדף על דלבוניס חוזר מפיגור ומנצח ב-4 את קייל אדמונד.

קרואטיה 1 - צרפת 1 (זאדאר, קשה, אולם)
מארין צ'יליץ', בורנה צ'וריץ', איוון דודיג, מארין דרגאניה - רישאר גסקה, לוקה פואי, ניקולה מאהו, פייר היג הרבר.
רישאר גסקה מביס בקלות את בורנה צ'וריץ', אבל מארין צ'ילץ' משווה מול פואי. מחר יהיה קרב זוגות אדיר, לצרפתים יש את הזוג הטוב בעולם היום, אבל גם איוון דודיג לא פראייר.

פלייאוף:

אוזבקיסטן 1 - שווייץ 1 (טשקנט, חימר, חוץ)
איסטומין ועוד שלושה - הנרי לקסונן ועוד שלושה.
ללא וברינקה ופדרר, הנרי לקסונן משווה אחרי נצחון במשחק הראשון של איסטומין.

בלגיה 2 - ברזיל 0 (אוסטנד, קשה, אולם)
דויד גופן, סטיב דרסיס, יוריס דה לור, רובן במלמנס - תומס בלוצ'י, טיאגו מונטיירו, מרסלו מלו, ברונו סוארס.
שתי נבחרות שמתמחות על חימר, הבלגים כנראה חשבו שבמגרש קשה יהיה להם יתרון וכנראה שצדקו... דויד גופן מביס את טיאגו מונטיירו, גם סטיב דרסיס הבלתי נגמר מביא נקודה על תומס בלוצ'י. בזוגות יש לברזיל יתרון גדול, אבל אני לא רואה את בלוצ'י מנצח את גופן ביום האחרון בכל מקרה.

אוסטרליה 2 - סלובקיה 0 ׁ(סידני, דשא, חוץ)
ניק קיריוס, ברנרד טומיץ', סם גרות', ג'ון פירס - יוזף קובאליק, אנדריי מרטין, נורברט גומבוס, איגור זלנאי.
לייטון יואיט מחזיר לנבחרת את שני הילדים הבעייתיים ובא על שכרו בסידני, במתחם שבו נערך טורניר הטניס האולימפי ב-2000. קיריוס וטומיץ' עם שני נצחונות קלים.

קנדה 1 - צ'ילה 0 (האליפקס, קשה, אולם)
ואשק פוספיסיל, פרנק דנסביץ', דניס שפובאלוב, אדיל שמסאדין - ארבעה צ'יליאנים חביבים.
גם בלי ארוניץ' ובלי מאסטר הזוגות דניאל נסטור, קנדה לא אמורה להתקשות מול הצ'יליאנים החלשים. דנסביץ' אכן לא התקשה, מה גם שהצ'יליאני הבכיר גונסאלו לאמה (177) לא הוצב למשחק משום מה, ומול דנסבית' שיחק כריסטיאן גארין (260). לעומת זאת דווקא פוספיסיל מתקשה כרגע מול ניקולאס חארי, שחקן מאייה חמישית - כרגע 1:1 במערכות ו-3:3 בשלישית. רישום בכורה בסגל לילד בן ה-17 דניס שפובאלוב, אלוף וימבלדון לנוער, אבל ספק אם ישחק.

הודו 0 - ספרד 2 (ניו דלהי, קשה, אולם)
לאנדר פאאס ועוד שלושה הודים חביבים - רפאל נדאל, דויד פרר, פליסיאנו לופז, מרק לופז
כמו שזה נראה ככה גם קרה... למרות שנדאל לא הוצג למשחקים, פליסיאנו לופז ודויד פרר עשו את העבודה די בקלות, למרות שלופז הפסיד מערכה לצעיר הכשרוני רמקומאר רמנתאן.

גרמניה 2 - פולין 0 (ברלין, חימר, חוץ)
יאן-לנרד שטרוף, פלוריאן מאייר, שניאל בראנדס, ועוד מישהו - שני שחקני יחידים חלשים, לוקאש קובוט, מרצין מטקובסקי.
שתי הנבחרות בהרכב חסר - גרמניה בלי אלכס זברב וקולשרייבר וגם בלי הזוגאי הבכיר שלה פיליפ פצ'נר, פולין בלי ייז'י ינוביץ'. אבל לגרמנים יש הרבה יותר עומק. למרות זאת, קמיל מייחז'ק (277 בעולם) מקשה מאד על שטרוף לפני שנכנע ב-5 מערכות, גם הפולני השני - שחקן מאייה רביעית - נותן פייט ולוקח מערכה ממאייר, אבל זה הכל.

יפן 2 - אוקראינה 0 (אוסקה, קשה, חוץ)
קיי נישיקורי, טארו דניאל, יושיהיטו נישיוקה, יואיצ'י סוגיטה - איליה מרצ'נקו, סרחי סטחובסקי, ועוד שניים.
נישיקורי אמנם רשום, אבל אחרי היו אס אופן כנראה הוחלט להציב אותו רק במקרה חרום. ומקרה חרום כזה ספק אם יבוא, כי טארו דניאל מביס בקלות את סטחובסקי, ונישיוקה מפתיע את מרצ'נקו.

רוסיה - קזחסטן (מוסקבה, קשה, חוץ)
אנדריי קוזנצוב, יבגני דונסקוי, קונסטנטין קרבצ'וק, אנדריי רובלב - מיכאיל קוקושקין, אלכסנדר נדובייסוב, אנדריי גולובב, דמיטרי פופקו.
יופי באמת, נבחרת של רוסים מול נבחרת של מתאזרחים רוסים. אבל בינתיים המפגש הזה לא מתממש, כי גשמים כבדים במוסקבה מונעים את התחלתו, והמארגנים שהחליטו משום מה לשחק במגרשים בחוץ לא יודעים אם ומתי יתקיים המפגש הזה.

בבית האזורי אירופה/אפריקה 1 יש משחק שמעניין אותנו במיוחד - שבדיה מארחת את הולנד, המפסידה תשחק באוקטובר מול ישראל על הישרדות בדרג 1.
כצפוי, הולנד מובילה 2:0 בסוף היום הראשון. שבדיה הציבה ליחידים את שני האחים אליאש ומיקאל אימר בני 20 ו-18 בהתאמה. אליאש נתן פייט לטיימו דה באקר אבל הפסיד בצורה אכזרית בשובר שוויון במערכה החמישית (אסון, אסון ההחלטה הזו...), רובין האסה כבר לא התקשה מול מיקאל.
שבדיה חסרה במפגש הזה גם את שחקני הזוגות הבכירים שלה (רוברט לינדשטט הוותיק ששיחק בשני המפגשים האחרונים מול ישראל, יוהאן ברונסטרום, אנדראס סילייסטרום) ולא נראה שיהיו לז'אן ז'וליאן רוז'ה המצוין, מי שלא יהיה הפרטנר שלו, בעיות מיוחדות.
בקיצור שבדיה תהייה היריבה שלנו על ההישרדות, וזה יהיה בארץ. עביר בהחלט, אבל אמרנו את זה גם על הונגריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2016 9:41 am 
Hall of Famer

היום השני התחיל באזור אסיה-פסיפיק, עם שתיים שחוזרות לבית העליון אחרי היעדרות קצרה.

אוסטרליה 3 - סלובקיה 0. גרות' ופירס מאבדים מערכה מול אנדריי מרטין והזוגאי הוותיק איגור זלנאי, אבל בסך הכל מסתדרים יפה ומחזירים את הנבחרת של יואיט לבית העליון.
יפן 3 - אוקראינה 0. קיי נישיקורי מתייצב לזוגות כדי להבטיח לעצמו מנוחה ביחידים ביום האחרון, הוא ויואצ'י סוגיטה מביסים בקלות מפתיעה את הזוג האוקראיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2016 2:45 pm 
Junior

עם כל הכבוד למפגשי הדיוויס המשעממים, עיני העולם כולו נשואות לאיסטנבול שם מאלק ג'זירי הטניסאי עלה לגמר טורניר הצ'לנג'ר. יריבו בגמר עשוי להיות דודי סלע שמתמודד בשעה זו מול צ'יודנלי.

בעצם המשחק היום זה הגמר בשביל דודי. ניצחון שלו והוא כנראה לקח את הטורניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2016 4:40 pm 
Junior

דודי אכן מנצח....

נראה אם ג'זירי יצליח להתגבר על הדלקת הפתאומית בבלוטת החשק שתתקוף אותו הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2016 8:20 pm 
Hall of Famer

ועד שג'זירי יחליט, חצאי הגמר עדיין בחיים עם הפתעה אחת יפה.

בריטניה 1 - ארגנטינה 2. ארגנטינה מעלה את דל פוטרו גם לזוגות יחד עם לאונרדו מאייר, אבל האחים מארי לוקחים ב-4 מערכות.

קרואטיה 2 - צרפת 1. הפתעה גדולה. הקרואטים מעלים את מארין צ'יליץ' לשחק עם מומחה הזוגות איוון דודיג, והם מנצחים את הזוג הטוב בעולם - ניקולה מאהו ופייר היג הרבר - במשחק שנמשך כמעט 4 שעות.

ובפלייאוף - גם שם הפתעה גדולה מעלה את בלגיה לבית העליון.

בלגיה 3 - ברזיל 0. הפתעה אדירה בזוגות. רובן במלמנס הוותיק יחד עם יוריס לה לור האלמוני, שחקן מאייה חמישית בזוגות, חוזרים מפיגור ומנצחים את מרסלו מלו וברונו סוארס - שניהם טופ-5 בעולם. הפתעה עצומה, ברזיל מובסת ופינליסטית 2015 חוזרת לבית העליון.

אוזבקיסטן 1 - שווייץ 2. גם כאן מיני הפתעה, כשהנרי לקסונן עם אדריאן בוסל מנצחים את הזוג הנצחי של קזחסטן, איסטומין ודוסטוב. יכול להיות שבלי וברינקה ובלי פדרר שווייץ בכל זאת תחזור לבית העליון?

הודו 0 - ספרד 3. ספרד חוזרת למקומה הטבעי, רפאל נדאל שנח ביחידים עולה לזוגות עם שותפו משכבר הימים מרק לופז. הם מנצחים את לאנדר פאאס ובלייט בלומר סאקט מינני.

רוסיה 1 - קזחסטן 0. אחרי דחייה של יום סוף סוף נפתח הטיי הזה. אנדריי קוזנצוב מנצח את נדובייסוב. כרגע יבגני קוקושקין ויבגני דונסקוי הולכים למערכה חמישית במשחק השני. עדכון: שוב גשם, המשחק הופסק לפני פתיחת החמישית.

גרמניה 2 - פולין 1. לוקאש קובוט ומרציןו מטקובסקי המנוסים משאירים את פולין בחיים, אבל בשביל זה הם היו צריכים לחזור מפיגור 2:0 במערכות.

כרגע מתחממים בהאליפקס, הקנדים ללא דניאל נסטור מעלים עם ואסק פוספיסיל את אדיל שמס-א-דין - שחקן בן 34 שהמציא את עצמו מחדש בזוגות (70 בעולם). הם כנראה יסגרו עניין מול הצ'יליאנים.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' ספטמבר 17, 2016 8:41 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2016 8:28 pm 
Hall of Famer

לא שיחק פעם איזה עבדול שאמס דין בארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2016 8:56 pm 
Hall of Famer

היה (שיחק משחק אחד ונפצע) אבל מה קשור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2016 9:37 pm 
Hall of Famer

כצפוי, בלי הזוגאים הבכירים שלה שבדיה לא מהווה יריב לז'אן ז'וליין רוז'ה שעלה יחד עם רובין האסה לסגור עניין.
שבדיה תבוא לישראל בשבוע האחרון של אוקטובר למשחק הישרדות בדרג 1. ישראל בעקרון טובה יותר ביחידים, בזוגות זה תלוי את מי השבדים מביאים. אם יגיעו הבכירים שלהם, הם יותר טובים. אבל ישראל צריכה לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 18, 2016 3:30 am 
Hall of Famer

יש מקום שבו אפשר לראות כל התוצאות המשחקים של נבחרת ישראל בדייויס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 18, 2016 8:49 am 
Hall of Famer

כן, בדף הנבחרת באתר של גביע דייויס.

בינתיים גם קנדה חוזרת לבית העליון, פוספיסיל ושמסאדין לא מתקשים מול צ'ילה הדי חלשה.
היום האחרון נפתח כבר במשחק בין אוזבקיסטן לשווייץ, מי שמסתמן בינתיים כגיבור המפגש - הנרי לקסונן, שיכול להעלות את שווייץ חסרת הכוכבים לבית העליון - פוגש כרגע את האוזבקי הבכיר דניס איסטומין. כרגע 5:4 לאיסטומין בראשונה עם הסרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 18, 2016 11:33 am 
Hall of Famer

דוגפייט רציני עד עכשיו בין איסטומין ולקסונן. 3 מערכות, כולן הגיעו לטיי ברייק, שניים מהם המשיכו מעבר ל-7 הנקודות. איסטומין לקח שניים ולקסונן אחד. המשחק נמשך כבר 3 וחצי שעות ואנחנו רק מתחילים מערכה רביעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 18, 2016 2:42 pm 
Hall of Famer

אוזבקיסטן 2 - שווייץ 2. המערכה הרביעית לא הגיעה לשובר שוויון, "רק" ל-7:5. איסטומין השווה, ועכשיו שימו לב מי מכריע את המקום בבית העליון: שווייצרי שמדורג במאייה השישית מול אוזבקי מהמאייה השמינית!
הקפטן האוזבקי משום מה החליט לא לשבץ למשחק המכריע את פארוק דוסטוב הוותיק, מדורג 237 בעולם, והעדיף ללכת עם אלמוני שמדורג 600 מקומות מתחתיו.

רוסיה 1 - קזחסטן 1. אחרי ההפסקות שוחקה המערכה החמישית בין דונסקוי וקוקושקין, קוקושקין ניצח בה בקלות.
כרגע רוסיה מובילה 2:1 במערכות במשחק הזוגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 519 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: