העונה של מכבי גמורה
האליפות המקומית תהיה בונוס נחמד, אבל בונוס שלא נספר ביורוליג, ולא תורם למטרות של מכבי לטווח הקצר או הארוך
לא תורם להכנסות, לא תורם לחזק את המותג. כמו שהמותג לא נחלש באובדן האליפויות המקומיות הוא גם לא יתחזק מאליפות מקומית
בקיצור עונה גמורה, גמורה, גמורה
מה הלאה?קצוות פתוחים וירושות1) פארמר היה חתום לשנתיים שנגמרות בסוף העונה הזו בניגוד לסיפורים אני מאמין שפארמר יקבל כל דולר שמגיע לו בחוזה בניקוי מה שהוא מצליח להשתכר בעצמו וזה אולי מסביר את זה שהוא סירב להצעה לא קטנה של הפועל
2) רוצ'סטי, היה חתום לשנתיים שנגמרות עכשיו
3) ווימס בטח יעלה כסף אבל פחות מהחוזה המקורי שלו, לא הייתי סופר אותו בתור קצה פתוח או ירושה
אלה שלושת החוזים הפחות בעייתים שיסגרו בעלות לא גדולה בקיץ, עכשיו לחוזים המסובכים יותר
5) צירבס חוזר למכבי, מה עושים איתו?
6) סמית' מה עושים איתו?
7) מילר, אם לא מגיע להחלמה מהירה ומוחלטת, מה עושים?
ישראלים אם יש תובנה אחת ברורה ומשותפת לכל הקבוצות ששיחקו השנה באירופה, היא שאין ישראלים שיכולים להיות פקטור ברמות הגבוהות של אירופה. פשוט אין. אי לכך ובהתאם לזאת מכבי תבחר את הישראלים ככה שישלימו את הזרים. מצד שני זאת פאקינג מכבי, אי אפשר לדעת איך עובד ההגיון שלהם.
אז דיברנו על ניקוי שולחן, ועל הסגל ישראלי, בואו נדבר על:
צוות רפואי ופרא רפואילמרות ההגנה שראי מעניק לאחרונה לצוות הרפואי, אני חושב שהוא שוב פישל, לא באותם מימדים כמו קודם אבל החזרה המוקדמת של מילר, ניהול הפציעה של צירבס, ניהול הדקות של סמית' ועכשיו העימות עם גואדלוק, מעיד על משהו מסריח שם. הייתי לוקח יועץ רציני לרפואת ספורט ובונה את הצוות מחדש, ממאמן הכושר עבור דרך הפיסיותארפיסט ועד לרופא.
צוות מקצועי למכבי למרות ההדלפות לעיתונות לפני כמה שבועות אין מנהל מקצועי עם סמכויות, בחישת הכל בכל ממשיכה תוך החלפת כותרות וכיבוס מונחים.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 38286.htmlהלינק למעלה מספר חלק מהסיפור
חייב מנהל מקצועי, אם הייתי אוהד מכבי הייתי מקווה שהסיבה שניקולה לא מקבל סמכויות זה בגלל שברגעים אלה ממש יושבים מנהלי מכבי עם ג'נרל מנג'ר פוטנציאלי עם ניסיון מוכח ברמות הגבוהות של היורוליג. אני נוטה להאמין שהסיבה שהוא לא מקבל תקציב ומתחיל לעבוד על העונה הבאה היא בגלל שהבעלים עדיין מושכים לכיוונים מנוגדים ולא מסוגלים להחליט על תקציב לשנה הבאה ואולי גם לא להחליט האם זה ניקולה או מישהו אחר.
כדי שלאוהד שפוי של מכבי יהיה שביב של תקווה לעתיד טוב יותר בעונת 17/18 הוא חייב לראות עכשיו מנהל מקצועי שמקבל תקציב ומתחיל לעבוד, ושאותו מנהל יביא איתו את הסקאוטר שלו ואת העוזר שלו ורצוי מאוד שהמנהל הזה
לא
יהיה
ישראלי
אסרטגיה שיווקית. אתה לא יכול למכור את אותו מוצר שהתפוצץ בפנים של הרוכשים רק לפני כמה חודשים. רוצה לומר. החתמות נוצצות עכשיו, ורמז לאיזה גאון כדורסל ישראלי שיגיע לתקן הכל. זהו זה כבר לא יעבוד.
הם התחילו את השיווק בכיוון הנכון לפני כמה שבועות כשהודיעו שהסמכויות המקצועיות יוצאו מידי הבעלים ויועברו בלעדית למנהל מקצועי אחד כל יכול, אבל הנה זה מתחיל להסדק.
האסטרטגיה חייבת להיות הודאה באשמה, וגיבוי ההודאה בפעולה מידית של מנהל מקצועי רציני (רמז: לא ניקולה)
תקציבלא צריך להיות גאון בשביל להבין שהעונה הזו היא עונה גרעונית ובהכירנו את הבעלים של מכבי, הם שונאים להביא כסף מהבית וכנראה לא יעשו את זה שוב, אז כנראה שנראה תקציב שהוא בערך 66% מהקודם ובתוכו יהיה גם החזר הלוואות בעלים או משהו כזה
בקיצור נקודת הפתיחה של מכבי לעונת 17/18 לא משהו בכלל, הדבר היחיד שיכול לשנות את זה, זה בעלים חדשים, סטייל גולדהאר או משהו כזה