סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 3:02 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 1:26 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קודם כל אני לא בטוח שאת החמש שניות הוא שרק. נדמה לי שזה השופט שהיה ליד רול שרק. לגבי אורך הזמן אני צריך לבדוק, אבל זה לא משנה. השופט סופר עם האצבעות והספירה שלו היא שקובעת.
הב"ס היה שריקה מצויינת, גם הקביעה שהמשחק הסתיים הייתה נכונה. אני חושב שלמוניקה הוא פשוט שופט מעולה, הוא שורק מה שהוא רואה והוא רואה דברים שאחרים לא רואים (ולא, אני לא מתכוון ל"רואים ומתעלמים"). אחר כך כשבוחנים את השריקות, כמעט תמיד מגלים שהוא צדק ואחרים טעו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 1:42 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני איתך סה"כ לגבי זה שהשריקות שלו לא מוטעות בד"כ והוא שורק מה שהוא רואה. הבעיה אצלו זה שהוא רוצה להיות במרכז ההצגה. הדוגמה הכי טובה היא שתי הטכניות למאמנים שהיו נכונות אבל ממש לא הכרחיות. אלה שריקות קלאסיות שלו. גם הב"ס היתה נכונה בהתחשב שטירוף שאחז את אירופה בנושא הזה אבל לגמרי לא הכרחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 1:50 am 
Hall of Famer

נצטרך להישאר חלוקים. הקטע של "להיות במרכז ההצגה" זה משהו שהוצמד לו בדיוק בגלל זה - הוא שורק מה שהוא רואה ואחרים לא, אחר כך מתברר שהוא ראה נכון, ויש לו ביצים לשרוק מה שאחרים מפחדים. הטענות נגדו מזכירות לי את הטענות לטוד וורניק בזמנו, שאחד היוזרים בפורום הזה טען שהבעייה שלו עם טוד וורניק היא שהוא רואה יותר מדי טוב ושורק נכון מדי, או משהו כזה. אני מעדיף כאלה שופטים פי 1000 על כאלה שלא רואים או מפחדים ממה שהם רואים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 2:14 am 
Hall of Famer

אז עכשיו הסתכלתי על הקטע של ה-5 שניות עוד פעם.
קודם כל, מדידה מראה שעברו בדיוק 5 שניות מהרגע שרול קיבל את הכדור. מבחינת הזמן זה מדויק.
את השריקה לקח, כמו שחשבתי, השופט הקרוב לרול ולא למוניקה.
מה שכן, השופט סופר את השנייה הראשונה מהר מדי, ברגע שהכדור מגיע לרול הוא כבר סופר שנייה ראשונה. אבל יוצא לו ככה, בלי להתכוון, שאחרי זה זה מתקזז - כי כאמור הבוטום ליין הוא שעברו 5 שניות. כנראה שאת השניות אחרי זה הוא ספר קצת לאט מדי.
אבל רק מראה לך - ישר קפצו על למוניקה כשזו שריקה שבכלל לא הוא לקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 12:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

למוניקה הזה לא רוצה ללכת הביתה... תמיד מוצא שריקות להפוך את המשחק למעניין. ההליכה למוניטור בסיום לדעתי היתה לגמרי מיותרת. קול הדף את הכדור החוצה כשהרגליים שלו עדיין בתחומי המגרש אז אאל"ט השעון אמור להיעצר רק כשהכדור נוגע בחוץ ולא כשהוא באוויר אז הזמן נגמר בכל מקרה.
בכלל נראה לי שהוא ממש מחבב את הבחורה מהמזכירות שהוא תמיד נשען עליה.. אני תמיד מדמיין אותה אומרת לו במילותיה של גב' וורמר מבית החיות: "You can take your thumb out of my ass any time now"
בלי קשר אליו היו יותר מדי שריקות לעבירות שלא היו צריכים לשרוק, במיוחד לזכות סן אמיטריו שכמו כל הספרדים מומחה בלהוציא עבירות מכלום. מהצד שני הטאווילים של הספרדים לא הפסיקו לעשות עבירות בחסימות (כולל זו שפצעה את רול בכתף) בלי אף שריקה.

למשחק עצמו - מכבי עלולה להצטער בהמשך העונה על זה שהיא לא מסוגלת לסגור משחקים. כרגע לא נראה שולנסיה תילחם על הפלייאוף אבל אי אפשר לדעת ובמידה שכן, 3 הפרש הוא יתרון שביר בספרד. זה נכון שהספרדים לא נשברים אבל 40 שניות לסיום רול במהלך גדול מצא את קול במסירת קווטרבק לסל קל שהעלה ל-9. המשחק היה אמור להיגמר פה, אבל מכבי נרדמו ולא הסתדרו בהגנה (הם אפילו לא היו צריכים לרדת להגנה כי קול היה היחיד שבהתקפה) וחטפו שלשה מהירה. הספרדים מיד ביצעו עבירה וקול קלע מהקו, אבל שוב מכבי אפשרו לאורחים סל קל מהר מדי (אליהופ של תומאס) ואז איבדו כדור, חטפו מיד שלשה ואחרי פסק הזמן הגיע האיבוד ב-5 שניות ובמזל גרין החטיא את השלשה האחרונה - כל זה ב-40 שניות של נפילת מתח. אסור שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 12:29 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
קודם כל אני לא בטוח שאת החמש שניות הוא שרק. נדמה לי שזה השופט שהיה ליד רול שרק. לגבי אורך הזמן אני צריך לבדוק, אבל זה לא משנה. השופט סופר עם האצבעות והספירה שלו היא שקובעת.
הב"ס היה שריקה מצויינת, גם הקביעה שהמשחק הסתיים הייתה נכונה. אני חושב שלמוניקה הוא פשוט שופט מעולה, הוא שורק מה שהוא רואה והוא רואה דברים שאחרים לא רואים (ולא, אני לא מתכוון ל"רואים ומתעלמים"). אחר כך כשבוחנים את השריקות, כמעט תמיד מגלים שהוא צדק ואחרים טעו.

אבל אלי סהר אמר שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 1:30 pm 
Sophomore

צ׳רלס - הסר דאגה מליבך - מכבי לא תהיה ראש בראש עם ולנסיה (אם כן, זה יהיה בסיטואציה שמכבי לא בתמונת העלייה לשלב הבא).

חייבים לומר זאת אחרי כל ניצחון של מכבי - סדר המשחקים יצר תמונת מצב מאוד מטעה. למעשה, חוץ מהניצחון על חימקי, מכבי לא עשתה שום דבר ״יוצא דופן״ (ומנגד הפסידה בבית לפילזן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 2:23 pm 
Junior

מיכאל כתב:
צ׳רלס - הסר דאגה מליבך - מכבי לא תהיה ראש בראש עם ולנסיה (אם כן, זה יהיה בסיטואציה שמכבי לא בתמונת העלייה לשלב הבא).

חייבים לומר זאת אחרי כל ניצחון של מכבי - סדר המשחקים יצר תמונת מצב מאוד מטעה. למעשה, חוץ מהניצחון על חימקי, מכבי לא עשתה שום דבר ״יוצא דופן״ (ומנגד הפסידה בבית לפילזן).

אם אנחנו מדברים על דברים כשהם על הנייר, אז גם הניצחון הביתי על ריאל מדריד הוא לא משהו שנלקח בכל החישובים.
החיסורים והדינמיקה שאיתה הם הגיעו לכאן, לא שייכת, כי אתה מנתח דברים על הנייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 2:40 pm 
Hall of Famer

גם נצחון בבמברג לא לגמרי מובן מאליו. מצד שני גם תבוסה ביתית לאנדולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 4:02 pm 
Hall of Famer

אז אמנם מאזן 4-7 כעת , אבל סביר שיהיה 7-8 בסיום הסיבוב .
הייתי אומר שמכבי , ז'לגיריס , באסקוניה וברצלונה ייאבקו על שני הכרטיסים האחרונים לפלייאוף .

בשקט בשקט מייקל רול עומד על 63% לשתיים , שלשה למשחק ב-50% , ויחס אס'/איב' של 3.5 .

ולנסיה שיחקו יפה מאוד . מדהים שהם עדיין דבקים ברוטציה של 10 שחקנים ( שכולם שיחקו 14 דקות ומעלה ) חרף כל הפציעות .
אריק גרין הוא סקורר די יעיל בסך הכל ( 48% לשתיים , שלשה וחצי למשחק ב-37% , 5.5 זריקות עונשין למשחק - אותן הוא קולע ב-92% ! ) והקבוצה מחפשת אותו .
רודז זכור לי כשחקן חביב מאוד מצ'דוויטה , עשה סיבוב ב-NBA ולא נראה שהתקדם כלל .
הסנטר האיסלנדי בן ה-20 הוא כבר חתיכת נוכחות בצבע . יש לו העונה 6 בלוקים ב-36 דקות משחק ביורוליג !

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 4:10 pm 
Sophomore

יואב כתב:
מיכאל כתב:

אם אנחנו מדברים על דברים כשהם על הנייר, אז גם הניצחון הביתי על ריאל מדריד הוא לא משהו שנלקח בכל החישובים.
החיסורים והדינמיקה שאיתה הם הגיעו לכאן, לא שייכת, כי אתה מנתח דברים על הנייר.

לא מדברים על דברים על הנייר אלא ריאלית בהתאם למה שקורה. בהיבט הזה, הניצחון על ריאל הוא הישג יפה, כמו גם ניצחון החוץ על באמברג (״שמתקזז״ מבחינתי עם ההפסד לפילזן), אבל לא מדובר במשהו יוצא דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 4:57 pm 
Sophomore

נראה שיש חמש קבוצות שיהיו בכל תרחיש ברבע הגמר - צסק"א, פנר, ריאל ושתי היווניות. מקומות 6-8 פתוחים ויתחרו עליהם לא מעט קבוצות: מכבי, חימקי, ברצלונה, ז'לגיריס, בסקוניה ואולי גם אנדולו. הימור שלי - מכבי, ברצלונה ואחת מבין חימקי ובסקוניה ישתחלו לרבע הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 8:33 pm 
Hall of Famer

שאלה בשולי המשחק: מישהו מבין את ההתלהבות של שדרי ספורט משלשות עם הלוח? כאילו, הם עושים את עצמם או מה? לא ברור להם שמדובר באיירבול שבפוקס הפך לסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 8:55 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
שאלה בשולי המשחק: מישהו מבין את ההתלהבות של שדרי ספורט משלשות עם הלוח? כאילו, הם עושים את עצמם או מה? לא ברור להם שמדובר באיירבול שבפוקס הפך לסל?

ענית לעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 9:02 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:

רסקין התלהב (כי הוא דביל) אבל קטש הרגיע את ההתלהבות כשאמר שכיף כששלשה נכנסת עם הלוח כי זו זריקה נוראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה