סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 11:43 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בפועל זה שני משחקים. לירושלים יש יתרון בליגה הפנימית וראשון צריכה לנצח שני משחקים יותר ממנה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 11:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מה עוד שלראשון יש משחקים על הנייר יותר קשים (והיא שיחקה כבר מול קרית גת....), כולל שני משחקים קריטיים בחוץ בשני המשחקים הבאים (בנהריה ובחוץ נגד הפועל ת"א).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 12:43 am 
Hall of Famer

מישהו יכול להסביר לי את העצבים על רמי כהן?
אתם בחרתם אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 1:05 am 
מנהל פורום

נו גם אתה לפעמים עצבני על ביבי, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 1:14 am 
Junior

http://sports.walla.co.il/item/3056138
ציטוט:
תקרית חמורה בסיום המשחק בין הפועל תל אביב לעירוני נהריה, שהסתיים בניצחון גדול של האחרונה, 80:105. כמה אוהדים קיללו את היו"ר רמי כהן וזה החל לשוחח עם אחד מהם. בתווך נכנסו לתמונה כמה מאבטחים שניסו לחצוץ בינו לבין האוהדים. במקום החלה מהומה שבמהלכה קיללו האוהדים את היו"ר על רקע עסקת העברתו של ריצ'רד האוול להפועל ירושלים (עסקה שכעת נמצאת בסימן שאלה) ואחדים מהם ניסו לדחוף אותו, אך נעצרו על ידי המאבטחים. לאחר האירוע כאן נשאר לשוחח עם האוהדים על מנת להסביר את העניינים בכל הנוגע להאוול.

אחרי המשחק אוהדים של הפועל תל אביב גם צעקו לכיוון מארק ליונס והוא בתגובה החל לצעוק עליהם עד שלווה על ידי כוחות האבטחה לרכבו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4947555,00.html
ציטוט:
בלאגן גדול בהפועל ת"א אחרי ההפסד המשפיל הערב (א') לעירוני נהריה. מיד בסיום המשחק כמאה מאוהדי הקבוצה ניסו לתקוף את היו"ר רמי כהן.

רק בהתערבות המאבטחים נמנעה תקרית משמעותית בין הצדדים. בין היתר צעקו האוהדים לכהן: "אתה עושה הסכמים עם נאצים" ו"אתה הורס את המועדון".

עם יציאת השחקנים מחדר ההלבשה מספר אוהדים קיללו את מארק ליונס, שהחזיר להם בקללות. אנשי הבטחה הגיעו במהרה למקום, ליוו את הגארד למכוניתו ומנעו פגיעה בו. "אני לא מתרגש ממה שהיה", אמר כהן. "הפועל זה הכל עניין של אמוציות, זה לא חדש לי. אני מכיר את האוהדים האלה 40 שנה. הכל בסדר

א. לא הבנתי למה בכל מקום אוהדי תל אביב מכניסים את השואה. זה נהיה מגוחך.
ב. קיללו את מארק ליונס? באמת? אותו מארק ליונס שמעמיד 21 נקודות ו-5 אסיסטים בממוצע למשחק מאז שהגיע? פשוט הזויים...אחד השחקנים הטובים שיש בליגה. וללא ספק הכוכב הכי גדול של המועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 6:37 am 
Sophomore

אדום88 כתב:
ערן כתב:
לסיים במקום הראשון ולא לקחת אליפות.
אתה פוסל אפשרות כבר מעכשיו שחולון תיקח אליפות, כי...?

הצהובים-סגולים כרגע במצבה הכי טוב. הבאסה היחידה בשבילם (או בשבילכם?), זהשבמשחק אחד הכל יכול להיות, אם היה סדרות עד הסוף - חולון פייבוריטית ברורה.

ההימור שלי הוא הפועל חולון לא תיקח אליפות העונה, גם אם תסיים במקום הראשון. אם תהיה סדרה נגד ירושלים, יתכן וגם תודח ברבע הגמר (או אפילו נגד קבוצה אחרת).
הסיבה שאני חושב כך היא שבניגוד לירושלים, מה שאנחנו רואים מחולון זו קבוצה שנותנת הכל בעונה הסדירה.
כשיגיע הפלייאוף ויהיה צריך להעלות את הרמה ולהעלות הילוך, לא יהיה להם לאן, הם כבר ממילא בהילוך חמישי.
אין לחולון שחקן כמו וויאט או ליונס שיתעלו ברגעי ההכרעה. חולון פשוט קבוצה טובה ומאוזנת. בדרך כלל זה לא מספיק כדי ללכת עד הסוף. אין בה שחקני מטרה.
כמובן שהיא יכולה לקחת אליפות, אבל לדעתי היא לא פייבוריטית בשום שלב, גם לא ברבע הגמר, אפילו אם תסיים ראשונה.
משעשע קצת, אבל אני חושב שפיינל פור טוב לחולון העונה, במיוחד אם תסיים ראשונה, כי באינטנסיביות של פליאוף לא חושב שיש להם את זה.
(ובתשובה לתהייתך, כן, אני אוהד את הקבוצה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 7:32 am 
מנהל פורום

ומאיפה הבטחון שלמכבי ת"א, הפועל, הפועל ת"א או ראשון, נניח, יש עוד הילוך להעלות בפלייאוף או בפיינל פור?

חולון זו הקבוצה שמאומנת הכי טוב בליגה, עם הגנת הפנים הכי טובה בליגה, ובניגוד למה אוהדים שלה ודוברים שלה מנסים לשדר גם עם סגל מאד מוכשר ויחסית עמוק. ובנוסף יש להם אופי וקהל. אין סיבה שלא "תעלה הילוך" בפלייאוף.
כרגע מכבי ת"א והפועל ירושלים, בגלל ניהול סגל מחריד עמוקות פחות ממנה, כל שאר הליגה פרט להרצליה מוכשרות פחות מחולון ומאומנות פחות טוב, רק חיפה והרצליה מסוגלות לעמוד עם חולון באותה רמת אגרסיביות.
אם הפיינל פור היום, אם הפלייאוף היום, חולון היא הקבוצה הכי טובה בארץ.
עכשיו, יכול להיות שפה ושם יחזרו שחקנים לקבוצות כאלו ואחרות עד רגעי ההכרעה, יכול להיות שאיזה קבוצה תנחית איזשהו זר שובר שיוויון, יכול להיות שאיזה קבוצה שעל הנייר טובה יותר תתאפס על עצמה עד אז, אבל אין שום אינדיקציה לזה.

כמובן שאני בעד אליפות של הפועל, ואם אפשר מסל וצעדים של ברטימור במשחק שבו השופטים החזירו אותה מיפיגור 45 מול מכבי ת"א. אבל אם לא הפועל, אני אהיה ממש מבועס אם זו לא תהיה חולון. העיקר שלא אחת התל אביביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 7:48 am 
Junior

ערן כתב:
אדום88 כתב:
ערן כתב:
לסיים במקום הראשון ולא לקחת אליפות.
אתה פוסל אפשרות כבר מעכשיו שחולון תיקח אליפות, כי...?

הצהובים-סגולים כרגע במצבה הכי טוב. הבאסה היחידה בשבילם (או בשבילכם?), זהשבמשחק אחד הכל יכול להיות, אם היה סדרות עד הסוף - חולון פייבוריטית ברורה.

ההימור שלי הוא הפועל חולון לא תיקח אליפות העונה, גם אם תסיים במקום הראשון. אם תהיה סדרה נגד ירושלים, יתכן וגם תודח ברבע הגמר (או אפילו נגד קבוצה אחרת).
הסיבה שאני חושב כך היא שבניגוד לירושלים, מה שאנחנו רואים מחולון זו קבוצה שנותנת הכל בעונה הסדירה.
כשיגיע הפלייאוף ויהיה צריך להעלות את הרמה ולהעלות הילוך, לא יהיה להם לאן, הם כבר ממילא בהילוך חמישי.
אין לחולון שחקן כמו וויאט או ליונס שיתעלו ברגעי ההכרעה. חולון פשוט קבוצה טובה ומאוזנת. בדרך כלל זה לא מספיק כדי ללכת עד הסוף. אין בה שחקני מטרה.
כמובן שהיא יכולה לקחת אליפות, אבל לדעתי היא לא פייבוריטית בשום שלב, גם לא ברבע הגמר, אפילו אם תסיים ראשונה.
משעשע קצת, אבל אני חושב שפיינל פור טוב לחולון העונה, במיוחד אם תסיים ראשונה, כי באינטנסיביות של פליאוף לא חושב שיש להם את זה.
(ובתשובה לתהייתך, כן, אני אוהד את הקבוצה)

כמה שטויות.
חולון כרגע ב-60-70% מהפוטנציאל. הולוואי עדיין רחוק מלהיות מנוצל והשילוב בינו לבין טיילור עדיין לא קיים. אטקינס נח במשחקים האחרונים ויש גם מצב שיבזורי יחזור בקרוב וזה עשוי להיות כח משמעותי. איזה הילוך חמישי ואיזה נעליים.
לגבי שחקני מטרה, אני מבין שאין לך מושג מי זה טו הולוואי אבל אחת הסיבות שהוא הגיע זה שהוא יודע לקלוע סלי ניצחון. גם ג'יימס בל הוא שחקן מטרה.
חולון תגיע לפלייאוף עם יתרון ביתיות והיא פייבוריטית נגד כל קבוצה שתפגוש (מה שכמובן לא מבטיח כלום).

אשר לירושלים, כבר עברנו את הטיעון הרדוד של "אין חשק, שנלחץ על הסוויצ' אתם תראו מה זה". מדובר על קבוצה עם בעיות מקצועיות ובנוסף לזה שחקנים שכנראה מאוד אוהבים ומפרגנים לאיטלקי, מה שאני לא רואה סיבה שישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 8:10 am 
Freshman

חולון כרגע בכושר הטוב בליגה, ירושלים ומכבי בכושר זוועה, אבל ירושלים מובסת בסגל יחסית מלא ומכבי מנוצחת בסגל חסר, מה גם שאצל מכבי השחקן הכי משמעותי בקבוצה לא משחק כרגע, פלוס אוחיון וסילי ואולי מילר למשחק או שניים ( :( ). (ולא, אני לא חושב שג'נטילה יפתור את הבעיות של ירושלים כרגע, אין לו את מה שירושלים צריכה).

סימפסון יכל להיות תוספת משמעותית למכבי, אחד השחקנים היעילים, אי אפשר להסביר מהלך כל כך מטומטם, שחקן שהיה אצל מכבי ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 8:45 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בשקט בשקט מכבי חיפה כבר מקום 5 עם 11 נצחונות מתוך 16 המשחקים האחרונים... וזה בלי סנטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 1:06 pm 
Hall of Famer

אילת בכושר לא פחות טוב מחולון לדעתי ,להבדיל מירושלים ומכבי ת'א(שלדעתי שתיהן לא יעפילו לגמר) 2 הקבוצות הללו בלי הרבה לחץ ויש סיכוי סביר שאחת מהן תלך עד הסוף העונה .

צריכים לשים לב גם לחיפה שעם הסמולבול שלה וההגנה החזקה כבר במקום ה-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 1:12 pm 
Hall of Famer

eli2510 כתב:
חולון כרגע בכושר הטוב בליגה, ירושלים ומכבי בכושר זוועה, אבל ירושלים מובסת בסגל יחסית מלא ומכבי מנוצחת בסגל חסר, מה גם שאצל מכבי השחקן הכי משמעותי בקבוצה לא משחק כרגע, פלוס אוחיון וסילי ואולי מילר למשחק או שניים ( :( ). (ולא, אני לא חושב שג'נטילה יפתור את הבעיות של ירושלים כרגע, אין לו את מה שירושלים צריכה).

סימפסון יכל להיות תוספת משמעותית למכבי, אחד השחקנים היעילים, אי אפשר להסביר מהלך כל כך מטומטם, שחקן שהיה אצל מכבי ביד.

אתמול סילי שיחק .אוחיון בכושרו הנוכחי זה לא תוספת כוח ממשמעותית.לבנות על גאדולוק אחריי חודשיים וחצי בחוץ....היתה ללימונד פציעה כמעט זהה בקרסול גם הוא עבר ניתוח וראינו כמה זמן לקח לו לחזור לכושר משחק....

ויקטור ראד ממשיך להיות הסרטן בחדר ההלבשה של מכבי ואתמול הוא התעמת עם ניקולה .

ירושלים גם במצב מזעזע והיא ומכבי יצטרכו לירוק דם כדי לעבור סדרה ברבע גמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 2:14 pm 
Sophomore

הדבר שמנחם אותי הוא שחולון קבוצת ההגנה הטובה בליגה, וזה משהו שמסמן טובות לקראת הפלייאוף. כמו שכתבתי, החשש שלי הוא מהיכולת להעלות רמה מבחינה התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 3:17 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה מעניין שקראו לרמי כהן "עושה הסכמים עם נאצים". הייתי מצפה שהפועל יהיו רק ועוזריהם, או נניח מוסוליני כזה. האם זה אומר שהפועל השתדרגה למדרגת מכבי, או שהיא מחליפה את מכבי, או שהם נאצים בלי קשר למכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 4:01 pm 
Hall of Famer

כשמדובר בכעס אצל חלק מהקומץ של הפועל אתה יכול להיות נאצי גם אם אתה לא מכבי.
זה כמו שאתה יכול להיות נאצי אבל לא גרמני, אלא אמריקאי, או אוסטרי למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 4:48 pm 
Freshman

בקיצור אנחנו ניאו נאצים, חג שמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 6:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ובשבת יש דרבי. גסטפו נגד ואפן אס אס.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 10, 2017 9:32 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
אילת בכושר לא פחות טוב מחולון לדעתי ,להבדיל מירושלים ומכבי ת'א(שלדעתי שתיהן לא יעפילו לגמר) 2 הקבוצות הללו בלי הרבה לחץ ויש סיכוי סביר שאחת מהן תלך עד הסוף העונה .

צריכים לשים לב גם לחיפה שעם הסמולבול שלה וההגנה החזקה כבר במקום ה-5.

נכון לנקודת הזמן הזו אילת בכושר הכי טוב בליגה, אנחנו ומכבי חיפה קצת מאחור.
בכלל, חולון מאז הפציעה של קאליף עם מאזן של 3:5, אילת באותו זמן עם 2:6, יום רביעי משחק באילת שאם אנחנו מנצחים אותו אנחנו מעלים מאוד את הסיכויים לסיים 1, אם מפסידים המקום ה-3 מתקרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה