סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 9:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 8:58 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יש גבול לכמה שאפשר לעוות את ההיסטוריה. הקו הקדמי לא "סבל מחוסר מזל", הוא נבנה מראש על שחקנים פצועים ומגושמים, ולמרבה ההפתעה הם הגיעו פצועים ומגושמים. איזה חוסר מזל! וזה כולל את סמית ורנדל, שהם אולי לא שחקנים זניחים לפי הרפיוטיישן והביצועים בעונות קודמות, אבל מצבם הפיזי (שגם הוא לא היה בדיוק הפתעה גדולה) הפך אותם לעוד חברים במועדון בית התמחוי.
הקו האחורי היה אמור להיות עוד יחסית מפואר בעיקר בגלל רוצ'סטי, אבל לגבי פארמר - מי שראה איך הוא שיחק ובעיקר איך התנהל בטורקיה ידע ש-it ain't gonna be pretty. שאר הקו האחורי הם אותם ישראלים שישנם היום (מקל חצי עונה במקום פארמר). זה לא סגל מפואר, אולי התכוונת סגל מכוער.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' ינואר 20, 2017 11:08 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 9:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
רק אצלי התקציר של ערוץ הספורט תקוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 9:59 am 
Hall of Famer

זה לא תקוע, ככה מכבי באמת משחקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 10:06 am 
Hall of Famer

זה לא נתקע באמצע, אני רואה רק חושך.
אה בעצם....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 10:28 am 
Hall of Famer

דרך אגב, אם כבר הזכירו פה את שחקן-החמישיה-ביורוליג דווין סמית - הוא הראשון שהייתי משחרר, אם אפשר להיפטר מחוזהו עם או בלי פיצוי. לפני ווימס, לפני ראד וגם לפני צירבס.
עונת היורוליג הסתיימה, ואיתה הסתיים גם תפקידו. לרשום אותו לליגה על המקום האחרון שיש לרשום זר זו רשלנות (ולכן כמובן הנהלת מכבי תעשה את זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 10:46 am 
Sophomore

ההגנה של סמית' אתמול הייתה פשע נגד הענף. ראד טיפש, סמית' פשוט לא הצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 10:55 am 
Hall of Famer

וזו בדיוק הנקודה. ככל שהעונה מתקדמת הוא פחות ופחות מצליח. לי נראה שהוא נמוג פיזית, הרגליים פחות ופחות זזות, וזו הסיבה למה אני חושב שאסור לרשום אותו לליגה. זה משול לוויתור על החתמת הזר האחרונה. אם משחק אחד בשבוע גדול עליו, אז גם בליגה אין לו מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 11:06 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
וואו, 5 נקודות מהירות משהו כמו כמה, 6 דקות לסוף? כל הכבוד.

ראי שעל הקיר כתב:
אה, ויפה שאתה מתרשם מראד. "השחקן הכי טוב של מכבי" זה לא רף גבוה במיוחד בימים אלה, ומה לעשות, הוא עדיין זומבי. יש לו יכולות אתלטיות עצומות וזה בעיקר מה שמחזיק אותו, אבל הוא לא מבין את המשחק בשיט. הרבה פעמים משוטט על המגרש בלי שום קשר למתרחש בו, בעיקר בהגנה. אם נתת את הפרחים לסימונוביץ', אז את שתי השלשות שלו הוא קלע כשראד בא - ממש בלי שום צורך - להפריע לשחקן מכבי אחר שדווקא הסתדר טוב עם השחקן שלו, ועזב את סימונוביץ' חופשי.

עוד דוגמה קלאסית.

מעולם לא אמרתי שווימס הוא שחקן קלאצ׳ מדהים (או האתלט שהוא היה לפני כמה עונות) או שמכבי היא קבוצה לפיינל פור ובטח שלא טענתי שראד אינטיליגנט (תן לי לפחות את הקרדיט הזה. בכל זאת, רואה ומשחק כדורסל כבר הרבה מאוד שנים).

אבל מה לעשות שווימס הועיל למכבי ברבע האחרון אתמול לא פחות ממה שהוא הזיק? ומה לעשות שלמרות שווימס נותן עונה מחורבנת, הוא מוכיח פעם בשבועיים בערך שהבעיה שלו רחוקה מלהיות הפציעה המסתורית (ראית את הדאנק שלו נגד חולון?)? ומה לעשות שמכבי מוכיחה פעם בשבועיים שבימים שהיא משחקת כדורסל טיפה פחות ממזעזע היא מסוגלת להתמודד עם רוב קבוצות היורוליג כשווה (אני בטוח שגם גלבוע היתה מסוגלת אם היתה מקבלת את הצ׳אנס)? ומה לעשות שראד, על הטיפשות שלו, הוא באמת השחקן הכי אפקטיבי של מכבי בתקופה האחרונה?

אבל אתה ממשיך לכתוב פה במטרה אחת: להראות לכל מי שכותב כאן שאין לו מושג ושאתה היחיד שמבין כדורסל. כשהדברים שאתה אומר מתבררים כנכונים זה טיפה מעיק, אבל בעונה שבה כמעט כל מה שאתה אומר וחוזה מתברר כטעות, זה בעיקר מצחיק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 11:14 am 
Hall of Famer

נו, ואחרי זה לי אתה אומר לשחרר... כבר אמרתי שהחשד שלי בפציעה של ווימס היה ספקולציה כתוצאה מצירוף של יותר מדי מקרים שנראו לי חשודים. טעיתי? לא פצוע? בריא כמו שור? יופי. אז הוא משחק ככה כשהוא בריא... אני כבר לא יודע אם זה לא יותר גרוע.
ווימס בדקות האחרונות אתמול (ועם כל הכבוד, 6 דקות לסוף זה לא באמת "דקות אחרונות") היה שותף מלא ומרכזי במה שקרה למכבי, ולא בפעם הראשונה.

ראד מביא היילייטים ומסיים התקפות בגלל היכולות האתלטיות שלו, שאין חולק שהן אדירות. זה לא הופך אותו למשהו אחר מזומבי, והשלשות של סימונוביץ' שזיכו אותו בפרחים ממך נבעו בדיוק מזה. כנ"ל השלשות שהוא מתעקש לשחרר כשהוא מצליח לא לדרוך על קו האורך, או הכדרורים מאחורי הגב, ועוד כל מיני דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 11:19 am 
Junior

ובעניין אחר, פחות טעון רגשית:

דיברו לא מעט על ״למה לא עשו עבירה״? אני לא זוכר בדיוק כמה שניות היו על השעון בתחילת ההתקפה האחרונה של הכוכב, אבל זכור לי שבזמן אמת זו היתה נראית לי כמו החלטה סבירה. לא נכונה בהכרח, אבל סבירה. מכבי היתה צריכה שלוש עבירות כדי שהכוכב יילכו לקו. סביר להניח שזה היה יוצר מצב של משהו כמו 35 שנ׳ עם מינוס 4-5. מכבי הימרה על סטופ בהגנה שאחריו יהיו לה משהו כמו 15-20 שניות עם מינוס שלוש. גם אם זו לא ההחלטה הכי חכמה שיש, זה נראה לי כמו הימור סביר ואין לי ספק שזה מה שבגאצקיס החליט. אף אחד בספסל של מכבי לא סימן לעשות פאולים בתחילת ההתקפה והניסיונות הפאתטיים לפאול היו כבר אחרי הריב׳ התקפה השני, כששעון ה-24 כבר לא היה רלוונטי. ה״צעקנו לעשות פאולים״ של בגאצקיס זה משהו בין שקר לאי-הבנת השאלה (באיזשהו שלב הוא עבר לדבר באופן כללי, על זה שצריך היה לעשות פאולים כדי לא לתת סל קל לקוזמיץ׳).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 11:25 am 
Hall of Famer

גם אני חושב שבמצב שנוצר (שהוא גם כן סוג של בושה... עבירה אחת ברבע אחרון של משחק צמוד) אין הכרח לעשות עבירות. אבל אני לא יודע על סמך מה החלטת שבגאצקיס משקר ושההוראה באה ממנו. יתרה מזו, ברגע שהייתה זריקה לסל והכוכב לקחו ריבאונד התקפה עם פחות מ-24 שניות - היה צריך לבצע עבירות מיד. אחת אחרי השנייה. בשביל זה לא צריך מאמן, צריך שחקנים שמבינים את המשחק ו/או עוד רוצים להילחם. השחקנים של מכבי הם לא כאלה ולא כאלה כנראה, ובוודאי אין לי סיבה לחשוד בהם בכך שהם ממושמעים ומקשיבים למאמן שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 11:32 am 
Junior

או משקר, או שלא הבין את השאלה, או משהו באמצע...

ההתקפה נפתחה בשניות ארוכות שבהן הרכז של הכוכב העביר את החצי והשומר שלו לא מתקרב אליו. הספסל של מכבי היה נראה מאוד רגוע בשלב הזה, רחוק מאוד מאיך שנראה ספסל בסיטואציה כזו, אם ההוראה היתה באמת לעשות פאול. אם אני זוכר נכון, גם פיני גרשון אמר משהו בסגנון הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 11:49 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
דרך אגב, אם כבר הזכירו פה את שחקן-החמישיה-ביורוליג דווין סמית - הוא הראשון שהייתי משחרר, אם אפשר להיפטר מחוזהו עם או בלי פיצוי. לפני ווימס, לפני ראד וגם לפני צירבס.

כמדומני שיש לו חוזה שמן גם לעונה הבאה , והיות שלא בדיוק קבוצות יקפצו עליו ויפתחו את הכיס - מכבי תצטרך לתת לו לא מעט כסף ביד ...

מה שיפה זה שגאודלוק "הסקורר האנוכי" מסיים עם 5 ר' ו-2 אס' , וסוני "לברון אול-אראונד" ווימס עם ריבאונד בודד וללא אסיסטים ( לצד שלושת האיבודים המסורתיים ) .

וכמובן איך אפשר בלי :
1. האם בשבוע הבא המשחק הוא Must-win ?
2. רמי הדר עם מאזן 5-5 ביורוליג . שאר המאמנים יחדיו 7-1 ...

קבוצה מדהימה הכוכב - שני הזרים איתם פתחו את העונה מסיימים עם 4/20 מהשדה ומדד שלילי משותף , והם בדרך הבטוחה להעלות לרבע הגמר .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 11:57 am 
Hall of Famer

ואיך נראה הספסל של מכבי אחרי ריבאונד ההתקפה? עדיין רגוע?
וזה עוד לפני שמדברים על זה שבשביל להבין שבמצב כזה חייבים לעשות עבירות מהר, לא צריך מאמן. צריך שחקנים עם מינימום אינטליגנציה, משמעת, ורצון להילחם עד הסוף.

לגבי סמית, עדיף לתת לו סכום ביד ושלא ישחק יותר מאשר לשלם לו את כל חוזהו ולקבל אולי חודש אפקטיבי בתחילת כל עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:14 pm 
Junior

אחרי שני הריבאונד התקפה השחקנים של מכבי ניסו לעשות פאולים ולא הצליחו כי הכוכב התמסרו להם מעל הראש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כמה קטנות:
- שוב, בדיוק כמו בשבוע שעבר, החל מ-4 דקות לסיום מכבי הפסיקו לשחק. עד לסיום הם זרקו אך ורק שלשות (ועוד 2 טיפים לא מוצלחים בריבאונד התקפה) ואיבדו 2 כדורים. לא חשבו בכלל לנסות לחדור לסל או לסחוט עבירה וללכת לקו, כי הרי ידוע שהדרך היחידה לצמצם יתרון 3 של הקבוצה האורחת דקה לסיום היא לזרוק אך ורק שלשות...
- האמת שבתחילת הרבע הרביעי ביתרון 6 כשמכבי איבדה כדור וחטפה שלשה בצד השני, ראו על הפנים של השחקנים שהם מתחילים לפחד שהנה שוב המשחק הולך לאיבוד. כבר אמרתי שזו הקבוצה הכי פריכה של מכבי אי פעם?
ולגבי העבירה שלא נעשתה בסיום - ראו בבירור שאחרי ריבאונד ההתקפה של הכוכב שחקני מכבי לגמרי איבדו את התקווה.
- הישראלים:
- אוחיון היה טוב מאוד ברוב הדקות ששיחק. חבל שבסיום הוא לא השתלט על המשחק עם כמה החטאות ואיבוד מכריע.
- מקל מוכיח שבוע אחר שבוע שמה שמספיק לליגה בארץ לא מספיק ליורוליג. 3 איב' ו-1/5 מהשדה.
- לנדסברג הוא פשוט נמושה. קולע כל כך בקלות בליגה אבל ביורוליג הוא תמיד עושה במכנסיים. הפסיד למכבי במו ידיו לפחות 11 נק' (2 החטאות מהקו, שלשה חופשית שהוחטאה, האיבוד המטומטם כשמסר לאוחיון שבדיוק חתך לסל במקום לעלות לשלשה, החטיא שלשה קשה שלא היה צריך לזרוק, חטף שלשה על הפנים בגלל חוסר עירנות. המהלך החיובי היחיד שלו היה האסיסט לאוחיון לשלשה במתפרצת)
- אלכסנדר זה באמת חבר מכוכב אחר. נזק שאין דברים כאלה. המהלך שהוא ניסה לעשות באק דאון בפוסט וסיים באיירבול מפיידאווי היה לפנתאון. היה מהלך נוסף שדוקא במזל הסתיים בצורה חיובית עם דאנק במתפרצת של ויקטור ראד אבל אתם קלטתם שהוא מסר את הכדור לראד בעין עקומה? אני לא מדבר על מתפרצת 3 על 1 שזה נחמד ומגניב למסור ככה, לא! במשחק צמוד הבחור לוקח ריבאונד מתחיל לכדרר ומחליט לעצמו "למה שאני לא אמסור עכשיו לראד, אבל כדי שיהיה מעניין אני לא ארמוז לויקטור עם מבט או מילה שהוא עומד לקבל ממני את הכדור, אני פשוט אפתיע אותו עם מסירה בזמן שאסתכל ליציע לעבר המשפחה שלי שבאה לביקור מזירקון X"
- בלי קשר לתפקוד של בגאצ'קיס, הראיונות שלו בסיום המשחק הם זוועת עולם. אני מתאר לעצמי שחלק מבעיית התקשורת שלו עם השחקנים זה בגלל האנגלית המחורבנת שלו. בקושי הצלחתי להבין משפט אחד שהוא אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:34 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
אחרי שני הריבאונד התקפה השחקנים של מכבי ניסו לעשות פאולים ולא הצליחו כי הכוכב התמסרו להם מעל הראש...

אוי לא הצליחו, מסכנים. אני זוכר שהריבאונד נפל לכוון הפינה והשחקן של הכוכב הגיע אליו בריצה כשגבו למגרש ושחקן מכבי לידו והוא חיפש לאן למסור. השחקן שהיה לידו היה צריך לעשות פאול מיד, בשביל להבין את זה לא צריך מאמן. אבל השחקן היה טיפש, מיואש, חסר משמעת, או הכל ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:50 pm 
Junior

הכל נכון (אגב, השחקן הזה היה ווימס...:-).

וזה גם אחד הדברים שבאמת יחודיים במכבי של השנה. הם לא מפסידים את המשחקים האלה על טעות כזו או אחרת, או על שחקן אחד או שניים לא מרוכזים. השפע של הטעויות שלהם וחוסר התפקוד שלהם במאני טיים הם חסרי גבולות. אחרי כל הדיבורים המוצדקים על ווימס וראד, אחרי שמזכירים גם את מקל, לנדסברג וסמית׳ שהיו חושך, אחרי שמדברים על השלשה המופרכת שגאודלוק העיף דקה לסוף, אחרי כל אלה - מי שכיכבו בדקה וחצי האחרונות הם דוקא שני שחקנים שנהוג לא לבוא אליהם בטענות: אייברסון עם שני פוזשנים הגנתיים מצחיקים שנגמרו בלייאפ של יוביץ׳ ודאנק של קוזמיץ׳ ואוחיון עם האיבוד שגמר את הסיפור, בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 12:57 pm 
Hall of Famer

וכשמדובר על כך שמכבי מלאה בשחקנים שחסרונותיהם עולים על יתרונותיהם - אז מעבר לסתם יכולות מקצועיות מוערכות יתר על המידה, כמו במקרה של ווימס - מדובר גם על הדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 2:15 pm 
Sophomore

לדעתי צריך לפטר את הבג"צ ולמנות את המאמן מהישראלים. גם ככה מכבי משחקים בצורה כזאת אז לפחות יהיה מישהו בחדר הלבשה שיסביר כמו שצריך.

ואחרי הכל, יכול להיות שארזשטיין צדק?
נראה לי שמה שיציל את מכבי זה התרסקות מטוס שבו כל חברי ההנהלה... לא שאני באמת מאחל לזה או מעודד אלימות. פשוט לא רואה תסריט הגיוני שבו ההנהלה מתחלפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 3:26 pm 
Sophomore

קובי כתב:
לדעתי צריך לפטר את הבג"צ ולמנות את המאמן מהישראלים. גם ככה מכבי משחקים בצורה כזאת אז לפחות יהיה מישהו בחדר הלבשה שיסביר כמו שצריך.

ואחרי הכל, יכול להיות שארזשטיין צדק?
נראה לי שמה שיציל את מכבי זה התרסקות מטוס שבו כל חברי ההנהלה... לא שאני באמת מאחל לזה או מעודד אלימות. פשוט לא רואה תסריט הגיוני שבו ההנהלה מתחלפת

עוד אחד לפטר? בביטוח לאומי משלמים פחות ממכבי תל אביב לאנשים שיושבים בבית או נמצאים בכל מקום שהוא לא האירגון שלה.

יש להם כסף בכלל לעונה הבאה או שהם יצטרכו לשעבד פסלים?

מה שצריך לקרות זה שוויציץ שגם ככה לוקח שכר ירד לפרקט ויאמן בעצמו, אם הוא לא מתכוון לאמן אולי ההשפלה של 0 תארים בסוף העונה תעשה את שלה ואולי הפוך ויהיה מאמן לעונה הבאה.

הדבר החיובי שאפשר לאמר זה שהשאריות של הסגל העמוס שהרכיבו אפשר לבנות קבוצה לעונה בלי הרבה השקעה כספית אלא בעיקר עם חכמה, שכרגע אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 4:35 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הרסי הוקינס כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אז לדעתי הוא לא צריך להיות בחמישיה בדקות האחרונות, לא בזו הנתונה ולא בזו הלא נתונה.

ולגבי האינטליגנציה הדרושה למהלך חסימה... נו באמת. מצידי שיעמדו כל הארבעה וישלבו ידיים.

אוקיי. אם הוא לא צריך להיות בחמישיה אפשר לפתח פה דיון מעניין. אז את מי כן?

ולגבי התרגיל - נשמע לי כמו משהו שמצריך תרגול עם כל הזלזול. ולא לא מכיר תרגיל אפקטיבי בו עומדים 4 שחקנים ומחזיקים ידיים.

זה בטח יותר יעיל ממהלך של כל אחד אחר.

את מי הייתי מעלה בחמישיה? צריך שלשה אמרת, לא? שיעלה לנדסברג. שיעלה מילר על רגל אחת.

ובכלל, מה הרעיון שלך לשימוש בווימס? נדמה לי שאמרת תרגיל שבסופו מוציאים לו לשלשה? זה לא דורש תרגול וחוכמה? יותר מלעמוד ולחסום, אם אתה שואל אותי.

לנדסברג היה גרוע אמש וגם הוכיח שהוא לא עומד בלחץ ושאין לו רצון לקחת אחריות עם האיבוד ההזוי במסירה לאוחיון. אבל ניחא, אם זה מה שאתה מעדיף זה לגיטימי אני מניח.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 6:12 pm 
מנהל פורום

ווימס אולי הכי גרוע בסגל ביחס עלות תועלת אבל אם מניחים שכולם מקבלים אותו שכר לא הייתי משחרר את ווימס. כן הייתי מזיז אותו לעמדה 3 ומכריח אותו לנוע בלי הפסקה בלי כדור ואת הרכז למסור לו בעדיפות ראשונה אם הוא פנוי לזריקה. מה זה להכריח שחקן? זה כל פעם שהוא לא מבצע להוריד לספסל לתת לעוזר מאמן להזביר לו ואז שוב לעלות למגרש וחוזר חלילה. לא נראה שגצקיס בנוי לסדרות חינוך כאלה. הוא על קוצים וגחלים, חסר מנוחה ומאוד תוקפני כלפי הסיטואציה. ככה לא יוצאים ממשברים.
שעון הבג"ץ מתקתק. האיש הולך להחמיץ הזדמנות נדירה מלהיות עוזר בכיר או מאמן ראשי בקבוצת דרג ביניים לדהור על גב של אחת מאריות (או שמא עלי לאמר לביאות שהרי קבוצה היא נקבה) היורוליג.
אני חוזר על מה שאמרתיי בעמודים הקודמים של הת'רד
יש טביעת אצבע מאוד ברורה שלו על ההתקפה של הקבוצה. יש יותר ריווח בהתקפה יש פחות התבססות על כישרון אישי. האסיסט של מקל לווימס שהם נעים משני צידי הסל על קו הבסיס היה נהדר והוא היה רק דוגמא. לא תמיד זה נכנס
הבעיה של מכבי זה הפאניקה בדקות האחרונות. בלי שהבגץ יירגע וירגיע זה יהפוך לסמל המסחרי של מכבי עונת 16/17

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 8:28 pm 
Hall of Famer

זה לא כבר הפך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2017 8:53 pm 
Hall of Famer

אם לנדסברג לא טוב לך, תכניס את סילי בלי הבטן או מילר בלי הרגל. סוני ווימס צריך לא להיות על המגרש. אני גם חושב שההשתלטות שלו על המשחק בדקות האחרונות היא בעיקר מיוזמתו-שלו, והאחרים מפחדים ממנו או עדיין חיים בסרט על יכולותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 138 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה