סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 1:03 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ריאל מדריד מארחת
הודעהפורסם: ה' ינואר 04, 2018 2:59 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
ניצחה אתמול את בסקוניה, ניצחון במשחק ברמה נמוכה
https://www.youtube.com/watch?v=99zVtWtvW_4
כמו שאפשר לראות מהארבע דקות האחרונות של המשחק לא מדובר בקבוצה שנמצאת בכושר טוב במיוחד, דונצ'יץ' וקאמפצו מובילים את הקבוצה גם בסטט וגם בפועל על המגרש, דונצ'יץ' באמת לא שייך לליגות האלה בצד המזרחי של אטלנטי
https://www.youtube.com/watch?v=F-ADISgwtKU
הייליטים שלו מהמשחק האחרון הצנוע יחסית
ארבע נצחנות רצופים מעלים את ריאל מקבוצה באיזור מילאנו לקבוצה באיזור אתונה 6:9 המאזן שלהם, הקטע היפה בעליה ממאזן 6:5 למאזן 6:9 היא שאף אחד לא חזר מפציעה או משהו כזה אלא פשוט הסתגלו להרכב החדש והוציאו ממנו את המקס
מכבי במגמה הפוכה ועם שני פציעות מפתח
לא הייתי סוגר את המשחק לטובת ריאל אבל היא ווינר של +10 לריאל יהיה ריאלי לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ריאל מדריד מארחת
הודעהפורסם: ה' ינואר 04, 2018 3:41 pm 
Sophomore

כל דבר שהוא פחות מדו-ספרתי לריאל יפיל אותי מהכסא. בסגל מלא זה בקלות יכול להתפתח למשחק צמוד, בלי קול ותומאס? מסופקני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 04, 2018 3:49 pm 
Hall of Famer

זה ממש אכזרי בתור שומר שבת שאני מפסיד מדי שנה משחקי חוץ מול צסק"א , ריאל וכו'
תנו להנות קצת !

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 04, 2018 4:13 pm 
Hall of Famer

15-20

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 04, 2018 4:32 pm 
Junior

Avishai כתב:
כל דבר שהוא פחות מדו-ספרתי לריאל יפיל אותי מהכסא. בסגל מלא זה בקלות יכול להתפתח למשחק צמוד, בלי קול ותומאס? מסופקני.

מכבי אמנם בלי קול ותומאס אבל ריאל, אם הבנתי נכון, בלי איון, קוזמיץ׳, רודי, יול ורנדולף. הסגל של ריאל כרגע חלש מאוד והנצחונות האחרונים שלהם מאוד מפתיעים בעיניי. מכבי ב-6...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 04, 2018 6:46 pm 
Sophomore

מכבי משחקת כדורסל זוועתי בשבועות האחרונים ולמעט הבלחה מול פנר (שהגיעה שאננה אחרי שהביסה את הכוכב האדום יומיים קודם) היא לא פוגעת בכלום ומשחקת הגנה נרפית מאוד. אם נוסיף לכך את ההיעדרות של שני שחקנים סופר מרכזיים כמו קול ותומאס נקבל blow out. לספרדים, גם עם כל ההיעדרויות, יש עדיין סגל טוב בהרבה משל מכבי עם יתרון בכל עמדה, כך שהפסד חד ספרתי של מכבי יהיה בעיניי הפתעה גדולה.
לטעמי הדירוג הגבוה יחסית של מכבי לא משקף את היכולת שלה. היתה לה הגרלה סופר נוחה, עם 9 משחקי בית, ובניגוד ליתר הקבוצות היא לא סבלה מפציעות. בכלל, מכבי משחקת כדורסל כל כך רע בזמן האחרון שאם תמשיך ביכולת הזו בחודש הקרוב היא מהר מאוד תתדרדר לתחתית היורוליג ולא תוכל אפילו להתחרות על העפלה לרבע הגמר. קבוצות שמדורגות מתחת למכבי - דוגמת בסקוניה, ברצלונה, מלאגה ואולי אפילו הכוכב האדום - נראות היום טובות ממנה, שלא לדבר על אלה שנמצאות מעליה (כולל ז'אלגיריס) שנראות הרבה יותר טובות. יש למכבי בחודש הקרוב כמה משחקי בית שהיא חייבת לנצח (באמברג, הכוכב האדום וברצלונה) ושני משחקי חוץ שהיא צריכה לנצח לפחות באחד מהם (מילאנו וז'אלגיריס) ואני לא מתייחס למשחקי החוץ חסרי הסיכוי במדריד ופיראוס. אם מכבי לא תנצח לפחות ארבעה משחקים עד פגרת הגביע היא יכולה לשכוח מרבע הגמר ולהתמקד בליגה ובעונה הבאה.
מעבר לאיכות השחקנים שבסגל, שהיא סבירה אבל לא הרבה יותר מזה, אני חושב שלמכבי יש כמה בעיות מבניות קשות בסגל, ביניהן הקליעה החלשה מבחוץ, הסייז של הקו האחורי, אינטיליגנציית משחק בינונית והיעדר סמול פורוורד סביר. אם נוסיף לכל אלה את ניהול המשחק הלוקה בחסר של ספאחיה (שבסך הכל עושה עבודת אימון טובה אבל מנהל משחק רע) נקבל קבוצה שאם תמשיך כמו שהיא עכשיו לא תהיה מסוגלת להתמודד על מקום ברבע הגמר. חבל מאוד שמכבי לא הצליחה לשים את היד על קוזמינסקאס שהעדיף ללכת לבית הקברות של מילאנו, כי הוא היה יכול לשדרג משמעותית את הסגל הנוכחי אבל זו כבר היסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 04, 2018 8:38 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
shmueliki כתב:
זה ממש אכזרי בתור שומר שבת שאני מפסיד מדי שנה משחקי חוץ מול צסק"א , ריאל וכו'
תנו להנות קצת !

שלחתי שאילתה לדרעי אם הוא יכול לסדר לך פטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 2:46 am 
Freshman

ריאל פייבוריטית על הנייר, ובפועל הרבה פחות ממה שנראה.

קול ותומאס זו אבידה של 2 שחקנים דומיננטים מאוד במכבי, עם זאת...

קול בערב נתון יכול להתפוצץ ולהוביל את מכבי לנצחונות, בערבים אחרים הוא יכול להגיע לסטטיסטיקה סבירה-טובה אבל באחוזי קליעה לא טובים ועל חשבון היכולת של שאר הקבוצה, ובאופן כללי מכבי נראית הרבה יותר טוב כשג'קסון הוא זה שמוביל אותה מאשר קול.

באשר לתומאס, זה אובדן של סקורר איכותי וגם ריבאונדר סביר-טוב, אבל אני מאמין שלא סקור גבוה או מטורף הוא זה שיכריע את המשחק.

ערב דומיננטי של מכבי בריבאונד, לצד התפוצצות משותפת של ג'קסון ובולדן, והגבלה יחסית של דונצ'יץ' עשויים לחולל הפתעה, תרחיש אפשרי לדעתי.

משחקי השיא של בולדן ביורוליג לעונה הזו עדיין לפניו, וג'קסון יודע שבלי קול בסגל וברוטציה, הבמה והאחריות הם שלו, ולמעשה ספאחיה כמעט לא יוכל להוריד אותו מהמגרש, הוא יצטרך אמנם להישמר יותר מעבירות, אבל הוא יקבל הרבה מאוד חופש בהתקפה, יותר מהרגיל.

סימן שאלה משמעותי הוא איך מכבי תתמודד עם השלשות של ריאל, קיין יכול לעצור או להגביל את השחקן שלו, אולי זוסמן, ג'ון די ובולדן יכולים קצת לעשות בלאגן בהגנה ולייצר חטיפות שיאפשרו למכבי נקודות קלות.

ברירת המחדל מבחינת מכבי היא לתקוף את ריאל בצבע, בין אם מהכנסת כדור או מחדירות מהירות של ג'קסון, או כניסות חזקות של קיין ומשעור, עם תקווה שטיוס ובולדן יהיו שם לתקן החטאות.

מבחינת שלשות מכבי תזדקק לתרומה מבולדן, רול כמובן, ג'קסון וגם זוסמן, אם מכבי תצליח לייצר אפילו 7-8 שלשות כל המשחק לדעתי זה יספיק לה, סדר גודל של 17-18 זריקות מהטווח הזה זה די והותר כל עוד היא תגבר משמעותית על ריאל בצבע, אני לא רואה את ריאל במצב הסגל הנוכחי שלה תופרת מעל 11-12 שלשות במשחק במקרה הטוב, ומכבי יכולה לחיות עם זה כל עוד היא שולטת מתחת לסלים, מכבי לא יכולה לאבד את ג'קסון כמו שריאל לא יכולה לאבד את דונצ'יץ', הגארד שיהיה יותר דומיננטי מבין שניהם ככל הנראה הוא זה שיכריע לאן המשחק ילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 4:17 am 
Hall of Famer

stambody כתב:
משחקי השיא של בולדן ביורוליג לעונה הזו עדיין לפניו, וג'קסון יודע שבלי קול בסגל וברוטציה, הבמה והאחריות הם שלו, ולמעשה ספאחיה כמעט לא יוכל להוריד אותו מהמגרש, הוא יצטרך אמנם להישמר יותר מעבירות, אבל הוא יקבל הרבה מאוד חופש בהתקפה, יותר מהרגיל.

כל חלק במשפט הזה נשמע לי כמו משהו שלילי , ואתה איכשהו הופך הכל לחיובי ...

אני רק אזכיר שגם לפני המשחק ביוון היו קולות שבהרכב המסוים של היריבה ( ללא קלאתס ) לא ברור בכלל שמכבי נחותה ממנה . ואיך התפתח המשחק ראינו .
שאלת המפתח היא השומר של דונצ'יץ' . חוץ מקיין אני לא רואה יותר מדי אופציות , אולי לנסות את משעור לכמה דקות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 5:11 am 
Freshman

צריך למצוא דרך להוציא אותו מריכוז, כמה שהוא מוכשר הוא עדיין ילד, אולי נותנים לו יותר מדי כבוד כי בכל זאת לראות כישרון כזה בגיל 17-18 זה לא דבר שרואים בכל דור, קצת פרובוקציות, קצת דאבל טים, הגנה אגרסיבית ואני מאמין שאפשר לשבור אותו פסיכולוגית, כרגע כל הליגה מתייחסת אליו כנסיך או ילד פלא, וצריך קצת לערער לו את התדמית הזו, או הביטחון שנובע מהתחושה הזו, ובמשחקים מסוימים זה קרה - הרחיקו אותו כבר ממשחק אחד, והיו לו 2 משחקים חלשים והוא בכושר קליעה רע מה-3.

מכבי לא יציבה, ומחר כמו במשחקים שלה נגד חימקי בחוץ, פנר וריאל בבית, לא מצפים ממנה לצאת עם ניצחון, וכשמכבי באה קטנה היא לכל הפחות נותנת פייט גדול, בטח אחרי הפסדים, ובטח במשחקים מול יריבות גדולות, אני מאמין שיהיה משחק יחסית צמוד עם הרבה האסל וכמה היילייטים מרשימים, בכל מקרה הפרש דו ספרתי לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 9:24 am 
מנהל פורום

אף אחד על המגרש לא מתייחס לדונצי'ץ' כנסיך או כילד פלא.
מה שהופך אותו לכל כך מצויין זו העובדה שהוא לא רק סופר מוכשר, הוא גם כבר עכשיו, בן 18, מתמודד עם אגרסיביות רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 11:25 pm 
Sophomore

מכבי קולעת 50 נק' במחצית על ריאל

ג'קסון חד יחד עם פראחוסקי

אפילו קיין הגיע בנקודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 11:25 pm 
Hall of Famer

ריאל עודפים עם הגנה פשוט מביכה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 11:40 pm 
Freshman

מכבי נראית מצוין בהתקפה בזכות ג'קסון ופרחוסקי, רול עדיין אנמי בקליעה אבל כבר עם 5 אסיסטים, בהחלט מקל על העניינים בעיקר בכדורים שהוא מכניס אם לא בתזזיתיות.

קיין עם 2 כניסות חשובות לסל, ג'קסון עם כמה חדירות משלו, בולדן וטיוס עדיין לא חדים מתחת לסלים או בהאסל שלהם, זוסמן כבר עשה את שלו עם צמד השלשות שלו,

דונצ'יץ' כצפוי מתעורר, טבארז ורייס עשויים להסתבך בעבירות ברבע השלישי מה שיקל מאוד על מכבי בצבע, ג'ון די עושה מה שהוא יכול, לפעמים זה יראה בסטטיסטיקה, לפעמים לא, לא קל לו זה בטוח.

מכבי חייבת את בולדן חד ברבע השלישי ואולי גם כמה סלים מרול, ולשמור את ג'קסון בריא, טרי ובלי בעיית עבירות לרבע האחרון, ולא לתת לדונצ'יץ' להשתולל בלי הכרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 11:52 pm 
Junior

כשג'קסון עייף, מכבי נראית פשוט קבוצה אומללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 11:52 pm 
Hall of Famer

שתי דקות כשריאל נותנת דגש על הגנה, ורואים שזה לא כוחות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2018 12:24 am 
Sophomore

כל דקה של כהן על הפרקט היא מתכון להפסד. מזל ששגב לא עלה גם.

ספאחיה עם ניהול משחק רע מאוד.

תודה לאל שזכיתי לראות משחק אחד בחיים שלי בו שרקו לפליפה רייס על 25% מהדרעק שעליו הוא בנה קריירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2018 12:34 am 
Sophomore

לא שלמכבי היה איזה שהוא סיכוי לנצח, אבל ספאחיה ממשיך להראות פעם אחר פעם שניהול המשחק שלו פשוט מחריד. מחליף שחקנים בצורה רנדומלית (ברבע הראשון החליף במכה את שלושת השחקנים הכי טובים של מכבי וחטף 10-0 בשתי דקות) ואחרי כל פסק זמן של היריבה מכבי חוטפת ממנה על הראש. מישהו יכול למה ג'ייק כהן שיחק 14 דקות על חשבון בולדן שלפחות שמר? למה פראחובסקי שהיה מצויין לא שיחק לפחות 30 דקות?
לאסו פשוט זילזל במכבי והעלה את השחקנים הטובים שלו רק בסוך הרבע הראשון, כשכמה דקות טובות הספיקו להם לנצחון קליל.
מכבי פשוט לא מהווה יריבה לקבוצות הטובות של היורוליג והיא היום ברמה של קבוצות התחתית במפעל. עם היכולת הנוכחית של ברצלונה ובסקוניה אני לא ממש רואה סיכוי למכבי להתקרב לרבע הגמר. למכבי יש בעיה קשה עם הקליעה מבחוץ (ויום עוד היה אחד הימים הטובים שלהם מהטווח הזה, בעיקר בזכות רבע ראשון פסיכי) ועם הגנה רעה מאוד. אני רואה את מכבי מנצחת 12 משחקים העונה ביורוליג או במקרה הכי טוב ועם המון מזל אולי 13.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2018 12:46 am 
Junior

טוב זה לא ממש כוחות עם כל הכבוד למחצית הראשונה.
מכבי בסיטואציה לא משהו. היא אמנם נאחזת בשארית כוחותיה במקום השמיני אבל בסקוניה מאחוריה וזו קבוצה שבטווח הארוך לדעתי טובה ממכבי. גם ברצלונה עוד עשויים לתפוס מומנטום.
מכבי צריכים לקוות לקריסה תחת הלחץ של חימקי וז'לגיריס כי לוח המשחקים הקליל יחסית של הסיבוב הראשון די הולך להתהפך עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2018 12:51 am 
Sophomore

עשלא לדבר על זה שכרגע הספסל של מכבי מורכב מטיוס וחצי זוס...
סלחו לי שאני לא סופר את כהן, שגב, ג׳ון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2018 1:09 am 
Sophomore

בגאצקיס ההזוי הצליח להגיע עם הסגל המזעזע של העונה שעברה למשחק צמוד הרבה יותר מול ריאל יותר טובה.
אני בכלל לא בטוח שמכבי פייבוריטית בשבוע הבא בבית נגד באמברג.
לא ממש ברור חי למה מכבי לא מתחזקת. זה נראה כאילו הם מוותרים על העונה כבר בשלב כל כך מוקדם. יש לקבוצה הזו כמה בעיות שזועקות לשמיים וזו ממש לא בושה לחזק את הקבוצה עם מישהו שיוכל אולי לפתור חלק מהבעיות הללו. נניח סמול פורוורד איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2018 8:46 pm 
Hall of Famer

משחקים כמו אתמול הם ללא חשיבות רבה מדי , אפילו אם פעם בכמה כאלה יגיע איזה ניצחון ממוזל .
בסוף עיקר המשקל הוא במשחקים מול היריבות הישירות על המיקום ( לדעתי לפחות ) : חימקי , באסקוניה , מלאגה וברצלונה .
מאזן חיובי במשחקים הללו - ומכבי עולה להצלבה כמעט בוודאות .
מאזן שלילי - והסיכויים נמוכים .
2-2 זה סטטוס-קוו של מצב הטבלה הנוכחי ( בין היתר כי מתוך הארבעה יש שני משחקי בית ושניים בחוץ ) , ויכול להיות מוכרע על הפרשים בסוף וכו' .

אני גם כן חושב שמכבי צריכים עוד שחקן כרגע . הרי יש להם עוד החתמה אחת בליגה , ואף אחד מהזרים לא נראה כמו פלופ שיש להחליפו ( כלומר לא חייבים לשמור בצד החלפה ליום סגריר ) . אז אם נקודתית יש במקביל שתי פציעות של שחקנים - זה בדיוק הזמן .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Bing [Bot], Google [Bot], uriel17 ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה