סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 477 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הליגה הלאומית 2016/7
הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 9:46 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מאחר ואם היית תושב רעננה, השירותים הציבוריים שהעיריה מספקת לך היו מספקים אותך מאד, אז סביר להניח שלא היית מרתיח אם בנוסף היו נותנים לך שירות של קבוצת כדורסל בליגת העל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 9:51 am 
Junior

כבר היינו בסרט הזה.
לקבוצה הזו אין אוהדים ואין לה זכות קיום בליגת העל.
אתמול באו למשחק צמרת אולי אולי בלחץ 150 איש. מתוך זה בטח חצי זה משפחות ומקורבים.

חבל על הכספים שייזרקו שם לשווא. מה שכן, מקצועית הם לא מספיק טובים כך שאין חשש אמיתי שיעלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 11:07 am 
Junior

ודים כתב:
אדום88 כתב:
לא ברור לי למה כספי ציבור צריכים לממן קבוצת כדורסל. מצד שני יש דברים גרועים יותר שכספי ציבור ממנים במדינה שלנו.
אם הייתי תושב רעננה זה היה מרתיח אותי.

אני מסכים שאין הצדקה לספורט מקצועני מכספי ציבור בלבד. אם בסופו של דבר אין מספיק אנשים שישלמו בשביל הבידור הזה, אז כנראה שהוא לא צריך להתקיים.
יחד עם זאת, כן יש מקום לתמיכה ציבורית, כמו שתומכים במתנ"ס או תיאטרון. אם בעיר יש אוהדי כדורסל רבים ואם לקיומה של קבוצה בליגה בכירה יש ערך מוסף לעיר, לתרבות, לילדים, אז אין סיבה שהעירייה לא תתמוך.
עדיין אבל יש הבדל בין סבסוד מלא לבין תמיכה.

ברור שהעירייה צריכה לתת משהו לקבוצה, אני לא אומר שלהתעלם לחלוטין מעצם קיומה. אבל השאלה אם זה 200,000 אלף ש"ח או 2,000,000 מיליון ש"ח. אפס אחד עם הרבה משמעות.

ואין קשר בין מה שהעירייה מעניקה לתושבים שלה. העיר מושלמת, זהו? אין יותר מה לשפר? החינוך? האוטובוסים? הרמזורים? מעברי חצייה? שירותי הרפואה? הגינות הציבוריות? השכונות הפחות נוצצות שלה? הכל פיקס שאפשר להשקיע בקבוצת כדורסל שממוצע האוהדים שלה נמוך משל קרית גת (וזה בהחלט הישג מרשים)?

מישהו הזכיר את התאטרון. ידעתם שיותר ישראלים הולכים לתיאטרון מאשר לכדורגל? אין בכלל מה להשוות. יש נתון (די מפתיע) שאומר שביחס לכמות הנפשות, ישראל היא המובילה באירופה באחוזים שהולכים להצגות. ככה שזה בכלל לא מקום להשוואה....לשמחתי הרבה.

מכיר קצת את רעננה, לא לעומק, זה נכון. אבל להישען על האמרה של "העיר הזו מספיק לתושבים" זה דמגוגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 11:17 am 
מנהל פורום

הייתי תושב רענהה די הרבה שנים, ובאמת לא ברור לי למה אין אוהדים
העיר מלאה בילדים שמשחקים כדורסל יותר מכל עיר אחרת שגרתי בה
העיר מלאה בתושבים ממוצא אמריקאי שאמורים להיות בעלי תרבות צריכת ספורט מקצועני
הדבר היחיד שחסר זה מתקן ראוי לשמו. אולי זה ישנה את המצב
ראש העיר ודובר העיריה חולי כדורסל
זה עוזר אני מניח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 12:31 pm 
Junior

והכי חשוב, עירוני ר"ג ירדה לארצית.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 12:43 pm 
Junior

אולי אין הרבה אוהדים אבל יש מחלקת נוער מדהימה מדהימה מדהימה וזו באמת עיר של כדורסל.

לגבי המתקן, אני לא חושב שהקבוצה צריכה כרגע יותר ממטרו-ווסט. אולי אם תעשה שנתיים ברציפות בליגת העל ותצדיק את עצמה מחדש אחרי הביזיון של האיחוד עם בני הרצליה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 1:18 pm 
Hall of Famer

ניצחון יפה של בארשבע ברעננה
גף אלן מפלצת בליגה ה2
לדעתי בארשבע מכל הבחינות יכולה להיות המרענן של הליגה הראשונה אבל מאבק העלייה פתוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 1:58 pm 
Freshman

לא מקנא בעיתונאים שצריכים לכתוב את הספקולציות לגבי המיקום לפני המחזור האחרון. כל כך הרבה אפשרויות. ממה שהבנתי אף אחת מהשמינייה הראשונה עוד לא יודעת היכן תסיים והכל יכול להשתנות (באר שבע למשל יכולה לסיים באופן תיאורטי במקום הראשון וגם במקום השישי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 3:19 pm 
מנהל פורום

הרסי הוקינס כתב:
אולי אין הרבה אוהדים אבל יש מחלקת נוער מדהימה מדהימה מדהימה וזו באמת עיר של כדורסל.

לגבי המתקן, אני לא חושב שהקבוצה צריכה כרגע יותר ממטרו-ווסט. אולי אם תעשה שנתיים ברציפות בליגת העל ותצדיק את עצמה מחדש אחרי הביזיון של האיחוד עם בני הרצליה.

לפעמים המתקן מביא את הקהל. רעננה זה עיר פיין שמקרים (סליחה על היידיש ) ואם יהיה אולם עם בר נחמד ואוכל מעניין. וטריבונות מעוצבות. הקהל יבוא גם עם הצלחה בינונית. אולם יותר קל לבנות מאשר להחזיק קבוצה. אולם זה תשתית אפשר לארגן תקציבים חיצוניים תמיכה בקבוצה זה נטו מתקציב העירייה. יש מקום לשתי קבוצות, רעננה והרצליה זו לא אותה עיר. זהות שונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 3:51 pm 
Sophomore

לא מאמין שרעננה תעלה. לתחושתי זה ילך לבאר שבע או להפועל ר"ג.
הראשונה לא הקבוצה הכי מוכשרת וכיפית לצפיה אבל נהנית מתכונה שהייתה לשתי העולות האחרונות מהלאומית - יכולת להיכנס למוד ולנעול הרמטית את הטבעת בפני היריבה כשצריך. היא לא מצליחה לשמור על עקביות בקטע הזה, אבל אם היא תצליח להביא את מה שהיא מסוגלת לעשות בהגנה למאני טיים הקונכיה תארח בשנה הבאה את כל קבוצות ליגת העל. למה רמת גן המועמדת השנייה? בגלל ערימות הניסיון והדחיפה האדירה מהקהל. הזרים שלה לא טובים כמו של היריבות, אבל הסגל הישראלי מנוסה מאוד וזה קריטי לקרבות העלייה כשלקבוצות המוכשרות והלא-מנוסות מתחילות לרעוד הידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 3:59 pm 
מנהל פורום

העניין עם עליה של הפועל רמת גן זה התקציב
החשש שהם יבואו עם שקל וחצי לליגת העל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 4:35 pm 
Sophomore

מאמין שיכולים לגייס ספונסרים ואולי בטעות עם קצת לחץ גם מהעירייה, אבל לא בטוח בכלל שהם רוצים לעלות.
כך או כך אמור להיות פלייאוף מעניין מאוד. לא רואה קבוצה אחת שהיא באנקר עבור היריבות שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 8:08 pm 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
RREEDDTT. כתב:
3 מחזורים לסיום הפרש של 2 נקודות בין המקום הראשון[רעננה)למקום ה7
שימו לב להפועל רמת גן במקום ה2 השאלה אם לקבוצת האוהדים יש את האמצעים לעלות ליגה אם וכאשר

מעניין במיוחד האם עונה שבה עירוני רמת גן יורדת והפועל רמת גן עולה יכולה להסיט את התמיכה של העירייה לקבוצה עירונית עם אוהדים (סורי ביל טיפש). מבחינה פוליטית יש לזה היתכנות?

לא נראה לי כי בני ברנר ואורה גלזר תמכו ותומכים בראש העיר הנוכחי.
ככל הידוע לי אנשי הפועל רג יותר קשורים לעיריית גבעתיים הענייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 11:52 pm 
מנהל פורום

Avishai כתב:
לא מאמין שרעננה תעלה. לתחושתי זה ילך לבאר שבע או להפועל ר"ג.
הראשונה לא הקבוצה הכי מוכשרת וכיפית לצפיה אבל נהנית מתכונה שהייתה לשתי העולות האחרונות מהלאומית - יכולת להיכנס למוד ולנעול הרמטית את הטבעת בפני היריבה כשצריך. היא לא מצליחה לשמור על עקביות בקטע הזה, אבל אם היא תצליח להביא את מה שהיא מסוגלת לעשות בהגנה למאני טיים הקונכיה תארח בשנה הבאה את כל קבוצות ליגת העל. למה רמת גן המועמדת השנייה? בגלל ערימות הניסיון והדחיפה האדירה מהקהל. הזרים שלה לא טובים כמו של היריבות, אבל הסגל הישראלי מנוסה מאוד וזה קריטי לקרבות העלייה כשלקבוצות המוכשרות והלא-מנוסות מתחילות לרעוד הידיים.

הבעיה היא שאני לא בטוח עד כמה המצב בב"ש באמת כזה שונה מרעננה.
אפילו לא בטוח שבאמת תהיה יכולת לגייס את הכספים הנדרשים לליגת העל. בכל הקשור לתמיכה עירונית זה גם סיפור דומה - בב"ש אומנם מגיע יותר קהל למשחקים אך זה גם באותה פרופורציה לגודל העיר (בערך פי-3 בשניהם).
אני מניח שבליגת העל יבוא יותר קהל, אבל זה אפשר גם להגיד על רעננה.

ואם אכן יעלו, אז יש לי הרגשה שתהיה קבוצה בסגנון קריית-גת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 8:36 am 
Sophomore

יש עולה לליגת העל שאי אפשר להגיד עליה שיש חשש שהיא תהיה כמו "קרית גת"? חוץ מגלבוע/גליל שהייתה יורדת די חריגה כולן נמצאות בדר"כ בטווח הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 9:42 am 
מנהל פורום

אני חושב שבאר שבע יכולה לבוא לליגת העל עם תקציב מכובד ומאמן רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 10:59 am 
Sophomore

uriel17 כתב:

חד משמעית. עיר גדולה מאוד, תדמית בשיא מבחינה ספורטיבית, מועדון עם אפסייד - אין סיבה שעם ניהול נכון לא יוכלו להתבסס בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 12:41 pm 
Junior

אלונה לא תוכל לעזור קצת אם וכאשר באר שבע תעלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 12:42 pm 
Junior

מנחם כתב:
אלונה לא תוכל לעזור קצת אם וכאשר באר שבע תעלה?

אפילו המיקום של האולמות סמוך. דיי קלאסי האמת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 1:21 pm 
Sophomore

אני בטוח שמבחינת קהל לב"ש אין מה לדאוג במידה ותעלה לליגת העל. היריבות בלאומית באמת לא מעניינות, בליגת העל הרבה יותר מעניין... פתאום מפגשים נגד מכבי והפועל ירושלים. מה גם שהתפתחה בשנים האחרונות תחרות אמיתית בין ב"ש לבין מכבי, שלא לומר שנאה בין האוהדים. במשחק נגד מכבי האולם יכול להיות מלא וזה מספיק כדי לייצר חוויה ולתפוס אוהדים. אז בהתחלה זו רק תהיה זירה נוספת לאוהדי הכדורגל, אבל בהמשך חלק מהם גם יהפכו לאוהדי כדורסל, מה שגם יעשה רק טוב לכדורסל בעיר מלמעלה למטה למעלה, וגם יעשה טוב לכדורסל הישראלי, כי סוף סוף יהיו לנו קצת שחקנים ערסים ולא רק צפונבונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 1:37 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:

Avishai כתב:
uriel17 כתב:

חד משמעית. עיר גדולה מאוד, תדמית בשיא מבחינה ספורטיבית, מועדון עם אפסייד - אין סיבה שעם ניהול נכון לא יוכלו להתבסס בליגת העל.

מאנו כתב:
אני בטוח שמבחינת קהל לב"ש אין מה לדאוג במידה ותעלה לליגת העל. היריבות בלאומית באמת לא מעניינות, בליגת העל הרבה יותר מעניין... פתאום מפגשים נגד מכבי והפועל ירושלים. מה גם שהתפתחה בשנים האחרונות תחרות אמיתית בין ב"ש לבין מכבי, שלא לומר שנאה בין האוהדים. במשחק נגד מכבי האולם יכול להיות מלא וזה מספיק כדי לייצר חוויה ולתפוס אוהדים. אז בהתחלה זו רק תהיה זירה נוספת לאוהדי הכדורגל, אבל בהמשך חלק מהם גם יהפכו לאוהדי כדורסל, מה שגם יעשה רק טוב לכדורסל בעיר מלמעלה למטה למעלה, וגם יעשה טוב לכדורסל הישראלי, כי סוף סוף יהיו לנו קצת שחקנים ערסים ולא רק צפונבונים.

על סמך מה כל זה מבוסס?

אכן עיר גדולה, אך דיברו בהנהלת הקבוצה שגם בליגה הלאומית הקבוצה תוכל למלא אולם, או לפחות להגיע ל-1000 צופים ובמציאות ברגע שהתחילו להגיע ההפסדים אז כמות הקהל ירדה לכיוון 500-400 צופים בלבד, שאומנם זה עדיין מכובד לליגה הלאומית, אך לא לעיר של 220 אלף תושבים.
הבעיה שההנהלה החליטה להתמקד באוהדי כדורגל ולא בחובבי כדורסל ולדעתי זו טעות. אוהדי הכדורגל מגיעים רק כשהקבוצה מנצחת וגם אז לא תמיד מעניין אותם.

לגבי התקציב - הבעלים לא ממהר לשים כסף מהכיס שלו ועד כה הצליח לארגן הרבה ספונסרים, כולל מועצה אזורית עשירה שכנה שלא ברור מה התמיכה תרמה לה. הכל תלוי בעירייה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 1:40 pm 
Sophomore

מה זה אומר להתמקד בחובבי הכדורסל? אני חושב שחובבי הכדורסל מגיעים דווקא למשחקים, אין יותר מדי כאלה בעיר הזאת. לגמרי הגיוני להתמקד באוהדי הכדורגל... אוהדים מעולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 1:44 pm 
Sophomore

וגם, מה זה "התחילו להגיע ההפסדים"... ב"ש כבר שנתיים קבוצת צמרת בלאומית. זה לא קשור למאזן הפסדים-נצחונות. הרמה נמוכה פצצות, היריבות משעממות, אין תחושה של ענף ספורט אמיתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 8:27 pm 
מנהל פורום

מאנו כתב:
מה זה אומר להתמקד בחובבי הכדורסל? אני חושב שחובבי הכדורסל מגיעים דווקא למשחקים, אין יותר מדי כאלה בעיר הזאת. לגמרי הגיוני להתמקד באוהדי הכדורגל... אוהדים מעולים.

אתה באר-שבעי? איך אתה יודע כמה חובבי כדורסל יש פה?
נכון שהרוב המוחלט אוהבים כדורגל, אבל יש גם הרבה חובבי כדורסל שכדורגל לא מדבר אליהם והם לא מגיעים למשחקים.
כרגע הקהל מורכב מבערך 300 ילדי מחלקת הנוער והחוגים והמשפחות שלהם, רובם קיבלו מנוי חינם, מ-50-100 אוהדי כדורגל שעושים קצת רעש והשאר (כ-200) כל מיני מקורבים, ספונסרים וחובבי כדורסל.

לגבי הניצחונות - הם אכן קבוצת צמרת אך הפסידו המון משחקים השנה ואיכזבו לעמוד בציפיות שהציבו להם בתחילת העונה. שנה שעברה הם עוד פחות הלהיבו.
דווקא הציביון המקומי לא רלוונטי לדעתי. יש רק שחקן אחד מקומי ברוטציה וחצי מהקבוצה בכלל אמריקאים, אבל אם הם ילהיבו אז הקהל יבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 8:45 pm 
Sophomore

מי דיבר על צביון מקומי.

והנה הרי לך כמה חובבי כדורסל אמיתיים יש בעיר הזאת. נתת את הנתונים בעצמך. רוב האנשים שכדורסל מעניין אותם הם ספונסרים, מקורבים או קשורים בדרך זו או אחרת למחלקת הנוער.

אין אוהדי כדורסל בב"ש. זה משהו שצריך לבנות מהבסיס, בטח לא אולטראס או משהו כזה שילווה קבוצה בליגה לאומית. גרעין של אוהדים יכול להגיע או מהכדורגל או ממחלקת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 477 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: