סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 11:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבא בין שישי לשבת.
הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 11:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
לפחות את החוזה הנהדר של אלן קראב הם כן הצליחו להפטר.
סטוטס כושל וכשל בכל מיני דברים. המנהל הכללי כשל פה ושם. כנראה שיש שני אבות לזה.
וכן מקום שלישי בעונה מיוחדת שהמערב חלש. אם בטלר לא פצוע זה של מינסוטה.

טוב. אם אתה חושב שמקום שלישי במערב עם סגל שהוא לגמרי לא אולסטארי זה כושל, אני לא יודע מה לחשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 12:08 am 
Hall of Famer

הוא אומר - זה מקום שלישי אבל כזה שזוכה מההפקר של הפציעה של קוואי ובאטלר, ובהיבט הזה אין לי אלא להסכים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 12:26 am 
Junior

גם מקום חמישי זה הישג נהדר לפורטלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 12:46 am 
Hall of Famer

לעזאזל גם מקום שביעי.
זאת קבוצה שכבר שלוש שנים לא מאמינים בה ועם זאת היא מגיעה לפלייאוף.
השנה היא עוברת את : 1. הקבוצה של פופוביץ'. 2. הקבוצה של אנתוני דיויס, 3. הקבוצה של קאט וויגינס 4. הקבוצה של יוקיץ' 5. הקבוצה של גובר ודונובן מיצ'ל 6. הקבוצה של ווסטברוק, מלו, אדמס וג'ורג'
עכשיו, כן, היא יכולה לעבור כל אחת המקבוצות האלה, ברור. אבל את כולן? מאזן של 61% זה רע לקבוצה שבסופו של דבר יש בה אולסטאר אחד? אני באמת לא מבין את הזלזול הזה לא רק בפורטלנד אלא בכל הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 1:04 am 
Hall of Famer

לא צריך לזלזל בעונה של פורטלנד, אבל הצגת הדברים שלך היא סופר דמגוגית.
קבוצה של פופ? כן, בלי קוואי ובעונה שיכולה להיות הראשונה מאז עולם בערך מתחת ל-50 ניצ'.
קבוצה של אנתוני דיוויס? כן, זאת הקבוצה שב-5 עונות הגיעה לפלייאוף פעם אחת ופעם אחת בלבד ניצחה מעל 35 ניצ', כולל בעונה שעברה שהסתיימה עם 34 ניצ'.
קבוצה של קאט ו-וויגינס? כן, בעונה שעברה קבוצה של קאט וויגינס ניצחה 31 ניצ', לפני שנתיים 29 ניצ'.
קבוצה של גובר ומיצ'ל? כן, קבוצה גם של ג'ו אינגלס, של ריקי רוביו כשחקנים הטובים הבאים בתור. קבוצה שמובלת ע"י רוקי שעדיין עם בחירת זריקות של רוקי וגובר שסוגר עוד עונה של סביב ה-60 משחקים.
קבוצה של ווסטברוק, מלו, אדמס וג'ורג? זה דווקא קצת מפתיע, אבל אוק-סיטי סבלו בתחילת העונה מחוסר זהות וחיבור.

אין פה באמת הישג מדהים של פורטלנד. בסה"כ הבלייזרס בקצב של 50 ניצחונות, שזה נחמד, אבל לא מדהים ולמען האמת עם עונה שלמה של נורקיץ', עוד עונה בטופ של מקלום וכמובן לילארד, זאת עונה נאה, אבל לא אובראצ'יבריות מדהימה. בעונה שעברה 50 ניצ', היו מביאים את הבלייזרס למקום ה-6. לפני 2 עונות למקום ה-5, לפני 3 עונות למקום השישי/שביעי בשותף עם המאבס (למען האמת הם סיימו עם 51 ניצ' באותה עונה ודורגו רביעי בפלייאוף כי זכו באליפות הבית שלהם), לפני 4 עונות שוב מקום 6/7 בצוותא עם הגריזליס, לפני 5 עונות למקום השישי. נראה לי אפשר להפסיק, לא?

ועוד משהו קטן - הלו"ז עד סוף העונה לא קל בכלל בכלל. 5 משחקי חוץ מול הספארס, הפליקנס, הת'אנדר, הרוקטס והנאגטס. עוד 2 משחקי בית מול הג'אז במחזור האחרון של העונה, שיכול לקבוע הכול לג'אז ומול הקליפרס. ורק 3 משחקים מול קבוצות טנקינג. זה יכול להיגמר עם 48 ניצ' ומקום 4-6 בכיף ואז העונה הרבה פחות מרשימה, לא?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 1:36 am 
Hall of Famer

לא. אותי גם מקום 6 בסגל הזה, די ירשים למען האמת. לכל הפחות זו ממש לא אנדר אצ'יבריות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 1:50 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
לא צריך לזלזל בעונה של פורטלנד, אבל הצגת הדברים שלך היא סופר דמגוגית.
קבוצה של פופ? כן, בלי קוואי ובעונה שיכולה להיות הראשונה מאז עולם בערך מתחת ל-50 ניצ'.
קבוצה של אנתוני דיוויס? כן, זאת הקבוצה שב-5 עונות הגיעה לפלייאוף פעם אחת ופעם אחת בלבד ניצחה מעל 35 ניצ', כולל בעונה שעברה שהסתיימה עם 34 ניצ'.
קבוצה של קאט ו-וויגינס? כן, בעונה שעברה קבוצה של קאט וויגינס ניצחה 31 ניצ', לפני שנתיים 29 ניצ'.
קבוצה של גובר ומיצ'ל? כן, קבוצה גם של ג'ו אינגלס, של ריקי רוביו כשחקנים הטובים הבאים בתור. קבוצה שמובלת ע"י רוקי שעדיין עם בחירת זריקות של רוקי וגובר שסוגר עוד עונה של סביב ה-60 משחקים.
קבוצה של ווסטברוק, מלו, אדמס וג'ורג? זה דווקא קצת מפתיע, אבל אוק-סיטי סבלו בתחילת העונה מחוסר זהות וחיבור.

אין פה באמת הישג מדהים של פורטלנד. בסה"כ הבלייזרס בקצב של 50 ניצחונות, שזה נחמד, אבל לא מדהים ולמען האמת עם עונה שלמה של נורקיץ', עוד עונה בטופ של מקלום וכמובן לילארד, זאת עונה נאה, אבל לא אובראצ'יבריות מדהימה. בעונה שעברה 50 ניצ', היו מביאים את הבלייזרס למקום ה-6. לפני 2 עונות למקום ה-5, לפני 3 עונות למקום השישי/שביעי בשותף עם המאבס (למען האמת הם סיימו עם 51 ניצ' באותה עונה ודורגו רביעי בפלייאוף כי זכו באליפות הבית שלהם), לפני 4 עונות שוב מקום 6/7 בצוותא עם הגריזליס, לפני 5 עונות למקום השישי. נראה לי אפשר להפסיק, לא?

ההישג יפה והם עדיין הקבוצה הכי בריאה ביי פאר במערב.
בעונה רגילה הם היו על פחות נצחונות שזה מה שלמעשה הם שווים. נגיד 40-45 נצחונות.
הם קבוצה במקום השלישי ועם התקפה לא טובה. שתי עובדות שלא סותרות אחת את השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 1:51 am 
Junior

עמוס, תחזור לתחזיות שנתנו פה החברים בקדם עונה ותיווכח שרובם לא האמינו שפורטלנד יגיעו לפלייאוף.
אז גם אם בעונה "רגילה" כמות הניצחונות שלהם הייתה מספיקה רק למקום 5-6 (מה שעדיין יתכן שיקרה), זו עדיין אחלה עונה שבעולם.
הישג מאוד מאוד יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 1:55 am 
Junior

אני לא בטוח שגולדן פצועה, עם קארי בחוץ והשלושה האחרים מדדים גוברת על ספרס עם קוואי, מיני עם באטלר או יוטה

ובמצב כזה, הסיכויים של פורטלנד להגיע לגמר המערב עולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 6:12 am 
Hall of Famer

או שווסטברוק עובר אותם.
נחכה לראות את המאצאפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 9:26 am 
Hall of Famer

רשמתי שזאת אחלה עונה לפורטלנד. פשוט לא עונה להתפעם ממנה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 10:46 am 
מנהל פורום

אני עם עמוס כאן
הבלייזרס חיים על פאנצ'רים של אחרים, נכון בשביל להנות מפאנצ'רים של אחרים את חייב להיות מספיק קרוב לאזור הנפילה.

לזכות הבלייזרס ייאמר שהם השכילו להיות בסביבה ולהנות.
גם הכדורסל שהם מציגים טוב יותר מאשר תחילת העונה בעיקר בהגנה והסקנד דוויז'ן השתפר
אני מסכים גם עם החתול, יש כמה חוזים דפוקים לגמרי שם, שדוחפים את הקבוצה למקום שאי אפשר לתכנן כלום, כאילו בנו קבוצה לאליפות
במקום ללכת עם הבסיס הנהדר של נורקיץ', דיים וסי ג'י ולהוסיף לו שחקנים משלימים סטייל פי ג'י טקאר ומבאה אה מוטה עם חוזים סבירים אנחנו מקבלים את מו הארקלס, איוון טרנר שלא לדבר על מאיירס לאונרד
נכון זאת חוכמה אחרי מעשה אבל אני בניגוד לפרונט אופיס לא עובד בזה
לא חושב שהפרונט אופיס של פורטלנד כישלון, הטרייד על נורקיץ' היה גאוני, השליחה של קראב לברוקלין הייתה נכונה אבל נקודת הזמן הנוכחית קצת מחמיאה ייתר על המידה לפרנצ'ייז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, עמוס לב ו 45 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה