סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 5:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 7:01 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ווסטברוק בדרך לקבל טכנית. הבנאדם הגיע עצבני למשחק הזה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 7:45 am 
Hall of Famer

בינתיים ווסטברוק קצת "נרגע", ואדאמס חטף טכנית אחרי שהתנפל על סי ג'יי ויליאמס

64-64 במחצית די מהנה של כדורסל אם כי לא הרבה הגנות, ובטח לא ריב' הגנה.
ג'ורדן כבר עם 16 ו-10 ריב', גריפין 14, ווסטברוק וכרמלו 14 כ"א, ג'ורג' 13

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 8:13 am 
Hall of Famer

לא ראיתי משחקים שלהם העונה, אבל כן מרגיש שנפתחו הצ'אקרות אצל אוקלהומה סיטי.
משהו מרגיש משוחרר יותר, הנצחונות התחילו לבוא ואיתם גם הביטחון. הם יודעים שיש להם את היכולת להדביק את מינסוטה עד מקום 4, ואולי אפילו גם את הספרס למקום 3.
הם בינתיים עולים ל-77-71, 8 דקות לסוף השלישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 8:28 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
התותח המפוברק כתב:
satriani כתב:
התותח המפוברק כתב:
אגב, מגי הוא אחרון היום ברוטציה. שיחקו כבר פצ'וליה, ווסט, מגי ולוני.

אז כל אלו גם טופ 15?

כן.

אתה מזכיר לי את התקופה שהייתי רואה ג'יי לנו והבנאדם היה ממחזר את אותן בדיחות על ביל קלינטון וג'ורג' בוש במשך שנים.

זה פשוט שווה אזכור כל פעם מחדש. השאלה האם מי שכתב את השטות הזאת עדיין חושב את זה. מעניין גם אם זה אותו אחד שחשב שדרון וויל שחקן כדורסל (אני באמת לא עוקב אחרי מי כותב מה בניגוד לאחרים פה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 8:42 am 
Hall of Famer

שווה למי? חביבי, כולה פורום כדורסל. יש אנשים שמתפרנסים מהדעות שלהם והם כותבים שטויות הרבה יותר גדולות.
ווסטברוק צריך עוד אסיסט לט"ד
גריפין ביום לא טוב, זורק יותר מדי שלשות. גם לו וויל די חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 8:58 am 
Junior

כמות הזריקות הגרועות של לו ויליאמס.. זורק מטווח 4 עם 18 שניות על השעון ושומר צמוד
זורק על שניים אחרי חדירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 9:07 am 
Hall of Famer

בוא נאמר שזו לא הייתה הבעיה של הקליפרס היום. הבעיה הייתה אוקלהומה, שהגיעה מוכנה, וביום שהטריו קולעים 82 נק', זה כנראה מספיק, בטח מול הקליפרס. נגמר 127-117. פול ג'ורג' הזכיר נשכחות.

קליפרס: ג'ורדן 26 נק' ו-17 ריב', לו ויליאמס 26 ו-10 אס', גריפין 24 נק' 9 ריב' ו-7 אס', ווס ג'ונסון 13
ת'אנדר: ג'ורג' 31 נק' (5/8 לשלוש) ו-6 ריב', ווסטברוק 29 נק' 12 ריב' 11 אס' ו-6 איב', כרמלו 22, אדאמס 12 ו-9 ריב', פלטון 12, פרגוסון 11, גרנט 8 נק' 6 ריב' ו-3 חס' ב-20 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 9:31 am 
מנהל פורום

Att כתב:
התצוגות של גרין לא מפתיעות אותי. לא יודע למה בוסטון בחרו לשחרר אותו. אולי בגלל ההגנה. בשנים האחרונות, הוא מעולה, בטח כשחקן שעולה מהספסל.

לא היה להם צורך בו ככל הנראה. בכל זאת התחילו את העונה עם היוורד-בראון-מוריס-טאטום-אוג'ילי, אני חושב שהם העדיפו שכל אחד מאלו יקבל דקות על חשבונו, אם בגלל שהם טובים יותר, או חלק ממהלך של פיתוח שחקנים לעתיד, או פשוט בגלל הגנה. סתם אין לו מקום שם, דווקא היה סבבה לגמרי שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 1:34 pm 
Hall of Famer

עוד מבט על הטבלאות:
- בוסטון ראשונה במזרח עם אותו מספר הפסדים כמו טורונטו (10), אבל 5 משחקים יותר.
- וושינגטון שפתחה גרוע את העונה חוזרת למקום הרגיל מס' 4. ייאבקו עליו כנראה עם מילווקי ואולי גם דטרויט. במקומות 7-10 מתקמות מיאמי, אינדיאנה, פילי והניקס. כמו שנראה כרגע, תהיה תחרות די קשה על מקומות 7-8.
- ג"ס פותחת כבר פער של 3 משחקים על יוסטון, והרוקטס בלי הארדן זה לא כמו ווריורס בלי דוראנט. משער שזה די סוגר את גולדן במקום הראשון במערב.
- הקליפרס למרות ההפסד היום עוד לא אמרו נואש אבל יהיו חייבים את גריפין בפורמה של אולסטאר+ ואת תאודוסיץ' בעמדת הרכז כדי להגיע לפלייאוף.
- זוכרים את לוואר בול וההבטחה שלונזו יביא את הלייקרס לפלייאוף? אז לייקרס עם 8 הפסדים רצופים ומקום שני מהסוף. אינגרם מאוד לא יציב, ואחרי חודש נובמבר טוב, האחוזים שלו ירדו בדצמבר ל-42% מהשדה. למרות ההשוואות השונות, אני לא רואה אותו הופך לדוראנט 2, אבל בהחלט יכול להפוך לשחקן של 20+ נק' למשחק בעוד כמה שנים.

ומבט גם על הסטטיסטיקות:
- הארדן עובר את המקום השני בנקודות ב-3.2 נק' למשחק. העונה האחרונה שהיה הפרש כזה הייתה 2013/14.
- מפה לשם דונובן מיטשל מוביל את הרוקיז בקלעים, כשאחריו קוזמה, סימונס, מארקנן וטייטום. יש השנה 10 רוקיז עם 10 נק' ומעלה, לא עניין רגיל בכלל. יש עונות שיש 4 רוקיז כאלו.
- דאנדרה ג'ורדן ודראמונד נאבקים על מלכות הריבאונדים - שניהם עם מעל 15 למשחק. מתי בפעם האחרונה שני הריבאונדרים המובילים בליגה לקחו 15+ ריב' למשחק? 91/92 כשדניס רודמן תפס 18.7 ריב' למשחק וקווין וויליס "רק" 15.5.
- לווסטברוק חסר רק 0.4 אס' לממוצע טריפל דאבל. גם סטט' כאלו הן ברמה היסטורית שרק אוסקר ומג'יק עשו. משער שעונת טריפל דאבל נוספת לא תספיק הפעם ל-MVP.
- די מוזר לי שבמשך שנים השחקן עם אחוזי השדה הכי גבוהים בליגה היה קולע אזור ה-58-60% ובשנים האחרונות זה התרומם לכיוון ה-65%-70%. לצורך העניין - בין עונות 97/98-2004/5 לא היה שחקן אחד שקלע ביותר מ-60% ביותר מ-5 זריקות למשחק. מדהים. קאפלה השנה עם 68% מדהימים.
- סטף קולע השנה ב-92.6%. אם הוא ישמור על האחוזים האלו בעוד 171 קליעות עונשין, הוא יהפוך לקלעי העונשין הטוב בהיסטוריה, לפני סטיב נאש.
- ואפרופו סטף, אחרי פתיחת עונה זוועתית, האחוזים מתחילים להתיישר כלפי מעלה גם באחוזים וגם בשלשות. 4 שלשות למשחק לעומת 4.1 של הארדן, ו-40.6%.
- עוד מגמה מעניינת - פול ג'ורג' השחקן היחיד מעל 2 חט' למשחק. במקום השני נמצא... חבר שלו לקבוצה, ראסל ווסטברוק.
- קווין דוראנט רחוק 0.02 חסימות למשחק מהמקום הראשון בחסימות בליגה. מאז קירילנקו לא היה שחקן שהוא לא 4-5 מובהק שהוביל את הליגה בחסימות, אם כי בעונה ההיא הוא כן שיחק 4.
- רק 4 שחקנים השנה משחקים מעל 37 דקות למשחק. מי היה מאמין... והקצב המטורף והאתלטיות והקליעה לשלוש מקזזים ואפילו עולים בחלק מהמקרים בסטטיסטיקה.
- קאזינס מוביל השנה את הליגה באיבודים, אחרי כמה עונות של ווסטברוק והארדן.
- 13 טריפל דאבלים לווסטברוק. תגידו מה שתגידו על הבחור, אבל הוא את המקום שלו ב-HOF כבר די הבטיח. עוד עונה וחצי הוא כבר יהיה בטופ50 קלעים של כל הזמנים ובטופ15 באסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 4:54 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
Att כתב:
התצוגות של גרין לא מפתיעות אותי. לא יודע למה בוסטון בחרו לשחרר אותו. אולי בגלל ההגנה. בשנים האחרונות, הוא מעולה, בטח כשחקן שעולה מהספסל.

לא היה להם צורך בו ככל הנראה. בכל זאת התחילו את העונה עם היוורד-בראון-מוריס-טאטום-אוג'ילי, אני חושב שהם העדיפו שכל אחד מאלו יקבל דקות על חשבונו, אם בגלל שהם טובים יותר, או חלק ממהלך של פיתוח שחקנים לעתיד, או פשוט בגלל הגנה. סתם אין לו מקום שם, דווקא היה סבבה לגמרי שם.

יש להם צורך במצרי שלהם? אתה יודע שרוסטר זה 15 שחקנים נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 8:58 pm 
Hall of Famer

מאד הגיוני ששחקנים קולעים באחוזים גבוהים יותר בגלל שתי סיבות.
א. ההגנות באמת חלשות יותר לדעתי
ב. וזאת הסיבה המרכזית - אנליטיקס. כשיש מספיק מידע אפשר לומר לשחקנים בדיוק מאיפה כדאי להם לזרוק ומאיפה לא, והאחוזים לכן עולים. אנשים כמו דיאנדרה תמיד יהיו כאלה (ומצד שני, חברו למלכות הריבאונד, דראמונד, לעולם לא יהיה כזה. זורק מיותר מדי מקומות מהם אסור לו לזרוק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 10:32 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
מאד הגיוני ששחקנים קולעים באחוזים גבוהים יותר בגלל שתי סיבות.
א. ההגנות באמת חלשות יותר לדעתי
ב. וזאת הסיבה המרכזית - אנליטיקס. כשיש מספיק מידע אפשר לומר לשחקנים בדיוק מאיפה כדאי להם לזרוק ומאיפה לא, והאחוזים לכן עולים. אנשים כמו דיאנדרה תמיד יהיו כאלה (ומצד שני, חברו למלכות הריבאונד, דראמונד, לעולם לא יהיה כזה. זורק מיותר מדי מקומות מהם אסור לו לזרוק).

אלו שקולעים באחוזים מטורפים קולעים ממרחק 0.03 פיט. שזה אומר דאנק. וזה אומר שהם לא מנסים לזרוק מרחוק אם הם לא מסוגלים לקלוע וזה אומר שהם אתלטים טובים שמוסרים להם לנגיחה כמו הרדן לקפלה שקפלה חייב לו חצי מהמשכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 10:43 pm 
Hall of Famer

דראמונד דווקא היה בתחילת הקריירה שחקן של 62% וירד מאז ל-53%~.
נובע משתי סיבות לדעתי:
1. רג'י ג'קסון הוא פליימייקר מחורבן.
2. כישרון של שחקן לא מתמצא רק בלשים את הכדור בטבעת, אלא גם בעבודת המיקום לפני זה. דראמונד לא שחקן פיקנרול מדהים, לא יודע להתמקם מספיק קרוב לסל, וגם לא יודע להשתמש מספיק ביכולות הפיזיות שלו כדי לטחון פנימה עד הדאנק כמו שראינו בזמנו את הווארד ושאקיל עושים. וכן, גם ההוקשוטס שלו לא נכנסים באחוזים מאוד מאוד גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 11:00 pm 
מנהל פורום

satriani כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
Att כתב:

יש להם צורך במצרי שלהם? אתה יודע שרוסטר זה 15 שחקנים נכון?

באמת? חשבתי ששלושה וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2018 2:54 am 
Hall of Famer

ג'מאל עבדל נאצר תופס להם מקום ברוסטר וחבל כי גרין כבר היה שם ומכיר את השיטה.כתבתי זאת בתחילת העונה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון ו 156 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה