Chauncey כתב:
נמשיך לנשום גם בלי הצהרת כוונות מהראל ועם וטו אחד ממוק, גם אם הצעקות הוירטואליות הקבועות האלה יימשכו לנצח.
עידן, יש אמות מידה, כבר קבענו אותם. אמרנו שחייבים להיות גם מעורבים שחקנים שנותנים אימפקט לקבוצה המקבלת אותם ולא רק כסף.
זה שיש כאן מישהו שההסתכלות שלו היא תמיד צרה על המאבק בצמרת ולא יכול לראות את הסיבות של הבונות לעתיד, לא אומר שצריך לקבוע חוקים חדשים בשבילו.
עשיתי טריידים לגיטימיים לחלוטין וכולם הבינו את זה למעט אחד.
לדעת ליאור וניב קונלי פצוע ועשרים דולר שווה יותר מבלאדסו שנפצע לא מעט במהלך הקריירה שלו. שיקול והחלטה לגיטימיים והגיוניים.
הראל חושב שכקבוצה שמוכרחה לבנות לעתיד עדיף לו לקחת דולרים ושני ילדים כשרוניים שהקבוצות שלהם בונות עליהם לעתיד על פני רכז בן 31 שהקבוצה הנוכחית שלו מחפשת עליו טרייד. מי שלא מבין את הטרייד הזה לא מבין את כל המהות של ליגת קיפרים.
ואגב, הטרייד הזה לא ישפיע כלל על הצמרת בעונה הזו, כי אני לא משחק עליה, למי שלא שם לב מקצב החילופים. אני מתעסק בלנסות לבנות את הקיפרים הטובים ביותר שאוכל לשנה הבאה כדי לנסות להתמודד על זהב, התמודדות על כסף/ארד לא מעניינת.
שמע, אתה טיפוס מאוס ודוחה. תלמד לדבר לאנשים. אני די בטוח שאין לך יותר מדי חברים מחוץ לחיים הוירטואליים.
לא בזין שלי להגיב לך.
זכותי להטיל וטו על טריידים שלא נראים לי ולקבל עליהם תגובה בלי כל האקסטרות שלך. מצחיק שלי יש ראיה צרה על הצמרת בעוד שאיש הצמרת קונה כל מה שזז בטריידים לא מאוזנים.
תעשו מה שבא לכם, אל תקבעו אמות מידה ותנו לטרול לקנות את דרכו לתארים.
בשורה התחתונה לא מעורבים כאן שחקני אימפקט בשום אופן. זה טרייד של כסף נטו. אין לי ספק שהוא לא היה עובר בשום ליגה אחרת.