סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 11:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 60  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 10:52 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הוא היחיד מבין הסגל מסואב העצלן והשמן שמכבי של הניקוי אורוות רצתה להשאיר
כמה רצתה? לעולם לא נדע
מאמין ש300 במקום ה450 שהיה אמור לקבל זה הכיוון של מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 10:58 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
ואחרי שסלחת, מה היית עושה במקומו? ובמה זה היה מעיד על מחוייבותך או לא מחוייבותך?
ואם אתה מדבר על רמת המחוייבות שלו למועדון, מה אתה אומר על רמת המחוייבות של המועדון אליו?

זה הכל תלוי אם אני (אוחיון) רוצה לשחק במכבי (וביורוליג) או לא. אם כן, אז הייתי ממתין קצת להתפתחויות ולא ממהר לסגור בקבוצה אחרת או מקסימום מודיע למכבי שיש לי הצעות ונותן להם דדליין. יכול להיות שאוחיון עשה זאת אבל לפי המהירות שבה סיכם וחתם בי-ם אני לא בטוח בכך.
אם לא ונמאס לי מהבלגן הניהולי במכבי ואני מעדיף בכל מקרה לחזור לי-ם ולהצטרף לחברים יותם וליאור, אז הייתי חותם בי-ם ומשאיר את מכבי להסתבך עם עצמם כמו שאכן קרה.

ולגבי המחויבות של מכבי לאוחיון, אני חושב שהעובדה שהם העדיפו אותו על פני מקל וביקשו ממנו להמתין קצת עד לסגירת הסיפור מול גל מראה שהם כן רצו אותו. ולגבי זה שהציעו לו הצעה כספית נמוכה יותר, אני לא רואה זאת כמשהו מעליב. כמו ששחקנים ממהרים לבקש העלאה בשכר לאחר עונה טובה כך הקבוצה יכולה להציע חוזה נמוך מהקודם במיוחד כשהשחקן המדובר הרוויח לא מעט בשנים האחרונות ופספס די הרבה משחקים בתקופה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 11:20 am 
Sophomore

בגדול, הסימנים בשטח מראים שמכבי לא תיכננה לוותר על אוחיון - לא היו שמועות, בשעות הראשונות עוד דובר על אי מימוש אופציה מסיבות טכניות וכמובן הסיפור עם מקל.
מצד שני, אולי בכל זאת צריך לחזור למה שאמר ספאחיה על הפגישה שלו עם וויצ'יץ' בארה"ב לפיה הבטיחו לו שכל החוזים שמסתיימים לא יחודשו וזה היה תנאי שלו. בינתיים המציאות בשטח היא בדיוק זו- ראד, אוחיון, פניני, אייברסון, גאודלוק, סילי כבר בחוץ. למקל ולנדסברג בעצם כבר פתחו את הדלת ולא נראה שצירבאס עוד ילבש צהוב אי פעם. סתם הימור לא מושכל- מכבי תודיע גם על פרידה מסמית' גם אם ההסכמה תכלול תשלום עד הדולר האחרון של החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 11:33 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בביביתון הבוקר אלי סהר כותב שבגלל בעיות התקציב שוקלים להשאיר את אייברסון.
אני לא ממש מבין איך זה קשור לבעיות התקציב אם אין לו חוזה לעונה הקרובה... אם כבר זה קשור לבעיית ה"אבי אבן הוא הסקאוט שלנו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 11:40 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
(מסתמן שישראל היום כבר לא ביביתון, סליחה העוף טופיק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 11:52 am 
Hall of Famer

אם כבר הפוך - אייברסון זו החתמה די יקרה ביחס למה שצפוי עוד להתרחש הקיץ , ולתפקיד הדי מוגבל שמיועד לו בקבוצה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 12:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
sir charles כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ואחרי שסלחת, מה היית עושה במקומו? ובמה זה היה מעיד על מחוייבותך או לא מחוייבותך?
ואם אתה מדבר על רמת המחוייבות שלו למועדון, מה אתה אומר על רמת המחוייבות של המועדון אליו?

זה הכל תלוי אם אני (אוחיון) רוצה לשחק במכבי (וביורוליג) או לא. אם כן, אז הייתי ממתין קצת להתפתחויות ולא ממהר לסגור בקבוצה אחרת או מקסימום מודיע למכבי שיש לי הצעות ונותן להם דדליין. יכול להיות שאוחיון עשה זאת אבל לפי המהירות שבה סיכם וחתם בי-ם אני לא בטוח בכך.
אם לא ונמאס לי מהבלגן הניהולי במכבי ואני מעדיף בכל מקרה לחזור לי-ם ולהצטרף לחברים יותם וליאור, אז הייתי חותם בי-ם ומשאיר את מכבי להסתבך עם עצמם כמו שאכן קרה.

ולגבי המחויבות של מכבי לאוחיון, אני חושב שהעובדה שהם העדיפו אותו על פני מקל וביקשו ממנו להמתין קצת עד לסגירת הסיפור מול גל מראה שהם כן רצו אותו. ולגבי זה שהציעו לו הצעה כספית נמוכה יותר, אני לא רואה זאת כמשהו מעליב. כמו ששחקנים ממהרים לבקש העלאה בשכר לאחר עונה טובה כך הקבוצה יכולה להציע חוזה נמוך מהקודם במיוחד כשהשחקן המדובר הרוויח לא מעט בשנים האחרונות ופספס די הרבה משחקים בתקופה הזו.

על הערך של לשחק ביורוליג בכל מחיר כבר כתבתי בהקשר אחר. אם אתה משחק בקבוצת תחתית ביורוליג שמושפלת כמעט על בסיס שבועי (ומכבי, עד שתוכיח אחרת, היא כזו), אני לא חושב ששווה לשחק ביורוליג על פני מועמדת לשלבים הגבוהים ביורוקאפ, ועוד לקבל על זה כנראה פחות כסף.
לגבי האופציות של אוחיון, לא רק למכבי יש אילוצים. גם לאוחיון יש. יש לו הצעה שאם לא ייענה לה, ירושלים יכולה להחתים את בר טימור והוא יישאר בלי כלום. דדליינים יש מכל הכוונים.
ואני לא ראיתי שמכבי הציעה לו משהו, אגב. היא ביקשה ממנו לחכות, ועם כל הכבוד, כמה הוא כבר יכול לחכות. אני חושב שההערכות האופטימיות הן שהסיפור עם מקל ייקח שבועות, ההערכות הפסימיות (יש שיגידו היותר ריאליות) אומרות שהסיפור עם מקל לא ייפתר והוא יישאר במכבי. עוד כמה ימים של המתנה לא היו משנים דבר לכאן או לכאן למעט זה שאוחיון היה יכול לפספס את ההצעה מירושלים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 12:24 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
בביביתון הבוקר אלי סהר כותב שבגלל בעיות התקציב שוקלים להשאיר את אייברסון.
אני לא ממש מבין איך זה קשור לבעיות התקציב אם אין לו חוזה לעונה הקרובה... אם כבר זה קשור לבעיית ה"אבי אבן הוא הסקאוט שלנו"

אין למכבי העונה כסף ובניגוד לברצלונה - שמגיבה לעונה הרעה שלה בבניית קבוצה אדירה - מכבי החליטה שהפתרון לבעיות הוא ירידה דראסטית בתקציב.
הגיוני שישאירו את אייברסון ומילר, כי ככה יוכלו לבנות קו קדמי עם שניים שהברכיים שלהם גמורות (מילר וסמית'), אחד עם גב גמור (אייברסון), אחד עם פציעה קשה בשרירי החשק (טיוס) ואחד ג'ייק כהן. בהחלט מעורר ציפייה לפתיחת העונה...
יהיה הימור מטורף להשאיר שחקן כמו מילר שמצבו הפיזי כל כך בעייתי, כשהגיבויים שלו הם כהן וסמית'. גם יהיה הזוי להשאיר את אייברסון שסובל מפריצת דיסק בגב.
שימו לב שבכל ההחתמות של מכבי עד עכשיו היא החתימה רק שחקנים שלא היתה עליהם שום תחרות: אף אחד אחר לא היה משלם למייקל רול חצי מיליון דולר, גם לא 800 אלף דולר לטיוס, גם לא 300 אלף לדיברתולומאו ולמשעור וגם לא 250 לכהן. מכבי לא מסוגלת להחתים אף שחקן שיש עליו תחרות כלשהי מצד קבוצות יורוליג ופשוט הפכה לפח האשפה של המפעל. האמת שקשה לראות כרגע בשוק איזה שחקנים יאיישו את החמישיה הפותחת של הקבוצה וברור שאי אפשר להביא חמישיה של שחקנים חסרי ניסיון באירופה.

