סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 4:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 10:00 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
תחילתו של שבוע שאם מכבי תצא ממנו במאזן אחר מ-7-7, זה יהיה הישג.
בכל אופן לגבי היום, הבדלי הרמות ברורים. נתחיל מזה שבשאיפה מכבי לא תחטוף מה שחטפה ירושלים במינכן, ומשם נמשיך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 11:09 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מכבי תחטוף כהוגן. אין לה כלים להקשות אפילו במעט על צסק"א, בוודאי שלא במוסקבה. כולם מדברים על דה קולו ורודריגז אבל שוכחים שחקנים כמו קלייבורן, היגינס והיינס.
נסתפק בזה שאף אחד לא יפצע לקראת המשך השבוע הבלתי אפשרי שמחכה למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 11:22 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מכבי צריכים לקוות לצאת ממוסקבה בלי תבוסה ובלי פצועים, אבל אם הם חושבים על הפתעה שני אנשי המפתח הם קודם כל הצמד פייריס קולסון שיכולים ואמורים לתקוף את סרחיו ללא רחם ופרחובסקי שיהיה השחקן הגבוה במגרש ואם יכניסו לו כדורים והוא יצליח לגבור על קייל היינס הרוסים עשויים להתקשות לעצור אותו מאחר והם קצת חסרים בפנים (האנטר פצוע ונראה לי שגם וורונצביץ).
אבל באמת שהסיכוי להפתעה הוא נמוך מאוד בעיקר שלרוסים יש יתרון מוחלט בעמדות 2-3 עם דה קולו, היגינס וקלייבורן הנהדרים ומכבי חסרה את רול שהוא הסווינגמן המוביל שלה ואחד היחידים שקולעים מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 12:30 pm 
Junior

האיכות והעומק של צסק"א מדהימים. היגינס הוא מסוג השחקנים שלא מקבלים את הכבוד הראוי לו באירופה. אני בכל אופן כמעט ולא שומע שהוא מקבל סופרלטיבים. שחקן שקט, חכם ונהדר.
אבל למכבי אין מה להתבייש. אני חושב שכבר עכשיו ברור שהיא תסיים בין 8 הראשונות ביורוליג (ולדעתי אף בין ה-6 הראשונות). אמנם היא לא עמוקה כ"כ אבל ג'קסון וקול הם לחלוטין צמד מהטופ של היורוליג שנותנים אחלה פייט למה שיש לצסק"א בקו האחורי. סה"כ הולך להיות משחק מעניין. לא חושב שזה כזה ברור שיהיה כאן ניצחון רוסי ובטח שלא בפער גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 12:56 pm 
Sophomore

עם מכבי של השנה באמת אי אפשר לדעת מה יהיה. לא הייתי ממהר לקבוע תבוסה וגם לא הייתי ממהר לקבוע ניצחון. אם מכבי ביום טוב היא בהחלט יכולה לנצח, גם בלי רול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 2:20 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
האיכות והעומק של צסק"א מדהימים. היגינס הוא מסוג השחקנים שלא מקבלים את הכבוד הראוי לו באירופה. אני בכל אופן כמעט ולא שומע שהוא מקבל סופרלטיבים. שחקן שקט, חכם ונהדר.
אבל למכבי אין מה להתבייש. אני חושב שכבר עכשיו ברור שהיא תסיים בין 8 הראשונות ביורוליג (ולדעתי אף בין ה-6 הראשונות). אמנם היא לא עמוקה כ"כ אבל ג'קסון וקול הם לחלוטין צמד מהטופ של היורוליג שנותנים אחלה פייט למה שיש לצסק"א בקו האחורי. סה"כ הולך להיות משחק מעניין. לא חושב שזה כזה ברור שיהיה כאן ניצחון רוסי ובטח שלא בפער גבוה.

בעיני זה מאוד מוקדם לקבוע את זה. לא אופתע אם מכבי יסיימו מחוץ להצלבה.
לגבי השבוע הקרוב, לדעתי מכבי חותמים כבר עכשיו על ניצחון אחד. שלושה משחקים שבהם הם אנדרדוג מובהק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 2:32 pm 
Sophomore

הסיבוב השני אמור להיות קשה יותר באופן משמעותי עבור מכבי. סביר להניח שהיא תתחיל לשלם מעט יותר מחירים של פציעות עקב העומס (העובדה שמחזור 12 זו הפעם הראשונה שזר צהוב מחמיץ משחק היא לא פחות ממדהימה, בטח בהתחשב במה שקרה שם בשנים האחרונות), היא יוצאת ל-9 משחקי חוץ בסיבוב הבא ומתוך שישה משחקי בית יחכו לה שם ארבעה משחקים סופר קשים עם צסק"א, פאו, ברצלונה וחימקי.

אם במכבי רוצים לעשות פלייאוף אחד משניים בשבוע הבא יהיה סופר משמעותי. לסיים סיבוב עם 9 ניצחונות (בהנחה שמלאגה זה באנקר) שם אותם בעמדה טובה מאוד לפלייאוף גם אם הסיבוב השני מעט פחות מוצלח. אני במקום ספאחיה הולך על רוטציה רחבה היום, גם במחיר של טרחה סבירה עד 20 הפרש, ולא מסתכן בשחיקה מוגזמת שספק אם תספיק למשהו במוסקבה ותפגע בה לקראת השבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 4:01 pm 
Hall of Famer

בליגה של 30 משחקים - מן הסתם החשיבות של משחק ממוצע היא קטנה מאוד .
מה שכן חשוב יותר זה משחקים מול קבוצות שסביר שיהיו יריבות שלך על המיקום הסופי - כששם אפילו להפרשים יש חשיבות ולא רק לניצחון/הפסד .
לכן את מירב הז'יטונים מכבי צריכה לשים על המשחק ביוון , כלומר ברוסיה מחלקים דקות , לא משתפים יתר על המידה שחקנים שאינם כשירים לחלוטין וכו'.

מעבר לכך , וקיבלנו לזה המחשה מצוינת אתמול ( כשז'לגיריס , באמברג ומלאגה מנצחות קבוצות הטובות מהן ) - כל עוד קבוצה לא מתפרקת ( סטייל גלטסראיי של לפני כמה עונות ) , אז אין בכלל באנקרים . בפרט ראינו כבר שמכבי מנצחת לא בצורה הכי משכנעת קבוצות שנועלות את הטבלה אף במשחק ביתי ( ולנסיה ומילאנו ) וכמובן חוטפת בראש מסוגרת טבלה נוספת ( אנדולו ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 6:11 pm 
Junior

Avishai כתב:
הסיבוב השני אמור להיות קשה יותר באופן משמעותי עבור מכבי. סביר להניח שהיא תתחיל לשלם מעט יותר מחירים של פציעות עקב העומס (העובדה שמחזור 12 זו הפעם הראשונה שזר צהוב מחמיץ משחק היא לא פחות ממדהימה, בטח בהתחשב במה שקרה שם בשנים האחרונות), היא יוצאת ל-9 משחקי חוץ בסיבוב הבא ומתוך שישה משחקי בית יחכו לה שם ארבעה משחקים סופר קשים עם צסק"א, פאו, ברצלונה וחימקי.

האמת שאני לא מסכים עם זה, כי אני מאמין מאוד בכל מה שקשור למומנטום שלילי או חיובי. למשל קח קבוצה שהגרלה רצחנית במיוחד סידרה לה במשחקים הראשונים את הקבוצות הכי טובות במפעל ועוד בחוץ. אמנם צפויים לה משחקים קלים יותר בהמשך אבל המומנטום השלילי שהיא נקלעה אליו יהיה בעוכריה. אפשר לראות זאת גם אצל מכבי שכאשר היא מפתחת מומנטום שלילי ביורוליג היא פתאום נראית פגיעה מאוד גם בליגה.
זה פועל גם לכיוון ההפוך כמובן - קבוצה שההגרלה זימנה לה סדר משחקים נוח יחסית והיא צלחה אותו בהצלחה, יש לה מומנטום חיובי שיסייע לה להיחלץ גם מסדרת משחקים קשה בהמשך. ככה אני רואה את זה לפחות. אני חושב שמכבי עלתה על גל מומנטום חיובי, בין היתר בגלל סדר משחקים נוח יחסית (שכלל המון משחקי בית רצופים), והיא תתעל זאת כדי לסיים לכל הפחות בין שמונה הראשונות ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 8:55 pm 
Junior

זוסמן עלה בחמישייה.
רוטציה עם קול וג'קסון. כהן עולה כבר ברבע הראשון לתת דקות. מסתבר שהלך הרוח ששורה פה בכל הקשור למשחק היא כזאת גם אצל הצוות המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 9:17 pm 
Junior

מרגיש כמו משחק שהתוצאה הסופית בו הוסכמה בין הקבוצות מבעוד מועד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 9:18 pm 
Sophomore

אחרי רבע ראשון עם שיפוט אוהד למכבי הגיע הרבע השני עם פינקס איזונים דוחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 9:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא רואה את המשחק אבל ממבט בסטטיסטיקה באמצע הרבע השני צסקא עם 0 חטיפות וחסימות, 3 שלשות ו50% בלבד מהשדה ועדיין מובילה 36-24.
כנראה שה13/13 מהקו וה-7/21 מ2 ו-1/4 מה3 של מכבי תורמים לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 9:47 pm 
Sophomore

קיין יכול לקבל טלפון מעירוני עפולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 9:50 pm 
Junior

קיין סיפק את צמד זריקות הוענשין הכי עלובות שראיתי מצד גארד מזה המון המון זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 10:31 pm 
Hall of Famer

נגמר 15 הפרש אחרי איבוד טיפשי של ג'ון די ושלשה בשנייה האחרונה של דה קולו

לא סגור אם התוצאה משקפת או לא. מצד אחד... מכבי נתנו פוש ברבע האחרון וכבר היה חד-ספרתי. מצד שני, צסק"א לא באמת נתנה למשחק הזה להתקרב, ומכל טיים אאוט חזרו עם שלשה של רודריגז או דה קולו. גם היינס עשה סלים מתי שרק רצה בצבע המחורר של מכבי. גם היגינס ואנטונוב היו בערב טוב.

אצל מכבי, משחק אדיר של נוריס קול. פייר ג'קסון לעומת זאת ביום רע למדי עבר סיכול ממוקד עם 1/11 מהשדה. ההגנה של מכבי על השלשות של צסק"א הייתה נרפית מדי. רוב השלשות של הרוסים היו פנויות לחלוטין.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2017 10:38 pm 
Sophomore

מכבי עם שחקנים שיותר מדי עוזרים מהשלוש, במיוחד ג׳ונדי וקיין, םייר היה רע עם הגנה לא אופיינית. לא ניסה לשבור שום חסימה, קול לעומת זאת היה נפלא בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2017 12:08 am 
Hall of Famer

שתי הקבוצות מרוצות מהתוצאה ...

אז מכבי סופגת לפחות 90 נקודות ו-14 שלשות כבר 4 משחקים ברצף . את האמת לא כל כך ברור ממה זה נובע , שהרי יש רוטציה רחבה ושחקנים כן אמורים לתת גוף ועבירות בהגנה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2017 3:47 am 
Junior

העזרה וההתכווצות של השחקנים אחרי מהלך פיק אנד רול, היא מוגזמת.
משחק נוסף אנחנו רואים את מכבי חוטפת כמות שלשות אדירה ובאחוזים טובים. זה כבר שלב שצריך להעלות תהיות על סוג ההגנה הזו ולבצע מקצה שיפורים.
בעיקר, כשמכבי היא לחלוטין לא קבוצה נחותה אתלטית שלא מסוגלת להזיז רגליים. אין שום סיבה שההגנה הזאת תצא מאיזון פעם אחר פעם. רודריגז כיכב עם מסירות נהדרות אבל מה ששבר את מכבי זה המשחק של היינס על ההיי פוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, Google [Bot], גמליאל, עודד ל ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה