Mook כתב:
- ריי דונובן באמת סיימה עונה רעה, אבל העונה היא עונה טובה, רק כבדה רצח. אישית, זו אחת הסדרות האהובות עלי בכלל. אז אין סיכוי שאני מוותר עליה, בטח עם אני ממשיך לראות סדרות שאיבדו את עצמן מזמן כמו המתים המהלכים. אני פשוט ממש אוהב את הקארקטרס בסדרה הזו וג'ון ווייט הוא אלוהים.
- הנותרים סדרה אדירה בעיניי! בהחלט לא מתאימה לכל אחד. כל עונה בה שונה לחלוטין מהשנייה בבימוי ובלוקיישן.
העונה הראשונה עוסקת בכאב נטו. היא איטית וכבדה ועושה המון כבוד לעבודת בימוי וצילום. נכנסת אל תוך הנפש של הדמויות ברמה שבא לך להתאבד לאחר מכן. בעיניי זו עונת מאסטרפיס (בטוח שרבים כאן לא יאהבו אותה)
העונה השנייה מוזרה על גבול הפרינג'ית, צבעונית הרבה יותר. בעיניי פחות טובה, שאר העולם אהב אותה יותר.
העונה השלישית היא כבר קרקס של ביזאר אבל עדיין נהדרת. ופרק 7 של העונה השלישית (והאחרונה) הוא אחד הפרקים הטובים בתולדות הטלוויזיה! חובת צפייה לכל חובב סדרות באשר הוא. פשוט פרק מבריק ויוצא דופן בכל היבט.
דה מיסינג- עונה ראשונה פנטסטית. עונה שנייה סבירה. ממליץ בחום על הראשונה (כל אחת עומדת בפני עצמה עם סיפור וקאסט אחר)
יש לי המלצה שמשום מה הרבה אנשים לא מכירים. קשה למצוא קומדיות טובות בשנים האחרונות אבל אפיסודז היא אחת ההברקות של העשור הזה. תפקיד חייו של מאט לה בלנק שמשחק את עצמו, אבל בעיקר צוחק על עצמו ועל הוליווד. היא צינית, עוקצנית וקורעת. הטקטסים נהדרים והקאסט פשוט נפלא. ממליץ בחום. לצערי ממש לא מזמן הסתיימה הסדרה. הם לא ירדו מהרמה לרגע לאורך שלושת העונות. כיף אדיר.
אני כנראה אנסה לראות מתישהו את העונה הנוכחית של ריי דונובן בבינג' (אבל על המתים המהלכים נראה לי שויתרתי אחרי העונה הנוראית האחרונה).
את הנותרים התחלנו לראות אבל הפרק הראשון ממש ביאס לנו ת'תחת אז לא המשכנו... ואז כשעברנו לסלקום טיוי אשתי היקרה ראתה את הכל בבינג' בחופשת לידה..
כנ"ל לגבי העונה הראשונה של דה מיסינג...
אפיסודז נהדרת אבל לא מצאתי את הזמן להמשיך עם העונה האחרונה.
ממליץ על the deuce. לצערי לא ראיתי את הסמויה, טרמיי ודרוש גיבור, אבל אני מבין את התשבוחות לדייוויד סיימון.
מת על הבמה, על סצינת הסטנדאפ בל"א בסוונטיז, מהנה בדרכה המיזנטרופית אבל לא סדרה גדולה (אני איפשהו בפרק 5 או 6 ומתלבט אם להמשיך).
בקומדיות big mouth של נטפליקס ממש חמודה וגם
הכי גרועים למרות שהיא מאכלסת כמה דמויות די נוראיות וקשקשניות היא סדרה די אמיצה.
יצא לך לראות ויכול להמליץ על העונות האחרונות של נרקוס, מיליארדים ומיסטר רובוט? (שהביאה לי את הסעיף בפרקים הראשונים של העונה השנייה אז חתכתי אבל עכשיו היא חזרה עם השלישית לסלקום)