סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

בית הדין לערעורים
יזכה 0%  0%  [ 0 ]
יקל 19%  19%  [ 3 ]
יותיר על כנו 56%  56%  [ 9 ]
יחמיר 25%  25%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 16
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:09 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נו , בוא נראה באמת מי יחליט ללכת בדרכו. עד עכשיו היו שניים (כולל אזריה) , כאשר השני היה שקולניק שישב 8 שנים בכלא. מעניין מה יקרה עם השלישי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:10 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
דבר נוסף ומשמח במיוחד הוא שקיבלנו עוד הוכחה ניצחת לכך שלקיחת חייו של מחבל (מנוטרל או לא) שווי ערך, פחות או יותר (כנראה פחות) לסחר בסמים קלים, אם מוציאים לרגע מהמשוואה את הכבוד והיוקרה שבמעשה הראשון.

יורם שקולניק חושב אחרת.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:14 pm 
Junior

זה כן אני, סתם מסקרנות - אתה עושה מילואים?
במקרה והתשובה היא כן, למה אתה לא קופץ על ההזדמנות העסקית/אידיאלוגית והורג איזה מחבל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:15 pm 
Junior

שקולניק (הגבר לא פחות) לא היה חייל. אנחנו עדיין לא בשלים מספיק להכיל גבורה כזאת כשהיא נעשית על ידי אזרח מן המניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:17 pm 
Hall of Famer

מה זה משנה אם היה חייל או לא? הרי שניהם פעלו מהגנה עצמית ומחשש אמיתי שהמחבל יפוצץ רימון ויהרוג עוד אנשים , לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:18 pm 
Junior

sheky כתב:
במקרה והתשובה היא כן, למה אתה לא קופץ על ההזדמנות העסקית/אידיאלוגית והורג איזה מחבל ?

לא עושה מילואים. כבר הסברתי באריכות שאני סבור ששירות קרבי בצבא המפקירים לישראל הוא בגדר טימטום. אודה ולא אבוש כי לאור ההתפתחויות הנ"ל תפיסתי כן מתערערת קצת (ומבלי לגרוע שצה"ל הוא בהחלט צבא המפקירים לישראל, כן?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:20 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
מה זה משנה אם היה חייל או לא? הרי שניהם פעלו מהגנה עצמית ומחשש אמיתי שהמחבל יפוצץ רימון ויהרוג עוד אנשים , לא ?

מאוד משנה. דעת הקהל הרחבה הרבה יותר מכילה "טעויות" שנעשות על ידי חיילים מאשר אזרחים רגילים. עובדתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה כן אני כתב:
sheky כתב:

לא עושה מילואים. כבר הסברתי באריכות שאני סבור ששירות קרבי בצבא המפקירים לישראל הוא בגדר טימטום. אודה ולא אבוש כי לאור ההתפתחויות הנ"ל תפיסתי כן מתערערת קצת (ומבלי לגרוע שצה"ל הוא בהחלט צבא המפקירים לישראל, כן?).

נו אז יאללה, יש לך סטארט אפ. לך על זה. אבל תעשה, אל תדבר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:24 pm 
Junior

איך? אני לא עושה מילואים.
חוץ מזה אני גם לא במקום של חייל משוחרר, את החיים שלי התחלתי מזמן ויש לי עבודה מסודרת וטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:27 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
עופר האדום כתב:

מאוד משנה. דעת הקהל הרחבה הרבה יותר מכילה "טעויות" שנעשות על ידי חיילים מאשר אזרחים רגילים. עובדתית.

אתה בטוח ? לדעתי אם אזרח היה מסכל פיגוע ע"י ניטרול מחבל הוא היה מקבל צל"ש , והיה אהוד מאוד על "דעת הקהל". למה במקרה הזה זה שונה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:28 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
חוץ מזה אני גם לא במקום של חייל משוחרר, את החיים שלי התחלתי מזמן ויש לי עבודה מסודרת וטובה.

אז תמליץ לדור ההמשך , שלפחות הוא ייצא עם משהו מהצבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה כן אני כתב:

אז תתנדב למילואים. מספיקה פעם אחת כדי לממש את ההזדמנות העסקית. אף אחד לא צריך לדעת את התוכניות שלך, זה סוד מסחרי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:34 pm 
Junior

די עזבו אתכם, לא צריך לחזור על הויכוח המיותר הזה פעם נוספת.

בואו נסכם שהסאגה הגיעה לסיומה ושכולם יוצאים ממנה מרוצים.
אתם - כי הוא ישב בכלא 10 חודשים בגין הריגת מחבל.
אני - כי הוא ישב בכלא 10 חודשים, פחח, בגין הריגת מחבל (והמשמעות ההצהרתית הנלווית לכך).
אלאור - כי הוא הולך לקבל סכום נטו לכיס שהיה שוכב לו בבנק, אולי ואם בכלל, בעוד 10 שנים וכי הוא קיבל מעמד מיוחד בקרב רבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:40 pm 
Junior

אגב, הוא מקבל את זה נטו? איך זה נטו?

ואגב2 , יש לך ילדים? אחיינים? אתה כבר מפציר בהם לממש את התוכנית העסקית שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:48 pm 
Junior

האמת שאני לא סגור על מיסוי של תרומות. אבל התכוונתי שמתוך הסכום הוא לא יצטרך לשלם שכ"ט עו"ד וכו' (ששולמו גם הם באמצעות תרומות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:56 pm 
Hall of Famer

עשרות חיילים ואזרחים סיכלו פיגועים בשנים האחרונות (ובכלל). חבל שהם לא קיבלו סכומים דומים. כנראה שצריך להיות ערס בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:58 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
עשרות חיילים ואזרחים סיכלו פיגועים בשנים האחרונות (ובכלל). חבל שהם לא קיבלו סכומים דומים. כנראה שצריך להיות ערס בשביל זה.

ההבדל שהם באמת סיכלו.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:58 pm 
Junior

נורטון כתב:

הם לא ישבו בכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 6:20 pm 
Hall of Famer

ההיתממות. נראה לי שאפילו גדול אוהביו של אזריה, יודה שככל שהמעשה שלו גדול, הוא קצת פחות גדול מאשר אזרח שסיכל פיגוע וודאי בזמן אמת. ולמרות זאת, ספק אם מישהו כאן זוכר אפילו שם אחד של מסכל פיגוע שכזה

אזריה הוא ערב שמסמל אנטי ממסדיות ואלימות. לא הרבה מעבר לזה ובושה שדווקא הוא מקבל כזאת הכרה וכזה כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 6:28 pm 
Senior

נורטון כתב:
...אזריה הוא ערב שמסמל אנטי ממסדיות ואלימות. לא הרבה מעבר לזה...

ובעיקר בהמיות, שלו ושל תומכיו.
בי זה מחולל בעיקר דכאון מה אבל זה בסדר, אני הרי לא באמת הרבה יותר מחלק מה"אתם" שזכ"א מדבר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 6:47 pm 
Hall of Famer

ונדמה לי שכתבתי כבר בתחילת הת'רד. לא נראה לי שהייתי כולא את אזריה (אני מהצד הימני של המפה) או לכל היותר, הייתי נותן לו עונש כפי שהוא קיבל פחות או יותר.
אבל הוא כן ערס שהרג מישהו שלא היווה סכנה של ממש - ומה שאני באמת לא מבין זה על מה מגיע לו פרס? אולי לא עונש, אבל פרס? יש מאות אנשים יותר ראויים מהערס הקטן לפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 8:12 pm 
Junior

נורטון כתב:
ההיתממות. נראה לי שאפילו גדול אוהביו של אזריה, יודה שככל שהמעשה שלו גדול, הוא קצת פחות גדול מאשר אזרח שסיכל פיגוע וודאי בזמן אמת. ולמרות זאת, ספק אם מישהו כאן זוכר אפילו שם אחד של מסכל פיגוע שכזה

אזריה הוא ערב שמסמל אנטי ממסדיות ואלימות. לא הרבה מעבר לזה ובושה שדווקא הוא מקבל כזאת הכרה וכזה כסף

זו לא היתממות כמו שהמשוואה שלך שגויה מיסודה. אלאור לא הולך לקבל כסף גדול ביחס ישיר לפעולתו ההרואית. אלאור יקבל כסף גדול כי לדעת התורמים (ורבים מאזרחי המדינה בכלל) נעשה לו עוול בדמות הרשעה פלילית וריצוי עונש מאסר בפועל. אם זה היה נגמר בעונש משמעתי סביר להניח שאף אחד לא היה זוכר אותו ובטח שלא תורם לו.

שנית, לא ברור כ"כ לי כיצד מתיישבת דעתך על אלאור ומה שהוא עשה עם המסקנה הסופית שלך, שלא היית מטיל עליו עונש מאסר.

ובמאמר מוסגר אציין כי ההנחה שלך לגביי היותו "ערס" לא אומרת דבר על אלאור כפי שהיא מרמזת על דעותייך הגזעניות. כלומר, יכול להיות שהוא כן, אבל אתה לא מכיר אותו, מעולם לא דיברת איתו ואין לך מושג קלוש לגביי אופיו. דווקא כל עדויות האופי שנתקבלו לגביו מלמדים על אדם ממושמע, חייל למופת ואף אסיר למופת. לא מסתדר עם דמות הערס הממוצע.

עוד דבר משעשע הוא שלך, כימני שתומך בכיבוש ובמאבק של צה"ל בטרור (שמטבעו הוא מאוד אלים), פתאום מאוד מפריע שהוא מסמל "אלימות". כאילו שאותם טייסים שמטילים (בפקודה) טונות של פצצות על עזה, שהותירו אחריהם קרקע חרוכה ומאות אזרחים הרוגים, הם למעשה ההשתקפות של אמא תרזה. במובנים רבים הם גרועים מאלאור פי כמה וכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 8:25 pm 
Hall of Famer

הוא ערס שמסמל אלימות כי הוא הרג אדם שלא היווה סכנה. נקודה. כל השאר זה ריקוד מסהיב
ואל תקרא לי גזען, אתה לא מכיר אותי (ואגב, אני נשוי למרוקאית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 8:31 pm 
Junior

בנאדם שהרג יכול להיות הרבה דברים, אך הוא לא בהכרח ערס. ע"ע בחורינו הטובים לטייס.
אה ויפה שאתה נשוי למרוקאית. מזכיר את הטיעון של הצל שהוא גדל עם ערבים ביפו ושיש לו חברים ערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 8:36 pm 
Hall of Famer

במילים אחרות, זה שאני חושב שאזריה (שכאמור הרג אדם שלא היווה סכנה) הוא ערס חמום מוח זה יותר אינדיקציה לכך שאני גזען מזה שאני נשוי למרוקאית.

נורא הגיוני. כמעט הגיוני כמו להשוות בין אזריה (כאמור, ערס חמום מוח שהרג אדם שלא היווה סכנה) לבין טובי בחורינו שיוצאים לפעולות מבצעיות טקטיות בהנחייה מגבוה

ואם תרצה, כל עוד אתה תטען שאני גזען, אני אטען שאתה מטומטם, ונדמה לי שהסימוכין שלי לכך גדולים בהרבה משלך ולו משום שלי יש הוכחה נגדית (כאמור, אשתי), ולך אין כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: