סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 10:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא

בית הדין לערעורים
יזכה 0%  0%  [ 0 ]
יקל 19%  19%  [ 3 ]
יותיר על כנו 56%  56%  [ 9 ]
יחמיר 25%  25%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 16
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 8:39 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יש אוכל חינם בירושלים, התכוונת. אבל האמת שזה תקף לגביי כל נשיא ונשיא שהיה כאן. כל זמן שהמוסד המעוות, המיותר להחריד והבזבזני להכעיס הזה קיים, ויש אנשים שעוד מריעים לו, גורם לי לתהות קשות על טיב החינוך שאנשים כאן קיבלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 12:19 am 
Freshman

עופר האדום כתב:
רובי ריבלין דחה את בקשת החנינה של אזריה. יש נשיא בירושלים.

רובי ריבלין דחה את בקשת החנינה של אזריה. יש נשיא רע מאוד בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 1:55 am 
Junior

חנינה מקבלים אחרי שמודים באשמה ולוקחים אחריות מינימלית לפחות, וגם ככה הוא קיבל עונש לא חמור במיוחד. לא יודע למה הוא ציפה לקבל חנינה מנשיא שדוגל בציות לחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 9:52 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

stpsg כתב:
חנינה מקבלים אחרי שמודים באשמה ולוקחים אחריות מינימלית לפחות, וגם ככה הוא קיבל עונש לא חמור במיוחד. לא יודע למה הוא ציפה לקבל חנינה מנשיא שדוגל בציות לחוק.

כי הוא גיבור, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 10:21 am 
Hall of Famer

אזריה קיבל מלכתחילה עונש מצחיק ביחס להאשמה שהוא הואשם והורשע בה , ועליה קיבל עוד הורדה מהרמטכ"ל. אם הנשיא היה נותן לו חנינה אי אפשר היה להגדיר את זה אחרת מלעשות צחוק משלטון החוק במדינת ישראל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 10:34 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
יש אוכל חינם בירושלים, התכוונת. אבל האמת שזה תקף לגביי כל נשיא ונשיא שהיה כאן. כל זמן שהמוסד המעוות, המיותר להחריד והבזבזני להכעיס הזה קיים, ויש אנשים שעוד מריעים לו, גורם לי לתהות קשות על טיב החינוך שאנשים כאן קיבלו.

אפשר לחשוב שהמוסד מיותר ובזבזני ועדיין לחשוב שההחלטה של ריבלין מוצדקת ונכונה, ואפשר לחשוב שהמוסד הזה חשוב והכרחי ושההחלטה שלו שגויה, לא סותר אחד את השני. הדיון בשאלת מוסד הנשיאות לא כל כך רלוונטי לשאלת אלאור אזריה לטעמי, אבל מה שכן, הייתי שמח מאוד אם תפוח האדמה הזה היה נופל לידיים של, נניח, ביבי נתניהו, במקום ליפול לידיים של רובי ריבלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 11:17 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:

וזה שבבריטניה ובמדינות אחרות שיש בהם מלוכה (מוסד ייצוגי לחלוטין גם כן) וגם שם אנשים מריעים למוסד הזה - גם גורם לך לתהות על החינוך שהאנשים שם קיבלו?
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 12:01 pm 
Junior

sir charles כתב:
אני רק אציין את העובדה שתומכי אזריה ממשיכים להתעלם ממנה - התפקיד הצבאי שלו היה חובש, כך שלא רק שהוא לא היה אמור לירות במישהו אלא אם כבר לטפל במחבל הפצוע.

אולי הוא עשה את זה כדי שלא יצטרך לטפל במחבל.
הניתוח הצליח, החולה מת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 12:10 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
אזריה קיבל מלכתחילה עונש מצחיק ביחס להאשמה שהוא הואשם והורשע בה , ועליה קיבל עוד הורדה מהרמטכ"ל. אם הנשיא היה נותן לו חנינה אי אפשר היה להגדיר את זה אחרת מלעשות צחוק משלטון החוק במדינת ישראל.

+1 סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו :men:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 12:27 pm 
Junior

oren_80 כתב:
זה כן אני כתב:

וזה שבבריטניה ובמדינות אחרות שיש בהם מלוכה (מוסד ייצוגי לחלוטין גם כן) וגם שם אנשים מריעים למוסד הזה - גם גורם לך לתהות על החינוך שהאנשים שם קיבלו?
:)

לגמריי. טימטום מוחלט שאני לא מצליח להבין.
מוסד הנשיאות פרט להיותו לא נחוץ הוא בזוי, אין דרך אחרת להגדיר אותו. אמנם רובי דוחה אותי קודם כל כאדם, אבל מוסד הנשיאות ראוי לכל "השבחים" האפשריים גם בלי קשר אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 12:28 pm 
Hall of Famer

למה הוא בזוי ? כי הוא לא משרת את השוליים (הגדלים והולכים) של האספסוף המתלהם בציבור הימני ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 12:31 pm 
Junior

אגב, לא היה לי ספק שרובי לא יחון את אזריה, ולא על כך הכעס שלי. אני פשוט משתומם כל פעם שאני שומע דברי שבח על הנשיא. לא על רובי עצמו כאדם (שאפשר לאהוב ואפשר לא לסבול), אלא על רובי הנשיא. "יש נשיא בירושלים!" כאילו שאת הכישורים הנדרשים מנשיא מדינה לא ניתן לסכם ביכולת להצטלם סלפי עם ליאו מסי ושות'. אני רואה איך כל מעריציו דואגים לחנך את כולם "איך אתה מעז לדבר כך אל נשיא המדינה!!!" ופשוט לא יודע היכן לקבור את עצמי לנוכח הטימטום שנוטף מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 12:34 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
למה הוא בזוי ? כי הוא לא משרת את השוליים (הגדלים והולכים) של האספסוף המתלהם בציבור הימני ?

כי במשטר דמוקרטי אין מקום לממן חיי מותרות בעשרות מיליוני שקלים בשנה לבטלן מזדקן, לוזר פוליטי לא רלוונטי שעבר זמנו ושכל הכישורים הנדרשים ממנו מסתכמים בחיוך למצלמה וכתיבת פוסטים בפייסבוק, בזמן שניתן להוציא את הכספים הללו על דברים טיפה יותר חשובים. את רובי אני לא סובל בלי קשר, את פרס דווקא חיבבתי ועדיין אני חושב שהוא היה אוכל חינם שעמד בראש גוף בזוי.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ב' נובמבר 20, 2017 12:35 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 12:34 pm 
Hall of Famer

דברי השבח הפעם הם בעקבות ההחלטה הסופר נכונה ועמוד השדרה החזק שהוא משדר אל מול גלי הפופוליזם של האספסוף המתלהם והקולני (שלא נאמר ברוטאלי) שמגיעים מהצד הימני של המפה הפוליטית , שכבר שטף כמעט בכללותו את כמעט כל חברי הכנסת של מפלגת השלטון.

ואתה צודק , מותר בהחלט לבקר את נשיא המדינה ואת הצעדים שלו , השאלה איך. הסתה זה לא סתם לבקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 12:36 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
עופר האדום כתב:

כי במשטר דמוקרטי אין מקום לממן חיי מותרות בעשרות מיליוני שקלים בשנה לבטלן מזדקן, לוזר פוליטי לא רלוונטי שעבר זמנו ושכל הכישורים הנדרשים ממנו מסתכמים בחיוך למצלמה וכתיבת פוסטים בפייסבוק, בזמן שניתן להוציא את הכספים הללו על דברים טיפה יותר חשובים.

התיאור שלך די דומה לתפקודו הנוכחי של ראש הממשלה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 12:39 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
דברי השבח הפעם הם בעקבות ההחלטה הסופר נכונה ועמוד השדרה החזק שהוא משדר אל מול גלי הפופוליזם של האספסוף המתלהם והקולני (שלא נאמר ברוטאלי) שמגיעים מהצד הימני של המפה הפוליטית , שכבר שטף כמעט בכללותו את כמעט כל חברי הכנסת של מפלגת השלטון.

ואתה צודק , מותר בהחלט לבקר את נשיא המדינה ואת הצעדים שלו , השאלה איך. הסתה זה לא סתם לבקר.

זה אתה טוען. אני חושב שדווקא הוא בחר באפשרות הכי קלה מבחינתו, אחרת היה חשוף למתקפה תקשורתית. את העם, אותו אספסוף שאתה מדבר עליו, בסופו של דבר שומעים רק בפייסבוק. ראה מקרה ביבי שלמרות האהדה האינסופית לה הוא זוכה ברשתות החברתיות, הקולות שנגדו נשמעים הרבה יותר חזקים מהטעם שהם מגיעים מגורמים בעלי עצמה רבה יותר (התקשורת). לכן אני חושב שמבחינתו של רובי, עדיף לזכות באהדת התקשורת ולא באהדת האספסוף. בנוסף, בניגוד לביבי, רובי לא צריך את האספסוף כדי להיות במקום שבו הוא נמצא, ביבי כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 12:41 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
עופר האדום כתב:

ז את העם, אותו אספסוף שאתה מדבר עליו, בסופו של דבר שומעים רק בפייסבוק.

תלוי איזה עם ובאיזה סביבת פייסבוק. בסביבה שלי למשל אתה שומע אותו פחות (את האספסוף), אלא אם כן בא לי קצת לראות זבל , אז אני פותח את הדף של הצל או את פורום רוטר.

וגם הנשיא לא ממש צריך את התקשורת. הוא יסיים קדנציה ויילך הביתה no matter what. דווקא האספסוף יכול לגרום לנזקים משמעותיים ביותר (כמו שגרם לפני 22 שנה לרבין).

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ב' נובמבר 20, 2017 12:43 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 12:42 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
התיאור שלך די דומה לתפקודו הנוכחי של ראש הממשלה שלנו.

ואתה אומר לי את זה כמי שנתפס בעינייך תומך ביבי? אתה לא באזור אחינו. ועדיין, אין מה להשוות את ההוצאות הנלוות למוסד ראש הממשלה (האדם החשוב במדינה) לבין אלו הנלוות למוסד הנשיאות הבזוי (ובו האדם הכי לא רלוונטי במדינה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 12:46 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
זה כן אני כתב:
עופר האדום כתב:

ז את העם, אותו אספסוף שאתה מדבר עליו, בסופו של דבר שומעים רק בפייסבוק.

תלוי איזה עם ובאיזה סביבת פייסבוק. בסביבה שלי למשל אתה שומע אותו פחות (את האספסוף), אלא אם כן בא לי קצת לראות זבל , אז אני פותח את הדף של הצל או את פורום רוטר.

וגם הנשיא לא ממש צריך את התקשורת. הוא יסיים קדנציה ויילך הביתה no matter what.

נו, אז אתה רק מוכיח שאני צודק. אתה לא חשוף לאותו אספסוף אלא אם כן אתה "מחפש" אותו. לעומת זאת שאר הציבור, ימנים ושמאלנים, לא יכול להיות מנותק מהתקשורת שכוחה והשפעתה חזקים הרבה יותר.

והנשיא אמנם לא צריך תקשורת שתריץ ותמליך אותו לקנדציה נוספת. אבל עדיף שבשעת הכהונה שלך תהנה מתקשורת אוהדת מאשר כזו שנגדך, שחלילה לא נמצא איזה רבב בהתנהגותך ותעלה אותך בלהבות בעודך בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 2:19 pm 
Junior

אגב, כשאזריה יצא מהכלא בעוד חודשים ספורים מחכה לו אחלה מענק שנאסף בתרומות, שעומד כרגע על סך של 260,000 ש"ח. האמת? רבים היו מוכנים להתחלף איתו, שיתנחם בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 2:36 pm 
Junior

למה אתה חושב שלעזריה מגיעה חנינה?
בניסוח יותר מדויק - איזה דברים השתנו בין גזר הדין לבין נקודת הזמן הנוכחית שמצריכה חנינה?
חנינה במצב שבו אין שום שינוי בנסיבות זה פשוט לבטל את העונש של בית המשפט. זה נראה לך דבר ראוי לעשות?

עזוב רגע פוליטיקה ואת עזריה. ביטול עונש שנגזר על ידי בית המשפט בלי שום שינוי בנסיבות, באופן הכי כללי, נראה לך דבר בריא לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 3:13 pm 
Junior

טענתי שמלכתחילה לא מדובר בעניין שהיה אמור להגיע לערכאות שיפוטיות, וממילא הייתי חושב שראוי היה מצד רובי שיפעיל את סמכותו (כמו שהוא עושה מפעם לפעם) ויחון חייל שסה"כ הרג מחבל. בבריטניה למיטב ידיעתי על מקרה חמור בהרבה ניתנה חנינה (שם דובר במאסר עולם עד כמה שזכור לי), לכן גם במדינה למודת טרור כמו ישראל היה צריך לנהוג באופן דומה. אבל רובי בחר להיות רובי, לא נורא. אזריה ישתחרר בעוד חודשים ספורים כשהוא סוחף אחריו עדת מעריצים גדולה מאוד (הפכתם אותו לגיבור בעל כורחו), פלוס בונוס חביב של קרוב ל-300 אלף שקל בבנק. מסכן בשלב הזה הוא לא יהיה. ואם זה יגרום לעוד כמה חבר'ה לפני גיוס להבין ששירות צבאי יש להשאיר לפראיירים למיניהם, אז זה בכלל נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 3:39 pm 
Junior

בקיצור לא ענית למילה ממה ששאלתי...
ולא ביקרת לפני שניה את בריטניה על עיוולות מצידם? אז עכשיו הם כן דוגמא למוסר והיגיון?

בזה שעזריה יסחוף אחריו עדת מעריצים אין לי ספק אבל זה בעיקר מעיד על אותם מעריצים דברים מאוד רעים. אם אתה מעריץ אדם שכל יכולותיו מסתכמות בלירות במחבל מנוטרל על הרצפה אז שיבושם להם.
ואני יכול לחשוב על דרכים להרוויח 300 אלף שקל בשנתיים שלא כוללות ישיבה בכלא וירי במחבל מנוטרל ... נגיד לעבוד בשכר ממוצע במשק תניב לך הכנסה כזאת. אבל גם לירות במחבל מנוטרל ולשבת בכלא זה לגמרי דרך להרוויח את הכסף הזה

המשפט האחרון שלך באמת מדהים אותי. בהתחשב בזה שאתה אמרת בעצמך שברור לך שזה לא היה ירי מבצעי ולא "טעות" שצריך לגבות אלא שזה היה מכוון לחלוטין ובהחלטה שקולה אז למה בדיוק זה תמרור אזהרה שצבא זה לפראיירים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 3:53 pm 
Hall of Famer

דבר אחד אני לא מצליח להבין בשיקולי החנינה של ריבלין והוא ההבדל בין אזריה לפרשת קו 300.
איפה ואיפה, מבחן בוזגלו יו ניים איט.
איף יו וונט טו פאק אפ, לפחות תהיה קצין בכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2017 4:05 pm 
Hall of Famer

שקולניק האשכנזי קיבל על מעשה דומה מאסר עולם..... תמיד דופקים את האשכנזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עמוס לב ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: