Kedem & Hazan כתב:
תסלחו לנו (שוב) על חוסר הזמינות בפורום, אבל אנחנו רוצים לגעת בנקודת אמביד שדיברתם עליה קודם.
אנחנו לא מצליחים להבין למה ששחקן כמו אמביד, שיכול להבחר לרוקי העונה מבחינת הליגה (תאורטית לחלוטין) לא יזכה למעמד של סופמור בשנה הבאה?
אנחנו מבינים למה הוא לא יכול להחשב רוקי (עקב שיטת הדראפט שבמצעים כל שנה והדרישה לשלם ממיטב השכר עבור רוקי ראוי בסגל), אבל איזו סיבה יש שהוא לא יהיה סופמור? כי הוא קיבל כסף מהקבוצה? איך זה רלוונטי?
יתרה מכך, זה לא שהוא נחת לידינו ככה באהלן-אהלן מהשמיים, אלא הקרבנו עבורו slot של שחקן מוכח.
מכאן שאנחנו מוחים על הנאמר קודם לכן, ומצפים שמעמדו יהיה סופמור בעונה הבאה, בין אם נרצה או לא נרצה לשמור עליו, שהרי זה כבר תלוי בביצועיו על המגרש.
בכלל בלי להיכנס לשאלה האם אתם צודקים ברעיון או לא, הטיעונים שהבאתם כאן בכלל לא מחזקים אתכם.
חוקי הליגה לא בהכרח תואמים לחוקי הפנטזי בכלל ולחוקי הליגה שלנו בפרט וזה לא טיעון תקף כלל. אבל נניח שנרצה להשתמש בחוקי הליגה, אז -
א. למה שניצמד דווקא לחוקי הליגה לגבי תארים אישיים, ולא לחוקי הליגה לגבי חוזים, שאומרים שזה של אמביד נכנס לתוקף לפני שנתיים ועכשיו בתחילת השנה השלישית שלו?
ב. ונניח שנרצה ללכת עם מה שאתם טוענים ולהיצמד להגדרות הליגה שאומרות שאמביד הוא רוקי בעונה הקרובה. החוקים שלנו לגבי רוקיז אומרים שבוחרים אותם בדראפט, וגם ציינתם את ההבנה. אז אחלה, שיילך לדראפט אם כך. אי אפשר לדרוש שהוא יהיה במעמד רוקי ואז להגיד שמבקשים אותו בתור סופמור בגלל שהחוקים לא מאפשרים לו להישאר אצלכם בתור רוקי. אז תחליטו, או שנה ראשונה, או שנה שלישית. כי סופמור הוא לא, אפילו לא לטענתכם.
יתרה מכך, זה שהקרבתם סלוט של שחקן מוכח תמורת שחקן מושבת זו בדיוק הבעיה כאן, שגרמה לנו לחשוב על דרכים למנוע הישנות של מקרים דומים.
ולסיום סיומת, אני בכלל לא מבין למה אנחנו דנים על זה, כי הרי כבר הגשתם רשימת קיפרים שננעלה, וברשימה זו היה סופמור כשר, דאנג'לו ראסל. שמרתם את אמביד על עמדת קיפר חופשי.
ואתם בעצמכם אומרים שאתם מבינים למה הוא לא יכול להיות רוקי בשנה הנוכחית מבחינת חוקי הליגה שלנו, אז אני מניח שהבקשה היא לא על כך שהוא ייחשב רוקי השנה וסופמור בשנה הבאה.
אז מה אני או אתם מפספסים כאן?