נערך לאחרונה על ידי קודי (יובל) בתאריך ב' יולי 10, 2017 12:28 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 12:25 pm 
Hall of Famer

הזר היחיד שמכבי היתה צריכה להשאיר לדעתי זה גאודלוק. עד ה15 ביולי מכבי תודיע לכל הזרים והישראלים על עתידם.
הימור שלי.אף אחד מהזרים לא ישאר.
יש שמועות שויקטוראד על הראדאר של ירושלים.אללהירחמו... :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 12:31 pm 
Sophomore

קודי (יובל) כתב:

אין למכבי העונה כסף ובניגוד לברצלונה - שמגיבה לעונה הרעה שלה בבניית קבוצה אדירה - מכבי החליטה שהפתרון לבעיות הוא ירידה דראסטית בתקציב.
הגיוני שישאירו את אייברסון ומילר, כי ככה יוכלו לבנות קו קדמי עם שניים שהברכיים שלהם גמורות (מילר וסמית'), אחד עם גב גמור (אייברסון), אחד עם פציעה קשה בשרירי החשק (טיוס) ואחד ג'ייק כהן. בהחלט מעורר ציפייה לפתיחת העונה...
שימו לב שבכל ההחתמות של מכבי עד עכשיו היא החתימה רק שחקנים שלא היתה עליהם שום תחרות: אף אחד אחר לא היה משלם למייקל רול חצי מיליון דולר, גם לא 800 אלף דולר לטיוס, גם לא 300 אלף לדיברתולומאו ולמשעור וגם לא 250 לכהן. מכבי לא מסוגלת להחתים אף שחקן שיש עליו תחרות כלשהי מצד קבוצות יורוליג ופשוט הפכה לפח האשפה של המפעל. האמת שקשה לראות כרגע בשוק איזה שחקנים יאיישו את החמישיה הפותחת של הקבוצה וברור שאי אפשר להביא חמישיה של שחקנים חסרי ניסיון באירופה.

בוא נמציא מספרים, נתעלם מהעובדה שאין למכבי כסף בלתי מוגבל, וגם מהעובדה שלמכבי כרגע יש אולי חצי שחקן חמישיה חתום.

אני לא טוען שמכבי של העונה הבאה תהיה הצלחה גדולה או שהקיץ הזה חף מטעויות, אבל אין למכבי ברירה אלא להתחיל לנקות את טעויות העבר. אוחיון/לנדסברג עולים יותר מג'ון די+הפיצוי. משעור זול מפניני. ג'ייק כהן זול מאלכסנדר. כמו שהוכח בעבר, האימפקט של השחקנים האלה כמעט לא קיים, אז למה לשלם להם יותר מאשר לאחרים שיתנו בערך את אותה התפוקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 12:35 pm 
Hall of Famer

ההחתמות של מכבי בגזרת הישראלים?סבירות הבעיה היא איזה זרים יגיעו.רועי אמר אתמול בחדשות הספורט שחוץ מזר אחד שיקבל סביב המיליון דולר יתר הזרים יקבלו 400-500 אלף לכל היותר בגלל קיצוץ משמעותי בתקציב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 12:40 pm 
Sophomore

zurkin כתב:
קודי (יובל) כתב:

בוא נמציא מספרים, נתעלם מהעובדה שאין למכבי כסף בלתי מוגבל, וגם מהעובדה שלמכבי כרגע יש אולי חצי שחקן חמישיה חתום.

אני לא טוען שמכבי של העונה הבאה תהיה הצלחה גדולה או שהקיץ הזה חף מטעויות, אבל אין למכבי ברירה אלא להתחיל לנקות את טעויות העבר. אוחיון/לנדסברג עולים יותר מג'ון די+הפיצוי. משעור זול מפניני. ג'ייק כהן זול מאלכסנדר. כמו שהוכח בעבר, האימפקט של השחקנים האלה כמעט לא קיים, אז למה לשלם להם יותר מאשר לאחרים שיתנו בערך את אותה התפוקה?

לרגע לא אמרתי שניקוי האורוות הזה רע. רק אמרתי שמכבי מסוגלת להחתים רק שחקנים שאין עליהם תחרות. אף מספר שכתבתי לא מומצא - כולם התפרסמו (דיברתולומאו מרוויח מעט מעל 300 ואילו משעור מעט מתחת - כל היתר התפרסמו בדיוק עם המספרים שציינתי). הבעיה היא שהניקוי נהדר והכל טוב, רק שמה שיקבע את גורל העונה הם לא הישראלים אלא הזרים שיגיעו ובינתיים הגיע אחד כזה ברמת יורוקאפ במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 12:42 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
ההחתמות של מכבי בגזרת הישראלים?סבירות הבעיה היא איזה זרים יגיעו.רועי אמר אתמול בחדשות הספורט שחוץ מזר אחד שיקבל סביב המיליון דולר יתר הזרים יקבלו 400-500 אלף לכל היותר בגלל קיצוץ משמעותי בתקציב

אז אין מה לכוון מעבר למקום 11-12 ביורוליג. עם תקציב כזה קבוצות כמו ז'אלגיריס והכוכב האדום יכולות לחיות בשנה טובה (וגם עם פחות מזה) מאחר שיש להם שחקנים מקומיים נהדרים שמשחקים תמורת גרושים. קבוצה כמו מכבי לא יכולה לעשות כלום ביורוליג עם תקציב כזה. רייס (אם יבוא) ועוד 4-5 מייקל רולים יחטפו תבוסות שבוע אחרי שבוע ביורוליג וגם יתקשו מאוד נגד ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 12:48 pm 
Sophomore

קודי (יובל) כתב:

לרגע לא אמרתי שניקוי האורוות הזה רע. רק אמרתי שמכבי מסוגלת להחתים רק שחקנים שאין עליהם תחרות. אף מספר שכתבתי לא מומצא - כולם התפרסמו (דיברתולומאו מרוויח מעט מעל 300 ואילו משעור מעט מתחת - כל היתר התפרסמו בדיוק עם המספרים שציינתי). הבעיה היא שהניקוי נהדר והכל טוב, רק שמה שיקבע את גורל העונה הם לא הישראלים אלא הזרים שיגיעו ובינתיים הגיע אחד כזה ברמת יורוקאפ במקרה הטוב.

צא מנקודת הנחה שאתה לא יודע מה המספרים הנכונים. גם משעור וגם ג'ון די הוחתמו על חוזים של 2+1, כשהשנה השלישית היא היקרה. במקרה של משעור פורסם שהשנתיים הראשונות הן 500 במקום אחד ו550 במקום אחר. על טיוס אגב ראיתי פרסומים בין 600 ל800. ככה או ככה - זה עדיין פחות מהשחקנים שהם הגיעו במקומם, וזה דבר מבורך כי למעט ירידה בניסיון, אין פה ירידה משמעותית ברמה. אז סימנו וי על שני דברים חשובים - לחסוך כסף ולבצע ניקוי אורוות.

בנוסף, אתה מחזק את הנקודה המרכזית שלי, והיא שאנחנו עדיין לא יודעים איך תראה החמישייה של הקבוצה הזאת. בכלל לא בטוח שרול שחקן חמישייה. טיוס הוא שחקן יורוליג לגיטימי מאוד והוא שחקן החמישייה שהתכוונתי אליו. לגבי השאר, עוד נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 1:07 pm 
מנהל פורום

יותר מזה, למכבי אין מספיק כסף גם לנקות אורוות וגם לבנות קבוצה לתפארת בקיץ אחד, אז זה יהיה מדורג, נגיד שהעונה מכבי תהיה במעמד של ז'לגריס בעונה שעברה בירוליג ותקח אליפות בישראל, מה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 1:09 pm 
Sophomore

איך אתם מנבאים מה יהיה עם מכבי ביורוליג כשי כרגע על הניירומחוצה לו שליש קבוצה?
סבלנות...
וגם אז לקחי השנים שעברו מלמדים שאי אפשר ממש לשפוט קבוצה על הנייר. אני בעד החתמות של 500 אלף אם הן נעשות אחרי מחשבה עמוקה ומציאת מציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 1:49 pm 
Hall of Famer

למכבי לא חסר כסף לבנות קבוצה לתפארת, חסר לה מערך סקאוטינג ראוי לשמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 2:02 pm 
Sophomore

guyancho כתב:
איך אתם מנבאים מה יהיה עם מכבי ביורוליג כשי כרגע על הניירומחוצה לו שליש קבוצה?
סבלנות...
וגם אז לקחי השנים שעברו מלמדים שאי אפשר ממש לשפוט קבוצה על הנייר. אני בעד החתמות של 500 אלף אם הן נעשות אחרי מחשבה עמוקה ומציאת מציאות.

מציאות, מטבען, פעם מצליחות ופעם (או 3-4) לא. זה הימור לא קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 2:22 pm 
Sophomore

אני מעדיף את החיפוש אחר זר ב500 מאשר פרנזי קניות היסטרי בקיץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 2:26 pm 
Sophomore

guyancho כתב:
אני מעדיף את החיפוש אחר זר ב500 מאשר פרנזי קניות היסטרי בקיץ...

זה לא חייב להיות קיצון לאף אחד מהצדדים - יש גם דרך ביניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 2:27 pm 
Sophomore

אני חושב שזה מה שמכבי עושים.
או לפחות רוצה להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 2:29 pm 
Sophomore

guyancho כתב:
אני חושב שזה מה שמכבי עושים.
או לפחות רוצה להבין.

התכוונת רוצה להאמין. לי דווקא נראה שהם מחפשים מציאות בשקל, מתוך אמונה שהם יותר חכמים מכולם (ספוילר: הם לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 2:52 pm 
Hall of Famer

מסקנה קצת מוזרה, לאור זה שהיו מוכנים לשלם הרבה שקלים לרייס, ולא להביא את ג'ורדן תאודור שעולה הרבה פחות שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 3:04 pm 
Hall of Famer

וואחד מפרסמים שפוקס ממשיכה עם מכבי לעונה עם אופציה לעד ארבע נוספות. מעבר לזה לא פירטו - לא את הסכומים ולא פרטים על האופציה.
בדיוק באתי לכתוב שאחרי שהקפידו להופיע לכל מסיבות העיתונאים בלי הסמל של פוקס, פתאום בדיגיטל של כארם משעור הוא הופיע בגופייה עם פוקס (עבודת פוטושופ נחמדה, אגב...). לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות לאור הטעויות בערבית, חשבתי שאולי עוד טעות התפלקה, אבל כנראה שלא.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' יולי 10, 2017 3:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 3:05 pm 
Sophomore

מה שכן ורובכם מתעלמים מזה. מכבי לא פועלת ומחתימה בלחץ. הכל כמובן ממה שאנחנו חשים ומעריכים, אבל לתחושתי אין תחושת דחיפות בהחתמות שחקנים. מסמנים שחקני מפתח, כמו ג'ון די, כמו טיוס כמו משעור ובסוף כולם חתמו. אני מניח שעובדים על החתמותשל זרים ומחכים להתפתחויות חיוביות ושגם אם לא יתממשו יש אופציות ב'. לדעתי ארון ג'קסון מעולם לא היה על השולחן.
נכון יכול להיות שפיקששו במשחק הלקפים עם אוחיון ומקל אבל גם זה קורה וזה עדיין לטעמי סביר במציאות הנוכחית שבה לירושלים יש כיסים מספיק גדולים וחוזים של 250 אלף לא ממש מפחיד אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1, uriel17, עופר האדום ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: