סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 7:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 60  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 17, 2017 10:59 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב, קובאן שיחררה רשמית את קווין ג'ונס, לא כוס התה בעיניי כסנטר, יותר 4 שאוהב בעיקר לזרוק מחצי מרחק ואם נותנים לו קצת ספייס, יכול להשלים את טיוס ולשחק לידו, אבל לא הייתי אומר שהוא סנטר או יכול להיכנס לעמדה הזו בטבעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 17, 2017 11:00 pm 
Sophomore

stambody כתב:
טוב, קובאן שיחררה רשמית את קווין ג'ונס, לא כוס התה בעיניי כסנטר, יותר 4 שאוהב בעיקר לזרוק מחצי מרחק ואם נותנים לו קצת ספייס, יכול להשלים את טיוס ולשחק לידו, אבל לא הייתי אומר שהוא סנטר או יכול להיכנס לעמדה הזו בטבעיות.

ביורוליג של היום, כשכל מיני היינסים או דאנסטונים הם סנטרים מובילים אז גם ג'ונס יכול לשחק בעמדה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 17, 2017 11:43 pm 
Freshman

בהבדל משמעותי - דאונסטון והיינס הם חתיכת אתלטים, ג'ונס ממש לא, יש לו יד רכה מבחינת קליעה אבל לא משהו מעבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 17, 2017 11:46 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
הרושם שלי מהקריירה של קול, שהוא שחקן קבוצתי מאוד, אינטלגנטי עם אופי נוח, יכול להיות שהליגה הסינית שמאגדת בעיקר שחקנים נפוחי אגו והד קייסים לא קיבלה בברכה את הטיפוס ה"משונה" הזה.

ואוו אוריאל, איך הצלחנו לקלוט לגמרי הפוך את השחקן. הרושם שלי מנוריס קול היה שמדובר בשחקן אינדיבידואלי, מאד לא חכם במשחק שלו, שחקן שחושב קודם כל זריקה ואחר כך דברים אחרים וזה במיאמי עם 3 הכוכבים. בצד החיובי מדובר בשחקן מהיר מאד (או היה מהיר מאד), אתלט טוב לגובה שלו. באירופה, אם הוא נשאר ברמה שבה הוא שיחק במכבי הוא יכול להיות סקורר מצויין. בצד השלילי כמובן שאינטליגנציית משחק נמוכה וניהול משחק חשוד מאד. בנוסף לכך, ברמת האן.בי.איי סקורר מאד בינוני אך לא מודע למגבלות שלו (מתחבר לכתבה שהביאו על השחקן הגרוע באן.בי.איי). קלע שלשות מאד מאד לא יציב. יכול לשחק ללא הכדור, אבל זה לא החוזק שלו וזה מוריד מהמשחק שלו. שחקן הגנה טוב מבחינת לחץ על הכדור, אבל ברמת אן.בי.איי חלש פיזית.

סה"כ הימור טוב, אבל יש דברים שמורידים מההימור מעבר ליכולת הבסיסית של השחקן.
1. 700 אלף זה מאד מחשיד ומעלה את הסיכון בהימור.
2. שחקן בעיני עם אופי דומה לזה של פייר ג'קסון.
3. בהחלט יכול להיות פה ניצוץ לבלאגן בחדר ההלבשה. השחקן ה"בכיר" או לפחות מרגיש כמו בכיר, שמקבל משמעותית פחות משחקן אחר בקבוצה.

דווקא את קווין ג'ונס אני מחבב. אבל זאת תהיה העונה הרביעית שלו באירופה. הוא יכול להיות בעיני שחקן תורם ביורוליג. לא רואה אותו כשחקן מוביל, ולא בטוח שהוא מספיק טוב בשביל להיות שחקן חמישיה בקבוצה שחושבת פלייאוף ביורוליג. כמו רוב הסגל של מכבי למעשה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 12:02 am 
Hall of Famer

מסכים לגמרי עם עמוס. קול הוא סקורר בינוני מינוס ברמת הנ.ב.א ולא מנהל משחק דגול בשום רמה. לא ראיתי את גאודלוק במכבי, אבל כן ראיתי אותו בלייקרס, ואם כבר קול די מזכיר אותו. אותו גובה, גאנריות, אף אחד מהם לא רכז גדול. גאודלוק עם טווח גדול יותר אך קול מעט יותר אקספלוסיבי. בכל מקרה, ההבדל האמיתי הוא שגאודלוק היה מוכח ברמות האירופאיות, וקול לא. (וגם שהוא עבר פציעה, ולכן תדעו).
בקיצור, לא החתמה מלהיבה. מבאס הייתי מתלהב, אבל כנראה שהסינים התלהבו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 12:04 am 
Sophomore

stambody כתב:
בהבדל משמעותי - דאונסטון והיינס הם חתיכת אתלטים, ג'ונס ממש לא, יש לו יד רכה מבחינת קליעה אבל לא משהו מעבר לזה.

הוא לא אתלט אבל חזק, ריבאונדר נהדר, עם ידיים טובות, בעל קליעה רכה וטכניקת סיום נהדרת מתחת לסל בשתי הידיים. מאוד יעיל בפיק אנד רול ובפיק אנד פופ. מזכיר קצת את קווין מגי, למרות שאי אפשר באמת להזכיר את שניהם באותו המשפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 12:35 am 
Freshman

השאלה אם זה השחקן שאתה שסוגר לך את הפינה בעמדות 4-5 מהספסל...

בעמדה 4 עוד איכשהו אפשר להסתדר כי חוץ מבולדן וג'ונס (אם יגיע) יש לך את תומאס, משעור וכהן שיכולים לשחק בעמדה הזו, בעמדה 5 חוץ מטיוס כל מה שיש לך זה שגב.
לכן כל כך הרבה תלוי בשיטת המשחק ובדומיננטיות ההגנתית במיוחד אצל הגארדים, מכבי לא תוכל להרשות לעצמה דקות ארוכות או רבעים של משחק עומד, בהתקפה גם אבל בעיקר בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 12:47 am 
Sophomore

stambody כתב:
השאלה אם זה השחקן שאתה שסוגר לך את הפינה בעמדות 4-5 מהספסל...

בעמדה 4 עוד איכשהו אפשר להסתדר כי חוץ מבולדן וג'ונס (אם יגיע) יש לך את תומאס, משעור וכהן שיכולים לשחק בעמדה הזו, בעמדה 5 חוץ מטיוס כל מה שיש לך זה שגב.
לכן כל כך הרבה תלוי בשיטת המשחק ובדומיננטיות ההגנתית במיוחד אצל הגארדים, מכבי לא תוכל להרשות לעצמה דקות ארוכות או רבעים של משחק עומד, בהתקפה גם אבל בעיקר בהגנה.

האם זה פתרון מושלם? ממש לא, אפילו לא קרוב לזה.
האם זה פתרון סביר ומעלה בהתחשב בכך שאנחנו בחצי השני של אוגוסט והתקציב שנשאר לגבוה נמוך? בהחלט כן.
ג'ונס נותן הרבה דברים שלא טיוס ולא אף שחקן אחר בסגל נותן והוא יכול לא רק להחליף את טיוס אלא גם לשחק לידו (וליד שגב) ובאותה המידה לשחק ליד בולדן.
בתקציב המקוצץ שיש לגבוה זה פתרון בהחלט טוב ולא בטוח שאפשר יהיה למצוא טוב יותר, אלא אם ראשי מכבי יזכו בפיס ויצליחו לגרום לשחקן nba ששווה פי כמה "להירדם בשמירה" ולבוא לכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 12:51 am 
Freshman

נכון, לא יודע אם הייתי קורא לזה: "להירדם בשמירה", אני לא חושב שיש קבוצות באירופה עם אוסף כזה של אמריקאים כולל המתאזרחים, ככה שמבחינה חברתית מבחינתם זה די להרגיש בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 1:07 am 
Junior

אז לדעתך זו אופציה ריאלית ששחקן כלשהו יבחן הצעות ממכבי ומקבוצת יורוליג אחרת, ויגיד לעצמו שבקבוצה האחרת יש 2-3 גרמנים/טורקים/ספרדים במקום אמריקאים כמו במכבי?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 1:19 am 
Freshman

אם פערי השכר לא כאלה דרמטיים ואתה הולך לבלות שנה שלמה בארץ זרה באירופה והאקלים, החברה והשפה משנים לך אז סביר שתבחר במקום שקצת יזכיר לך את הבית ולא איזה חור ברוסיה הקרה/טורקיה כשרוב השחקנים בקבוצה שלך והמאמן שלך כולם "לבנבנים" ומתבדחים ברוסית/טורקית ואתה יושב ומחייך כמו אידיוט ומשתדל לא לעשות יותר מדי בעיות חברתיות ומקצועיות ולשמור באופן כללי על פרופיל די נמוך אז כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 1:38 am 
Junior

אני לא יודע מאיפה להתחיל עם התסריט הכואב הזה והאישיות הכה מדוייקת של הפרוטגוניסט הדמיוני ששוקל לחתום במכבי. אולי כדאי לפתח אותו ולהגיש לויוה. נסה אבל להכניס קצת לבטים קיומיים ומיני שערוריות בזמן שהוא משתדל לא לעשות יותר מדי בעיות חברתיות ומקצועיות ולשמור באופן כללי על פרופיל די נמוך.
רק אומר שלעולם לא יימאס לי/יפסיק להצחיק אותי הדיון החוזר כאן אחת למספר חודשים על חור בערבות רוסיה/טורקיה המסכנות לצד ניאנדרטלים שלא מדברים אנגלית לעומת הקסם הקיומי בתל אביב וחדר ההלבשה מלא בשמחת החיים שלו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 3:51 am 
Freshman

קודם כל הם לא בדיוק מתערבבים עם ה- "עמך", יש להם את מקומות הבילוי שלהם שהעמך מן הסתם לא מתקרב אליהם, רמת חיים שונה, קומבינות וצ'יפורים, בכל זאת אנחנו יודעים איפה אנו חיים ושזו מדינת הון-שלטון ומודעים לכוח התקשורתי והמשפטי של חברי הנהלת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 7:35 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Chauncey כתב:
אני לא יודע מאיפה להתחיל עם התסריט הכואב הזה והאישיות הכה מדוייקת של הפרוטגוניסט הדמיוני ששוקל לחתום במכבי. אולי כדאי לפתח אותו ולהגיש לויוה. נסה אבל להכניס קצת לבטים קיומיים ומיני שערוריות בזמן שהוא משתדל לא לעשות יותר מדי בעיות חברתיות ומקצועיות ולשמור באופן כללי על פרופיל די נמוך.
רק אומר שלעולם לא יימאס לי/יפסיק להצחיק אותי הדיון החוזר כאן אחת למספר חודשים על חור בערבות רוסיה/טורקיה המסכנות לצד ניאנדרטלים שלא מדברים אנגלית לעומת הקסם הקיומי בתל אביב וחדר ההלבשה מלא בשמחת החיים שלו.

מה מצחיק וכ"כ מופרך במה שסתאמבאדי כתב?
נשמע לי מאוד הגיוני ששחקן אמריקאי יעדיף חדר הלבשה מלא באמריקאים ודוברי אנגלית מאשר כל מיני אירופאים שהוא צריך מתורגמן בשביל לתקשר עם חלקם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 7:38 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
stambody כתב:

הוא לא אתלט אבל חזק, ריבאונדר נהדר, עם ידיים טובות, בעל קליעה רכה וטכניקת סיום נהדרת מתחת לסל בשתי הידיים. מאוד יעיל בפיק אנד רול ובפיק אנד פופ. מזכיר קצת את קווין מגי, למרות שאי אפשר באמת להזכיר את שניהם באותו המשפט.

איך ג'ונס בהגנה? לא ראיתי שום מהלך הגנתי שלו בהיילייטס, הפרופיל הפיזי/אתלטי שלו לא מרשים ומהמספרים אני מבין שהוא לא חוסם מי יודע מה.
הוא מסתדר עם שחקנים בפוסט? יודע לשמור בפיקנרול? שומר קבוצתי טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 7:52 am 
Hall of Famer

יש עדיין רשימה מעניינת של גבוהים ב-NBA שלפחות עד כמה שהצלחתי לחפור עדיין לא חתומים בשום מקום: דיוויד לי, בוריס דיאו, קריס האמפריז, טיילר זלר, תומאס רובינסון (היי קיו!), לאבוי אלן, ראיין קלי, ג'ורדן היל, רובם כנראה מספיק משמעותיים כדי לגרד חוזה איפשהו, אבל בהחלט שווה מבחינת מכבי לפקוח עין על הסיטואציה למקרה שאחד מהם יחליט לזלוג לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 10:57 am 
Junior

sir charles כתב:
Chauncey כתב:

מה מצחיק וכ"כ מופרך במה שסתאמבאדי כתב?
נשמע לי מאוד הגיוני ששחקן אמריקאי יעדיף חדר הלבשה מלא באמריקאים ודוברי אנגלית מאשר כל מיני אירופאים שהוא צריך מתורגמן בשביל לתקשר עם חלקם.

מצחיק שהוא ניתח לגורמים אישיות של שחקן דמיוני, מאוד מצחיק ה-"חור ברוסיה/טורקיה", וכן גם האגדה על סוללת שחקנים מקומיים שלא מדברים אנגלית.
בוא נכנס לזה - קבוצות רוסיות ביורוליג השנה: צסקא וחימקי. טורקיות - פנר ואפס. מוסקבה ואיסטנבול זה חתיכת חור שמבאס לחיות בו לדידך? המקומיים בקבוצות האלה לא משחקים עם סוללות אמריקאים כל הקריירה שלהם? אתה באמת מאמין ששחקן כדורסל שמתעניין בקריירה שלו יישב לספור וייתן יתרון למכבי כי אצלה יש 2-3 מקומיים פחות מהקבוצות האלה, או שהוא יבדוק מליון דברים חשובים יותר לפני שהוא מבצע בדיקת אזרחות לחברי הסגל? אתה חושב שקיים שחקן נורמלי שיעדיף קבוצה א' על ב' כי באחת יש לו 8 חברים מהבית ובשניה רק 6?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 11:07 am 
Freshman

אתה רוצה לומר שאוריינטציה חברתית היא ממש לא שיקול בשבילו ? לקחת דוגמה שנוחה לך, מה אם בקבוצה מסוימת יש לך 2-3 זרים אמריקאים
ובקבוצה השנייה יש לך 7-8 ? ו-2 הקבוצות מציעות לך סכומים דומים והן +- ברמה דומה ומשחקות נניח ביורוליג, ב-NBA כוכבים סוגרים דילים ביניהם ומסדרים עבודה לחברים הותיקים שלהם מהדראפט או מקבוצות קודמות, אז פתאום באירופה זה זה הופך למשהו מופרך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 11:51 am 
Junior

לא, זה לא מופרך שחבר יביא חבר.
זה כן מופרך לשבת בחור במזרח התיכון ולכתוב על "חור ברוסיה/טורקיה".
זה מאוד מופרך שמדברים איתך על "שחקן נבא שיירדם בשמירה" ואתה מציג את זה כ-"למה שיירדם בשמירה, ברור שיבוא לכאן, אני לא חושב שיש עוד קבוצה באירופה עם תמהיל אמריקאים שכזה".
זה מופרך לדבר על קבוצות יורוליג עם 2-3 אמריקאים כשיש בדיוק אחת כזו שפועלת כך מאידיאולוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 1:11 pm 
Hall of Famer

קווין ג'ונס על סף חתימה במכבי ת'א(28,203) .בעונה שעברה עם 13 נ'ק ו6 ריב' בקובאן .יקבל בסביבות ה450K.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 1:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ג'ונס אמור להיות ריבאונדר מצוין, בעיקר בהתקפה.
נותן אלמנט של קליעה מחצי מרחק שהיה חסר במכבי בשנים האחרונות (בעיקר מצד הגבוהים) אבל שלשות הוא לא ממש זורק למרות שיכול לקלוע פה ושם.
גם שחקן פוסט די טוב שקולע באחוזים גבוהים (60% בעונה החולפת למרות שזורק הרבה זריקות 2 ארוכות).
לא שחקן מלהיב אבל ממה שקראתי הוא לוחם וחיית משחק שיודע את מגבלותיו ולא עושה הרבה טעויות.
לא חוסם מי יודע מה אבל יש לו מוטת ידיים מרשימה ופלג גוף עליון חזק כך שהוא גם בטח יכול לשחק 5 בליגה, אבל השאלה היא מה יהיה בהגנה ובריבאונד הגנה כשהוא וטיוס יאלצו להתמודד עם ה7 פוטרים שכל קבוצה ביורוליג (אולי מלבד באמברג) מחזיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 3:00 pm 
Sophomore

אז כשקווין ג'ונס יחתום, יהיה אפשר לומר שמכבי ת"א שיפרה סגל ברמה של צדוויטה מהעונה שעברה למשהו שהוא כמו חימקי מוסקבה של העונה שעברה,
על יד אי ג'י רולאנד, אלכסיי שבד, ג'ייקוב פולן, מרקו טודרוביץ, ואצלייב, מונייה, בונגו קולו, אילנצקי וסוקולוב עברו ג'רמי אוואנס מראקל בראון ורובי האמל.
אז מכבי ת"א תעמיד משהו שהוא בין זה לבין גלאטסריי של העונה שעברה.

הם סיימו כסגנים בVTB שזה לא רע בסה"כ, טוב יותר ממכבי ת"א עם התקציב הגבוה בתולדותיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 3:18 pm 
Hall of Famer

ג'ונס יהיה החתמה נהדרת אם וכאשר
היה מהגורמים הבולטים לשינוי המומנטום בקובאן תוך כדי העונה שעברה

לא אופתע אם למרות הפרופיל הנמוך אל מול שאר "שחקני ה-NBA" החתומים בקבוצה - הוא יהיה אחד משניים-שלושה השחקנים התורמים והעקביים ביותר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 4:24 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
קווין ג'ונס על סף חתימה במכבי ת'א(28,203) .בעונה שעברה עם 13 נ'ק ו6 ריב' בקובאן .יקבל בסביבות ה450K.

מקור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 4:56 pm 
Sophomore

אתה באמת שןאל את רדטי למקור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: