סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 11:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 13, 2016 12:45 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
משחק גרוע עם הרבה מזל. גם את זה צריך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 13, 2016 12:46 am 
Junior

מוזר לראות את שרון פרי לבושה.

לגבי המשחק, מסכים עם אלה שמעלי. מקווה שזהבי יתאושש מהפציעה הקשה שספג מהנגיחה של השוער האלבני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 13, 2016 12:51 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נגמר 3-0 כי האלבנים נפלו מהרגליים.
עדיין רמת ניצול המצבים שלנו ברמה של ליגה לאומית, בעשר דקות אחרי הרחקת השוער שלהם הם הגיעו לדעתי לפחות לאותו מספר מצבים כמונו ובסה"כ החזקת הכדור היתה 51-49% לטובתנו (מול 9 שחקנים כן?)
נו שוין. עכשיו יהללו את אלישע והשחקנים עד להפסד הבא.

ובזמן שאני כותב ערוץ הספורט מחלק ציונים לשחקנים. 7.5 לזהבי! סירייסלי??!! אמנם הבקיע פנדל, בישל את השלישי וגרם להרחקת 2 השחקנים (אחד אחרי הצגה) אבל גם החטיא פנדל נוסף ועוד הרבה הזדמנויות טובות והפסיד כרגיל כמעט כל מהלך פיזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 13, 2016 1:03 am 
Junior

משחק הזוי. השוער שלהם ממש מטומטם.

זהבי היה באמת חלש, אבל כששתי פעולות שלו מכריעות בצורה ברורה את המשחק, הוא ללא ספק הmvp , גם אם שתי הפעולות היו קשורות להישכבות משכנעת על הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 13, 2016 1:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
איינבינדר שם גול בצורה היחידה שהוא יכול.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 13, 2016 10:14 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
איינבינדר שם גול בצורה היחידה שהוא יכול.

נראה לי שגם הוא עצמו התפלא שזה נכנס... בטח אם היה מצליח לבעוט זה היה מדלל את אוכלוסיית הציפורים.

ממש הייתי רוצה לראות איך המשחק היה נגמר בלי ההרחקות, סטייל דלתות מסתובבות. אנשים חיים בסרט בוליוודי אם הם מרוצים מהיכולת של הנבחרת. כתבתי אחרי המשחק מול איטליה שאם בכל משחק נשחק ביתרון מספרי אז יהיה לנו סיכוי אולי לעלות לטורניר גדול, אבל אתמול זה היה די מביך לראות את האלבנים לוחצים אותנו גם בתשעה שחקנים ותוקפים ומגיעים להזדמנויות טובות.
לא לשכוח שאת השחקן הראשון הרחיקו להם אחרי רבע שעה שלפניה לא זכור לי שעשינו משהו (כולל "התקפה" בה שחקני ההגנה והשוער התמסרו במשך כשתי דקות מבלי שהצליחו לעבור את החצי) ואת השני די מוקדם במחצית השנייה, כך שככל שעברו הדקות האלבנים נפלו מהרגליים.
היו לנו כמה מהלכי מסירות נאים כולל הרבה מסירות יפות בעקב שזו לא כזו חוכמה כשמשחקים ביתרון 2 שחקנים אבל אין לנו שום מחץ בהתקפה. ההחמצות של דסה ואיינבנדר במחצית הראשונה או של עטר שלא הצליח למסור כדור פשוט לחמד ביתרון מספרי במתפרצת הן פספוסים שיעלו ביוקר מול 11 שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 13, 2016 10:14 pm 
Hall of Famer

אברם מפסיד 2:0 במצרים. גאנה בצרות גדולות, רק 2 נק' מ-3 משחקים, לא נשאר הרבה זמן לתקן. התיקון הראשון יהיה כנראה לבעוט בתחת של אברם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 13, 2016 11:23 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אברם מפסיד 2:0 במצרים. גאנה בצרות גדולות, רק 2 נק' מ-3 משחקים, לא נשאר הרבה זמן לתקן. התיקון הראשון יהיה כנראה לבעוט בתחת של אברם.

נראה לי שהתבלבלת.
מחזור שני וגאנה עם נקודה אחת, כשמצרים עם 6 ואוגנדה עם 4...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:48 am 
Hall of Famer

נכון, נכון. משום מה עלה לי לראש המשחק שלהם מהשלב הקודם שנגמר בתיקו נגד איזו מדינה קיקיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:26 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

kfir כתב:

זהבי היה באמת חלש, אבל כששתי פעולות שלו מכריעות בצורה ברורה את המשחק, הוא ללא ספק הmvp , גם אם שתי הפעולות היו קשורות להישכבות משכנעת על הדשא.

ועכשיו ראיתי את הציון שהוא קיבל בידיעות אחרונות.
9. אני חוזר, ציון תשע מתוך 10. WTF?! כל הפרשנים עיוורים או מה?
שער בפנדל, עוד פנדל מוחמץ, בישול מול 9 שחקנים, כמה וכמה נבדלים, אין ספור מאבקים פיזיים שידו היתה על התחתונה, וכן, הוא גרם להרחקת שני שחקנים אבל במקרה השני השוער לא היה צריך להיות מורחק וזהבי יצא בזול שלא קיבל צהוב על הצלילה ברחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 1:07 pm 
Junior

sir charles כתב:
kfir כתב:

שער בפנדל, עוד פנדל מוחמץ, בישול מול 9 שחקנים, כמה וכמה נבדלים, אין ספור מאבקים פיזיים שידו היתה על התחתונה, וכן, הוא גרם להרחקת שני שחקנים אבל במקרה השני השוער לא היה צריך להיות מורחק וזהבי יצא בזול שלא קיבל צהוב על הצלילה ברחבה.

זו פשוט חנפנות ממדרגה ראשונה של הכתבים לזהבי, אחרי שהוא התקיף אותם בנאום העכברים. ניסיון לשיקום הקשרים ברוח המפקד, אפשר לקרוא לזה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:13 pm 
Hall of Famer

זהבי עצמו התחיל לרשום טורים מעת לעת כמדומני .
תזכירו איפה ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 11:56 pm 
Junior

בוואלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2016 10:35 am 
מנהל פורום

הרסי הוקינס כתב:
sir charles כתב:
kfir כתב:

זו פשוט חנפנות ממדרגה ראשונה של הכתבים לזהבי, אחרי שהוא התקיף אותם בנאום העכברים. ניסיון לשיקום הקשרים ברוח המפקד, אפשר לקרוא לזה.

נכון שזהבי עשה קצת הצגה עם הרחקת השוער (לא ממש חריגה במונחי כדורגל), אבל אי אפשר להגיד שלא הגיע פה אדום. השוער בסופו של דבר יצר את העימות וביצע נגיחה ללא כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2016 12:24 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Shiver כתב:
נכון שזהבי עשה קצת הצגה עם הרחקת השוער (לא ממש חריגה במונחי כדורגל), אבל אי אפשר להגיד שלא הגיע פה אדום. השוער בסופו של דבר יצר את העימות וביצע נגיחה ללא כדור.

לא מדויק. שני השחקנים הצמידו מצח למצח כמו שני תרנגולים ערסוואתים ובאיזשהו שלב השוער האלבני הזיז קצת את המצח שלו וזהבי קפץ על ההזדמנות ונפל אל הדשא. כמובן שנגיחה לא היתה פה.
מבחינתי הפלופ של זהבי הוא אחד הדברים הכי לא ספורטיביים שיש ודבר שאסור שצעירים שהוא מושא החיקוי שלהם ילמדו ממנו.
כמובן שזו לא היתה הפעם היחידה במשחק שהוא נפל כתוצאה מרוח הקודש. היתה הספק הכשלה/ספק צלילה ברחבה כמה רגעים לפני כן ומהלך נוסף שהוא ניסה לרדוף אחרי שחקן אלבני במרכז השדה ובאיזשהו שלב פשוט ויתר והפיל את עצמו מה שהוביל למצב מצוין של המקומיים, ואני כבר לא זוכר עוד כמה מקרים שהוא פשוט הפסיד כדור לשחקן חזק או מהיר ממנו (ודרך אגב הנבדלים שלו הם גם תולדה של האיטיות שלו).
אתה מסתכל על הגופה של חבר'ה כמו אלמוג כהן, תומר חמד ורמי גרשון ואז על המקלון שהוא זהבי ומבין למה הם משחקים בליגות אירופאיות והוא נופש לו בסין. אני מתקשה לזכור מאבק פיזי במשחק נבחרת (או בצ'מפיונס) שהוא זכה בו ביושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2016 1:22 pm 
מנהל פורום

אני ממש לא אוהד מכבי ת"א או זהבי, אבל הניסיון לגמד אותו די מגוחך. הוא עדיין עשה בקריירה מה שעשרות חלוצים ישראלים ניסו ונכשלו בו. הוא דרס את הליגה.
אף פעם גם לא הייתה לו תדמית של עושה הצגות או פוזאיסט ככה שלא ברור לי איך אתה מנסה להדביק לו את זה.

ולגבי האדום - אז אנחנו חלוקים. כמובן שלא הייתה פה רסייה במובן הפר אקסלנס, אבל מה שהשוער עשה הוא רחוק מלהיות חלק משפשופי המצחים הרגילים. הוא כן עשה תנועה מסוכנת שיכולה גם לפתוח את המצח ולגרום לדימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2016 2:48 pm 
Hall of Famer

הפתעה מסוימת בפתיחת משחקי היום, כשבאוקיאניה ניו קלדוניה מוציאה 0:0 מניו זילנד. לא שזה יפריע לניו זילנד לעלות לפלייאוף מאוקיאניה, אבל בכל זאת תוצאה מעניינת.
המשחקים באסיה נפתחו, אוזבקיסטן ביתרון מפתיע 1:0 בקוריאה במחצית. נצחון אוזבקי, יחד עם נצחון אירני על סוריה במשחק שמתקיים במלזיה, יעלה את אירן ואוזבקיסטן ל-6 ו-5 נק' יתרון על קוריאה בהתאמה, בהתמודדות על הכרטיסים האוטומטים למונדיאל.
יפן מובילה 1:0 על הסעודים בדקה ה-60.

יותר מאוחר הלילה, לפני שהמוקדמות נכנסות להקפאה של חצי שנה, יהיה מחזור משחקים באמריקות.
בצפון אמריקה העיניים יהיו על ארה"ב, אחרי ההפסד הביתי למקסיקו היא יוצאת למשחק חוץ קשה בקוסטה ריקה.
בדרום אמריקה העיניים יהיו בעיקר על ארגנטינה, שגם לה יש משחק קשה - קולומביה. לפחות זה בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2016 2:53 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Shiver כתב:

לא מדויק. שני השחקנים הצמידו מצח למצח כמו שני תרנגולים ערסוואתים ובאיזשהו שלב השוער האלבני הזיז קצת את המצח שלו וזהבי קפץ על ההזדמנות ונפל אל הדשא. כמובן שנגיחה לא היתה פה.
מבחינתי הפלופ של זהבי הוא אחד הדברים הכי לא ספורטיביים שיש ודבר שאסור שצעירים שהוא מושא החיקוי שלהם ילמדו ממנו.
כמובן שזו לא היתה הפעם היחידה במשחק שהוא נפל כתוצאה מרוח הקודש. היתה הספק הכשלה/ספק צלילה ברחבה כמה רגעים לפני כן ומהלך נוסף שהוא ניסה לרדוף אחרי שחקן אלבני במרכז השדה ובאיזשהו שלב פשוט ויתר והפיל את עצמו מה שהוביל למצב מצוין של המקומיים, ואני כבר לא זוכר עוד כמה מקרים שהוא פשוט הפסיד כדור לשחקן חזק או מהיר ממנו (ודרך אגב הנבדלים שלו הם גם תולדה של האיטיות שלו).
אתה מסתכל על הגופה של חבר'ה כמו אלמוג כהן, תומר חמד ורמי גרשון ואז על המקלון שהוא זהבי ומבין למה הם משחקים בליגות אירופאיות והוא נופש לו בסין. אני מתקשה לזכור מאבק פיזי במשחק נבחרת (או בצ'מפיונס) שהוא זכה בו ביושר.

לגבי זהבי, אני זוכר שבקמפיין הקודם היה מקרה שבו הוא היה במאבק עם וינסנט קומפני, קומפני עשה עליו עבירה וזהבי במקום ליפול על הרצפה ולנפנף בידיים כמו כדורגלן ישראלי מצוי פשוט המשיך את המהלך, אחרי שהמהלך נעצר קומפני קיבל אדום. בקיצור, אז מאוד התלהבתי מההתנהלות המאוד לא ישראלית של זהבי, אבל כנראה שבסין קצת קילקלו אותו.

לןץ מזה, הפנדל השני של אלבניה הוא שכפול של מקרה מאותו תיקו אומלל של ישראל מול אוסטריה עם השער בבעיטה חופשית של הרצוג, גם אז משהו כמו 10 דקות לסיום השוער האוסטרי נתן אגרוף לאבי נמני ברחבה בלי כדור הרבה אחרי שההתקפה נגמרה וחטף אדום (או צהוב, לא זוכר), רק שאז השופט משום מה החליט שלא לתת פנדל למרות שהיה אמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2016 3:06 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שאלה לגבי השריקה לפנדל - אם העימות ביניהם היה מתרחש מחוץ לרחבה אז היתה נשרקת בעיטה חופשית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2016 3:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Shiver כתב:
אני ממש לא אוהד מכבי ת"א או זהבי, אבל הניסיון לגמד אותו די מגוחך. הוא עדיין עשה בקריירה מה שעשרות חלוצים ישראלים ניסו ונכשלו בו. הוא דרס את הליגה.
אף פעם גם לא הייתה לו תדמית של עושה הצגות או פוזאיסט ככה שלא ברור לי איך אתה מנסה להדביק לו את זה.

ולגבי האדום - אז אנחנו חלוקים. כמובן שלא הייתה פה רסייה במובן הפר אקסלנס, אבל מה שהשוער עשה הוא רחוק מלהיות חלק משפשופי המצחים הרגילים. הוא כן עשה תנועה מסוכנת שיכולה גם לפתוח את המצח ולגרום לדימום.

אני לא חושב שלא היו חלוצים אחרים שדרסו את הליגה בעבר (הזיכרון שלי בכדורגל ישראלי הרבה פחות טוב מבכדורסל אבל היו כל מיני אלי אוחנה ואחרים).
אני גם לא מנסה להדביק לו תדמית של עושה הצגות או פוזאיסט אבל אי אפשר להתעלם מכך שהוא "שחקן" (כל הפיו פיו המתגרה) ובמשחק הזה וגם באחרים מול קבוצות או נבחרות אירופאיות הוא הרוויח את הביקורת שלי "ביושר".
אם על הנפילה התיאטרלית (הוא יכל להירתע ולסמן לקוון) עוד אפשר להגן כי הוא השיג בחוכמה (או ערמומיות) פנדל והרחקת שוער במכה אחת ועזר מאוד לנבחרת להבטיח את הניצחון בכך, אז על היכולת שלו ברוב המשחק עם כל הנבדלים, ניסיונות הבעיטה האגואיסטים וההיכנעות כמעט ללא תנאי במאבקים פיזיים כנגד כל שחקן אלבני, קשה להגן.
אתה רוצה להגיד לי בביטחון שעם חמד במקומו בהרכב ישראל לא היתה נראית יותר טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2016 3:29 pm 
Junior

sir charles כתב:
שאלה לגבי השריקה לפנדל - אם העימות ביניהם היה מתרחש מחוץ לרחבה אז היתה נשרקת בעיטה חופשית?

כן.

פיו פיו לא מתגרה, זה החגיגה שלו גם בסין וגם מול כל קבוצת הליגה.
זה הצדקנים מהפועל שהתגרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2016 4:36 pm 
Hall of Famer

שני שערים מאוחרים מצילים את הקוריאנים מבור עמוק ומבוכה גדולה, כשהשלב הסופי באסיה מגיע לחצי הדרך. בינתיים הסורים מחזיקים את אירן על 0:0 במחצית.
יפן ניצחה 2:1 את הסעודים בבית השני. במשחק השני בבית, תאילנד החלשה כבר הובילה מול אוסטרליה בבנגקוק, כרגע האוסטרלים השוו בפנדל ו-2:2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2016 5:29 pm 
Hall of Famer

אוסטרליה אכן שומטת 2 נקודות חשובות בתאילנד, לגמרי לא צפוי. תאילנד עם נקודה ראשונה אחרי 4 הפסדים בשלב הזה. אוסטרליה משלמת ביוקר, כי בעקבות הנצחון של יפן על הסעודים היא מסיימת את חצי הדרך רק במקום השלישי בבית ב' - מקום שמוביל רק לפלייאוף. הסעודים והיפנים לפניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2016 5:39 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Shiver כתב:

אני לא חושב שלא היו חלוצים אחרים שדרסו את הליגה בעבר (הזיכרון שלי בכדורגל ישראלי הרבה פחות טוב מבכדורסל אבל היו כל מיני אלי אוחנה ואחרים).
אני גם לא מנסה להדביק לו תדמית של עושה הצגות או פוזאיסט אבל אי אפשר להתעלם מכך שהוא "שחקן" (כל הפיו פיו המתגרה) ובמשחק הזה וגם באחרים מול קבוצות או נבחרות אירופאיות הוא הרוויח את הביקורת שלי "ביושר".
אם על הנפילה התיאטרלית (הוא יכל להירתע ולסמן לקוון) עוד אפשר להגן כי הוא השיג בחוכמה (או ערמומיות) פנדל והרחקת שוער במכה אחת ועזר מאוד לנבחרת להבטיח את הניצחון בכך, אז על היכולת שלו ברוב המשחק עם כל הנבדלים, ניסיונות הבעיטה האגואיסטים וההיכנעות כמעט ללא תנאי במאבקים פיזיים כנגד כל שחקן אלבני, קשה להגן.
אתה רוצה להגיד לי בביטחון שעם חמד במקומו בהרכב ישראל לא היתה נראית יותר טוב?

מבחינת מספרים? אף אחד לא נתן רצף כזה כמו זהבי ב-3 העונות של 2014-2016. זהבי לא רק שנתן את המספרים, הוא היה מעורב בהמון אספקטים אחרים במשחק של מכבי. הוא למעשה היה חצי קבוצה ולמעשה הוא אחד מגדולי שחקניה בכל הזמנים, והטענה שהוא הטוב מכולם היא הגיונית .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2016 5:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אבל צריך לציין שהיה למכבי בשלוש השנים האלו סגל רחב וטוב שמלבד העונה האחרונה די היה גדול על הליגה, רק שמלבד זהבי נטול סקוררים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: