סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:12 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 9:09 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
http://www.maariv.co.il/news/israel/Article-610915

בקרוב - חוק האוסר על המשטרה לחקור ראש קואליצייה ששמו מתחיל באות ד'.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 10:24 am 
Sophomore

ההתנתקות היא הצלחה גדולה.
אנשים לא זוכרים את הפיגועים ועשרות ההרוגים על הצירים ברצועה.
העובדה היא שהשקט נשמר כמעט חלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 10:27 am 
Hall of Famer

ההתנתקות (וגם אוסלו אגב) היא לא הצלחה ולא כישלון , היא דבר שהיה צריך לעשות , נקודה. בעולם המודרני אי אפשר לשלוט על עם אחר , מה לעשות.

יכול להיות בהחלט שהיו דרכים אחרות לעשות את זה (לדוגמא - אוסלו לאחר בניית הגדר , לאחר ההתנתקות להגיב באמת בחומרה על כל טיל שנורה עלינו) , אבל לעשות את זה , בכלל אין שאלה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ה' נובמבר 30, 2017 10:27 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 10:27 am 
Hall of Famer

למה כמעט. תגיד לחלוטין וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 10:40 am 
Junior

:)

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 10:44 am 
Junior

אגב, אפרופו דוד ביטן, אני לא מחזיק מעצמי אדם שנבהל בקלות מכל התבטאות, אבל החלאה הזה הצליח לגרום לי למיאוס פסיכי כשהוא קרא לאבא שכול שקרן.
כל פעם שאני רואה את הקטע הזה יש לי דמעות בעיניים ואני מרגיש בושה אישית שהטינופת הזה נבחר ציבור במדינה שלי. פיזית יש לי בחילה ממנו.
התקווה היחידה שלי היא שהמפלגות היריבות יחגגו על הקטע הזה בתעמולת הבחירות כ''כ הרבה שביבי יבין שהאיש הוא נזק אלקטורלי ויבעט אותו לאלף עזאזל.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 10:48 am 
Senior

מכל הדברים דווקא זה?
מעבר לזה שהשכול לא מעניק לך ישר גושפנקא של דובר אמת שהרי אב שכול יכול לשקר ממש כמו אם חד הורית, רווק בן 51 או סב לשלושה, זה בעיני בעיקר עדות לבהמיות שלו ברמה האישית, לא הציבורית.

ביטן (ביתן?) מפחיד אותי הרבה הרבה הרבה יותר ביוזמות שלו לקעקע כל מראית עין של ממשל תקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 10:54 am 
Sophomore

מתי פעם האחרונה שנורתה רקטה מהרצועה, תזכיר לי ?

כמה אנשים נהרגו משיגורים מהרצועה?

לא הגענו אפילו ל10% מההרוגים בצירים בזמן שהיינו שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 10:55 am 
Senior

למיטב זכרוני לפני כחודש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 1:18 pm 
Junior

תומר כתב:
מכל הדברים דווקא זה?
מעבר לזה שהשכול לא מעניק לך ישר גושפנקא של דובר אמת שהרי אב שכול יכול לשקר ממש כמו אם חד הורית, רווק בן 51 או סב לשלושה, זה בעיני בעיקר עדות לבהמיות שלו ברמה האישית, לא הציבורית.

ביטן (ביתן?) מפחיד אותי הרבה הרבה הרבה יותר ביוזמות שלו לקעקע כל מראית עין של ממשל תקין.

יכול להיות שהאבא השכול שקרן. זה לא העניין. יש דרך שבה אתה מדבר לבנאדם שהקריב את היקר לו מכל, והגיע לדיון על הטייטל הזה.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 1:27 pm 
Senior

נכון, לכן ברור שמדובר בחרא של בנאדם, דוחה, מטריד, לא נעים, הכל נכון. למרות זאת, אני יותר מפחד מאלה שכל נושא הדמוקרטיה לא באמת מדבר אליהם ואפילו הם מנומסים ומסודרים ועם שפם קטן.
ביטן כמדומני זכה לטוב שבכל העולמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 6:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"לא היה כלום כי אין כלום, אבל למקרה שהיה יותר מכלום אני מעביר חוק שלא תדעו כלום."

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 6:59 pm 
Hall of Famer

מעולה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2017 1:40 am 
Junior

לכן הקדמתי שאני לא ממהר להיבהל.
איפה שאחד רואה סכנה לדמוקרטיה אחד אחר רואה איזון לכוחניות של בית המשפט. וגם אם נסכים שזה חוק פסול מכל וכל והשתנה מהמקפצה ומה שבא לך - זה לא מתקרב בעיני לפגיעה אישית כזו באב שכול.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2017 3:08 am 
Hall of Famer

אז גם בסיפא שלך כנראה תהייה מחלוקת, לא רק ברישא. פגיעה באב שכול היא קשה רגשית, אבל א' שכול לא נותן לך רשות לעשות הכל וחסינות מכל דבר, וראיתי בכל מיני מקרים הורים שכולים מסתתרים תחת מגן השכול ואומרים דברים נוראים - ולהשיב להם "אסור"; ב. בתמונה הגדולה, זה עדיין בן אדם אחד, וזה עדיין משהו רגשי ולא יותר, גם אם הוא מסמל משהו גדול. חוק שמגן על מושחתים - בתמונה הגדולה הוא בעל השלכות הרבה יותר חמורות, לגמרי מעשיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2017 11:23 am 
Junior

לגבי א, שוב, לא אמרתי שהאבא בהכרח צודק. (אם כי, איכשהו, כשבצד השני ביטן אני נוטה להאמין לאבא), ובטח שלא חייבים לקבל את הדברים שלו תמיד. אבל יש דרך לדבר.

ב. רגשי בטח רגשי. דיברתי על עצמי ועל הרגשות שלי.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2017 11:24 am 
Junior

אני בנאדם עם רגשות, ראי! יש לי קיום מחוץ למרחב הוירטואלי!

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2017 3:46 pm 
Hall of Famer

אין לי ויכוח לגבי א'. יש לי ויכוח מה יותר משפיע ומה יותר גדול באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 02, 2017 8:56 pm 
Junior

טוב שוב, דיברתי ברמתי האישית

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 9:31 am 
Junior

לגביי החוק הצרפתי, אני באמת חושב שבמהות הוא חיובי ויש בו הרבה היגיון. נכון, אמנם יש פגיעה מסויימת בשוויון בפניי החוק אבל הוא יחסי וזמני בלבד. אני חושב שדמוקרטיה יכולה לסבול שחקירות נגד ראש ממשלה מכהן ידחו ליום שבו הוא יסיים את כהונתו. שחיתות (עד לרמה מסוימת, שלא בהכרח פוגעת בתפקוד של הממשלה) היא עניין שניתן לדחות בגינו, לדעתי, את החקירות לתום כהונת ראש הממשלה מהטעם הפשוט שקשה מאוד לתפקד בתפקיד החשוב ביותר במדינה כשאתה נתון לחקירות כל הזמן. מה גם שפעמים רבות עולה החשד שחקירות ניתנות "לפי הזמנה" ובהתאם לרצונותיהם של כל מיני בעלי אינטרסים, לחץ תקשורתי וכיו"ב. אמנם קצת קונספרטיבי, אבל אני לחלוטין לא נותן אמון של 100% (ואפילו לא 80%) במשטרה ובשיקוליהם של מקבלי ההחלטות בה (ובין היתר במחלקת החקירות בה).

מנגד, מסכים מאוד על הסירחון האיום שנובע מהתזמון שנבחר להעלות את החוק להצבעה. וכך עוד יותר אם החוק יחול במלואו גם על ביבי (דבר שלא כ"כ ברור לי נכון לעכשיו, גם בגלל שלא כ"כ התעמקתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 9:49 am 
Junior

לא ברור לך אם החוק יחול על ביבי ???

אגב זה רק הפרומו. החשוד דוד ביתן כבר אמר שהחוק הצרפתי זה הבא בתור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 9:50 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:
לגביי החוק הצרפתי, אני באמת חושב שבמהות הוא חיובי ויש בו הרבה היגיון. נכון, אמנם יש פגיעה מסויימת בשוויון בפניי החוק אבל הוא יחסי וזמני בלבד. אני חושב שדמוקרטיה יכולה לסבול שחקירות נגד ראש ממשלה מכהן ידחו ליום שבו הוא יסיים את כהונתו. שחיתות (עד לרמה מסוימת, שלא בהכרח פוגעת בתפקוד של הממשלה) היא עניין שניתן לדחות בגינו, לדעתי, את החקירות לתום כהונת ראש הממשלה מהטעם הפשוט שקשה מאוד לתפקד בתפקיד החשוב ביותר במדינה כשאתה נתון לחקירות כל הזמן. מה גם שפעמים רבות עולה החשד שחקירות ניתנות "לפי הזמנה" ובהתאם לרצונותיהם של כל מיני בעלי אינטרסים, לחץ תקשורתי וכיו"ב. אמנם קצת קונספרטיבי, אבל אני לחלוטין לא נותן אמון של 100% (ואפילו לא 80%) במשטרה ובשיקוליהם של מקבלי ההחלטות בה (ובין היתר במחלקת החקירות בה).

מנגד, מסכים מאוד על הסירחון האיום שנובע מהתזמון שנבחר להעלות את החוק להצבעה. וכך עוד יותר אם החוק יחול במלואו גם על ביבי (דבר שלא כ"כ ברור לי נכון לעכשיו, גם בגלל שלא כ"כ התעמקתי).

אם החקירות פוגעות בתפקוד של ראש הממשלה, אז א) עדיף שהוא לא יהיה מושחת ו-ב) הוא מוזמן להתפטר ושיחליף אותו מישהו שלא נמצא תחת חקירה.
אני באמת לא מבין איך תומכי ביבי והימין בכלל מקילים ככה ראש בשחיתות. אם כל החוקים הבזויים האלו יצאו לפועל המרחק להפיכתנו לרפובליקת בננות אפריקאית יתקצר משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 12:10 pm 
Hall of Famer

ומבחינה מעשית, אני לא מבין איך מישהו חושב שחקירה שנדחית ב-5-6-7 שנים לא תיפגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 12:27 pm 
Junior

sir charles כתב:
אם החקירות פוגעות בתפקוד של ראש הממשלה, אז א) עדיף שהוא לא יהיה מושחת ו-ב) הוא מוזמן להתפטר ושיחליף אותו מישהו שלא נמצא תחת חקירה.
אני באמת לא מבין איך תומכי ביבי והימין בכלל מקילים ככה ראש בשחיתות. אם כל החוקים הבזויים האלו יצאו לפועל המרחק להפיכתנו לרפובליקת בננות אפריקאית יתקצר משמעותית.

1. לא בכל פעם שנפתחת חקירה זה אומר שהדבר יסתיים בהרשעה. 2. אי אפשר לנהל ככה מדינה לדעתי. בגלל שאני מאוד לא סומך על המשטרה והמניעים שעומדים מאחורי מקבלי ההחלטות בה, אני חושב שלא יכול להיות מצב שברגע שתיפתח חקירה (לפעמים רק בגלל שפורסמה איזו כתבה, שיכולה להיות גם מגמתית ונגועה בהמון אינטרסים) ראש הממשלה פשוט יתפטר ונלך לבחירות. זה פותח פתח מסוכן מידי להפלת השלטון ע"י גחמות אישיות של בעלי אינטרסים ושאר בכירים (והמקורבים אליהם).
ואני לא מקל ראש בשחיתות ולא תומך ביבי (רחוק מכך, הייתי שמח שיטוס מפה כמה שיותר מהר) וחושב שאם החוק יחול עליו זה יהיה ביזיון מהמדרגה הראשונה. אבל יש בחוק עצמו המון היגיון, וצרפת עד כמה שזכור לי היא לא רפובליקת בננות.

ושוב, אני מבהיר שלא התעמקתי בנושא מאוד, ואני מכיר אותו בצורה די שטחית. אם יש פרטים מהותיים שהחסרתי, אשמח לשמוע.

וראי, במצב הפוליטי בישראל זה יקרה גג לאחר 3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 12:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:
sir charles כתב:

1. לא בכל פעם שנפתחת חקירה זה אומר שהדבר יסתיים בהרשעה. 2. אי אפשר לנהל ככה מדינה לדעתי. בגלל שאני מאוד לא סומך על המשטרה והמניעים שעומדים מאחורי מקבלי ההחלטות בה, אני חושב שלא יכול להיות מצב שברגע שתיפתח חקירה (לפעמים רק בגלל שפורסמה איזו כתבה, שיכולה להיות גם מגמתית ונגועה בהמון אינטרסים) ראש הממשלה פשוט יתפטר ונלך לבחירות. זה פותח פתח מסוכן מידי להפלת השלטון ע"י גחמות אישיות של בעלי אינטרסים ושאר בכירים (והמקורבים אליהם).
ואני לא מקל ראש בשחיתות ולא תומך ביבי (רחוק מכך, הייתי שמח שיטוס מפה כמה שיותר מהר) וחושב שאם החוק יחול עליו זה יהיה ביזיון מהמדרגה הראשונה. אבל יש בחוק עצמו המון היגיון, וצרפת עד כמה שזכור לי היא לא רפובליקת בננות.

ושוב, אני מבהיר שלא התעמקתי בנושא מאוד, ואני מכיר אותו בצורה די שטחית. אם יש פרטים מהותיים שהחסרתי, אשמח לשמוע.

וראי, במצב הפוליטי בישראל זה יקרה גג לאחר 3 שנים.

צודק. עדיף ללכת לבחירות כי מנסים לפגוע בעיתון של ראש הממשלה או בגלל שלדתיים מפריע שמישהו פה עובד בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: