1. מנהל מקצועי, למורת רוחי היה וישאר הראל, ביום שיהיה מנהל מקצועי אמיתי, אראה את זה כקפיצת מדרגה אמיתית בהתפחות של הקבוצה. לזכותו של הראל יאמר שהוא לא מתערב למאמן אלא מחפש שחקנים ברוח המאמן ברגע שיש מאמן, הבעיה היא מה קורה עד שיש מאמן ומה קורה עם החתמות לטווח ארוך, הוא אומנם לא לגמרי זר לתפקיד המנהל המקצועי אבל יש טובים ממנו אפילו כאן בארץ 2. מאמן. סימונה אמר "הפעל תשאר בלב שלי תמיד" שזה באיטלקית אני לא ממשיך לעוד עונה. השם של קולה עולה, רגשות מעורבים, עם פחות הישגים מאשר סימונה, לא התעלה עם הקבוצות שלו בגביעי אירופה השונים לא אימן באף ליגה חוץ מהצרפתית, ברצוקאס הוא אופציה מעניינת אם ברצלונה תהיה מוכנה להשתתף בשכר שלו..למשל. אין לנו מה לחפש מאמן ישראלי חוץ מדנשה. כעוזר ישראלי הייתי משאיר את מודי מאור. אם אכן זה יהיה קולה, אנחנו נראה זרים מעניינים ולא מוכרים, ואמרה יקבל תפקיד הרבה יותר משמעותי. 3. סנטר. האוול איתנו לעוד עונה לפחות. אם להאמין לשמועות אז אמרה נשאר כנראה בגלל שסימונה הולך. אם אמרה ישראלי, אז יש לנו שני סנטרים ישראלים אחד לפחות מתאים לרמות הגבוהות של הירוקאפ. קצת מבאס את אוהבי החידושים והריגושים אבל מה שהיה הוא שיהיה 4. פאוור. בהנחה שאליהו נשאר, הוא מספיק טוב לליגה, הארבע השני חייב להיות סטרץ' כמובן. פיטרסון אופציה, עדיף שחקן עם אחוזי שלוש דומים אבל עם הגנה טובה יותר. עם אליהו ופיטרסון בארבע לא נעלה לחצי גמר היורוקאפ, בוא נזכיר את התפקיד של רנדל בסוויפ שעשינו על גראן קנריה. עם כל הסימפטיה לטראוויס הבן הצבר שלו ואישתו המקסימה, לא רואה איך הוא נשאר. 5. סמול. קינסי נשאר, יופי. עכשיו הדילמה ללכת בכל הכוח על משעור שיכול בליגה להיות גם בארבע או לחסוך את הכסף לקוות שמנקו התבגר. אסור לחזור על הטעות ולהשאר בלי שלוש ישראלי 6. סקנד. דייסון נשאר כנראה, רציתי לחתוך אותו כל העונה, עכשיו הטרנד הוא להשאיר, מי ערב לי שלא נקבל את דייסון של רוב העונה? אבל בשיקלול עונות קודמות, גיל והמשכיות, הייתי משאיר אותו. סקנד ישראלי, ג'ון די בלי ספק, אם לא אז ברטי 7. רכז. הזכירו כאן את ורגאס ואני אומר בשום פנים ואופן לא. מאבד יותר מידי, והכי חשוב חסר ניסיון באירופה, תקחו את האכזבה מדונטה באירופה ותכפילו בשלוש מאות. חבל אפילו לחשוב על זה. הייתי מחפש רכז מוביל ביורוקאפ או מחליף ביורוליג שנתן עונה טובה. זורק כאן את הכסף הגדול, מרקוביץ מזניט למרות השמועות מבית מכבי שהוא אוטוטו חותם בגולדן סטייט על חוזה מקסימום, לנסות. יש לי רשימה של שישה נוספים
זר שישי. צ'ייס סיימון מאשדוד
|