סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 10:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 04, 2018 9:24 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
פאו - אפס
פאו לא הפסידה עד עכשיו בבית אז למה שאפס תעשה את זה? קלאת'ס חוזר מפציעה, טוני דגלאס חתם באפס, ודריק בראון אמור להתחיל להיות אפקטיבי יותר אחרי גישושי חזרה מפציעה, על מה עוד אפס יכולה לבנות? אולי על ריבאונד התקפה שבו היא די טובה.
דו ספרתי צנוע לפאו

מלאגה-ולנסיה
פעם שניה שם נפגשים השבוע, מלאגה ניצחה ב67:74 או משהו כזה במלאגה, בטח ולנסיה בכלל לא חזרו הביתה אלא נשארו בדרום החם למשחק הבא. ולנסיה עדיין עמוסת פציעות, קוששה ניצחון ראשון ביורוליג אחרי איזה 10 הפסדים רצופים. מלאגה אחרי משחק מעודד מאוד מול מכבי. שתי הפיינליסטיות של היורוקאפ, לא אמורות להיות שם בעונה הבאה. מלאגה חזקה מאוד בריבאונד.
מלאגה כנראה תנצח שוב בתוצאה דומה לזו שהיא כבר ניצחה השבוע.

ברצלונה-צסקא
בארסה בניצחון נחמד על חימקי שבוע שעבר + ניצחון נוסף בליגה אמורה להיות בסוג של מומנטום חיובי. תמוה מאוד הכישלון של ברצלונה העונה, אפילו פציעות משמעותיות אין. מייק ג'יימס שוחרר מהסאנס, אם אני בארסה שם עליו יד עכשיו. אם תבוא הפתעה במחזור הזה היא תבוא מהמשחק הזה
צסקא תנצח משו כמו 7 אני מאמין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 6:28 pm 
מנהל פורום

פאו-אפס: 79:90 קלאת'ס 9 אסיסטים 17 נק' פאפס 16 ארבע מחמש מהשלוש ושלושה אסיסטים. פאפס ההפתעה לטובה של העונה הזו אצל פאו. אם מוסיפים לזה את ההגנה הטובה שלו, מקבלים משהו מתוק במיוחד. פאפס סומן ככישרון גדול עוד בגיל 17, ריאל קנו אותו מפניונס בזמנו לקח לו זמן אבל הוא פרץ בסוף. באפס מקולום לא שיחק, לדו קיבל פחות מדקה אז הכל נפל על אדמס שקלע 20 נק'. דאנסטון זה דאנסטון, טוב סולידי אבל לא מוביל קבוצה 8 ריבאונדים 14 נק' ב83 אחוז. טוני דגלאס עדיין לא שיחק, יש לי הרגשה שיבוא על חשבון לדו או מקולום השכונתיים.
איך התוצאה ביחס לתחזית של פוסט הפתיחה? בול, בינגו נביא בהתהוות

מלאגה-ולנסיה: 85:83 מותחן שהתחיל ביתרון קל ונינוח למלאגה ונגמר במותן שהלך לצד הולנסיינים. 0:6 לולנסיה בשתי הדקות האחרונות בעיקר מהקו, אריק גרין ורפא מרטינז, כמות בלתי נתפסת של פציעות אצל ולנסיה, חייבים לבדוק מזוזות. לרשימה הארוכה ממילא הצטרפו לאחרונה וויווס וסן אמטריו. לולנסיה הרבה רפא מרטינז 17 ואבלדה עם 16, ברשותכם (או שלא) אתעכב על אבלדה סמול ספרדי בן 22 שהגיע העונה מיובנטוד. קיבל מעט מאוד דקות ואז באה מכת הפציעות והעלתה אותו בהיררכיה. אתמול קלע סל חשוב במאני טיים טכני מאוד לא אוהב מגע מאוד לא אופייני לספרדי. אני מניח שעוד נשמע עליו אריק גרין שהיה אמור להיות הסקורר המוביל 1 מ 10 מהשדה אתמול ואם ביום שכזה ולנסיה מנצחת אז אולי אפשר לוותר על בדיקת המזוזות. במלאגה נדוביץ' 23 נק' אבל נראה שפלאצה סומך יותר על ריי מקולם מאשר על נדוביץ' במאני טיים
איך אני ביחס לתחזית? פיספסתי את זהות המנצת אבל להגנתי אומר שחזיתי הפרש קטן

ברצלונה-צסקא:72:85 צסקא הייתה בone of those days ששום דבר לא נכנס, ברצלונה לא ביום גדול בלי סראפין (לדעתי שחקן של סטט נפוח עם תרומה שלילית למרקם) פתחה חזק מאוד, צסקא סגרה לשוויון למעשה אבל בארסה חזרה לדומיננטיות מרשימה. נראה שקבוצה מוצאת את עצמה, חוזר ואומר רכז סקורר כמו מייק ג'יימס והיא יכולה לחלום פיינלפור. חמישה שחקנים בדאבלס קטנים 13-10 נק' להאנגה, נאברו, הורטאל, אוריאולה וקופונן. הניצחון מרשים כי צסקא קלעה יותר טוב מהשלוש. בקיצור לא מדובר ביום משוגע מהשלוש אלא בהגנה טובה יותר, יותר תנועה בלי כדור בהתקפה ריווח של המשחק בזכות נאברו, ריבאס שמחכים בבפינות לא נותנים להגנה הרוסית להתכווץ פנימה.
איך אני ביחס לתחזית? חשבתי שמוסקבה תנצח אבל להגנתי הקדשתי שורה שלמה לאמירה שאם תהיה הפתעה היא תבוא מהמשחק הזה וזה אכן קרה, אני מרגש את עצמי לפעמים.

כתבנו שני פוסטים ארוכים על היורוליג בלי להזכיר את מכבי. לא שמכבי מעניינת אותי אבל אחדים מחברי הטובים ביותר וכו
אז אני רואה כאן מגמה של קבוצות שנראו גמורות כמו ולנסיה וברצלונה מתאוששות, וצוברות נצחונות, וזה סימן לא טוב למכבי שמאבדת מומנטום. לאחר שהוכחתי יכולות חיזוי מרשימות בפוסט הפתיחה אומר לאוהדי מכבי שלדעתי חוץ מבאמברג בבית אין למכבי אף ניצחון באנקר דאון דה רואוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 9:32 pm 
מנהל פורום

וויגטמן ופאנגוס שחקנים מענגים כל אחד בקבוצתו הוא
היה נעים לראות את ג'ייסון תומפסון עולה לדאנק אחרי מהלך קבוצתי וצורח מאושר
זוכר אותו בסקרמנטו שומר טוב אבל טיפוס אדיש, מה שטורקיה עושה לאנשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 10:25 pm 
Sophomore

פציעה לא קלה של נאנלי בפנר, נפל על הראש אחרי שנתלה על הטבעת והחליק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2018 12:31 am 
Sophomore

itai כתב:

אחד לאחד ולדימיר ראדמנוביץ', לראשון זה נגמר בזעזוע מוח, מקווה שיהיה אותו דבר עם נאנלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2018 9:23 am 
Sophomore

קודם כל, גם באמברג בבית הוא רחוק מלהיות באנקר עבור מכבי ביכולת הנוכחית שלה. מעבר לכך, לא רק קבוצות כמו ברצלונה (שיש לה סגל מרשים ונראית כרגע כאחת הקבוצות הטובות ביורוליג ולא רואה מצב שלא תהיה ברבע הגמר) וולנסיה מתחילות להרים ראש, אלא גם קבוצות כמו הכוכב האדום ומלאגה, ומיותר לציין גם את בסקוניה (שכבר כמה שבועות טובים נראית נהדר). אני באמת לא רואה איך בין כל אלה מכבי תצליח להיכנס לשמונה הראשונות, כשמחכים לה משחקים סופר קשים בהמשך הדרך. המקום הריאלי של מכבי הוא באזור ה 11-12 וסביר שהיא גם תסיים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2018 10:13 pm 
Hall of Famer

itai כתב:

ייעדר חודש - http://www.euroleague.net/news/i/8g9mi4m69qclff4g

uriel17 כתב:
אז אני רואה כאן מגמה של קבוצות שנראו גמורות כמו ולנסיה וברצלונה מתאוששות, וצוברות נצחונות, וזה סימן לא טוב למכבי שמאבדת מומנטום. לאחר שהוכחתי יכולות חיזוי מרשימות בפוסט הפתיחה אומר לאוהדי מכבי שלדעתי חוץ מבאמברג בבית אין למכבי אף ניצחון באנקר דאון דה רואוד

דווקא התאוששות של קבוצות שנמצאות הרחק מאחור כמו ולנסיה ( על פני קבוצות אחרות ... ) - טובה למכבי , כי זאת לא קבוצה שתילחם על ההצלבה כפי הנראה ( ואם מכבי תגיע בצמידות אליהם , אז ממילא זה יהיה במאבקי מיקום לא רלוונטיים ) . בפרט הניצחון של ולנסיה במלאגה עוזר מאוד למכבי .

ג'יימס אנדרסון מז'לגיריס כבר 6 משחקים רצוף עם סקור חד-ספרתי , וזה לאחר 7 משחקים בדו-ספרתי מתוך עשרת הראשונים . הוא יורד משמעותית גם בדקות המשחק , והשאלה היא האם זה מה שגורם לסקור הנמוך או להיפך . בכל מקרה הוא סקורר שהליטאים צריכים להביא את הנקודות שלו ממקורות אחרים .

ומילה טובה לטיילור רוצ'סטי המושמץ , השבוע עם הצגה גדולה בניצחון הביתי של הכוכב על הליטאים ( 4/7 לשלוש , 10 אסיסטים , 4 חטיפות ) ובסך הכל ממוצעים נאים מאוד : 14 נק' ( 58% נהדרים משתיים , קרוב לשתי שלשות למשחק ב-37% , 82% מהקו ) וגם 5 אס' ( על 1.9 איב' ) , וזה בקבוצה שלגמרי מגשימה את המטרות שלה ונאבקת ( לפחות בינתיים ) על מקום בהצלבה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2018 10:29 pm 
מנהל פורום

לא מסכים שמואליקי
ולנסיה הפסידה בהפרש קטן בתל אביב, נצחון שלהם בהפרש גדול יותר בולנסיה, ויש סיכוי שהם יעברו את מכבי, על ברצלונה אין לדבר שהיא מסכנת את המיקום של מכבי בטופ 8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2018 10:34 pm 
Hall of Famer

אני בהחלט לא אפול מהכסא אם ולנסיה יעברו את מכבי לקראת סיום העונה , אבל ( וכתבתי כך ) זה ממש לא רלוונטי - כי בהינתן שזה קורה יהיו למעלה משמונה קבוצות אחרות שיעברו את מכבי .
אני עדיין מהמר שברצלונה לא תהיה בטופ 8 , בדומה למכבי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], Hacohen, stavs, uriel17, דניאל, נביא בעירו ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: