סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 2:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2017 6:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יופי, נקודת מבט של אוהד הפועל על הפרשה
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2017 7:00 pm 
Freshman

ועם זאת צודק.
ולא בגלל שזו מכבי ת"א, מה שהפועל (שלי) עשו לקיצ'ן מסריח בערך באותה מידה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2017 7:35 pm 
Hall of Famer

נו, ואיפה הוא היה אז אלון עידן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2017 7:35 pm 
מנהל פורום

טוב שאתה מזכיר את זה, יפתח
חשבתי לא מעט על ההקבלה, יש לא מעט הקבלות בין הפרשיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2017 10:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
תודה שהזהרתם שזה אלון עידן, אפילו לא טרחתי לפתוח. מעניין מתי שלום ירושלמי יכתוב משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 04, 2017 1:59 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גבוהים מועמדים אליבא דפיק:
http://m.one.co.il/Mobile/Article/16-17 ... tml?ref=hp
לא ברור אם ההערות שהוא רשם ליד כל שחקן הן ההסברים שלו או של מי שבהנהלת מכבי שחשב על השמות האלה, אבל אם אכן אלו שמות המצב קשה. כמעט כל הרשימה מורכבת מאקסים (מלקולם תומאס, באמת?) ומלפפונים עבשים לשעבר.
גם לא ברור לי למה להם להחתים זר שיוכל לשחק רק ביורוליג? העונה שם גמורה אז מה זה משנה כבר? הם צריכים 4-5 שיעזור להם בליגה.
הייתי מאוד חושש במקומם לרשום את סמית׳, הוא נראה בזמן האחרון שחקן עבר (אלא אם התכנון שלהם הוא שהוא ייפצע ויסיים את הקריירה שאז ייפתרו מהחוזה שלו לעונה הבאה - זה לא יפתיע אותי בכלל אחרי התרגיל שעשו לווימס). את מילר דוקא הייתי רושם כי צריך לראות אם הוא מצליח להיכנס לכושר לקראת העונה הבאה (כי אם הוא חוזר ליכולת העבר הוא זר ששווה להשאיר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2017 1:57 am 
Hall of Famer

אני חושב דווקא הפוך .
מה סמית יכול לתרום ( בעיקר אם מתחילים להשבית אותו פה ושם ) אנחנו יודעים .
למילר יקח עוד כמה שבועות לחזור מפציעה ( כלומר נקודתית הוא לא יתרום בכמה משחקים יחסית רציניים מול ירושלים מחר ובגביע המדינה ) , וגם אז לך תדע כיצד יגיב לדקות משחק משמעותיות פעמיים בשבוע .

הכתבה נראית בערך כמו "אנחנו רוצים להראות לקהל הרחב שהיינו רוצים לחזק את הקבוצה ביורוליג בשחקן גבוה , אבל כל המועמדים הם עם בעיות כשירות/סמים/לא יכולים להירשם ליורוליג - ולכן לא נביא אף שחקן" .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2017 2:12 am 
Junior

shmueliki כתב:
הכתבה נראית בערך כמו "אנחנו רוצים להראות לקהל הרחב שהיינו רוצים לחזק את הקבוצה ביורוליג בשחקן גבוה , אבל כל המועמדים הם עם בעיות כשירות/סמים/לא יכולים להירשם ליורוליג - ולכן לא נביא אף שחקן" .

נשמע הגיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 7:17 pm 
Junior

אז ב-ynet מפרסמים שמכבי פיצתה את ווימס בסכום שנע בין 300 ל-400 אלף דולר. נראה שמכבי יודעת היטב שההתנהלות שלה בכל המהלך היתה רחוקה מלהיות כשרה. כל מי שחשב שמכבי בסך הכל עשתה מה שמצופה ממועדון שחושד שאחד משחקניו משתמש בסמים, או שלווימס לא היה שום קלף במשא ומתן מול מכבי, מוזמן לחשוב שנית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 7:21 pm 
Junior

מי החליט שהדיווח של ynet אמין יותר מהדיווחים האחרים שהוא לא קיבל כלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 7:28 pm 
Junior

אף אחד לא החליט, כל אחד יכול להאמין במה שבא לו. אם אתה שואל אותי למה אני חושב שזה דיווח יותר אמין, אז התשובה היא שזה בגלל שמההתחלה חשבתי שהמהלך של מכבי נועד כדי לאיים על ווימס כדי שיתפשר איתם על כסף ולא כדי לשחרר אותו בלי כלום (התחושה שלי היא שהם קיוו שהבדיקה שלו תתברר כמלוכלכת אבל מה שקרה בסוף עם פיצוץ הבדיקה גרם להם להבין שזו כנראה תהיה פשרה) וגם בגלל הסדר הכרונולוגי של הפרסומים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 7:32 pm 
Hall of Famer

וכעת לא נותר אלא לחכות לתוצאות הבדיקה של ראד ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 7:33 pm 
Junior

מה שנאמר בידיעה לכאורה עונה על השאלה שלך דובי. זה כמובן עוד לא אומר שזה נכון, מצד שני אם באמת יש הסכם כמו שצנציפר כותב, זה מסביר למה לא שמענו עד עכשיו את ווימס.

״למרות ההכחשות בימים שלאחר השחרור של ווימס מצד גורמים במועדון, בו טענו כי השחקן לא קיבל פיצוי בשל אי הסכמתו לשתף פעולה עם הבדיקה (מה שהופך אותו לשחקן שדינו כמי שנכשל בבדיקה), כעת התמונה מתבהרת״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 8:42 pm 
Hall of Famer

אני לא מתיימר לדעת אם מכבי פיצתה את ווימס או לא, אבל לאור רמת האמינות הממוצעת של עיתונות הספורט בארץ בכלל לא יפליא אותי אם וויינט התבלבלו וה-300-400 אלף דולר הם מה שמכבי כבר שילמה לווימס על התקופה שהוא שיחק ולא פיצוי על התרת חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 8:53 pm 
Junior

ומעניין אם מכבי שלחה לועדה למניעת סימום בספורט את הטלפון או המייל של השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 9:12 pm 
Sophomore

rony כתב:
אני לא מתיימר לדעת אם מכבי פיצתה את ווימס או לא, אבל לאור רמת האמינות הממוצעת של עיתונות הספורט בארץ בכלל לא יפליא אותי אם וויינט התבלבלו וה-300-400 אלף דולר הם מה שמכבי כבר שילמה לווימס על התקופה שהוא שיחק ולא פיצוי על התרת חוזה.

צודק. והאמת שזה כמעט מסתבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 9:55 pm 
Junior

קיבל פיצוי, לכן מכבי לא ממהרת להוציא עוד כסף כפיצוי לטורקים על מונרו.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 9:57 pm 
Junior

דעתן בגרוש כתב:
rony כתב:

ולמה בדיוק זה נראה לכם ששחקן שאמור לקבל מליון וחצי וכבר השלים פחות או יותר חצי מהחוזה קיבל עד עכשיו 300-400 אלף?

בעיני כל מי שחושב שווימס הלך בלי לקבל פיצוי צריך להסביר למה הוא שותק עד עכשיו. אני מתקשה למצוא הסבר אחר למעט האפשרות שהוא חתם על הסכם שאוסר עליו לפתוח את הפה ומה לעשות על הסכם כזה הוא לא היה חותם בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 10:18 pm 
מנהל פורום

בנוסף לא יצאה שום הכחשה ממכבי, וזה שמדובר בידיעה שהיא לכאורה הוצאת דיבה ועילה לתביעה מדברת בעד עצמה.
מזרחי לא היה מפספס הזדמנות כזאת אם לא היו דברים בגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 10:54 pm 
Hall of Famer

מנחם כתב:
דעתן בגרוש כתב:
rony כתב:

ולמה בדיוק זה נראה לכם ששחקן שאמור לקבל מליון וחצי וכבר השלים פחות או יותר חצי מהחוזה קיבל עד עכשיו 300-400 אלף?

בעיני כל מי שחושב שווימס הלך בלי לקבל פיצוי צריך להסביר למה הוא שותק עד עכשיו. אני מתקשה למצוא הסבר אחר למעט האפשרות שהוא חתם על הסכם שאוסר עליו לפתוח את הפה ומה לעשות על הסכם כזה הוא לא היה חותם בחינם.

אני לא מתיימר לדעת אם ווימס קיבל פיצוי או לא, העליתי סברה, זה הכל. לגבי למה ווימס לא פותח את הפה, יכולות להיות לזה כמה סיבות, אחת מהן היא שהוא חושש שהסירוב שלו לבצע את הבדיקה יכול לעלות לו בהרחקה שתגמור לו את הקריירה ולמכבי (אם כבר הולכים לכיוון הקונספירטיבי) יש איזושהי השפעה על ההחלטה בנושא.

אני יכול לחשוב על עוד כמה סברות, אבל מכיוון שאין לי מושג או דעה בשאלה האם מכבי פיצתה את ווימס או לא ובכמה, אני לא חושב שאני צריך להסביר את הדברים האלו. מבחינתי האפשרות שמכבי כן פיצתה אותו סבירה באותה מידה, פשוט עלה כאן עניין הפירסום של וויינט והעליתי סברה לגבי איך הוא יכול להתיישב עם פרסומים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 11:32 pm 
Junior

ועדיין אתה לא מסביר איך יכול להיות ששחקן שאמור לקבל מליון וחצי קיבל בינתיים רק 300-400 אלף דולר.
ומעבר לזה, אתה באמת חושב שמכבי יכולה להשפיע על ההחלטה בנושא שלו?
צריך לזכור שווימס כבר פתח את הפה שלו וטען לכל מיני אי סדרים בבדיקה ופתאום, אחרי שהסוכן שלו נפגש עם אנשי מכבי הוא נאלם דום. יותר מזה, למה מכבי סירבה מלכתחילה להעביר את הפרטים לסוכנות למניעת סימום? אם הם רצו לדפוק את ווימס היה להם אינטרס לעשות את זה מיד ולא להגיע למצב שראש הסוכנות ייתבא בפומבי על כך שמכבי משחקת משחקים.
אני לא טוען שאי אפשר לצהיע הסברים אחרים לשתיקה של ווימס או לצעדים של מכבי, אבל בעיני כל הדברים האלה יותר מרומזים, שיש כנראה אמת בידיעה של צנציפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 10:08 am 
Hall of Famer

מנחם כתב:
ועדיין אתה לא מסביר איך יכול להיות ששחקן שאמור לקבל מליון וחצי קיבל בינתיים רק 300-400 אלף דולר.
ומעבר לזה, אתה באמת חושב שמכבי יכולה להשפיע על ההחלטה בנושא שלו?
צריך לזכור שווימס כבר פתח את הפה שלו וטען לכל מיני אי סדרים בבדיקה ופתאום, אחרי שהסוכן שלו נפגש עם אנשי מכבי הוא נאלם דום. יותר מזה, למה מכבי סירבה מלכתחילה להעביר את הפרטים לסוכנות למניעת סימום? אם הם רצו לדפוק את ווימס היה להם אינטרס לעשות את זה מיד ולא להגיע למצב שראש הסוכנות ייתבא בפומבי על כך שמכבי משחקת משחקים.
אני לא טוען שאי אפשר לצהיע הסברים אחרים לשתיקה של ווימס או לצעדים של מכבי, אבל בעיני כל הדברים האלה יותר מרומזים, שיש כנראה אמת בידיעה של צנציפר.

א. באופן כללי האמינות של הידיעות בוויינט היא כזו שגם הסכום וגם השאלה האם הוא תשלום על התקופה שהוא כבר שיחק, האם הוא פיצוי על התרת חוזה, הוא דמי שתיקה או כל אופציה אחרת מבחינתי הם ממש לא חקוקים בסלע, אני רק אומר שעצם העובדה שוויינט טוענים שמכבי שילמה סכום כזה או אחר לווימס (בניגוד לפרסומים אחרים) לא אומרת בהכרח שמכבי פיצתה אותו על התרת חוזה, רמת האמינות של וויינט כ"כ נמוכה בעיני שהסכום של מכבי שילמה לו יכול להיות גם אחר לגמרי ממה שפורסם וגם מסיבה אחרת לגמרי ממה שפורסם וזה בכלל לא יפתיע אותי. אגב, גם את האפשרות שהידיעה שם נכונה והידיעות באתרים האחרים על כך שמכבי לא שילמה לו פיצוי שגויות/שקריות היא ממש לא מופרכת בעיני. כל הנקודה היא שהייתה כאן איזושהי סתירה והצעתי פתרון אפשרי ליישב אותה, לא אמרתי שאני בטוח שזה מה שקרה, האמת היא שאין לי מושג מה קרה שם מאחורי הקלעים והדבר היחיד שאני די בטוח בו זה שכל ידיעה שמפורסמת-עומד מאחוריה מקור בעל אינטרסים שלאו דווקא האמינות בראש מעיניו.

ב. אני לא חושב שמכבי יכולה להשפיע על ההחלטה בעניינו, אבל יש כאן אנשים שחושבים/חושדים שמכבי עשתה יד אחת עם הועדה למניעת סימום בספורט או הבודקים מטעמה כדי להכשיל את ווימס, כולל מריחה של הבדיקה לאורך שעות על גבי שעות (מה שאולי קרה ואולי לא, תלוי למי אתה בוחר להאמין), מי שמאמין בזה בוודאי לא יתקשה להאמין שמכבי יכולה להשפיע גם על ההחלטה של הוועדה בעניינו של ווימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 10:40 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא מבין איך אפשר לקחת את הידיעה בוויינט כתורה מסיני כאשר כתוב שם שלא ידוע מה הסכום והם מעריכים שהוא 300-400 אלף.
Could they be more vauge?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 11:25 am 
Junior

sir charles כתב:
אני לא מבין איך אפשר לקחת את הידיעה בוויינט כתורה מסיני כאשר כתוב שם שלא ידוע מה הסכום והם מעריכים שהוא 300-400 אלף.
Could they be more vauge?

אם אתה מתכוון אלי אז בפירוש כתבתי שזה שיש דיווח עוד לא אומר שזה נכון. אני עדיין חושב שהשתיקה של ווימס תמוהה. אני חושב שזה סביר שהיא קשורה לאיזה הסכם שהוא חתם, אבל לא טוען שזה ההסבר היחיד שאין בילתו. ולגבי העובדה שהידיעה לא נוקבת סכום מדויק - אם באמת יש הסכם, אז מאוד ברור למה מי שהדליף את העניין לא נקב סכום מדויק - דבר כזה היה יכול להיות עילה לצד השני, כלומר מכבי, לטעון שהצד של ווימס הפר את הסודיות של ההסכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2017 1:59 pm 
Junior

לגבי אמינות בוויינט - אני חושב שזה מאוד תלוי בכתב ואת זה צריך לבדוק. אני למשל לא קראתי עדיין משהו שקרי שברק חקלאי כתב.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: