סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 3:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2018 11:08 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
ללא בחירות הנטס צריכים וזה מה שעושים לשחקנים לנפח קצת מספרים או סתם שחקנים שלא קיבלו צ'אנס ואז לנסות לקבל משהו עבורם. דינווידי יושב על חוזה קטן וייתכן שבפברואר כמו כל טרייד דד ליין נשמע על קבוצה שרוצה לחזק את הספסל והשם שלו יצוץ. הנטס ישמחו לקבל בחירת סיבוב ראשון או אפילו שני.

למה שהם ישמחו לקבל בחירת סיבוב שני על שחקן רוטציה צעיר שיש לו חוזה מינימום לעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 08, 2018 12:02 am 
Hall of Famer

יואי כתב:
אתה צודק בשתי הנקודות. השאלה היא האם בקיץ הפליקנס לא יודו שהניסיון לבנות סביב דייויס קבוצה לגיטימית נכשל, במיוחד במקרה שקאזינס עוזב. דווקא אם הוא נשאר תהיה להם אמתלה טובה יותר לדחות את הקץ.

יכול להיות שהם יודו בכך אם קאזינס יעזוב והם יישארו עם החוזה המפלצתי של הולידיי, הגבה וזהו בערך
אבל מדובר בסופו של דבר בפרונט אופיס חלש ובבעלים (מבוגר מאוד אאל״ט) שמעדיף את הכאן ועכשיו על פני המחר. אני בספק אם יהיה שם רצון לבנות מחדש, שלא לדבר על אומץ להודות בכשלון ולהתחיל מחדש.

אני מעריך שהפליקנס יצטרכו להיות ממש עם הגב לקיר ובלי אופציות אחרות כדי לשלוח את דיוויס בטרייד, כל עוד הוא לא מבקש את זה. אולי אני לא מעריך אותם מספיק אבל לפי ההתנהלות עד כה, עד שהם לא ירגישו שהם מאבדים אותו, אני בספק אם הם מרימים את הטלפון ומנהלים את השיחה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 08, 2018 2:02 am 
Hall of Famer

Att כתב:
נדמה לי שאתם לא מסתכלים על זה מנקודת המבט של הפליקנס ושל קאזינס.

הפליקנס
הפליקנס רוצים להצליח עכשיו ולא בעוד מספר שנים. בגלל זה הם במצב הזה בכלל.
הם לא ישלחו את הפנים של הפרנצ׳ייז שלהם ויודו בכישלון הקולוסאלי שלהם לבנות סביבו עד שלא תהיה להם ברירה. בייחוד כאשר אף אחד לא מבטיח להם שקאזינס יישאר שם.

קאזינס
אם קאזינס לא ייבחר לחמישיה הראשונה ויהיה זכאי לסופר מקס, אני מניח שהוא יעדיף סיטואציה שונה.
האם זה רע לשחק לצד הורפורד, טייטום ובחירת דראפט גבוהה בארגון לא מתפקד - לא. האם זה הסנריו הכי טוב עבורו כשחקן חופשי? כנראה שלא. אני מניח שלקאזינס יהיה הצעות מפתות יותר.

אני חושב שהטרייד הזה ישפר אותם אפילו כאן ועכשיו . ניתן כמובן לחלוק עלי , אבל אני מתבסס מצד אחד על אי ההצלחה הנוכחית שלהם , ועל מה שטייטום והורפורד עושים במקביל בבוסטון .
לגבי קאזינס , יכול להיות שיהיו לו הצעות טובות יותר ( צריך לשקלל סכומים ואורך חוזה , עיר מגורים , סיטואציה קבוצתית וכו' ) , אבל לדעתי גם יכול להיות שלא .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 08, 2018 2:12 am 
Hall of Famer

אם הטרייד יכלול את סטיבנס, אין לי ספק שזה ישפר אותם גם עכשיו :)
בלעדיו, כנראה שלא..

אבל זה לא רלוונטי כי גם אם כן, לשלוח את דייוויס - הפנים של הפרנצ׳ייז בטרייד - זה מהלך מאוד קיצוני מבחינת הפלקינס כארגון. משהו שלא תואם את כל שאר המהלכים שלהם בשנים האחרונות. אני לא מאמין שהם יעשו אותו בשלב הזה, גם אם הם יחשבו שזה משפר אותם כרגע.

וזה בנוסף לכך שקאזינס עשוי להשאיר אותם בידיים ריקות בקיץ.
אני לא יודע איך הוא יקבל את הטרייד שאתה מציע...

במלים אחרות, אם אני מסתכל על זה מנקודת המבט של הארגון, בהינתן המהלכים שלהם בשנים האחרונות, זה לא נראה כמו משהו שסביר שהם יעשו.

אני לא יודע, אגב, מה הייתי עושה במקומם. הם הכניסו את עצמם למצב לא פשוט.
אני לא כל כך מתלהב מהשילוב בין קאזינס לבין דייוויס. אולי הייתי מתפתה לבראון+טייטום+הבחירה אבל זה מצריך לשבת עם קאזינס קודם לכן ולשמוע מה הוא חושב על עתידו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 08, 2018 3:15 am 
Hall of Famer

אני טוען שהמהלך טוב עבורם לדעתי
לא טוען שהם אכן יעשו אותו בפועל ( אין לי מושג , ואני בוודאי פחות מיודע ממך בכל המסביב )

בפועל זו קבוצה שכפי הנראה הולכת לשומקום גם השנה , וגם בשנה הבאה קשה לי לראות אותם הופכים ( ללא איזה "מגה-טרייד" מסוג זה ) לקבוצה מהמובילות בליגה .
אתה גם לוקח די כמובן מאליו שקאזינס נשאר אלמלא טרייד זה - שוב , אין לי יכולת להעריך זאת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 08, 2018 4:49 am 
Hall of Famer

אני ממש לא לוקח כמובן מאליו את זה שקאזינס נשאר ללא הטרייד הזה, אני פשוט חושב שאם תשלח את דייוויס למקום אחר, זה יקטין את הסיכויים שהוא יישאר.

מבחינתי, הפליקנס לא הולכים לשום מקום מהרגע שבו הם החליטו לרוץ לפלייאוף, שנייה אחרי שבחרו את אנתוני דייוויס.
הם עלו מהר מדי בעזרת רכישת שחקנים בינוניים בשוק החופשי ומכירה של בחירות דראפט, הגיעו לפלייאוף אחרי מספר ניסיונות ואז נפלו שוב (כצפוי כי הנסיקה הזו התבססה על כלום) עד לבחירה השישית, הצליחו לאסוף את קאזינס בדרך בעזרת הבחירה הזו ועכשיו הם מנסים לנסוק שוב.

כל מה שעומד מאחורי המהלכים שלהם מנוגד למה שאני חושב שהיא תפיסה נכונה של ניהול בנ.ב.א.
יכול להיות שאיכשהו בפוקס הם יצליחו אבל אני חושב שכל הדרך שבה הם מתנהלים היא שגויה מהיסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 08, 2018 11:32 am 
Junior

הסלטיקס לא תעביר גם את בראון, גם את טייטום וגם את בחירת הדראפט. מנגד הם כנראה יכללו את הורפורד בכל עסקה בגלל המשכורת הגבוהה שלו, כרגע הם לא יכולים להוסיף את המשכורת של דיוויס.
בכל מקרה יהיה מעניין עם בוגי בקיץ. נזכיר שזה שחקן שעדיין לא עשה פלייאוף. אמנם כספי במקום ה-6 עם הכי הרבה משחקים אי פעם ללא פלייאוף (וצפוי לעלות למקום ה-4 עד סוף השנה, בהנחה ולא יפצע) אבל בוגי מייד אחריו ובניגוד לכספי הוא היה השחקן המוביל בקבוצות שלו. אמנם הפציעות של הקליפרס מבצרות כרגע את הפליקנס בפלייאוף, אבל אם הם שוב יפספסו את הפלייאוף זה לא יראה טוב בשבילו, מה עוד שבתרחיש הסביר הם יקבלו סוויפ מג"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 09, 2018 8:59 am 
Sophomore

הם לא יכולים להכריח את ניו אורלינס לקחת את הורופורד. לדעתי הורופורד גם משחק תפקיד חשוב מספיק בבוסטון בשביל שהחוזה שלו יהיה לא נוראי ביחס לתפוקה. אם ניו אורלינס תלך לבנייה מחדש, אין להם סיבה טובה לקחת אותו.

מסכים שאיינג' לא יעביר את בראון טייטום והבחירה, אבל קונסטלציה של אחד מהם עם הבחירה ועם כמה נכסים קטנים נוספים עשויה להיות לא מעט עבור הפליקנס (תלוי מה בדיוק תהיה הבחירה של הלייקרס). אם קאזינס יברח להם, אולי דייוויס גם ירגיש שיש לו רצון לעשות משהו עם הקריירה ולהעמיד אותם במצב סטייל קיירי בקיץ האחרון, ואז זה אפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 09, 2018 9:27 am 
Sophomore

דרך אגב, אני לא בטוח ששווה לסלטיקס לשלם יותר מדי עבור דייוויס במקרה של בחירה גבוהה. הקבוצה הנוכחית תקבל תוספת כוח אש עם הייווארד, ואם תהיה להם הזדמנות לבחור שחקן שבאמת מרשים אותם בדראפט חזק, אין שום סיבה להפוך את הקבוצה בשביל AD שגם לדעתי אוברייטד ולא מסוגל לחזק בצורה משמעותית את הצד ההגנתי. מה גם שבדראפט הנוכחי יש כמה גבוהים שצפויים להיות בחירת טופ 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 09, 2018 9:35 am 
Hall of Famer

יואי כתב:
אם קאזינס יברח להם, אולי דייוויס גם ירגיש שיש לו רצון לעשות משהו עם הקריירה ולהעמיד אותם במצב סטייל קיירי בקיץ האחרון, ואז זה אפשרי

זה כבר סיפור אחר, אין ספק, אבל כרגע לא עושה רושם ש-ad מוטרד במיוחד מהסיטואציה שלו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 09, 2018 9:39 am 
Hall of Famer

יואי כתב:
דרך אגב, אני לא בטוח ששווה לסלטיקס לשלם יותר מדי עבור דייוויס במקרה של בחירה גבוהה. הקבוצה הנוכחית תקבל תוספת כוח אש עם הייווארד, ואם תהיה להם הזדמנות לבחור שחקן שבאמת מרשים אותם בדראפט חזק, אין שום סיבה להפוך את הקבוצה בשביל AD שגם לדעתי אוברייטד ולא מסוגל לחזק בצורה משמעותית את הצד ההגנתי. מה גם שבדראפט הנוכחי יש כמה גבוהים שצפויים להיות בחירת טופ 5.

יאפ, אני איתך בעניין הזה.
אני מניח שהכל יהיה תלוי בבחירה ובכמה איינג׳ מעריך את השחקנים שצפויים להיות שם אבל אני לא הייתי ממהר לשים את כל הקופה על דיוויס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, גמליאל ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה