סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 5:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2017 10:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שווב ת'רד נפרד.
כמו שכתבתי בת'רד ההוקי, היום היה היום הגורלי של רוסיה בעניי ן ההשתתפות באולימפיאדת פיונגצ'אנג.
אז הוועד האולימפי החליט (כמו שחזו הרוב) להעיף את רוסיה גם מהאולימפיאדה הזו.
יהיו חריגים שיוכח שלא השתתפו בתכנית הסימום (מן הסתם כאלה שלא התאמנו ברוסיה) שיתחרו כשפורטאים ללא מדינה.
ספציפית לגבי ההוקי אני מניח שזה אומר שרוסיה מורחקת. לא רואה מצב שרוסיה תשתתף בספורט קבוצתי כלשהו גם תחת דגל נייטראלי, אני לא בטוח שזה אפילו אפשרי לפי תקנון האולימפיאדה.
מעניין מי יחליף אותם - אני מהמר על אוסטריה או לטביה.

צריך לומר שאני מאד שמח שהעיפו אותם והחמירו איתם עוד יותר מאשר בריו - בריו נתנו לספורטאים ה"נקיים" להתחרות בתור משלחת רוסית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 24, 2017 12:08 pm 
Hall of Famer

הרוסים כנראה ישתתפו בכל זאת בטורנירי ההוקי. הנבחרת שלהם משחקת בטורנירי הכנה כאילו כלום, והם ישתתפו (כמו בכל הענפים האחרים) תחת השם "ספורטאים אולימפיים מרוסיה" (OAR) ללא דגל וללא המנון ובמדים ניטראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 2:26 pm 
Hall of Famer

אי אפשר לדבר על אולימפיאדת החורף הזו בלי לדבר על אסתר לדצקה.
אלופת העולם בסלאלום סנובורד החליטה שיש יותר מדי זמן לחכות עד התחרות שלה. אז בשביל לשמור על הגוף מוכן, היא נרשמה גם לתחרות הסופר-G בסקי, משהו שהיא בעקרון לא מתעסקת בו.
וזכתה במדליית זהב, אחרי שניצחה במאית שנייה את האלופה בסופר-G שכבר הייתה בטוחה שהזהב שלה כי המתחרות העיקריות שלה בסופר-G כבר סיימו את התחרות אחריה.
אני לא מבין כלום בסקי, אבל הכתבות שקראתי מדברות על זה שהיא עשתה מלאנתאלפים טעויות טכניות - דבר הגיוני בענף מאד טכני שהיא לא מתמחה בו. אבל היא פשוט הייתה מאד מאד מאד מהירה.
אחת ההפתעות הכי גדולות בתולדות אולימיפאדות החורף כנראה. בשורה אחת עם ה"נס על הקרח" של ארה"ב בהוקי ושל סטיבן בראדבורי בהחלקה המהירה ב-2002.

בינתיים לדצקה קיבלה תאבון והחליטה להירשם גם לסקי המשולב (סלאלום + דאונהיל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 3:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
למה זה דומה בהשאלה ?
נניח אצן למרחקים רגילים שפתאום ביום בהיר מתחרה במשוכות ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 3:30 pm 
Junior

לדעתי לא צריך להבין הרבה בסקי כדי לראות לפחות חלק מהטעויות שלה. היא כמעט עפה מהמסלול פעמיים, אם אני לא טועה. המתחרות הרציניות בענף, מן הסתם, לא יכלו לקחת את הסיכון לרמה שהיא הגיעה אליו, כי זו לא אסטרטגיה טובה לזמן ארוך. להיות ממש על הקצה כל הזמן זה בעייתי אם אתה מתחרה רציני. זה שהסתדר לה במקרה בגמר אולימפי זה לא פחות ממדהים. לדעתי ממש ברמה של סטיבן בראדברי, שאמנם היה מתחרה וזה היה הספורט שלו, אבל הימר פעמיים ופגע פעמיים בנפילות של היריבים שלו. וזה מבלי לציין את זה שעלה לחצי הגמר בגלל פסילה, אאז״נ. מישהו כתב בתגובות שהנצחון שלה שווה ערך לנצחון של בולט בריצת 400, ותיקנו אותו שזה שווה ערך לנצחון של בולט ב110 משוכות. ענף אחר, טכניקה אחרת לגמרי, מדליית זהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 4:28 pm 
Hall of Famer

וצריך לציין שבולט היה רץ 400 מצוין בגילאי הנוער, אחד הטובים בעולם כמדומני. אז כן, זה מעבר הרבה יותר קשה...

אפרופו התחרות הזו, אז מתחרה נוספת הייתה האלופה האולימפית הקודמת הלוא היא לינדזי ווהן המפורסמת. גם היא יצאה מהמסלול פעם אחת, איבדה המון זמן וסיימה רק שישית.

תשמע, לראות את הפנים של לדצקה אחרי הנצחון זה משהו שלא יאמן. היא אמרה אחרי זה שהיא הייתה בטוחה שיש כאן טעות, ועוד מעט מישהו יתקן את התוצאה שלה על הלוח.
רק שאלה קטנה צצה לי: היא לא הייתה אמורה לעשות קריטריון כלשהו במקצוע הזה בשביל להתקבל להתחרות בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 4:52 pm 
Junior

אם אני מבין נכון את מה שכתוב כאן:
https://en.wikipedia.org/wiki/Alpine_sk ... lification
צריך להיות מדורג ב-500 הראשונים בעולם, ומותר למדינה לרשום עד 14 ספורטאים מכל מין, כשסה"כ אין יותר מ-22 ספורטאים.

בכל מקרה זה לא שהיא פשוט השאילה ממישהו ציוד, למדה לעשות סקי יומיים לפני, עברה מהר על הכללים ולקחה זהב אולימפי. היא יודעת מה היא עושה, וכנראה יכולה ביום יום להיות מתחרה דיי בינונית-גרועה בסופר ג'י. וכן, המבט על הפנים שלה היה ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 6:08 pm 
מנהל פורום

ראי, מצטער להרוס את החגיגה של כל האתרים שפשוט עפו עליה בלי לבדוק לעומק את העובדות.
נכון שהיא פייבוריטית בסנואובורד, ונכון שהיא נרשמה לסופר G בעיקר בשביל להתחם לקראת התחרות האמיתית.

אבל בכל זאת, באליפות העולם האחרונה היא דורגה 29 בסופר G ואת שנת 2017 היא סיימה 38 בדירוג העולמי.
עדיין הפתעה בכל קנה מידה, אבל קצת יצאו מפרופורציות בתקשורת...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 6:26 pm 
Junior

אני חושב שלא יצאו כל כך מפרופורציות. היא מתחרה לגיטימית, כמו שאמרתי (אחרת באמת לא היה כל סיכוי), אבל מגיעה לאולימפיאדה - התחרות שאליה כל הצמרת העולמית מתכוננת הכי הרבה, וכנראה שהיא לא התכוננה לתחרות הזאת בכלל (אחרי הכל יש לה את הסנובורד סלאלום על הראש). אחרי כל זה לזכות בזהב זה לא פחות מסנסציוני. זה לא שמישהו חושב שהיתה חסרה מישהי אז שאלו בקהל אם מישהי יודעת את החוקים ויאללה לרכבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 6:31 pm 
Hall of Famer

עודד וולפסון כתב:
ראי, מצטער להרוס את החגיגה של כל האתרים שפשוט עפו עליה בלי לבדוק לעומק את העובדות.
נכון שהיא פייבוריטית בסנואובורד, ונכון שהיא נרשמה לסופר G בעיקר בשביל להתחם לקראת התחרות האמיתית.

אבל בכל זאת, באליפות העולם האחרונה היא דורגה 29 בסופר G ואת שנת 2017 היא סיימה 38 בדירוג העולמי.

כן, ממש הורס את הסנסציה....
תרשה לי גם לנחש שמעבר לזה שהיא באה ממקום 30-40 ולקחה את הזהב, היא לא הקדישה את חלק הארי של הזמן והמרץ שלה לאימוני סופר G לפני האולימפיאדה, ואני עדין פה.
מצטער להרוס לך את הריסת החגיגה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 6:38 pm 
Senior

לא לריב ילדים

אני מסכים עם מתן שכתב שהיה פה הרבה פוקסים ו"מזל של מתחילים" אם אפשר לקרוא לזה ככה. מה שאומר בעיני בעיקר שמתוך עשר תחרויות היא אולי תיקח אחת אבל לא יותר מזה, מה שבמידה מסוימת מוריד מערכו של המקצוע הזה שתלוי בתנאים לא פחות מאשר ביכולת.
אם טדי רינר כזה היה מחליט להשתתף בתחרויות ההיאבקות בסגנון יווני רומי, היה לו איזשהו סיכוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 12:58 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
עודד וולפסון כתב:

תרשה לי גם לנחש שמעבר לזה שהיא באה ממקום 30-40 ולקחה את הזהב, היא לא הקדישה את חלק הארי של הזמן והמרץ שלה לאימוני סופר G לפני האולימפיאדה, ואני עדין פה.

נו, מה חשבתי לעצמי
שאפשר להוסיף עוד משהו לזה שיודע תמיד הכל יותר מאחרים...

זה רק אני מתבלבל, או שאתה בעצמך כתבת:
"היא לא הייתה אמורה לעשות קריטריון כלשהו במקצוע?"

אתה גם זה שכתב שזה משהו שהיא בעקרון לא מתעסקת בו
אני חושב שבשביל להיות מדורג 30 בעולם במשהו, אתה כנראה מתעסק בו, גם אם זה לא העיסוק הראשי שלך, כי יש משהו שאתה מדורג בו בטופ-3

אבל בכל זאת מצטער שהעזתי לערער על סמכותך..

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 1:52 am 
Hall of Famer

כן, כמו מתן שיערתי שזו לא מישהי שבחרו אקראית מהקהל כי מישהי לא הגיעה וצריך למלא קווטה. למיטב ידיעתי אין ויילד קארדים באולימפיאדה, אז משהו היא בטח עשתה כדי שיאושר לה להשתתף בכלל.
אבל בכל זאת היא לא התכוונה להתחרות במקצוע הזה, יש לה מקצוע ראשי והיא תכננה להתחרות רק בו. ומדובר באולימפיאדה, אירוע השיא שלה, שבה הייתה לה מטרה אחת, לזכות בסנובורד. אז תרשה לי לנחש, פשוט כי זה הגיוני, שבתקופה לקראת אירוע השיא והענף הראשי שלה שבו ורק בו התכוונה להתחרות - היא התאמנה והתכוננה למקצוע הראשי שלה שבו כן התכוונה להשתתף, ולא השקיעה בזה שלא התכוונה להשתתף בו.
אם זה מקהה את תחושת הסנסציה מבחינתך כי וואלה היא גם עושה סקי לפעמים, אז מה החוכמה לבוא ולקחת בזה זהב אולימפי משום מקום... מול הלינדזי ווהניות של העולם שהתאמנו שנים רק לזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 2:29 pm 
Junior

תומר כתב:
לא לריב ילדים

אני מסכים עם מתן שכתב שהיה פה הרבה פוקסים ו"מזל של מתחילים" אם אפשר לקרוא לזה ככה. מה שאומר בעיני בעיקר שמתוך עשר תחרויות היא אולי תיקח אחת אבל לא יותר מזה, מה שבמידה מסוימת מוריד מערכו של המקצוע הזה שתלוי בתנאים לא פחות מאשר ביכולת.
אם טדי רינר כזה היה מחליט להשתתף בתחרויות ההיאבקות בסגנון יווני רומי, היה לו איזשהו סיכוי?

לדעתי זה דווקא לא מוריד מערכו של המקצוע. המקצוע שונה וייחודי בדרכו שלו. נגיד שבגלישה במהירות שלה ועם טעויות טכניות כמו שלה היא תצליח לא ליפול/לצאת מהמסלול ב-1 מתוך 20 פעמים. זו אסטרטגיה שהיא לא מעשית עבור הטופ העולמי. אם יש לי סיכוי של 1 ל-4 לזכות בזהב עם אסרטגיה נורמלית, ו-1 ל-2 לזכות בזהב אם אלך על הכל ולא אשאיר מרווח לטעות ואצליח להגיע לסוף המסלול, אבל הסיכוי שלי לסיים את המירוץ באסטרטגיה הזאת הוא 1 ל-5, אז הסיכוי הממשי שלי לנצח באסטרטגיה הזאת הוא 1 ל-10. משתלם לי לא ללכת על האסטרטגיה הזאת. מה לעשות שיש יתרון בזה שאין לך מה להפסיד. יצא לה ה-1 מ-100. זה דיי מדהים. זה לא צריך להוריד מערכו של המקצוע, אלא מערכו של הפורמט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 4:04 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
עודד וולפסון כתב:

נו עודד, מה חשבת, שתכתוב את שם הראי ואחריו תיקון/הסבר כלשהו, וזה לא יוביל למלחמת התנצחויות על מה הוא ידע כבר לפני? נרשמת שלשום לפורום?

וברצינות, תודה על המידע. עד שעודד כתב את זה, גם בקריאה באתרים וגם כאן בפורום, זה היה נשמע כמו מישהי שלא מכירה כלל את המקצוע, או כמו שכתבו כאן "כמו שבולט ירוץ משוכות".

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 4:26 pm 
Hall of Famer

בסדר, הבנתי שזה קטן עליכם ואין פה סיפור.
אני מתאר לעצמי שאם פבלו קואבס או יואיצ'י סוגיטה יקחו את וימבלדון תגידו שזה לא באמת סנסציה, הם 30-40 בעולם.
אה, כן תגידו שזה סנסציה?
אז זה כמו זה, ואפילו יותר מזה. עבור קואבס וסוגיטה טניס זה המקצוע העיקרי והם מתאמנים רק, או כמעט רק, עליו. בשבילה זה מקצוע משני והיא מתאמנת עליו מן הסתם פחות מהמקצוע העיקרי שלה גם בימים רגילים, ולקראת אולימפיאדה שבה היא לא התכוונה מראש להתחרות במקצוע הזה - על אחת כמה וכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 5:05 pm 
Junior

אבל זה לא נשמע לכם קצת מוזר שהיא עשתה את המקצה הזה כדי להתחמם לתחרות הסנוובורד ובחרה דווקא לקחת הרבה סיכונים? בדרך כלל אם מישהו היה עושה מקצה במקצוע שהוא לא מאמין שיצליח בו והמטרה שלו הייתה רק להתחמם, הייתי מצפה שהוא יגלוש באופן זהיר במיוחד, כי תאונה במהירות גבוהה בסקי יכולה לגמור קריירה בקלות.

אני חושב שמה שקרה כאן זה פחות העובדה שהיא לקחה סיכונים, אלא שהיא ניגשה לתחרות בראש יותר פתוח מבחינת גישה והכנה למסלול. אולי היא התכוננה אל המסלול באופן פחות יסודי, ודווקא כל הבנות האחרות, מרוב "יסודיות" בהכנה נשבו באיזו קונספציה שדפקה אותן ביחס אליה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 5:21 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אני מתאר לעצמי שאם פבלו קואבס או יואיצ'י סוגיטה יקחו את וימבלדון תגידו שזה לא באמת סנסציה, הם 30-40 בעולם.
אה, כן תגידו שזה סנסציה?
אז זה כמו זה, ואפילו יותר מזה. עבור קואבס וסוגיטה טניס זה המקצוע העיקרי והם מתאמנים רק, או כמעט רק, עליו. בשבילה זה מקצוע משני והיא מתאמנת עליו מן הסתם פחות מהמקצוע העיקרי שלה גם בימים רגילים, ולקראת אולימפיאדה שבה היא לא התכוונה מראש להתחרות במקצוע הזה - על אחת כמה וכמה.

כן זו הייתה סנסציה, וכן, הבנו את גודלה, באמת שלא צריך שתביא עוד אנלוגיות כדי שנבין אותה.
רק שיש הבדל בין "כמו בולט במשוכות" (מקצוע שהוא לא מתאמן בו בכלל, לא מדורג בו, לא קשור אליו), לבין מישהי שמדורגת יחסית גבוה בדירוג העולמי ומן הסתם מבינה דבר או שניים במקצוע. יש הבדל, גדול מאוד, בין הסנסציה שתוארה כאן ובאתרים, כשאף אחד לא הזכיר שהיא מכירה את המקצוע, לבין הסנסציה הגדולה קצת פחות, כשהסתבר (לפחות לנו, בזכות עודד) שהיא לא בדיוק באה משום מקום מוחלט.
אבל מה, במקום שתגיד תודה לעודד על המידע שמבאר את הסיפור (גם לך. הרי שאלת אם היא לא הייתה צריכה להשיג קריטריון), אתה מנסה להראות שכלום לא השתנה וצדקת מלכתחילה, כי, ובכן, כל מי שקורא את הפורום הזה יותר מכמה חודשים יודע למה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 5:54 pm 
מנהל פורום

Chauncey כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אה, כן תגידו שזה סנסציה?

כן זו הייתה סנסציה, וכן, הבנו את גודלה, באמת שלא צריך שתביא עוד אנלוגיות כדי שנבין אותה.
רק שיש הבדל בין "כמו בולט במשוכות" (מקצוע שהוא לא מתאמן בו בכלל, לא מדורג בו, לא קשור אליו), לבין מישהי שמדורגת יחסית גבוה בדירוג העולמי ומן הסתם מבינה דבר או שניים במקצוע. יש הבדל, גדול מאוד, בין הסנסציה שתוארה כאן ובאתרים, כשאף אחד לא הזכיר שהיא מכירה את המקצוע, לבין הסנסציה הגדולה קצת פחות, כשהסתבר (לפחות לנו, בזכות עודד) שהיא לא בדיוק באה משום מקום מוחלט.
אבל מה, במקום שתגיד תודה לעודד על המידע שמבאר את הסיפור (גם לך. הרי שאלת אם היא לא הייתה צריכה להשיג קריטריון), אתה מנסה להראות שכלום לא השתנה וצדקת מלכתחילה, כי, ובכן, כל מי שקורא את הפורום הזה יותר מכמה חודשים יודע למה.

תודה צ'ונס
לא יכלתי לנסח את זה טוב יותר...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 11:17 am 
מנהל פורום

אז האולימפיאדה הסתיימה לה
הגברת לדקה לא איכזבה בג'איינט סלאלום בסנואובורד, ולקחה את הזהב, אחרי תחרות לא פשוטה בכלל.
הפעם המדליה הזאת לא הפתיעה אף אחד

אפילו לא את ראי :) :) :)

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 12:38 pm 
Hall of Famer

היא הראשונה שלוקחת מדליות זהב בשני ענפים שונים באותה אולימפיאדה (לפחות באולימפיאדת החורף).

צריך להגיד שהייתה עוד הפתעה גדולה, עם סיפור אנושי יפה, לפי הדיווחים של מביני עניין כמו צוות יורוספורט למשל, בקרלינג הגברים. אני לא מבין בקרלינג ולא מכיר את יחסי הכוחות בענף (למרות שהרבה מהעקרונות והאסטרטגיות שלו דומים לכדורת דשא, ספורט שאני כן מכיר כי אבא שלי שיחק אותו ברמות הגבוהות בארץ הרבה שנים). נבחרת ארצות הברית, שלפי הדיווח מדורגת 21 בעולם, זכתה בזהב אחרי נצחון גדול על שבדיה שנחשבת לאחת המעצמות הגדולות.
הסיפור האנושי הוא של ה"סקיפ" האמריקאי ("סקיפ" זה המנהיג של הנבחרת, שקובע את האסטרטגיה וגם מגלגל את האבנים האחרונות בכל end - תפקיד שקיים גם בכדורת דשא). ארה"ב עשתה הפתעה קודמת באיזו אולימפיאדה או אליפות עולם וזכתה במדליית ארד, אבל למרות ההישג הוא סיפר ש"חרה לו שהוא עומד על הפודיום ומנגנים המנון של מדינה אחרת". אז הוא התפטר מעבודת היום הקבועה שלו והקדיש את כולו לענף. זה לא ענף שאיפשר לו להתפרנס או משהו, אז הוא עבד בעבודות מזדמנות כדי לעשות את מינימום הפרנסה כדי לחיות.
בגמר נגד שבדיה הוא עשה מהלך עצום בזריקה האחרונה ב-end השביעי (מתוך 10), במצב של שוויון, ובזריקה האחרונה הוציא בבת אחת שתי אבנים שבדיות מאזור המטרה, והביא לארה"ב 5 נקודות ב-end אחד. כלומר, 5 אבנים אמריקאיות היו הכי קרובות למרכז המטרה לפני האבן השבדית הכי קרובה. זה המון - בדרך כלל אם אתה מביא 2 נקודות ב-end זה נחשב תוצאה טובה מאד. זו הייתה זריקה מדהימה מהסוג שלא צריך להבין יותר מדי בענף כדי להעריך אותה.
זו הייתה מכת מוות שהשבדים לא הצליחו להחזיר. האמריקאים שיחקו הגנתי מכאן ועד הסוף, פשוט העיפו אבנים שבדיות מהמטרה, וזכו בזהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 12:51 pm 
Hall of Famer

תקציר של הקרלינג, המהלך המדובר של ראי ב-2:10 דק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 1:01 pm 
Hall of Famer

היה בהחלט נהדר לראות
תודה לשניכם ( בעיקר לראי )
רק בסלניוז וכו' ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 2:01 pm 
מנהל פורום

יש שם כרס יותר גדולה משיש בבייסבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 2:26 pm 
Hall of Famer

גם בזה הם דומים לכדורת דשא...

אבל בדיוק כמו בכדורת דשא, זה לא ספורט שדורש ריצות וקפיצות - אלא המון דיוק בביצוע והרבה מחשבה אסטרטגית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], sir charles ו 67 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה