סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 9:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]




פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 11:00 am 
מנותק
מנהל פורום

הצטרף: ה' נובמבר 30, 2006 12:09 pm
הודעות: 9673
בלוג: הצג בלוג (0)
קולרבי זה טעים.
גם ברוקולי, אבל מי שיטען שברוקולי יותר טעים מכרובית צריך למות ביסורים.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 11:59 am 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 11:46 am
הודעות: 15638
מיקום: במרתף
בלוג: הצג בלוג (0)
קולורבי זה בערך הירק הכי למל"ם ומשעמם בעולם, לא מכיר אנשים שיש להם דעה חזקה על קולורבי, לחיוב או לשלילה.

לגבי ברוקולי מול כרובית, שניהם מעולים, אבל אני מסכים שהאפסייד של כרובית גבוה יותר.

_________________
כורסה נוחה זה התחלה של סוף


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 2:27 pm 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ג' נובמבר 28, 2006 12:38 pm
הודעות: 1601
בלוג: הצג בלוג (0)
במסעדת קבלייר ז"ל בירושלים הייתה מנה של קרפצ'יו קולרבי - פרוס דקדק עם שמן כמהין וקצת אספרגוס.. אחת המנות. ממש לא למלמ


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 2:46 pm 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 11:46 am
הודעות: 15638
מיקום: במרתף
בלוג: הצג בלוג (0)
yoya כתב:
במסעדת קבלייר ז"ל בירושלים הייתה מנה של קרפצ'יו קולרבי - פרוס דקדק עם שמן כמהין וקצת אספרגוס.. אחת המנות. ממש לא למלמ


מכיר את הסיפור על מרק מכפתור (או מאבן, או מגרזן, תלוי באיזו גרסה)? אז זה.

_________________
כורסה נוחה זה התחלה של סוף


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 5:22 pm 
מנותק
מנהל פורום

הצטרף: ה' נובמבר 30, 2006 12:09 pm
הודעות: 9673
בלוג: הצג בלוג (0)
זה סיפור שסבתא של אישתי כתבה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 8:44 pm 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ג' אוגוסט 02, 2016 1:18 am
הודעות: 921
בלוג: הצג בלוג (0)
rony כתב:
לא מכיר אנשים שיש להם דעה חזקה על קולורבי, לחיוב או לשלילה.


נעים להכיר.

אני שונא את הקולרבי, שנאה שעזה ממנה רק השנאה שהקולרבי שונא אותי בחזרה.

חתכת פעם קולרבי בסכין מתכת ונתת לו לשבת קצת? בקופסה סגורה?



[סליחה, הלכתי להקיא קצת]


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 10:13 pm 
מנותק
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' יוני 19, 2008 12:53 am
הודעות: 12135
בלוג: הצג בלוג (0)
קולורבי זה הירק הזה שנראה כמו חייזר עם מחושים, או שזה שומר?


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 12, 2016 10:20 pm 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ג' אוגוסט 02, 2016 1:18 am
הודעות: 921
בלוג: הצג בלוג (0)
קולרבי, אכן.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2016 8:35 am 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ג' דצמבר 12, 2006 10:51 pm
הודעות: 1212
מיקום: תימן עילית
בלוג: הצג בלוג (0)
קולורבי זה אחלה. לקולורבי באמת טרי יש מרקם מגניב ואחלה טעם, עם קצת לימון-מלח-שמן זית.

לגבי המרק כפתור. בדקתי ומצאתי שמסעדה שמשתמשת בשמן כמהין ביותר ממנה אחת השף שלה אימפוטנט.

_________________
(you gotta like a guy named Douby" (Charles Barkley"


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2016 11:07 am 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ג' אוגוסט 02, 2016 1:18 am
הודעות: 921
בלוג: הצג בלוג (0)
אני שומע את דעתך החיובית על הקולורבי, ואני בטח אמור ללמוד מזה איך מרגישים שונאי הכוסברה כשאני מתאר כמה אני אוהב כוסברה.
כוסברההההה.
יש סלט עם כרוב וכוסברה, פשוט להפליא להכנה וקשה להפליא להימנע מלחסל שאני כבר לא אוכל, כי המשפחה של החייזר עם המחושים (תודה סיר צ'ארלס) פיתחה ונדטה נגדי - מהקולרבי, עבור בכרוב ועד הכרובית והברוקולי (מן הסתם גם כרוב הניצנים בעסק, אבל ההיגיון הבריא חסך ממני את התפלצים האלה).
אשמח לתת מתכון. מי שאוהב כוסברההההה יהיה מוכן לאכול את זה במקום קינוח (אם כי אולי זה רק אני).


אני מאוד מאוד אוהב מנגו, לא מסוגל לאכול את הפרי, איכס סיבים רטובים איכס.
קשה לי אפילו לראות מישהו אחר אוכל מנגו.

עכשיו להכפיל בגורם אקראי בין 2.2 ל-5.7 כפול 10⁴ -
פסיפלורה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2016 12:06 pm 
מנותק
Junior

הצטרף: א' מאי 02, 2010 10:58 pm
הודעות: 4594
בלוג: הצג בלוג (0)
נו תן מתכון

_________________
נביא השבוע מחזור 5, עונת התשע"ו
Ara ja em puc morir!!!

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2016 12:30 pm 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ג' אוגוסט 02, 2016 1:18 am
הודעות: 921
בלוג: הצג בלוג (0)
כרוב בינוני
בצל בינוני
צרור כוסברההההה
לימון.

קוצצים כרוב בצל וכוסברה לפי יחס - אני בדרך כלל מכין חצי כרוב לחצי בצל לחצי צרור, רק שאם הבצל דרדל'ה כדאי להוסיף - וב'קוצצים' אני מתכוון לממש קטן.
מוסיפים מיץ לימון לפי היחס (חצי לימון לפי הדוגמה לעיל), שמן (המתכון המקורי טוען שאי אפשר עם שמן זית, עשו כהבנתכם), מלח ופלפל שחור טחון.

את התודות אפשר לשלוח למי שהמציא את הכוסברה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2016 4:09 pm 
מנותק
Senior

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 3:14 pm
הודעות: 9422
בלוג: הצג בלוג (0)
WTF כתב:
קולורבי זה אחלה. לקולורבי באמת טרי יש מרקם מגניב ואחלה טעם, עם קצת לימון-מלח-שמן זית.

לגבי המרק כפתור. בדקתי ומצאתי שמסעדה שמשתמשת בשמן כמהין ביותר ממנה אחת השף שלה אימפוטנט.


כן לכל זה.
שמן כמהין זה כמו לשפוך מטהר אוויר על אוכל.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2016 5:19 pm 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 2:26 pm
הודעות: 23382
מיקום: OC
בלוג: הצג בלוג (0)
ועדיין, אכלתי שמן כמהין גם במסעדות עם כוכב מישלן.

_________________
״לי יש דרכון של מדינה מתקדמת ובעוד x שנים אני לא כאן.״ (נכתב בנובמבר 2022, על ידי יוזר שאיננו אני).


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2016 5:20 pm 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 2:26 pm
הודעות: 23382
מיקום: OC
בלוג: הצג בלוג (0)
אה, ובמסעדות ממושלנות, הרבה יותר גרוע משמן כמהין, ומשהו שחוזר על עצמו בכולן כמעט (הייתי בארבעה) - זה הפאקינג זהב אכיל הזה, שגם לא נראה טוב וגם חסר טעם לחלוטין.

_________________
״לי יש דרכון של מדינה מתקדמת ובעוד x שנים אני לא כאן.״ (נכתב בנובמבר 2022, על ידי יוזר שאיננו אני).


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2016 5:47 pm 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ג' נובמבר 28, 2006 12:38 pm
הודעות: 1601
בלוג: הצג בלוג (0)
כן זה לגמרי מיותר.
השימוש בשמן כמהין מוגזם לחלוטין אבל לעתים אכן יש בו טעם.. כמו במנה ההיא עם הכפתור .. סליחה קולרבי


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2016 11:55 pm 
מנותק
Junior

הצטרף: ד' אוגוסט 01, 2012 12:48 pm
הודעות: 5796
בלוג: הצג בלוג (0)
משהו שאני חייב לבדוק: אני לא מסוגל לאכול קינוחים שיש בהם
פירות כפירות. למה הכוונה?
עוגת גזר, עוגת תפוחים כשהם ברסק בתוך הבלילה כן.
פבלובה, עוגות עם רוטב חמצמץ של פירות יער, פאי שקר כלשהו- לא.
כמו כן, אני מקבל צמרמורת מעוגות גבינה.

למרות האמור לעיל, אני מאוד אוהב את הפירות בנפרד.

אם יש כאן אנשים כמוני אני אמשיך לסטייה הבאה שהיא הרבה יותר ספציפית וקשורה ליוגורט.

_________________
אגנבת, גצה גצה, בא חגודודיל דגס אותה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2016 11:57 pm 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 2:26 pm
הודעות: 23382
מיקום: OC
בלוג: הצג בלוג (0)
תמשיך, תמשיך.

מה שבאמת מגעיל זה ה ENGLISH CAKE הזה עם החתיכות פרי או חתיכות משהו מגעיל בפנים שלפעמים היו נותנים לנו בישיבה בשביל לשבור צומות.

אגב עוגות גבינה. זה מדהים איך ב CHEESE CAKE FACTORY כל פרוסה היא חתיכת ארוחה בעוד באירופה מדובר בדוגמית. אני מניח שבגלל זה האמריקאים שמנים.

_________________
״לי יש דרכון של מדינה מתקדמת ובעוד x שנים אני לא כאן.״ (נכתב בנובמבר 2022, על ידי יוזר שאיננו אני).


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 12:19 am 
מנותק
Junior

הצטרף: ד' אוגוסט 01, 2012 12:48 pm
הודעות: 5796
בלוג: הצג בלוג (0)
אז הקטע עם יוגורט הוא שאני לא יכול לאכול אותו כגלידה, אבל מאוד אוהב אותו בטמפרטורת המקרר.

Whaaaat

_________________
אגנבת, גצה גצה, בא חגודודיל דגס אותה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 2:57 am 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 12:53 pm
הודעות: 12654
בלוג: הצג בלוג (0)
זה קצת משעשע, לשנוא קולרבי (אגב, ככה, הלמ"ד שוואה ולא חלומה) ולאהוב כרוב.

_________________
פעם הייתי Homer.
אף פעם לא תחלו בקדחת!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 9:52 am 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ג' אוגוסט 02, 2016 1:18 am
הודעות: 921
בלוג: הצג בלוג (0)
לא משעשע, טראגי.

טוב, טראגי-קומי.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 9:54 am 
מנותק
Junior

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 10:05 pm
הודעות: 2830
בלוג: הצג בלוג (0)
שמן כמהין ב-95% מהמקרים זה פשוט דרך לרמות את הסועדים.
קולורבי זה נחמד מאוד. במיוחד אחרי החמצה קלה. ברוקולי וכרובית זה פיכסה.

_________________
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
בסה"כ מדובר, כבר כמה שנים, בג'יי.אר סמית לעניים. שזה לא רע לקונטנדרית


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 12:02 pm 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ג' אוגוסט 02, 2016 1:18 am
הודעות: 921
בלוג: הצג בלוג (0)
קולורבי זו לא החמצה קלה.

יותר בכיוון של קולוסאלית.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 2:28 pm 
מנותק
Junior

הצטרף: ד' אוגוסט 01, 2012 12:48 pm
הודעות: 5796
בלוג: הצג בלוג (0)
ומה הגישה כלפי לפת מוחמצת? אני מטורף על זה אבל רק אם עושים כמו שצריך ולא עם טונות של מלח כמו במעדניות ומסעדות.

_________________
אגנבת, גצה גצה, בא חגודודיל דגס אותה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מרציפן
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2016 4:08 pm 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ה' פברואר 12, 2009 2:48 pm
הודעות: 2076
בלוג: הצג בלוג (0)
דעתן בגרוש כתב:
אני מאוד מאוד אוהב מנגו, לא מסוגל לאכול את הפרי, איכס סיבים רטובים איכס.
קשה לי אפילו לראות מישהו אחר אוכל מנגו.

עכשיו להכפיל בגורם אקראי בין 2.2 ל-5.7 כפול 10⁴ -
פסיפלורה.


איך נאמר זאת בעדינות... מנגו מכין אותך לדבר האמיתי :men:

אבל מסכים איתך לגבי הפסיפלורה :co_ol:

וחוצמזה שקולרבי זה אחלה, רק סיוט לקלף. אני מוותר על שמן זית. לימון מלח וזהו! כל מי שחושב אחרת הוא טמבלול

_________________
מלבד זאת אני סבור שיש לפטר את הטרויקה


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.