סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 20, 2025 1:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 8:08 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אבו שוקרי כתב:
השער הראשון של איטליה מנבדל ברור.
הפנדל בשער השני היה מלווה אולי בנשיפה מביטון.
אז דווקא בצהוב השני היחסית מפוקפק זה מה שמפריע לך?

וגם הגול השלישי היה עבירה עם הכניסה של החלוץ עם הכתף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 8:14 am 
Sophomore

האמת שכן, הוא לא שמר עם הכתף, הוא פשוט נכנס ודחף איתה שזה אסור. אבל זה עוד דבר שיותר קשה לשופט לראות.

הדבר שלא פחות מטריד אותי מהגנה של הנבחרת (דרך רגב רמי גרשון ודוידזאדה רמה מעל כל מה שיש לנו בהגנה, וגם טוואטחה. אז מה עם כולם שמאליים, האם הרבה יותר טובים מהטיבי והביטון האלה), זה שהנבחרת לא מצליחה להגיע להספיק מצבים. רווח ותנועה לא נכונה עם הכדור. אין תרגילים בהתקפה שידועים מראש. הכל אילתור. לא יודע אם זאת בעיה של מאמנים או שהשחקנים האלה פשוט, לא נעים לומר, טיפשים מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 8:24 am 
Hall of Famer

או שפשוט שיחקנו מול נבחרת שגדולה עלינו ב-2 רמות עם אחת ההגנות הכי טובות בעולם ברמת הנבחרות, גם זו אופציה (ועדיין-חוץ מהשער ישראל ישבה על השער של האיטלקים לאורך רוב המחצית השנייה, היה כדור רוחב אחד שהיה מסוכן מאוד ועוד הרבאונד של זהבי שבופון הציל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 8:28 am 
Sophomore

גם. אבל לא נראה היה שבא להם לשחק. קייליני, בונוצי ושות נראו כבדים וחסרי חשק. אם הם היו באים עם חשק זה היה נגמר 4:0 מבלי שום עזרה גסה מהשופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 12:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הפנדל היה גם היה, רגל שמאל של ביטון "שמה רגל" לאיטלקי.
גם הגול השלישי לא ראיתי שום בעייה. כניסה כתף אל כתף, בדיוק כמו שהחוקה מתירה. לא ראיתי שהוא נעזר במרפק או ביד כדי לדחוף. זה שאפילו בלם שהוא בין הטובים והחזקים בישראל עף כמו עלה נידף כשהוא פוגש חלוץ אירופי פיזי של ממש - זה כבר משהו אחר. בטח לא אשמתו של אימובילה או של השופט.
הגול הראשון היה נדמה לי כבר בהתחלה שהוא אכן חשוד. פלה היה לפני הבלמים, בזה אני בטוח, אבל צריך לראות אם הוא היה לפני או אחרי קו הכדור בזמן המסירה. בהילוכים החוזרים גם היה קשה לי לשפוט את זה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 12:31 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
הגול הראשון היה נדמה לי כבר בהתחלה שהוא אכן חשוד. פלה היה לפני הבלמים, בזה אני בטוח, אבל צריך לראות אם הוא היה לפני או אחרי קו הכדור בזמן המסירה. בהילוכים החוזרים גם היה קשה לי לשפוט את זה.

לי היה נראה כמו קו אחד או שהוא אפילו טיפונת מאחורי המוסר, אבל מודה שלא התעמקתי מדי ויכול להיות שאני טועה.

בכל מקרה, אני לא חושב שהשיפוט היה הסיפור של המשחק הזה, גם אם האיטלקים קיבלו מתנה באחד השערים, לי נראה שגם הכרטיס האדום של האיטלקים היה די גבולי, שלא לומר מפוקפק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 12:50 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
סה"כ אחד המשחקים שהכי מזכירים את עידן שלמה שרף בשנים האחרונות וסיכום די טוב לכל מי שרצה שהנבחרת תשחק יותר התקפי, בסך הכל אף אחד לא ממש מצפה שישראל תוציא נקודות מול ספרד או איטליה, נקודה אחת מארבעת המשחקים האלו תהיה הצלחה, אז לפחות לשחק התקפי, ללחוץ אותם לדקות מסוימות (אם כי צריך לציין שההרחקה בעיני הייתה די מפוקפקת, השחקן האיטלקי יותר נתקל בחמד בטעות מאשר עשה עליו עבירה מכוונת בלי כדור לדעתי) ואם טב"ח יכול להשחיל שער ממש יפה לבופון אז הרווחנו בונוס. בסך הכל סוף סוף לא קיבלנו בית ש-"אפשר לעלות ממנו", קיבלנו בית שלא רק שאין שום סיכוי שנעלה ממנו, גם הקבוצה המדורגת שלישית כנראה טובה מאיתנו בבירור, אם נצליח לתת פייט על המקום השלישי זה בהחלט תהיה הופעה סבירה, משהו כמו 11-15 נק' נשמע כמו הטווח המתקבל על הדעת.

אני בהחלט קיוויתי למשהו שמזכיר קצת יותר את עידן שלמה שרף. לפחות שיהיה כדורגל ״טוב״ ויחסית משוחרר. מקווה בשביל אלישע והנבחרת שהם יעשו עבודה טובה במשחקים שבהם יש להם יותר סיכוי לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 2:09 pm 
Junior

rony כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לי היה נראה כמו קו אחד או שהוא אפילו טיפונת מאחורי המוסר, אבל מודה שלא התעמקתי מדי ויכול להיות שאני טועה.

מאה אחוז חוקי.
תמונה

נערך לאחרונה על ידי שוויק1 בתאריך ג' ספטמבר 06, 2016 3:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 3:08 pm 
Hall of Famer

כך חשבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 3:18 pm 
Sophomore

מאוד מעניין אותי מה יקרה אם הנבחרת תשחק ככה מול הספרדים. ההימור שלי הוא 4-0 ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 3:40 pm 
Sophomore

אה? חוקי? לי זה נראה שפלה מעבר לקו ההגנה, לא רק הבלמים. הראש שלו בטוח מעבר לקו, אבל גם הכתף.
בכל מקרה זה גבולי. גם מזווית הצילום הזאת די קשה לראות. איפה תוכנת המחשב הזאת שמעבירה את הקו של ההגנה?

עריכה. נזכרי שהחוקה קובעת שהקו נקבע במקרה הזה לפי השחקן האיטלקי. טעות שלי.

נערך לאחרונה על ידי אבו שוקרי בתאריך ג' ספטמבר 06, 2016 3:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 3:46 pm 
Sophomore

נובמת ראי. אני בטוח שגם לכניסת כתף יש גבול. הוא ממש נכנס בו חזק ועם כל המהירות. זה מעבר לשימוש ברוחב הגוף והכתף כדי להגן על הכדור. זאת הייתה וואחאד כניסה. אני אשמח אם תבדוק את העניין בחוקה. בכל מקרה, דווקא פה אין לי שום טענה לשופט. זה ששיר צדק רכיכה זאת בעיקר אשמתו וגם השופט היה רחוק מאוד.

פנדל לא היה. המגע של הרגל ברגל, לפי מה שראיתי פעם אחר פעם, היה כבר אחרי שבונוונטורה נפל ועשה הצגה. (מת על השחקן הזה עוד בימיו באטאלנטה אהובתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 4:18 pm 
Sophomore

הקו נקבע לפי הכדור במקרה הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 4:47 pm 
Hall of Famer

זה מה שנקרא fair charge, כלומר עם הכתף או החלק העליון של הזרוע כשהיא צמודה לגוף, שמותר לעשות במאבק על הכדור אם לא מדובר בכוח מוגזם כהגדרתו בחוקה (כלומר כזה שמביא להרחקה) או מגע שמוגדר reckless . אני לא ראיתי פה שום excessive force או recklessness כמו שמוגדרים בחוקה, וממילא כשזה כתף אל כתף במאבק על הכדור זה לא באמת מהווה סכנה והשופטים מקלים בעניין ובצדק. לשחקן השני יש מינימום אחריות לעמוד על שלו. צדק עף כמו עלה נידף, זה עוד לא אומר שזה היה לא חוקי.

וקו הנבדל במקרה הזה הוא אכן קו הכדור. אם השחקן המקבל נמצא מאחורי קו הכדור ברגע המסירה, אין נבדל גם אם הוא לפני הבלמים. נראה מצילום הסטילס שהביאו פה שאכן כך היה והשער חוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 4:59 pm 
Junior

kfir כתב:
רק תיקון - מקדוניה עדיין לא הוציאה 1-1 באלבניה כי יש עוד 14 דקות פלוס תוספת זמן לשחק מחר. המשחק הופסק בגלל גשם.

אלבניה מנצחת 2-1 משער בדקה ה89...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 5:20 pm 
Sophomore

אני כן חושב שזה כוח מוגזם. אבל בכל מקרה, טוב שלא נשרק. שיראה שיר צדק כמה הוא רכיכה שחלוץ לא פיזי במיוחד בסטנדרט האירופי כמו אימובילה מעיף אותו כמו בסיפור עם השועל והחזירונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 8:51 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
בסך הכל אף אחד לא ממש מצפה שישראל תוציא נקודות מול ספרד או איטליה, נקודה אחת מארבעת המשחקים האלו תהיה הצלחה

בהחלט אפשר לצפות למשהו מתוך 4 משחקים . מדי טורניר הנבחרות הללו מועדות פה ושם ( בין היתר כי לעיתים המשחקים כבר אינם חשובים להם יתר על המידה ... ) , ואין סיבה שזה לא יהיה אנחנו בצד השני אחת לכמה משחקים .
אותה איטליה בשלב המוקדמות הקודם סיימה בתיקו עם בולגריה , ספרד הפסידו לסלובקיה , וגרמניה למשל הוציאו רק נקודה בודדת משני משחקים מול אירלנד ( ואני לא מדבר על נבחרות כמו הולנד שקרסו לחלוטין ) .

מתעלמים פה שספגנו 3 שערים מנבחרת שלא מרבה להבקיע כמות שכזו . בבדיקה מהירה מצאתי שהם הבקיעו 3 שערים במשחק רק פעם בודדת ( 1-3 באזרביג'ן ) ב-25 משחקיהם האחרונים ( כולל ידידות ) , כאשר בין היריבות למשל מלטה ( שהפסידה פעמיים 1-0 ) .
בכלל אנו סופגים המון פעמים בצרורות בבית - 3 שערים מול ווילס ופורטוגל , 4 מול קרואטיה וכו' .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2016 10:14 pm 
Hall of Famer

אבו שוקרי כתב:
אני כן חושב שזה כוח מוגזם.

לא לפי ההגדרה בחוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2016 12:36 am 
Hall of Famer

יום מדהים של מוקדמות. המון שערים, הרבה מאד שערים ממש יפים, וכמה שערים של כאלה שמשחקים בישראל או שיחקו בה פעם.
לפני הקבוצות הגדולות בואו נדבר רגע על בולגריה ולוקסמבורג. עד הדקה ה-60 בולגריה הובילה 1:0 (משער מאד יפה, גם אם בעדרת השוער, של אקס מכבי דימיטר אנגלוב). ומכאן, פצצות.
תוך שתי דקות לוקסמבורג הפכה את המשחק, כשהשער השני - שער גדול של חלוץ שהטעה את המגן שלו וסובב לפינה של השוער.
נגמר? ממש לא. בולגריה השוותה מטעות של השוער, ואז הפכה את המחשק בחזרה מכדור חופשי לחיבורים.
נגמר? ממש לא. בזמן הפציעות לוקסמבורג השוותה, שוב בשער יפה מאד, וולה תוך כדי תנועה על כדור שבא מאחור, מיומנות מאד גבוהה.
נגמר? ממש לא. לבולגרים היה עוד זמן לכבוש שער נצחון, שגם הוא היה שער מדהים, ולנצח 4:3.

הלאה.
באותו בית, בית A, צרפת שמטה שתי נקודות בתיקו 0:0 בבלארוס. שבדיה והולנד שמחפשות את עצמן סיימו ב-1:1, כשהגול השבדי בצ'יפ מעל השוער בסגנון בן חיים.
בבית B, מה תגידו על איי פארו? לוקחת את הונגריה, נבחרת שעלתה ליורו ונראתה לא רע בכלל, ומוציאה 0:0. אלופת אירופה נוחתת לקרקע בלי רונלדו הפצוע, ומפסידה 2:0 בשווייץ. לטביה מוציאה 1:0 קטן וחשוב באנדורה.
בבית H, בוסניה מפרקת את אסטוניה 5:0, כולל שער מדהים בוולה מקו ה-16 של האריס מדוניאנין. בלגיה מפרקת את קפריסין בקלות 3:0 ועוד החמיצה פנדל. כל הגולים באו בקלות מריבאונדים מהדיפות של השוער הקפריסאי.
ובמשחק השלישי היה נדמה לרגע שנראה הפתעה, כאשר ליאם ווקר, כנראה הגיברלטרי היחיד ששיחק בישראל, השווה בשער נהדר את השער העוד יותר יפה שכבש קוסטס מיטרוגלו במספרת קדמית. אבל אז, בשתי הדקות האחרונות של המחצית הראשונה, יוון בבליץ כבשה עוד שלישיה - וככה זה גם נגמר, 4:1.

באסיה, יפן אחרי ההפסד הביתי לאמירויות הייתה חייבת נצחון בתאילנד וגם השיגה אותו, 2:0. האמירויות שחזרו עם 3 נקודות מיפן קיוו לנצח גם את אוסטרליה, אבל האוסטרלים ניצחו באבו דאבי משער של טים קייהיל.
עירק חסרת הבית, שאירחה בשלב הקודם את המשחקים שלה קרוב יחסית לבית באירן, נאלצה הפעם לנדוד עד מלזיה כדי לארח את ערב הסעודית - והסעודים חזרו עם 2:1 יקר.
אוזבקיסטן חזרה מדוחא עם 1:0 חשוב על קטאר.
דרום קוריאה שמטה שתי נקודות ב-0:0 עם סוריה, שגם היא נדדה הפעם מהמזרח התיכון ואירחה במלזיה.
וגם אירן שמטה נקודותיים ב-0:0 בסין.
אחרי שני מחזורים מתוך 10:
בית א': אוזבקיסטן 6, אירן 4, דרום קוריאה 4, סין 1, סוריה 1, קטאר 0.
בית ב': אוסטרליה 6, ערב הסעודית 6, יפן 3, האמירויות 3, עירק 0, תאילנד 0.

בהמשך הלילה - המשחקים החשובים מאד בדרום אמריקה, והמשחקים חסרי החשיבות בצפונה ומרכזה. ראו למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2016 8:40 am 
Hall of Famer

ניימאר וברזיל ממשיכים בשלהם, ואחרי שפירקו את אקוודור שער של ניימאר מביא לברזיל 2:1 על קולומביה.
אורוגוואי מביסה את פרגוואי 4:0 עם צמד לש קבאני ועולה למקום הראשון, על חשבון ארגנטינה, שללא מסי ניצלה מהפסד מביך בונצואלה אחרי שחזרה מפיגור 2:0 לתיקו 2:2.
צ'ילה, שגם ככה בצרות, מאבדת נקודות חשובות ב-0:0 ביתי עם בוליביה.
אקוודור שפורקה בסוף השבוע על ידי ברזיל ממשיכה להידרדר, ומפסידה בפרו 2:1.
טבלה אחרי 8 מחזורים מוך 18:
אורוגוואי 16, ברזיל 15, ארגנטינה 15, קולומביה 13, אקוודור 13, פרגוואי 12, צ'ילה 11, בוליביה 7, פרו 7, ונצואלה 2.

על המשחקים בצפון אמריקה אין מה להרחיב את הדיבור, ה-6 שפירטתי קודם עלו לשלב הסופי.

מוקדמות המונשיאל יחזרו ב-3 באוקטובר, כאשר באפריקה יחזרו לשחק אחרי הפסקה של שנה, עם המחזור הראשון בשלב הסופי על הכרטיסים למונדיאל. כמה ימים אחרי זה יהיו שישה ימי משחקים רצופים, עם מחזורים 2 ו-3 באירופה, מחזורים 9 ו-10 בדרום אמריקה, ומחזורים 3 ו-4 בשלב הסופי של אסיה.
ישראל תשחק במקדוניה ב-6/10 ותארח את ליכטנשטיין ב-9/10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2016 8:44 am 
Hall of Famer

סטטיסטיקה מעניינת שפורסמה באתר אופ"א: הנצחון בישראל השלים לאיטליה 10 שנים ללא הפסד במוקדמות יורו או מונדיאל. מאז ההפסד לצרפת 3:1 בתחילת ספטמבר 2006 במסגרת מוקדמות יורו 2008, איטליה עם 51 משחקים במוקדמות טורנירים גדולים, והמאזן - 38 נצחונות, 13 תיקו, ו-0 הפסדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2016 3:50 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
זה מה שנקרא fair charge, כלומר עם הכתף או החלק העליון של הזרוע כשהיא צמודה לגוף, שמותר לעשות במאבק על הכדור אם לא מדובר בכוח מוגזם כהגדרתו בחוקה (כלומר כזה שמביא להרחקה) או מגע שמוגדר reckless . אני לא ראיתי פה שום excessive force או recklessness כמו שמוגדרים בחוקה, וממילא כשזה כתף אל כתף במאבק על הכדור זה לא באמת מהווה סכנה והשופטים מקלים בעניין ובצדק. לשחקן השני יש מינימום אחריות לעמוד על שלו. צדק עף כמו עלה נידף, זה עוד לא אומר שזה היה לא חוקי.

בהקשר הזה-ראיתי לא מזמן שוב את התקציר של הניצחון של ישראל על צרפת 3-2, די מדהים לראות שפעם היה לנו שחקן כמו רוזנטל שלא רק שהיה מתמודד פיזית עם שחקנים אירופאיים בכירים (דסאיי למשל) אלא גם מנצח אותם במאבקים פיזיים פעם אחרי פעם, היום אם יש לנו מישהו שמצליח שלא לעוף ברוח מול שחקן אירופי עם פיזיות סבירה אנחנו נופלים מהתרגשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2016 4:15 pm 
Sophomore

בכל הנבחרת הזאת יש רק ארבעה שחקנים פיזיים.
1- רמי גרשון, הכי פיזי בנבחרת. גבוה(1.89), חזק ומהיר. לא מבין מי לעזאזל מעדיף את טיבי עליו.
2- ניר ביטון.
3- בירם כיאל.
4- תומר חמד.

גם טוואטחה ודוידזאדזה מהירים מאוד ועם כושר גופני מצוין, ויחסית למגנים הם בסדר גמור מבחינת כוח ומימדי גוף.

אני חושב שעדיף לשחק עם טיבי וגרשון כבלים, וטוואטחה ודוידזאדזה כמגנים. גם אם שני המגנים שמאליים, עדיף לשים את טוואטחה בימין מאשר בן ביטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2016 9:44 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

בהקשר הזה-ראיתי לא מזמן שוב את התקציר של הניצחון של ישראל על צרפת 3-2, די מדהים לראות שפעם היה לנו שחקן כמו רוזנטל שלא רק שהיה מתמודד פיזית עם שחקנים אירופאיים בכירים (דסאיי למשל) אלא גם מנצח אותם במאבקים פיזיים פעם אחרי פעם, היום אם יש לנו מישהו שמצליח שלא לעוף ברוח מול שחקן אירופי עם פיזיות סבירה אנחנו נופלים מהתרגשות.

זה לא שרוזנטל אז ייצג איזו מגמה כלשהי בפיזיות שהייתה ודעכה. הוא היה חריג תמיד אל מול האחרים בכדורגל הישראלי מהבחינה הזו. בכלל, הקמפיין ההוא היה קמפיין די אומלל והנצחון על צרפת עיוור קצת אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 06, 2016 8:36 am 
Hall of Famer

והיום מוקדמות המונדיאל חוזרות בשישה ימים רצופים של פעילות.
על המשחקים של ישראל, ובכלל המשחקים באירופה כולל איטליה מול ספרד, נכתב מספיק במקומות אחרים ועוד ייכתב גם פה.
הנה מה שיקרה בימים האלה ביבשות האחרות.

בדרום אמריקה יהיו מחזורים 9 ו-10 מתוך 18. הלילה ברזיל המתאוששת אמורה לצבור עוד 3 נקודות קלות מול בוליביה. המובילה אורוגוואי גם היא אמורה לשייט מול ונצואלה. המשחקים היותר מעניינים יהיו פרגוואי מול קולומביה ואקווודור המידרדרת מול צ'ילה - קרבות ישירים במרכז הטבלה על המקומות שמובילים למונדיאל. ארגנטינה תשחק בפרו.
במחזור השני שיהיה השבוע יהיו מפגשים מעניינים בין ארגנטינה ופרגוואי, ובין קולומביה ואורוגוואי. ברזיל תצא לונצואלה, אקוודור תצא לגובה של בוליביה. צ'ילה תארח את פרו.

באסיה יהיו מחזורים 3 ו-4 מתוך 10 בשלב הבתים האחרון. במרכז של בית א' משחק צמרת בין המובילה אוזבקיסטן לשנייה אירן. בבית ב' יפן שסוחבת על הגב שלה הפסד ביתי מהמחזור הראשון תארח את עירק. גם כאן שתי המובילות שעד עכשיו עם 6 נקודות מלאות נפגשות זו עם זו, כשאוסטרליה תצא לערב הסעודית.
בהמשך השבוע עוד משחק מעניין בבית א' כשאירן תארח את הקוריאנים. אוזבקיסטן תארח באותו זמן את סין. בבית ב' אוסטרליה תארח את יפן ותנסה להכניס אותה עמוק יותר לצרות. קרוב אלינו יהיה דרבי בין ערב הסעודית לאמירויות.

באפריקה ייפתח השבוע שלב הבתים האחרון, חמישה בתים על חמישה כרטיסים - אין חוכמות, רק אלופות הבתים עולות. העניין שלנו יהיה על אברם גרנט שיארח עם גאנה את אוגנדה. הבית המעניין ביותר הוא בית המוות, בית ב', שייפתח עם ניגריה מול זמביה ואלג'יריה מול קמרון. כל ה-4 יכולות לעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: