סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 6:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 8:37 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
יהיה מעניין לראות איך הקבוצה הזאת תיראה כשהולוואי יחזור...
מצד אחד, זה עוד כוח התקפי אדיר, בייחוד מבחינת שחקן שיוצר לעצמו בקו האחורי, מה שאין לנו כל כך (חוץ מפיקאנרול ועצירה לשלשה של בלאט...).

מצד שני, לא ברור איך הוא יקבל את זה שזו כבר לא הקבוצה שלו, אלא של רייס. גם מן הסתם יהיה פיחות בדקות של בלאט שבכושר נפלא, כי קו אחורי של שניהם ביחד בעייתי מאוד הגנתית.

מקווה ששמיר ידע איך לתעל את זה לנהל את זה כמו שצריך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 8:43 am 
Hall of Famer

יצאתי מבואס רצח מההפסד הזה.
נכון, היה לי ברור שמכבי תפסיד פה ושם משחקים העונה. עברו הימים של לנצח את כל המשחקים ומכבי לא כזו מדהימה בשביל לנצח את כל המשחקים או לגמור עונה ארוכה עם הפסד בודד.
ועדיין, אחרי בית הזונות של 3 העונות הקודמות כאוהד חשוב לי שמכבי תראה לליגה שהחגיגה נגמרה. כשאתה מקבל בראש מהקבוצה מס' 2 כרגע בליגה, ועוד בבית - זה לא בדיוק מעביר את המסר.
ושוב- ההגנה של מכבי בזמן האחרון על 3 היא שערוריה. קשה מאוד לנצח קבוצה שקולעת 13-15 שלשות ב-50% בערך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 8:48 am 
Freshman

Dovi כתב:
בצורה לא חוקית אבל מה זה משנה, זה היה נגד מכבי.

אשמח להסבר מה לא היה חוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 9:22 am 
Hall of Famer

דווקא בארנה יהיה מעניין כששחקן ההתקפה הטוב בארץ יפגוש את שחקן ההגנה הטוב בארץ (אם האחרון יהיה בריא פיזית).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 9:27 am 
מנהל פורום

Dovi כתב:

בכל ההילוכים החוזרים זה ניראה שוולדן שיחרר מסירה לפני שדרך בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 9:43 am 
Junior

Krembo2 כתב:
יהיה מעניין לראות איך הקבוצה הזאת תיראה כשהולוואי יחזור...
מצד אחד, זה עוד כוח התקפי אדיר, בייחוד מבחינת שחקן שיוצר לעצמו בקו האחורי, מה שאין לנו כל כך (חוץ מפיקאנרול ועצירה לשלשה של בלאט...).

מצד שני, לא ברור איך הוא יקבל את זה שזו כבר לא הקבוצה שלו, אלא של רייס. גם מן הסתם יהיה פיחות בדקות של בלאט שבכושר נפלא, כי קו אחורי של שניהם ביחד בעייתי מאוד הגנתית.

מקווה ששמיר ידע איך לתעל את זה לנהל את זה כמו שצריך

יותר מסקרנת מהשאלה איך הולוואי יקבל שהקבוצה לא שלו זו דווקא השאלה איך רייס יקבל שהקבוצה לא שלו.

לגבי חלוקת הדקות, תמיר בלאט משחק 30 דקות בלי קשר אם הוא טוב או רע כך שהוא לא ייפגע. מי שבוודאות ייפגע לצערי זה קורי וולדן שכמה הוא חשוב אנחנו רואים במשחקים האחרונים. אחת הסיבות להשתוללות של ג'קסון ברבע האחרון זה ה-4 עבירות של וולדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 9:47 am 
Sophomore

היופי בלאומית זה שגם אם תמיר בלאט יעשה טריפל דאבל עם 0 איבודים ויקלע שלשת אליפות עם הבאזר הוא ימצא את הסייד-קיק להשתפך עליו.
הנתונים הפיזיים עדיין מסדרים לו תקרת זכוכית די נמוכה ביחס לכישרון, אבל הוא ממשיך לנגוח בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 10:00 am 
Junior

Avishai כתב:
היופי בלאומית זה שגם אם תמיר בלאט יעשה טריפל דאבל עם 0 איבודים ויקלע שלשת אליפות עם הבאזר הוא ימצא את הסייד-קיק להשתפך עליו.
הנתונים הפיזיים עדיין מסדרים לו תקרת זכוכית די נמוכה ביחס לכישרון, אבל הוא ממשיך לנגוח בה.

מחכה לארנה. אחרי זה אני אפרגן לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 10:16 am 
Sophomore

כי אחרי שני משחקים נהדרים נגד אולדנבורג ונגד אחת ההגנות היותר טובות כרגע באירופה הוא חייב להוכיח את עצמו גם נגד הגנת הברזל הירושלמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 10:33 am 
Hall of Famer

מכבי אחת מההגנות הטובות באירופה?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 10:39 am 
Hall of Famer

ואוו, גלן רייס ג'וניור. אני חושב שהוא השחקן הכי שכונתי שראיתי בימי חיי. הכישרון עצום, 5 רמות מעל הליגה שלנו. אבל הוא משחק כמו הבחור ההוא מליגת הנוער בלאומית שבא לשחק בשכונה עם ילדים בני 16. מעיף זריקות שלא קשורות לכלום, ההגנה היא המלצה, מנמנם חלקים מהזמן כשאין לו כוח. היו 2 התקפות רצופות של מכבי שרייס בקושי הספיק לעבור את החצי בדרך להגנה כשמכבי כבר זרקה. מצד שני, היכולת שלו לקלוע מכל מקום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 10:45 am 
Sophomore

מסכים עם כל מה שאמרת, ועדיין חולון מאז שהוא הגיע בלתי מנוצחת בליגה ובאירופה רשמה כבר שני נצחונות וחזרה לתמונת העלייה.
מסוג השחקנים הללו שאפילו עם השטויות שהם עושים, הם פשוט מרימים את הקבוצה.
תוסיף לזה מאמן מעולה כמו דן שמיר שיודע למשמע אותו כשצריך ואפילו לייבש אותו אם הוא מגזים.

ומה שאנשים לא מציינים זה שאת כל נצחונות הליגה הללו חולון עושה עם 3 זרים בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 11:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ודים כתב:
Dovi כתב:

בכל ההילוכים החוזרים זה ניראה שוולדן שיחרר מסירה לפני שדרך בחוץ.

גם אני לא ראיתי שום דר לא חוקי במה שוולדן עשה. ממה שראיתי לא דרך בחוץ לפני שקפץ, ולא דרך בחוץ לפני ששיחרר את הכדור.
אם כבר, צריך להוציא מחוץ לחוק את איך שמכבי התנהגו במהלך הזה, במיוחד דיברתולומיאו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 11:19 am 
Junior

חייב להגיד שלמרות שבלאט נותן הופעות מאוד מרשימות, אניי עדיין עם לאומית לגבי הערכת התרומה הכללית שלו. שחקן שעושה שני דברים ברמה הכי גבוהה שאפשר - פיקנרול ושלשות מהמקום - אבל לא עושה שום דבר אחר. לדעתי, הבעיה שלו בהגנה הרבה יותר משמעותית ממה שנהוג להגיד עליו. שחקן בגובה שלו אמור לפצות על זה בזריזות ולבלאט פשוט אין את זה. אני לא זוכר שראיתי אותו פעם אחת עובר שחקן באחד על אחד ואני גם לא בטוח שיש לו ניתור מספיק כדי לגעת בטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:03 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:
מכבי אחת מההגנות הטובות באירופה?...

בנקודת הזמן הזאת? כן. לא הכי טובה, בין הטובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:17 pm 
Hall of Famer

סתם הסתכלתי על גלן רייס האבא ויש שיגידו שהתפוח לא נפל רחוק מהעץ, למרות שאני לא יודע מה כל אדם אחר היה עושה. ב-2008 גלן רייס נעצר באשמת תקיפה. הסיבה לקוחה מתוך איזה סרט או משהו כזה. הוא מצא בחור בארון של אשתו בנפרד. רייס תקף, נעצר ולאחר מכן ההאשמות בוטלו כלפיו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:32 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
חייב להגיד שלמרות שבלאט נותן הופעות מאוד מרשימות, אניי עדיין עם לאומית לגבי הערכת התרומה הכללית שלו. שחקן שעושה שני דברים ברמה הכי גבוהה שאפשר - פיקנרול ושלשות מהמקום - אבל לא עושה שום דבר אחר. לדעתי, הבעיה שלו בהגנה הרבה יותר משמעותית ממה שנהוג להגיד עליו. שחקן בגובה שלו אמור לפצות על זה בזריזות ולבלאט פשוט אין את זה. אני לא זוכר שראיתי אותו פעם אחת עובר שחקן באחד על אחד ואני גם לא בטוח שיש לו ניתור מספיק כדי לגעת בטבעת.

יותר מטריד מהזריזות (תכונה שנמצאת בנסיגה בכל הכדורסל האירופי) זה חוסר יכולת מוחלט לקלוע מה2, כמו כישוף, ברגע שהוא עובר את קו השלוש מוטלת עליו קללה ואף כדור לא נכנס. מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:34 pm 
Hall of Famer

הוא נתן אתמול שלשות גדולות גם לא מהמקום. הוא לא יוצא על חסימות או משהו, אבל כן נותן שלשות בעלייה מיד אחרי כדרור הצידה, כמו למשל אחרי אותה הצלה מהחוץ של וולדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:36 pm 
Junior

זה חלק מאותה בעיה. הדרך היחידה שלו לקלוע נקודות זה בעמידה, מיושר מול הסל. בתוך הצבע אין זריקות כאלה...

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ב' דצמבר 11, 2017 12:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:36 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:

האמת שדווקא במשחקים האחרונים דווקא יצא לו לעבור את השומר שלו לא מעט.
אמנם לא ב 1 על 1 עם צעד ראשון מהיר,
אבל כן בגלל האיום של הקליעה מבחוץ, המגן בדרך כלל יוצא אליו מהר ועם הטעייה מוצלחת (בדומה למקרה ג'ון די בשלשה בסיום...) הוא מצליח להוציא אותו משיווי משקל ולהיכנס פנימה.
בעיה היא שאין לו סיומת טובה בצבע...לכן אחרי החדירה הוא כמעט תמיד מחפש את המסירה ולא את הסל (מניח שיש קשר לפחד מחסימה בגלל הנתונים הפיזיים).

אם הוא יפתח פלאוטר מוצלח, או לחלופין עצירה לג'אמפ מחצי מרחק סטייל אפיק ניסים, דברים שבהחלט אפשר לעבוד עליהם, זה ישדרג את המשחק שלו מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:58 pm 
Junior

יש לו גם סוג של סטפ-בק, שבו הוא מעיף את השלשה אחרי צעד אחורה, אבל בסופו של דבר, הוא זורק בעמידה וזה מונע ממנו אפשרות לעלות לזריקות אחרות, כמו למשל זו של אפיק ניסים שעולה אחרי שינוי כיוון חד ומהיר הצידה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 1:07 pm 
Hall of Famer

שזה בדיוק מה שהוא עשה באותה שלשה אחרי ההצלה של וולדן. הטעייה, שינוי כוון, כדרור הצידה ועלייה ישר מהכדרור לשלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 1:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
היו כמה קליעות שהיו על ידיים מושטות, בעיקר של רייס. נגד כאלה אין מה לעשות. אבל השלשות בסוף - לפחות שתיים על שגיאות בסיסיות של דיברתולומיאו. פעם עזב את וולדן ובא לעזור על רייס למרות שכבר היה עליו דאבל טים, פעם עזב את האיירבול כי חשב שהוא יוצא ואז גם אכל את ההטעייה של בלאט כמו ילד. לא מתאים.
השלשה האחרונה של קולמן גם הייתה עליו אבל היא לא באשמתו. הוא בא לעזור על אלכסנדר כי תומאס בא לדאבל טים בפנים, ומישהו היה צריך לחפות עליו ברוטציה (כנראה בולדן).

לא רק הקליעות המטורפות של רייס עם יד לפנים. וולדן (4-25 ל-3 עד המשחק) דפק 2 שלשות קריטיות בסוף וגם קולמן (5/15 עד אתמול) שם שתיים ובכלל חולון עם 15/31 ל-3.
לא הייתי מודאג במקום מכבי מהבחינה של הפסידו בבית ליריבה העיקרית בליגה (עם כל הכבוד לי-ם) אבל היכולת עצמה מדאיגה. זה לא הגיוני לאבד כל כך הרבה כדורים, לחטוף כ"כ הרבה שלשות בבית ולהפסיד לקבוצה בלי גבוהים. עם שלושת המשחקים הבאים ביורוליג והמשחק בחוץ מול נהריה מכבי עלולה להגיע ל-5 הפסדים רצופים.

אני אמנם מעריך את ספאחיה על כך שנתן לשחקנים המשניים לנסות לחזור למשחק במקום להתאבד עליו ולעייף את הבכירים, אבל לא ברור למה הוא נותן לכל קבוצה פור עם ההעלאה של שגב בחמישיה. זה אחד השחקנים עם הכי מעט כישרון כדורסל ששיחקו אי פעם במכבי. חוץ מאתלטיות ואנרגיה אין לו כלום. בהתקפה הוא פשוט נזק. ואמנם אתמול הוא קלע מהקו (ובכלל שיפר את האחוזים העונה שזה סוג של מעודד) אבל הוא כל כך חסר טאץ' שמספיק שינשפו עליו והוא יחטיא... אף פעם לא קולע סל עם עבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 1:37 pm 
Junior

העונשין של שגב זה גם בסטטיסטיקה ? או של טיוס ?

לגבי וולדן הסטטיסטיקה מתיישרת, הוא ממש לא קלעי של 16%.
רייס ? אלה תמיד הזריקות שלו. אצלו אין כזה דבר זריקה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 4:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
העונשין של שגב זה גם בסטטיסטיקה ? או של טיוס ?

לגבי וולדן הסטטיסטיקה מתיישרת, הוא ממש לא קלעי של 16%.
רייס ? אלה תמיד הזריקות שלו. אצלו אין כזה דבר זריקה קשה.

כמה נקודות טיוס ושגב קלעו מהעונשין? 6 נקודות שלמות!? וואו.. ממש שינה הרבה... ד"א האחוזים שלהם בליגה עד המשחק הזה היו 66% לשגב ו-75% לטיוס, כך שנגיד והיו קולעים באחוז הרגיל שלהם היו להם 2 נק' פחות... כמה נק' פחות היו לחולון אם וולדן וקולמן היו קולעים באחוזים הרגילים שלהם?
ואם אתה כבר מזכיר שהסטטיסטיקה מתיישרת אז האחוזים מ-3 של שתי הקבוצות לפני המשחק היו זהים (טיפה מתחת ל-35%) - תזכיר לי באיזה אחוז שתי הקבוצות קלעו אתמול?
בשורה התחתונה חזינו במשחק שיא של חולון ומשחק מתחת לכל ביקורת של מכבי עם שיאים שליליים באיבודים ואסיסטים ואחוזים רעים מ-3, כך שאני לא ממש מודאג להמשך העונה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נ.כ.ב.ש רשמית ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: