סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 3:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 8:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
התותח המפוברק כתב:
Att כתב:
נדמה לי שלקיובן נמאס והוא רוצה לעשות טנקינג.
יש לי הרגשה שדאלאס תשתפר בחלק ה-2 של העונה.

שני משפטים שבכלל לא סותרים אחד את השני.

הם לא. קיובן רוצה לעשות טנקינג אבל קשה להיות מחויב עד הסוף לטנקינג כשיש לך מאמן כל כך טוב כמו קרלייל. הקבוצות שלו נוטות להשתפר ככל שהשנה מתקדמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 10:38 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אז מבט בטבלאות הבתים ואני מניח שהתעוררת מהחלום. פה ושם יש קבוצות שמפתיעות (דטרויט לטובה, הקאבס והת'אנדר לרעה), אבל פחות או יותר החשודות המיידיות בפלייאוף ובראש הבתים.
נראה ששלב הגישושים נגמר באן.בי.איי.

עבר פחות משבוע, מה שאומר שעברו סה"כ עוד 3-4 משחקים. לא רואה שינוי מאוד משמעותי. הליגה עדיין מאוד פתוחה. הייתי מחכה עוד איזה חודש כדי לראות מגמות אמיתיות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 21, 2017 11:00 pm 
Hall of Famer

במזרח מתחילים להתבהר כמה דברים -
1. בוסטון כבר עכשיו בפער של 4 משחקים. לא יודע כמה היא תצליח לשמור על הכושר הזה, אבל נראה שכרגע היא בדרך ליתרון ביתיות אזורי עד הגמר.
2. קליבלנד הדביקה פערים. על הדרך גם התחילה להתחבר. בנקודה מסוימת לו יהיה חייב להתחיל להתפשר על דקות המשחק של לברון, כי 38 דקות זה די הרבה, כשדווקא אצל האחרים אין אף אחד יותר מ-30 דקות.
3. מילווקי וניו יורק שתיהן בנויות על כוכבים אירופאיים מהגדולים שהליגה הזו ראתה אבל לא על הרבה יותר. בינתיים השילוב של בלדסו אצל ג'ייסון קיד פחות טוב, ולדעתי גם זה היה די צפוי. טרייד מיותר
4. שיקגו ואטלנטה אחרונות. לא מאוד מפתיע. ברוקלין עם 6 נצ' זה מפתיע. אטלנטה תוך 3-4 שנים הופכת מקבוצה מקום ראשון לקבוצה מקום אחרון. מדהים.

במערב גם מתחילים להתבהר כמה דברים -
1. ג"ס ויוסטון ילכו ראש בראש עד סיום העונה ולדעתי הרוקטס הפעם יתנו פייט מאוד חזק לווריורס, שמגיעים קצת יותר זחוחים לעונה הזו.
2. ניו אורלינס מחברת נצחונות עם תאומי המגדל חדגבה את בנידודים. זה לא נראה כמו פאוורהאוס, אבל כן אמור להביא אותם לפלייאוף.
3. דאלאס וסקרמנטו יסיימו אחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 1:52 am 
Hall of Famer

על איזו קבוצה דובר בקיץ שהיא התחזקה הכי הרבה ?
אם מדובר באוקלהומה - אז הנתונים מאוד מעניינים , ירידה מ-47 ניצחונות למאזן שלילי ( קצב של 36 ניצחונות ) .
תקנו אותי אם אני טועה - אבל זה בינתיים ללא פציעות משמעותיות אפילו , וגם לו"ז די מרווח עם מעט משחקים עד כה .
באופן מקביל , הניקס במגמת שיפר , ואינדיאנה בערך שמרה על רמתה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 2:34 am 
Hall of Famer

משהו לא עובד בשלישייה, בעיקר בהגנה שם, גם נדמה לי שסטיב אדמס, עד כמה שראיתי, פחות מחויב. מה גם, שראס בניגוד לשנה שעברה לא מצוי בגוד מוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 3:42 am 
Hall of Famer

מילא ההתקפה אבל פול ג׳ורג׳ ו-ווסטברוק אמורים להיות שחקני הגנה טובים. ביחד עם רובנסון ואדאמס זו אמורה להיות אחת ההגנות החזקות בליגה. בין אם הם התחברו או לא, שאלת פול ג׳ורג׳ בסוף העונה היא שאלה מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 4:31 am 
Hall of Famer

אבל הם טובים בהגנה. ההתקפה שלהם לא טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 9:00 pm 
Hall of Famer

בדקתי ואתה צודק. זה אומר שהם חייבים להיות רעים באופן יוצא דופן בהתקפה ביחס לכשרון שיש להם :shock:
נדמה לי שהם צריכים להוריד את מלו לספסל ולהחזיר את ווסטברוק למוד שהיה בו שנה שעברה, שהכל תלוי בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 9:47 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
בדקתי ואתה צודק. זה אומר שהם חייבים להיות רעים באופן יוצא דופן בהתקפה ביחס לכשרון שיש להם :shock:
נדמה לי שהם צריכים להוריד את מלו לספסל ולהחזיר את ווסטברוק למוד שהיה בו שנה שעברה, שהכל תלוי בו.

;;-))) ;;-))) ;;-)))
חזק אחי. שמעתי יש ערב מיקרופון פתוח בקאמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 10:40 pm 
Hall of Famer

https://www.youtube.com/watch?v=6XG9CZS-9Rs

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 1:07 am 
Hall of Famer

לא כל כך יודע מה משעשע אותך. אולי אין הרבה סיכוי לסנריו הזה אבל זה לא אומר שזה לא הדבר הנכון לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 2:59 am 
Hall of Famer

שיתחיל קודם עם ווסטברוק ואז יעבור לחנך את מלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 12:13 pm 
Junior

כל כך הרבה רוקיז מנגרים: מונק, מיטצ'ל, ג'קסון, פוקס, לונזו כבר דובר רבות, סאגת פולץ עכשיו הצטרף לורי מרקנן..הוא נתקע חזק בקיר הרוקי הבלתי נראה.

בולטים מהחבורה קוזמה וטייטום. גם בהפסדים ושהקבוצה נראית רע מסביב הם שומרים על יציבות. סימן טוב להמשך.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 5:25 pm 
Hall of Famer

גם סימונס לא נראה רע :)
אין ספק שהשלושה האלו קוזמה, טייטום וסימונס (כולם מספרי 3-4 עם נטייה לכיוון ה-4 מבחינת מבנה הגוף, אגב) נראים טוב ומתאימים מאוד לליגה. כולם, מבחינות רבות, בוגרים ובשלים, גם אם יש להם עדיין הרבה מקום לשיפור.

צריך לתת לשאר הרוקיז זמן להתאקלם. נדמה לי שיש להם תפקיד יחסית מרכזי ביחס לזמן שהם נמצאים בליגה וחופש לזרוק. מיטשל למשל לא היה זורק כל כך הרבה זריקות רעות לפני שנה, כשהייוורד היה ביוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2017 11:58 am 
Hall of Famer

טוף, כבר רבע עונה מאחורינו.

בהיבטי טבלאות:
מזרח -
1. עם כל הפער שבוסטון פתחו בזמנו, 3.5 משחקים זה לא מאוד משמעותי כרגע ועוד יכול להתהפך.
2. לברון ג'יימס נראה בפורמה מצוינת. עוד נחזור אליו בפוסט על השחקנים. קליבלנד עם 10 רצוף.
3. דטרויט מפתיעה, אם כי את ההישגים סופרים בפלייאוף. לדעתי שילוב של ההגעה של בראדלי על חשבון קק"פ וגם השיפור של דראמונד מהקו.
4. פילי מפתיעה לטובה. זה רשום בעיקר על שמו של רוקי השנה, מר בן סימונס. אי אפשר היה לקוות לפתיחה מוצלחת יותר. 18.6 נק', 9.4 ריב' ו-7.2 אס' ומי זוכר בכלל שהם בחרו במקום הראשון רכז. גם הבריאות והיכולת של אמביד בהחלט תורמים, כמו גם הניסיון של רדיק, והקליעה מבחוץ של קובינגטון שאיפס את הידית.
5. במרכז הטבלה כמה קבוצות שעוד מחפשות את עצמן. מילווקי, אינדיאנה, וושינגטון (שפתחה לא משהו ועכשיו צריכה להסתדר בלי וול), ניו יורק, מיאמי.
6. בתחתית, לא במפתיע, שיקגו, אטלנטה וברוקלין.

מערב -
1. ראש חץ של יוסטון וגולדן סטייט. לא בטוח מי יסיימו ראשון, ולא יפיל אותי מהכסא שהפעם זו תהיה יוסטון, כשהווריורס יעדיפו לתת יותר מנוחה לכוכבים ע"ח המאזן.
2. סן אנטוניו ממציאה את עצמה מחדש. אם אין קוואי אז יש פתאום אולדרידג' בעונת קאמבק. הבנאדם נראה כאילו הפיחו בו רוח חיים. לא כדורסל משובב נפש, אבל יעיל ואפקטיבי.
3. מינסוטה נראית בסדר. עוד לא מגובשים לגמרי, אבל השיגו כמה נצחונות יפים כבר.
4. במרכז הטבלה כמה קבוצות שעוד מחפשות את עצמן. פורטלנד, דנבר, ניו אורלינס, יוטה, ת'אנדר. מתוכן, הת'אנדר הקבוצה היחידה עם פוטנציאל פריצה משמעותי להמשך העונה. האחרות לא צפויות לאיים על החלק העליון של הטבלה.
5. האדום התחיל לחזור ללחיים של הלייקרס. בול פחות טוב מהמצופה, אבל קוזמה בחירה מצוינת ואינגרם גם השתפר מאוד.
6. ממפיס והקליפרס יצפו בפלייאוף השנה מהבית, אחרי כמה וכמה שנים שהיו נוכחות קבועות.
7. בתחתית, לא במפתיע, דאלאס, סקרמנטו ופיניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2017 12:14 pm 
Hall of Famer

בצד השחקנים, יש שלושה שהם חזק במירוץ ה-MVP כרגע מבחינתי:
1. הארדן - 31.5 נק', 5.2 ריב' ו-9.8 אס'
2. לברון - 28 נק', 8.1 ריב' ו-8.5 אס'
3. קיירי - 23.4 נק', 3.3 ריב' ו-5.2 אס'

כולם מצוינים סטטיסטית. תחושתי שזה יוכרע על מאזן נצחונות, ופה כנראה להארדן יהיה יתרון על שני החברים מהמזרח.

מה עוד?
- מסתמנת כמו העונה הכי גרועה של קארי בקליעה לשלוש. נכון לכרגע פחות מ-37%. הארדן עם מספרים פסיכיים של 4.5 שלשות למשחק ב-40% וקליי אחריו עם 3.5 שלשות ב-46%. אפרופו יד רעה לשלוש, אריק גורדון 3.2 שלשות ב-32%.
- קאזינס ודריימונד מובילים את הליגה עם 6 טכניות אחרי 21 משחקים כ"א.
- השחקנים שמובילים את הליגה בדקות למשחק הם יאניס, לברון ופול ג'ורג' עם 37+ דקות למשחק. בשנה שעברה הייתה הפעם הראשונה שמקום ראשון בדקות למשחק (לברון) ירד מ-38 דקות למשחק. כרגע יאניס מוריד את ה"הישג" הזה של לברון בעוד חצי דקה למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2017 2:56 pm 
מנהל פורום

שזה מאשר את ההנחה שהגורם העיקרי לפציעות הוא העומס והליגה מגיבה בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2017 4:59 pm 
Hall of Famer

לא. זה לא מאשר כלום. אם תגיד שיש פחות פציעות אולי נגיד שזה בגלל פחות דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 10:45 pm 
Hall of Famer

טוף, שליש עונה מאחורינו ונראה שהעסק מתחיל להתבהר. והאמת? זה לא מאוד שונה מהציפיות בתחילת העונה ונראה שאפשר לקום מהחלום.

במזרח -
- השלישיה של בוסטון-קליבלנד-טורונטו תופסות את המקומות הראשונים. קליבלנד רק 2.5 משחקים מבוסטון, ואותי לפחות לא יפיל גם אם הם יחליפו מקומות בנקודה מסוימת (וגם לא יפיל אם בוסטון תישאר במקום הראשון).
- מילווקי תופסת את מקום 4 יחד עם אינדיאנה המפתיעה, כשמשחק אחריהן נמצאת וושינגטון.
- יחד עם וושינגטון ממקומות דטרויט וניו יורק כשפילי חצי משחק אחריהן ומיאמי משחק אחרי פילי.
- כל היתר, כולל אורלנדו שפתחה לא רע ודעכה מאז, וכולל שארלוט עם דוייט, לא רלבנטיות למאבק הפלייאוף.
- אם להמר כרגע, הייתי אומר שבסוף העונה מיאמי ואינדיאנה ימצאו את עצמן בחוץ.

במערב -
- יוסטון וגולדן יסיימו ראשונות, כשחוש הריח הוא שהשנה יוסטון לוקחת את המקום הראשון, בעוד גולדן תסתפק במקום השני אבל יותר מנוחה לכוכבים.
- סן אנטוניו נראית יחסית מבוססת במקום 3, בטח ובטח כשהמקום הנוכחי הוא לפני החזרה של קוואי למגרשים
- מינסוטה תראה פלייאוף השנה. אלו היו הציפיות. השאלה אם גם יהיה יתרון ביתיות.
- אוקלהומה אמנם מג'עג'עת אבל רק 1.5 משחקים ממקום 5.
- דנבר, פורטלנד, ניו אורלינס. תחושתי שכולן עושות את הפלייאוף. השאלה רק לפי איזה סדר. כן יהיה נחמד לראות אם הלייקרס מצליחים לחבר כמה נצחונות רצופים ולתת פייט על הפלייאוף. הם לא קרובים לרמה של יוסטון או גולדן, אבל כן מראים רגעים יפים מאוד העונה.
- ממפיס ההפתעה לרעה. אף אחד לא דמיין כזו נפילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 10:49 pm 
Hall of Famer

לגבי ממפיס, היא פשוט מגיעה למצב בו הכשרון שלה לא מספיק. אין פה שום הפתעה, בטח כשקונלי פצוע רוב הזמן. הם משחקים עם ברוקס, רוקי בינוני בחמישייה, ועם פרסונס שבור גופנית למה כבר אפשר לצפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 11:11 pm 
Hall of Famer

בצד האינדיבידואלי דיברו הרבה על הארדן, לברון, אירווינג, יאניס.

הייתי מזכיר כמה שמות נוספים:
1. כריס פול. איך נראים הקליפרס השנה כולם יודעים. הרבה הרימו גבות כשהודיע שעובר ליוסטון, כי אף אחד לא האמין שהוא והארדן יסתדרו יחד. בינתיים זה נראה טוב. הוא לא מחפש בכוח להיות האלפא דוג, המנהיג. הוא יודע שזו הקבוצה של הארדן. ועדיין, אחוזי הקליעה, האסיסטים, הריבאונד, החטיפות והנוכחות לא ירדו. אם הוא נשאר בריא, לכל קבוצה בליגה יהיה מצ'אפ מאוד קשה מול הקו האחורי של הרוקטס. וכל זה סה"כ ב-30 דקות משחק.

2. אנתוני דיוויס ודמרקוס קאזינס. זה התחיל צולע בשנה שעברה עם ניסיון כושל להעפיל לפלייאוף. וגם כאן הרבה סימני שאלה היו סביב הצמד חמד הזה. אז לא, הם לא ייקחו את המערב, בעיקר כי יש להם סגל משלים חלש מדי. אבל דיוויס נותן עונת קריירה של 57% מהשדה, מוסר יותר ומאבד פחות. ועם כל הכבוד לחדגבה, האיש המרכזי אצל הפליקאנס זה קאזינס. גם הוא הרים את האחוזים ל-47%. תופס כמעט 2 ריבאונדים יותר למשחק, מוסר יותר ומאבד פחות, וגם מספרי החטיפות והחסימות עלו.

3. קווין לאב. כשהביאו את לאב לקליבלנד, ז-ה מה שהם ציפו לקבל. לאב עם שיא באחוזי שדה בקריירה, חזר לקלוע שלשות באחוזים שנושקים ל-40%, אחוזי העונשין גם בשיא עם 87.4%. לא פחות מהכושר הפנומנאלי של לברון, את הקאמבק של הקאבס אפשר בהחלט לזקוף הרבה לזכות לאב, שמשחק הרבה יותר משוחרר השנה משנים קודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 11:12 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לגבי ממפיס, היא פשוט מגיעה למצב בו הכשרון שלה לא מספיק. אין פה שום הפתעה, בטח כשקונלי פצוע רוב הזמן. הם משחקים עם ברוקס, רוקי בינוני בחמישייה, ועם פרסונס שבור גופנית למה כבר אפשר לצפות?

גם לפני זה העסק היה צולע. בשנים קודמות זה הספיק לפלייאוף. השנה זה לא מתקרב. מישהו אמר טוני אלן ולא קיבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 11:20 pm 
Hall of Famer

אוונס זה החתמה של סוכן חופשי לא רעה.
הפציעה של קונלי הרבה אותם. ברור שאיתו הם לא מועמדת לאליפות, אבל הם רחוקים שנות אור מהמאזן הגרוע בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 16, 2017 11:46 pm 
Junior

לגבי קאזינס, צריך להוסיף את האיום מ3 שפותח מרחב לדיוויס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 16, 2017 11:57 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם קצת מזל ואם המצב הנוכחי יימשך גולדן סטייט עוד עלולים למצוא את עצמם מול אוקלהומה, סן אנטוניו ויוסטון בדרך לגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Y.T, מנחם ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה