סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 1:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2018 7:55 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אין ספק שהאווירה אתמול הזכירה את בלגרד:

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 75191.html
ציטוט:
...בהמשך, בחדר ההלבשה, קיין כמעט מירר בבכי וסיפר לאנשי מכבי: "הם קראו לי קוף. הם נהמו לכיווני. קיללו את אבי שמת קללות איומות, ואתם יודעים כמה הוא היה חשוב לי. לא יכולתי לשאת את זה".

גם נוריס קול התייחס לאווירה בחולון: "היה ערב קשה. היו דברים שלא חוויתי מעולם במגרש כדורסל. זרקו עלינו דברים, ירקו עלינו.....

הודעת גינוי של לאומית ש"לא היה ולא נברא, האם יש לכך הוכחות?" כאילו מי בכלל מעז לחבר בין אלימות פיזית/מילולית לקהל החולוני שהקשר ביניהם הוא מקרי בהחלט בעוד 1-2-3......

ואני אשאל בתגובה: האם יש עוד היכל בליגה הישראלית שבו אוהדי הקבוצה המארחת מחויבים להתרחק 3 שורות שלמות מעל ספסל היריבה, מחשש להתלקחות יצרים??

אבל היי - לא היו קריאות תתאבד לשמעון מזרחי !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2018 8:12 pm 
Junior

אדום88 כתב:
אין ספק שהאווירה אתמול הזכירה את בלגרד:

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 75191.html
ציטוט:
...בהמשך, בחדר ההלבשה, קיין כמעט מירר בבכי וסיפר לאנשי מכבי: "הם קראו לי קוף. הם נהמו לכיווני. קיללו את אבי שמת קללות איומות, ואתם יודעים כמה הוא היה חשוב לי. לא יכולתי לשאת את זה".

גם נוריס קול התייחס לאווירה בחולון: "היה ערב קשה. היו דברים שלא חוויתי מעולם במגרש כדורסל. זרקו עלינו דברים, ירקו עלינו.....

הודעת גינוי של לאומית ש"לא היה ולא נברא, האם יש לכך הוכחות?" כאילו מי בכלל מעז לחבר בין אלימות פיזית/מילולית לקהל החולוני שהקשר ביניהם הוא מקרי בהחלט בעוד 1-2-3......

ואני אשאל בתגובה: האם יש עוד היכל בליגה הישראלית שבו אוהדי הקבוצה המארחת מחויבים להתרחק 3 שורות שלמות מעל ספסל היריבה, מחשש להתלקחות יצרים??

אבל היי - לא היו קריאות תתאבד לשמעון מזרחי !

אה. קיין אמר אז זה בטוח היה.
בינתיים אף אחד לא מחויב להתרחק 3 שורות. אני מקווה מאוד שאייזיק יתעלם מהשטות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2018 8:20 pm 
Junior

סעיף 1:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2018 8:26 pm 
Junior

לאומית כתב:
הרסי הוקינס כתב:
איך מודדים "ניסה לזרוק בקבוק"? הוא התחיל לזרוק ואז נדפק המנגנון? זה שהוא איים לזרוק בקבוק זה גרוע, אבל זה לא אותו הדבר כמו הדברים האקטיביים שהאוהדים עשו לו ולכל הספסל.

אתה לאומית, בכלל צריך להיות מרוצה מכל מה שקורה. הרי המטרה של האנשים מאחורי הספסל היא להוציא את הקבוצה השנייה מהכלים, וזה בדיוק מה שהם מצליחים לעשות פעם אחרי פעם.

בוראט אמר על זה פעם, Great Success!

ניסה משמע אם עמי ביטון לא עוצר אותו הוא זורק.
אכן, אני מרוצה. כמו שאייזיק אמר היום, אף אחד לא ירק.
אין לי שום בעיה עם אוהדים שמקללים ושורקים בפסקי זמן. איך אמר דשון תומאס, התפקיד של אוהדים זה גם להפריע לקבוצה השניה. שלא לדבר על הגימיק של הטישו שזה משהו שהוציא את ספאחיה מדעתו וזה מעולה בעיני וגם אתה אהבת.

אגב לא זכור לי שערוץ מכבי דן בעניין בכזו התלהבות אחרי שאנשי הספסל של הפועל התלוננו שירקו וזרקו עליהם דברים שישבו על הספסל בדרבי במנורה.

בקיצור, אפשר פשוט לפרגן לתצוגה שהיתה אתמול.

חייב להגיד שלא ראיתי יריקות, אבל היה לי גם משחק לעשות אז גם יכול להיות שהיו ופיספסתי. אין לי מושג.
אגב אני לא בטוח שספאחיה התעצבן מהטישו. נראה שבהתחלה הוא לא הבין את הבדיחה, ואז קצת אחרי הצגת השחקנים נפל לו האסימון, הוא ביקש מאיזה אוהד חבילה. צחק, אמר לאוהד שזו בדיחה טובה וביקש לשמור את המזכרת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2018 8:31 pm 
Junior

רק לציין שזה ביזיון שרק עכשיו המינהלת בוחרת באופן הפעולה הזה. היו קבוצות שחטפו יחס הרבה יותר גרוע ממה שהיה אתמול מהקהל, ודווקא עכשיו כשהגביר בא לבקר ומתלונן פתאום פועלים?

אין אין. כדור של מכבי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2018 8:40 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
אגב אני לא בטוח שספאחיה התעצבן מהטישו. נראה שבהתחלה הוא לא הבין את הבדיחה, ואז קצת אחרי הצגת השחקנים נפל לו האסימון, הוא ביקש מאיזה אוהד חבילה. צחק, אמר לאוהד שזו בדיחה טובה וביקש לשמור את המזכרת.
:? אין דבר יותר מבאס ממישהו שהורס לך ככה בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2018 8:50 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
לאומית כתב:
הרסי הוקינס כתב:
איך מודדים "ניסה לזרוק בקבוק"? הוא התחיל לזרוק ואז נדפק המנגנון? זה שהוא איים לזרוק בקבוק זה גרוע, אבל זה לא אותו הדבר כמו הדברים האקטיביים שהאוהדים עשו לו ולכל הספסל.

אתה לאומית, בכלל צריך להיות מרוצה מכל מה שקורה. הרי המטרה של האנשים מאחורי הספסל היא להוציא את הקבוצה השנייה מהכלים, וזה בדיוק מה שהם מצליחים לעשות פעם אחרי פעם.

אין לי שום בעיה עם אוהדים שמקללים ושורקים בפסקי זמן. איך אמר דשון תומאס, התפקיד של אוהדים זה גם להפריע לקבוצה השניה. שלא לדבר על הגימיק של הטישו שזה משהו שהוציא את ספאחיה מדעתו וזה מעולה בעיני וגם אתה אהבת.

אגב לא זכור לי שערוץ מכבי דן בעניין בכזו התלהבות אחרי שאנשי הספסל של הפועל התלוננו שירקו וזרקו עליהם דברים שישבו על הספסל בדרבי במנורה.

חייב להגיד שלא ראיתי יריקות, אבל היה לי גם משחק לעשות אז גם יכול להיות שהיו ופיספסתי. אין לי מושג.

אחרי המשחק הוא דווקא לא ביקש לשמור למזכרת את הטישו הלבן שהאוהד הציע לו אלא ניסה להגיע לאותו אוהד.
כנראה שבכל זאת התעצבן.
גודס לפני המשחק ממש התעצבן, גם בורשטיין נראה עצבני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2018 9:12 pm 
Junior

שלא לדבר על איך שהצליח לאוהדי חולון הטריק עם המשרוקית. עשרות שנים של שריקות מהיציע ובחיים לא ראיתי כזאת יעילות כמו עם המהלך של קול. אין מה לדבר, חבורה איכותית ביותר. ולחשוב שכל השנים התגזענו עליהם שהם אנאלפביתים...

אם בודדים צועקים קללות גזעניות או יורקים אני מצפה מהסדרנים להוציא אותם, וממנהלת הליגה להנחות את הסדרנים לכך. אם עובד כתב בדוח שלו שהיו יריקות כדי ליישר קו עם הנראטיב הבוכה של מכבי אז הוא בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2018 9:16 pm 
Junior

לאומית כתב:
הרסי הוקינס כתב:
לאומית כתב:
הרסי הוקינס כתב:

אחרי המשחק הוא דווקא לא ביקש לשמור למזכרת את הטישו הלבן שהאוהד הציע לו אלא ניסה להגיע לאותו אוהד.
כנראה שבכל זאת התעצבן.
גודס לפני המשחק ממש התעצבן, גם בורשטיין נראה עצבני.

או שזה לא הטישו שעצבן אותו, אלא זה שהוא הפסיד משחק צמוד, הרגיש מקופח על ידי השופטים וספג חפירות קשות וקללות באופן שוטף כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2018 9:17 pm 
Sophomore

לא יודע אם היו יריקות או לא,
אבל קללות ורעש - לגיטימי בהחלט (כל עוד אותן קללות כמובן לא חוצות קווים אדומים).

זאת המטרה של הקהל, וזה היתרון של משחק ביתי.

לגבי המשחק עצמו,
כיף לראות כשגם במשחק בינוני מאוד (ומטה) של רייס, בלי התעלות מדהימה של אף אחד להוציא את טו ופניני, מצליחים לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2018 9:35 pm 
Junior

נערך.

נערך לאחרונה על ידי לאומית בתאריך א' מרץ 18, 2018 9:58 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2018 9:49 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא מבין איך אפשר להגן פה על מכבי.
נגיד שהיה כל מה שהם אמרו. אני די משוכנע שהיה בהכירנו את ההיסטוריה של הקהל בחולון.
אז מה? זאת הדרך שלכם להגיב? ההיסטריה הזו?
אז כן הם התעצבנו, וכן, הם תינוקות בכיינים בני שנה. לחלוטין. עוד סימן לאופי הדפוק ולחוסר המקצוענות של הקבוצה הזו, לפחות חלק מהשחקנים שלה, ובעיקר המאמן שלה.
חסר דרכים לטפל בדבר הזה אם קורה? תקראו למאבטחים, למזכירות, לשופטים, ותתעקשו שיגנו עליכם. בשביל זה קיים עמי ביטון, שיתעסק בדברים האלה וינתק מהם את הצוות המקצועי והשחקנים. צלמו את האוהדים אם צריך ותתלוננו א-ח-ר-י המשחק. תתלוננו גם למשטרה אישית נגד אוהדים מסויימים שתפסתם במצלמה, לירוק על אנשים ולקלל אותם בקללות גזעניות זו עבירה פלילית.
אבל בזמן המשחק תעשו טובה ותתרכזו בפאקינג לנצח אותו, אוקיי, יא בכיינים מפונקים? שחקנים שהיו במכבי בשנים קודמות, מעבר לזה שהיו יותר טובים מכם בכדורסל, עמדו בדברים הרבה יותר קשים ועוינים ממה שהיה אתמול.

ומה אתם חושבים השגתם בתגובה ההיסטרית והילדותית הזו? אתם הולכים להגיע לחולון לעוד משחק, כל מה שהיה תחטפו שוב - אבל פי 10. שיחקתם לידיים שלהם יא דפוקים בראש.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2018 11:06 pm 
Junior

חנן קולמן שיחק השנה 342 דקות של משחק כדורסל וזרק שמונה זריקות מתוך הקשת. אם מחברים את הזריקות מבחוץ, הוא צריך יותר משבע דקות משחק כדי לשחרר זריקה אחת. הגסיסה ההתקפית שלו הייתה ברורה כבר שנה שעברה באילת. אבל השנה זה כנראה כבר נגמר לגמרי.

מה שמשעשע [או עצוב] שאלי סהר העיד עליו,במהלך ויכוח עם אמסלם הדביל, שקולמן נותן תפוקה של זר...

בהפועל טיי מקי גם ממשיך את ההתדרדרות שלו, הוא כבר בשלב שהוא אפילו לא מנסה.

בשני המשחקים האחרונים יש שינוי מנטלי מבורך אצל תומר גינת מחוץ לקשת. הוא התחיל לזרוק בלי ההיסוס הרגיל. רק ככה משחק ה-face up שלו ישתפר ולא יישאר תקוע כמו אצל עוז בלייזר שלמרות סגנון זריקה יפה יותר..יזרוק רק אם לגמרי יכריחו אותו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2018 11:21 pm 
מנהל פורום

לא ראו כלום על ספאחיה במנהלת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:10 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
בשביל זה קיים עמי ביטון, שיתעסק בדברים האלה וינתק מהם את הצוות המקצועי והשחקנים. א.

ואתה עוד לעגת למי שמדבריו נרמז שעמי ביטון זו הבעיה באווירה של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:12 am 
Hall of Famer

רבע אחרון טוב מאוד של בר טימור נותן להפועל ניצחון וקצת אוויר במשחק מהנה לצפיה (חוץ מהעונשין המחריד של הפועל והפציעה של סקוורר שנראתה שגמרה לו את העונה).

בהפועל משחק שני רצוף מצויין התקפי של טרנס קינזי, אם הוא יישאר בריא בהמשך העונה זה סימן אופטימי להפועל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:17 am 
Freshman

תעדכנו אותי מתי מדברים על הבעיטה של דייסון בסקוורר במהלך של הפציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:19 am 
Hall of Famer

אתה בטוח שזו הייתה בעיטה מכוונת ולא איבוד שיווי משקל?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:28 am 
Freshman

לדעתי כן, הלוואי ואני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:35 am 
Junior

Mano כתב:
תעדכנו אותי מתי מדברים על הבעיטה של דייסון בסקוורר במהלך של הפציעה.

סיקרנת... באיזה דקה זה קרה בדיוק?

מודה שממקומי בארנה ראיתי כניסה אגרסיבית שלו בדייסון ולאחר מכן הוא שכב על הרצפה ולא יכל לקום, סובב קרסול על פי תנועות ידיו שסימן לצוות הרפואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:44 am 
Junior

פרק את הפיקה של הברך, אולי יותר מזה.

אני גם ישבתי קרוב מאוד ולא ראיתי בעיטה, אבל זה היה בדקות שהמשחק התחמם ודייסון היה מאוד עצבני, ולי לפחות היה נראה שדייסון תרם לא מעט לעוצמה של ההתנגשות בקטע, איך נאמר, לא מחויב המציאות. שיהיה בריא, שחקן נחמד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:46 am 
Freshman

ראיתי בטלויזיה משהו כמו 3 פעמים וגם זה בחצי עין, שונא לראות פציעות.
ממה שראיתי שלח את הרגל בכוונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:57 am 
Junior

תכתוב כאן באיזה דקה זה היה ואציץ גם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:58 am 
Junior

ראיתי עכשיו את התקציר. הוסיף בעיטה מכוונת ועזר בהחלט לפציעה. גועל נפש.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 1:12 am 
Junior

בעט גם בעט. רק זה חסר לקבוצה הנאחס הזו - קארמה רעה על זה שאחד השחקנים המגעילים בליגה גמר את העונה לאחד הנחמדים...

ייאמר (סוג של) לזכותו של דייסון, שהסיכוי שבעיטה מהסוג שהוא שלח תגרום לפציעה חמורה הוא מאוד קטן ואם זו באמת פציעה חמורה, לסקוורר היה מזל די מחורבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: