סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 14, 2025 5:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

לו הייתה לי זכות הצבעה
דונלד טראמפ 39%  39%  [ 15 ]
הילארי קלינטון 61%  61%  [ 23 ]
סך הכל הצבעות : 38
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:22 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
כן, ההסבר המוצלח של "קראתם לנו גזענים ומיזוגנים אז הראנו לכם מה זה והצבענו למועמד גזען ומיזוגן".
הראו לסמולנים מה זה.

אני בטוח שיש אנשים שחושבים שהטקסט שרשמת בעל ערך כלשהו. זה מדהים בעיני. ראיתי את הטקסט הזה בכל פוסט עירית-לינורי בפייסבוק. ליטרלי אין בזה כלום. זה פשיטת רגל אידיאולוגית. חוסר עניין מוחלט בלוגיקה פשוטה.

הצעד הראשון של להכניס אנטישמי כיועץ בכיר לבית הלבן יהיה אחלה התחלה לבדיחה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:25 am 
Senior

וכמובן תוספת של זה שמדובר בזלזול בנשים לדבר על המגדר של קלינטון. עד כה היו רק גברים לבנים ראויים לבחירה (אובמה נבחר רק כי הוא שחור וזה גזענות).

המין האנושי זה דבר מדהים :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:28 am 
Sophomore

יובל, אני תוהה אם אתה קולט עד כמה התגובה שלך נגועה בדיוק באותו סוג ההתנשאות שהפוסט מדבר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:30 am 
Senior

אני תוהה אם אתה קולט עד כמה לא אכפת לי?

חלאס עם המקיאווליות הזו. הצבעתם לגזען = אתם גזענים. המשוואה היא לא -> הצבעתם לגזען = העונש שלי כי דיברתי אליכם לא יפה. כל הספינים בעולם לא ישנו את זה.

לבנים מפגרים שרוצים שיתייחסו אליהם כאילו הם שווים יותר בגלל שהם לבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:33 am 
Sophomore

הצבעת למושחתת = אתה גנב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:37 am 
Senior

מקווה שישימו אותה בכלא. שיראו לסמולנים מה זה דמוקרטיה. מי שלא טוב לו שיילך לקנדה.

נשים מכחיש גלובל וורמינג בראש המשרד לאיכות הסביבה, זה יראה לסמולנים.
זה מה שהיועץ של ג'ון קייסיק (הסמולני העלוב מהמפלגה הרפובליקנית) אמר על המינוי של בנון אתמול:

John Weaver @JWGOP
Just to be clear news media, the next president named a racist, anti-semite as the co-equal of the chief of staff. #NotNormal
11:35 PM - 13 Nov 2016 · Austin, TX

תראו לסמולנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:44 am 
Sophomore

Yuval כתב:
כן, ההסבר המוצלח של "קראתם לנו גזענים ומיזוגנים אז הראנו לכם מה זה והצבענו למועמד גזען ומיזוגן".
הראו לסמולנים מה זה.

אני בטוח שיש אנשים שחושבים שהטקסט שרשמת בעל ערך כלשהו. זה מדהים בעיני. ראיתי את הטקסט הזה בכל פוסט עירית-לינורי בפייסבוק. ליטרלי אין בזה כלום. זה פשיטת רגל אידיאולוגית. חוסר עניין מוחלט בלוגיקה פשוטה.

הצעד הראשון של להכניס אנטישמי כיועץ בכיר לבית הלבן יהיה אחלה התחלה לבדיחה הזו.

על זה נאמר (שם, שם):
ציטוט:
הוא ("האספסוף") קרא תיגר על אותו מעמד כמורה חילוני, מוסרני, שטוען בלהט כמעט דתי שתפיסותיו הפרוגרסיביות הן הן האמת המוחלטת ואין בלתה. ומכיוון שיש רק אמת אחת – אין עוד טעם בדיון והחלפת דעות. ביקורת כלפי ה"אמת" הזו היא יותר מאי-הסכמה פשוטה. היא עולה כדי דברי כפירה של ממש. אמץ את האמת הזו – ותיגאל. התכחש אליה – ודינך ייסורים בגיהנום — או לפחות, דמוניזציה פרי קולמוסם הרושף של חברי מרצ ועיתונאי ידיעות אחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:47 am 
Senior

כן, כאמור, הוא הצביע למועמד גזען שקרן ואנדר-קווליפייד כדי להראות שיש עוד אמת.

אם תשימו לינק למאמר שאומר "הצבעתי לטראמפ כי אני חושב שהרעיון של חומה על גבול ארה"ב-מקסיקו הוא רעיון מצוין" אני אכבד את זה. להגיד לי שהצבעתם לו כי אמרו לכם שאתם גזענים ורציתם לנקום זה לא מועיל למעמדכם.

עדיין נראה לך שיש תוכן במה ששמת בציטוט? זה שוב אותו רעיון בודד אחד - כל ההצבעה של הימין איננה אידיאולוגית, איננה קשורה כלל למועמדים, אלא אך ורק לכך שהעליבו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:54 am 
Sophomore

אני עם יובל והעניין הזה קיים בכל מקום היום. כמובן אצלנו בפוליטיקה בארץ אבל לא רק.
אני לא אחליט משיקולים ענייניים, אידיאולוגיים, ערכיים כאלה ואחרים. אני אחליט נגד מי שלא כיבד אותי. ואראה לו מה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:57 am 
Sophomore

ההרצאה הזו היא על הברקזיט אבל למעשה היא גלובלית וקשורה גם קצת לבחירה בטראמפ

https://www.ted.com/talks/alexander_bet ... to_do_next

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:57 am 
Sophomore

לו הייתה לי זכות הצבעה הסבירות שהייתי מצביע לטראמפ הייתה נמוכה למדי, אך הסבירות להצביע להילרי הייתה נמוכה עוד יותר. הנקודה היא לא טראמפ ומה שהוא מייצג, אלא הסלידה העמוקה מהטהרנות וההתנשאות המגיעה מהמחנה שהילרי מייצגת. סלידה כל כך עמוקה עד שאחד כמו טארמפ נבחר.

השמחה בימין היא בעיקר שמחה לאיד, בעיקר לנוכח זעקות השבר משמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:59 am 
Sophomore

yoya כתב:
אני עם יובל והעניין הזה קיים בכל מקום היום. כמובן אצלנו בפוליטיקה בארץ אבל לא רק.
אני לא אחליט משיקולים ענייניים, אידיאולוגיים, ערכיים כאלה ואחרים. אני אחליט נגד מי שלא כיבד אותי. ואראה לו מה זה.

צודק. עדיף להצביע לאישה רק בגלל שהיא אישה, ו/או לשחור רק בגלל שהוא שחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:02 pm 
Senior

אין ספק שכיף לשמוח לאיד. מצד אחד יש אנשים שחרדים לגורלם של מיעוטים, נשים, זכויות אדם וחירות. מצד שני יש קבוצה שהעליבו אותה.
צדק פואטי וזה, הא?

מייק פנס, שסביר שיהיה הנשיא בפועל בזמן שטראמפ וילדיו מנהלים את תאגיד טראמפ (שהם סירבו לשים בנאמנות, כי הילארי היא המושחתת), יהיה מאוד מוצלח אם נניח אתה בטעות לא סטרייט או אישה. הוא תומך נלהב של טיפולי המרה, נניח.

לגבי הממשל שטראמפ מתכנן, הנה ציטוט מהטיימס (עיתון לשעבר) לגבי התפקיד שפנס ימלא:

But according to the Kasich adviser (who spoke only under the condition that he not be named), Donald Jr. wanted to make him an offer nonetheless: Did he have any interest in being the most powerful vice president in history?

When Kasich’s adviser asked how this would be the case, Donald Jr. explained that his father’s vice president would be in charge of domestic and foreign policy.

Then what, the adviser asked, would Trump be in charge of?

“Making America great again” was the casual reply.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:03 pm 
Sophomore

כשאתה קורא לי גזען ללא שום ראיה, צידוק או בסיס אתה מגלה את פניך כביריון דורסני שהדבר היחיד שמעניין אותו זו שמש הנאורות שזורחת לך מהישבן.
אפילו אם הייתי מצביע לטראמפ, מבחינתך השאלה האם עשויים להיות לי שיקולים לגיטמיים איננה רלוונטית בכלל.
זה בכלל לא מעניין אותך.

החלטת שטראמפ גזען, ולכן קבעת שמי הצביע לו גזען - וזהו. אין דיון.

אז אני קורא לאנשים שמתנהגים כך: חארות.
נבלות וחארות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:04 pm 
Senior

-adi- כתב:
yoya כתב:

צודק. עדיף להצביע לאישה רק בגלל שהיא אישה, ו/או לשחור רק בגלל שהוא שחור.

איזה קטע שעד עכשיו לאורך כל ההיסטוריה לא היה אף מועמד מתאים לנשיאות שלא היה גבר לבן.

מזל שנפטרנו מכל הגזענים שהצביעו לאובמה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:06 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יצא לי לקרוא חבר ימני שטען בשיא הרצינות שתמר זנדברג ודומותיה תמכו בקלינטון רק בגלל שהיא אישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:10 pm 
Senior

דעתן בגרוש כתב:
כשאתה קורא לי גזען ללא שום ראיה, צידוק או בסיס אתה מגלה את פניך כביריון דורסני שהדבר היחיד שמעניין אותו זו שמש הנאורות שזורחת לך מהישבן.
אפילו אם הייתי מצביע לטראמפ, מבחינתך השאלה האם עשויים להיות לי שיקולים לגיטמיים איננה רלוונטית בכלל.
זה בכלל לא מעניין אותך.

החלטת שטראמפ גזען, ולכן קבעת שמי הצביע לו גזען - וזהו. אין דיון.

אז אני קורא לאנשים שמתנהגים כך: חארות.
נבלות וחארות.

הקמפיין של טראמפ לא היה גזעני?

בוא נעבור על כמה דוגמאות, טוב? כי אין צידוק ראיה או בסיס.

בתגובה לאבא שכול של חייל מוסלמי שתקף אותו הוא אמר -
"“If you look at his wife, she was standing there. She had nothing to say. She probably, maybe she wasn’t allowed to have anything to say. You tell me,”"

בתגובה למשפט שמתנהל נגדו על טראמפ יונברסיטי הוא אמר על השופט -
"“He’s a Mexican,” Trump told CNN of Curiel. “We’re building a wall between here and Mexico. The answer is, he is giving us very unfair rulings — rulings that people can’t even believe.”"

בתגובה לתמיכה של דיוויד דויק, הגרנד-ויזארד של הפאקינג KKK
When asked by CNN’s Jake Tapper if he would condemn Duke and say he didn’t want a vote from him or any other white supremacists, Trump claimed that he didn’t know anything about white supremacists or about Duke himself. When Tapper pressed him twice more, Trump said he couldn’t condemn a group he hadn’t yet researched.

להמשיך?
אני יכול להמשיך להגיד שטראמפ גזען באופן בלתי מבוסס בכלל?

בחייאת רבאק. רוצים להיות גזענים סבבה. תעמדו מאחורי זה. אני עומד מאחורי ההתנשאות שלי לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:11 pm 
Senior

ראובן כתב:
יצא לי לקרוא חבר ימני שטען בשיא הרצינות שתמר זנדברג ודומותיה תמכו בקלינטון רק בגלל שהיא אישה.

אתה חושב שעדי ודעתן בגרוש מתבדחים בנושא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:18 pm 
Sophomore

Yuval כתב:
דעתן בגרוש כתב:
זה בכלל לא מעניין אותך.

להמשיך?
אני יכול להמשיך להגיד שטראמפ גזען באופן בלתי מבוסס בכלל?

בחייאת רבאק. רוצים להיות גזענים סבבה. תעמדו מאחורי זה. אני עומד מאחורי ההתנשאות שלי לפחות.

זה יפה זה.

אני טוען נגדך שאתה קורא לי גזען ללא שום ביסוס או ראיה, ובתור טיעון נגד אתה קורא לי גזען ללא שום ביסוס או ראיה.

תודה שאתה מתנהג כמו חרא, ותפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:20 pm 
Senior

התגובה הייתה למשפט "החלטת שטראמפ גזען". אם היית כותב "טראמפ גזען", זה היה יותר קל. אגב, אני מוכן לקבל גם "טראמפ ניהל קמפיין גזעני" בקטע פוסט-מודרני אפוקליפטי שבו אין ערכים ומותר הכל. זה לפחות ראוי יותר.

וגם גזענות היא סט שיקולים ענייני מאוד. הדבר היחיד שמפריע לי זה אנשים שאומרים שהם הצביעו לטראמפ כי אני חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:22 pm 
Sophomore

איני יודע אם "רק" וזה גם לא כל כך מעסיק אותי. עם זאת, זנדברג וגלאון, יו"ר מפלגתה, הן בהחלט ממובילות 'מחאת' הפמינזים הרדיקלי בישראל ותגובותיהן לאחר היוודע תוצאות הבחירות מוכיחות ששאלת המגדר היא בהחלט חלק מהעניין.

נעזוב אותן, מדוע מגדר או צבע עור הינם שיקולים לגיטימיים בשאלת בחירה לתפקיד כלשהוא (וכ"ש לתפקיד נשיאות)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:26 pm 
Senior

אם אתה באמת חושב שיותר אנשים הצביעו לקלינטון בגלל שהיא אישה מאשר אנשים שלא הצביעו לקלינטון כי היא אישה, מגיע לך את מות העידן הליברלי.

מגדר וצבע עור הם שיקולים לגיטימיים בשאלת בחירה לתפקיד כלשהו רק כאשר הצד השני הופך אותם לכאלו. אז נותרת השאלה מדוע אנשים שהם לא גברים לבנים לא מגיעים לעמדות מפתח באחוזים סבירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:32 pm 
Sophomore

א. אתה ממשיך להיות חרא במקום להודות שהאשמת אותי בגזענות ללא שום ביסוס.
ב. באמת שלא מעניין אם טראמפ גזען, ואני לא רואה איך זה קשור אליי. זה לא שאתה הסברת את הקשר.
ג. לא שההצבעה שלי היא מעניינך, ולא שאפילו טרחת לשלם מס שפתיים לאפשרות שעשויים להיות לי שיקולים לגיטימיים - אבל אם היה מעניין אותך הדיון במקום הפאניקה המוגזמת שאתה מתבוסס בה, היית עשוי לראות שלפחות פעמיים בת'רד הזה כתבתי במפורש שאני בוחר לא להצביע בבחירות בארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:36 pm 
Sophomore

Yuval כתב:
אם אתה באמת חושב שיותר אנשים הצביעו לקלינטון בגלל שהיא אישה מאשר אנשים שלא הצביעו לקלינטון כי היא אישה, מגיע לך את מות העידן הליברלי.

מגדר וצבע עור הם שיקולים לגיטימיים בשאלת בחירה לתפקיד כלשהו רק כאשר הצד השני הופך אותם לכאלו. אז נותרת השאלה מדוע אנשים שהם לא גברים לבנים לא מגיעים לעמדות מפתח באחוזים סבירים.

איני יודע מדוע אתה כ"כ משוכנע שיותר אנשים לא הצביעו לקלינטון כי היא אישה מאשר הפוך. אבל ניחא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:37 pm 
Senior

לא האשמתי "אותך" בגזענות. האשמתי את מי שמצביע לטראמפ בגזענות. אני לא יודע מי אתה ולא רואה איך זה ענייני.
לא כתבתי בשום מקום באף הודעה שום דבר שמופנה אליך כאדם, למעט מה שכתבתי להילארי.

שמח שלא מעניין אותך אם טראמפ גזען. אותי מעניין. אמור לעניין כל אדם בעולם.

ולגבי ג', אין לי שום עניין במי הצבעת. למה לעזאזל אתה חושב שאתה הנושא פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: