סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 3:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 462 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 11:24 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
בדיחת השנה או הצטה מאוחרת של 1 לאפריל
או איום סרק של השנה
על מי הם מאיימים ?
הרי מכבי לא מסוגלת להתמודד עם ענקיות על היבשת על שחקנים בכירים מבחינת השכר אז להרים קבוצה שלמה נפרדת הם רוצים??
או שהם מתכוונים להופיע לליגה הישראלית עם קבוצת הנוער שלה.

בינתיים עם שחקני "יורוליג" לגיטימיים ומאמן NBA הם לא ממש קורעים כאן את הליגה.

אני גם לא רואה אותם מפלחים את אוהדים או מגייסים את הסכומים הגדולים הללו.

שיתחילו להבין שהמותג הזה דעך. אין מה לעשות דינאוזורים מתים וקמים דברים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 11:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זו עדיין קבוצה עם הכנסות ב-8 ספרות, שספק אם יש קבוצה אחרת באירופה שמתקרבת לזה. אז המותג עוד לא מת, למעשה הוא מחזיק יפה מאד גם כשהכשלונות המקצועיים הם מחפירים ובמובן הזה עשו במכבי עבודה מצוינת. אבל הוא לא יכול להחזיק לנצח בהתנהלות כזו.
ואם כבר, זה הדבר שהם צריכים להבין, אבל הם מסרבים להבין. כי כסף עדיין יש אבל הוא מנוצל בצורה מגוחכת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 11:44 am 
מנהל פורום

לא לעולם חוסן, וכמו שאומר השיר "אימפריות נופלות לאט".
מועדונים יותר גדולים קרסו לאיטם מסיבות כאלה ואחרות. גם פה יש וקטור ברור, גם מקצועית, גם ברייטינג וגם בדעת הקהל שמראה ירידה.
אני חושב שמ-100% מאוהדים מכבי הלכאורה שרופים שאני מכיר מכל חתך הגילאים, כולם הורידו משמעותית את הצפיה הטלוויזיונית במשחקים, בטח ללכת פיזית.
וזה לא מלווה רק בזה, זה תמיד מתווסף להרגשת מיאוס כללית מהקבוצה, געגועים לעבר, בין אם על ההישגים, על הזרים/ישראלים וכו'.
הדור החדש של הילדים שלא הכיר בכלל את הישגי העבר גדל למציאות שונה והוא יותר חכם בבחירות האהדה שלו.
יכול להיות שזה ייקח 3 שנים או 7, אבל כרגע יש סנטימנט לא טוב סביב הקבוצה.

גם עם 8 ספרות, יש סיכוי טוב שהמועדון הפסדי. ולאור אחוזי הרייטינג הנמוכים בתוספת עידן הרב ערוציות כנראה שיקבל פחות טלוויזיונית בחוזה הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 11:45 am 
Junior

כנראה שהפרסומים בשבועות האחרונים על יפתח זיו, גולן גוט ושוכמן היו ההקדמה להודעה הזו.

אני רק מקווה שלא יתנו להם לנייד שחקנים תוך כדי העונה. אם זה הסגל אז זה הסגל אחרת מן הסתם הם עוברים על התקנה של להופיע בהרכב החזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 11:46 am 
מנהל פורום

ההודעה הרשמית:
ציטוט:
קבוצת מכבי FOX תל אביב תציב לקראת העונה הבאה (2018/19) שני סגלים, האחד ישחק בליגת העל והאחר ישחק במסגרת היורוליג. כל אחד משני ההרכבים יאומן בנפרד על ידי מאמן שונה, כאשר המטרה היא להיטיב להתמודד עם האתגרים לצד ההגבלות בזירה המקומית.

לאחר עשור של הגבלות, שמטרתן העיקרית היא להצר את צעדיה של מכבי, נערך במועדון הליך ניתוח מעמיק וממושך של המצב הקיים. במסגרת הבדיקה נבחנו השפעות התקנות על התקציב, התפקוד המקצועי, ההכנות למשחקים, שגרת האימונים, המצב בליגות מקבילות באירופה ומצבן של היריבות ביורוליג.

המסקנה המרכזית שעלתה במועדון היא שזה כמעט בלתי אפשרי לקיים כיום קבוצה תחרותית באירופה תחת המגבלות הנוכחיות בליגה הישראלית. במועדון הוחלט שלא ייתכן מצב בו מכבי תמשיך להילחם כמו מתאגרף שידיו קשורות ולכן נשקלו מספר פתרונות אפשריים ליישום בטווח הזמן הקרוב, זאת מתוך הנחה כי המגבלות הקיימות בישראל יישארו בתוקף בצורה זאת או אחרת.

לאחר בחינה מדוקדקת החליטו הבעלים לבנות שני סגלים, האחד לליגת העל והאחר ליורוליג החל מהקיץ הקרוב, זאת במטרה לעמוד בהבנות עם המנהלת, לאפשר טיפוח שחקנים ישראלים לרמת יורוליג וכמובן על מנת לעמוד בשאיפות הספורטיביות הגבוהות שהמועדון מציב לעצמו.

ומניפסט ההיגיון מאחורי:
"אחרי תקופה ארוכה של מאבקים והגבלות, הצהובים יוצאים לדרך חדשה. האילוצים שיצרו את המצב, כל האופציות והפתרון עליו החליטו הבעלים. ההסברים"
http://www.maccabi.co.il/news.asp?id=6504

מומלץ לקרוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 11:52 am 
Hall of Famer

אני בספק אם המועדון השנה הפסדי. בשנה שעברה, עם תקציב הענק שניסו לעשות, הוא בוודאי היה. אבל התקציב השנה קוצץ משמעותית.
חוזה הטלויזיה למיטב ידיעתי הוא עם ערוץ הספורט לעוד שנים קדימה. כמובן שמפסידים כשלא עולים להצלבה ויש פחות משחקים, אבל כרגע יש חוזה גם לשנים הבאות.
כמובן שאם לא יצליחו לאורך עוד כמה שנים זה לא יכול להחזיק לנצח, וברור שהסנטימנט כרגע מסביב לקבוצה לא טוב. אני גם חושב, אגב, שהספין המגוחך הנוכחי רק מוסיף לסנטימנט הזה וחוזר אליה כבומרנג.
אבל אני מחזיר אותך למה שקרה ב-2000 אחרי 9 שנים בלי פיינל פור, ומה קרה ב-2001 אחרי 20 שנים בלי תואר, ומה קרה ב-2014 אחרי כמה אליפויות שהלכו לאיבוד בארץ. אם מכבי תחזור להצליח אני חושב שהמגמה תתהפך. השאלה אם למכבי הנוכחית יש את היכולת לעשות את זה בצורה שהיא מתנהלת, כרגע כל הסימנים מראים שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 11:54 am 
מנהל פורום

תחילת שנות ה-2000 זו מציאות אחרת מבחינת העניין והמפרסמים.
2014 הייתה הבלחה שכולם ידעו שהיא הבלחה שלא קשורה לכלום, ומכאן שגם האימפקט שלה היה קטן ונעלם במהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 12:01 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה הייתה "המציאות האחרת מבחינת העניין והמפרסמים" שאתה מדבר עליה. מכבי הגיעה לשנת 2000 אחרי שנות ה-90 האפורות, כשבמשחקים אירופים ביד אליהו היו לפעמים 6000-7000 צופים, עם תקציב ב-7 ספרות, ואחרי שעזב אותה מי שנחשב לכוכב המקומי הכי גדול שלה וחביב התקשורת והקהל. אה, וכשבישראל כבר יש טלויזיה רב ערוצית. זו המציאות שהייתה אז.
האימפקט של 2014 היה דווקא גדול מאד. המותג קיבל אז דחיפה אדירה שבמכבי לא השכילו לנצל בגלל ריבים קטנים על קרדיט והחלטות מטופשות. אבל ההד התקשורתי והציבורי היה עצום.
הוא נעלם, או יותר נכון נשחק (עדיין חוזה טלויזיה ארוך טווח במיליונים ובערך 9500 מנויים, כן? בוא לא ניסחף) בגלל הכשלונות הגדולים בשנים שבאו אחריה, לא בגללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 12:30 pm 
Hall of Famer

טוב אז כאמור זה רשמי.
כרגע מדובר על קבוצה בליגה עם 9 ישראלים שחלקם הקטן ישולב ביורוליג בתוספת 3 זרים לא יקרים עם צוות אימון ישראלי
ביורוליג ילכו על קונספציה של 8_9 זרים עם 3_4 ישראלים מהליגה עם צוות אימון זר.
התקציב הכולל ל2 הקבוצות יחד אמור להיות כ20 מיליון דולר שרובו יוקצה ביורוליג.

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT. בתאריך א' אפריל 08, 2018 12:34 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 12:31 pm 
מנהל פורום

"רשמי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 12:40 pm 
Sophomore

מדובר בקשקוש מארץ הקשקושים. ספין נוסף של הנהלה כושלת שכל מטרתו להפיל את תיק הכשלון על החוקים ולא חס וחלילה על איזה שני קרואטים כושלים, בתקווה שזה יפעיל לחץ על המינהלת וארגון השחקנים (שצריכים להיות מטומטמים גמורים כדי לקנות את ה"תחזיקו אותי" ההזוי הזה). הרי לבעלי מכבי אין כסף לקבוצה אחת ליורוליג, אז עכשיו יהיה להם פתאום כסף לקבוצת יורוליג, קבוצה לליגה ועוד צוות מקצועי לליגה? נו, באמת...
זה עוד אחת מההמצאות ההזויות של דני פדרמן, שאוהב "פרוייקטים אקזוטיים" שכושלים אחרי כמה חודשים - מישהו זוכר את האקדמיה של מכבי שקמה בקול תרועה רמה? או אולי את קבוצת הבת מהגליל?
בדיחה הזויה של מנהלים כושלים שבמקום לטפל בבעיה מנסים לפתור אותה דרך המצאת רעיונות מטופשים שרק ילכו ויעצימו את הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 12:44 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
מדובר בקשקוש מארץ הקשקושים. ספין נוסף של הנהלה כושלת שכל מטרתו להפיל את תיק הכשלון על החוקים ולא חס וחלילה על איזה שני קרואטים כושלים, בתקווה שזה יפעיל לחץ על המינהלת וארגון השחקנים (שצריכים להיות מטומטמים גמורים כדי לקנות את ה"תחזיקו אותי" ההזוי הזה). הרי לבעלי מכבי אין כסף לקבוצה אחת ליורוליג, אז עכשיו יהיה להם פתאום כסף לקבוצת יורוליג, קבוצה לליגה ועוד צוות מקצועי לליגה? נו, באמת...
זה עוד אחת מההמצאות ההזויות של דני פדרמן, שאוהב "פרוייקטים אקזוטיים" שכושלים אחרי כמה חודשים - מישהו זוכר את האקדמיה של מכבי שקמה בקול תרועה רמה? או אולי את קבוצת הבת מהגליל?
בדיחה הזויה של מנהלים כושלים שבמקום לטפל בבעיה מנסים לפתור אותה דרך המצאת רעיונות מטופשים שרק ילכו ויעצימו את הבעיה.

80 .85אחוז מהתקציב הכולל שאמור להיות 20 מיליון דולר פחות או יותר אמורים ללכת לקבוצת ביורוליג.קבוצה של 4 מיליון או 3 מיליון דולר בלבד לליגה.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 12:45 pm 
Hall of Famer

אם לנסות להיות פרקליטו של השטן ולנסות בכל זאת למצוא איזושהי נקודת היגיון במהלך הזה, אז הדרך היחידה שבה מהלך כזה עושה מינימום של היגיון (ולאור ההתנהלות של מכבי בשנים האחרונות, היגיון זה לא משהו שאני מצפה לו, אבל נניח) זה אם מכבי חוזה שהיורוליג יהפוך להיות ליגה סגורה סטייל ה-NBA בעתיד הנראה לעין, כשהליגות המקומיות משמשות סוג של ליגת פיתוח או ליגת מכללות עבורו. אם צעד כזה של היורוליג אכן יתממש בשנים הקרובות אז הצעד של מכבי יראה פתאום הגיוני לגמרי ואני מניח שפחות או יותר כל המשתתפות ביורוליג ילכו לכיוון דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 1:07 pm 
Hall of Famer

עכשיו הבנתי את התרגיל. הם בונים על המענק מהמנהלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 1:08 pm 
מנהל פורום

ציטוט:
חבר בדירקטוריון: "מכבי תל אביב מנסה להפחיד קבוצות ואת המנהלת"
הודעת הצהובים על כוונתם לבנות שתי קבוצות בעונה הבאה הגיעה שלושה ימים לפני הישיבה לקראת המגעים עם ארגון השחקנים: "מכבי מנסה להשפיע על המשך החוק הרוסי בצורה אגרסיבית".

ההודעה של מכבי תל אביב לפיה תעמיד שתי קבוצות שונות בעונה הבאה, קבוצה עם סגל בכיר ליורוליג ואחת נוספת עם סגל ישראלי צעיר מחוזק במספר מצומצם של זרים לליגה, ממש תפסה את ראשי הכדורסל הישראלי בהפתעה. מזה זמן רב מטפטפים ראשי הצהובים דרך התקשורת על כך שהם הולכים למהלך מסוג זה, וההצהרה הדרמטית הנוכחית לא הייתה משהו שהיה עבורם רעידת אדמה אמיתית.

אלא שעיתוי ההודעה, שלושה ימים לפני ישיבת הדירקטוריון של חודש אפריל, מלמד קצת על מה שקורה מאחורי הקלעים. אחד הנושאים שנמצאים על סדר היום הוא "עמדת הדירקטוריון לקראת הישיבה עם ארגון השחקנים". המגעים אמורים לצאת לדרך בסוף השבוע הקרוב, כשבארגון כבר אומרים מזה זמן רב שמבחינתם אין פשרות, ורק המשך החוק הרוסי בא על הפרק, כשבארגון לא חששו בעבר לפתוח בסכסוכי עבודה ובשביתות.

חבר דירקטוריון אחר סיפר: "גם אם מכבי הייתה מגיעה בדרך אלגנטית יותר ומנסה להשפיע על שינוי השיטה, סביר להניח שהיא לא הייתה מצליחה. נגיד והיו אומרים לנו שאם נצא למאבק ממושך, יבוטל החוק הרוסי, עם הגבלה מסוימת על מספר הזרים, אולי זה כן היה מצליח. אבל מכבי רוצה שבעה שמונה זרים בסגל, הם רוצים להגדיל את הפער מהליגה על ידי המהלך הזה. לא ניתן יד לפתיחת פערים אסטרונומיים שוב". יש לציין כי למרות הצהרות הצהובים כי בליגות האירופאיות אין הגבלות על הזרים כמו שיש בישראל, ברוב הליגות יש הגבלה על מספר הזרים, שלא עולה ברובם על שישה, ודרישה למספר שחקנים מקומיים מסוים.

אגב, חלק מחברי הדירקטוריון לא חששו לומר כי כן יש לבחון את המשך החוק הרוסי, אלא שלוואלה! ספורט נודע כי הם לא התבקשו על ידי המנהלת להביע את עמדתם לפני הישיבה, כך שקשה לראות כיצד יוכלו לגבש עמדה מסודרת לפני הישיבה. "גם באיגוד הכדורסל וגם במנהלת העליתי את ההצעה והדרישה שישקיעו הרבה כסף בקידום השחקן הישראלי, כי אני חושב שאין מספיק שחקנים טובים ישראלים היום לליגת העל, דבר שגורם בעקיפין לעליות מחירים גבוהות מאוד בנושא הזה", סיפר לוואלה! ספורט יו"ר מכבי ראשון לציון יצחק פרי, חבר ותיק בדירקטוריון המנהלת, "כל הסכם אליו יגיעו עם ארגון השחקנים צריך לקחת בחשבון את התופעה שאין מספיק שחקנים ישראלים טובים. כל שחקן שבולט המחירים יוצאים עליו מפרופורציה. אני בעד השחקן הישראלי, בעד הכדורסל הישראלי, העליתי את ההצעה לדחוף את הקבוצות עם יותר שחקנים ישראלים, אבל האינטרסים של קבוצות היורוליג והיורוקאפ, קרי מכבי וירושלים שונים שלנו".

https://sports.walla.co.il/item/3148471

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 1:12 pm 
Sophomore

אם אכן זה יצא לפועל זו אז כנראה שיתמו ימי החוזים המופרכים לשחקנים ישראלים כפי שנראו פה בשנים האחרונות. בירושלים בטוח יברכו על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 1:15 pm 
Junior

בכל הליגה יברכו על כך, אבל אני לא חושב שזה הצעד שיגרום לירידת שכר, ביטול החוק הרוסי, כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 1:16 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
למה? מכבי יחתימו עדיין תישעה ישראלים (לפחות) בחוזים מופרכים ושאר הקבוצות יצטרכו לשלם לפחות ישראלים בחוק הרוסי.

אבל זכותה של מכבי כמובן לבנות קבוצה כזו אם בא להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 1:29 pm 
Hall of Famer

היתה עונה אחת שחיפה זכתה באליפות שהיתה זכות בחירה 4 זרים או חוק רוסי .חיפה הלכה על האופציה הראשונה .מכבי על האופציה השנייה.
בכל מקרה החוק הרוסי הולך להיות איתנו עוד הרבה שנים. ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 1:31 pm 
מנהל פורום

לאומית כתב:
כנראה שהפרסומים בשבועות האחרונים על יפתח זיו, גולן גוט ושוכמן היו ההקדמה להודעה הזו.

אני רק מקווה שלא יתנו להם לנייד שחקנים תוך כדי העונה. אם זה הסגל אז זה הסגל אחרת מן הסתם הם עוברים על התקנה של להופיע בהרכב החזק.

אם זה לא סתם ניסיון פתטי להפעיל לחץ על המנהלת, ואם אכן משהו כזה יצא לפועל, אז מבחינת האיגוד יהיה מדובר בקבוצה אחת. מבחינת הסעיף על הרכב חזק - הכרזה כמו עכשיו מראש שכביכול בונים שני סגלים, זה משהו שכן יכול לפתור את מכבי מבחינת התקנון, שכן מכבי יוכלו לטעון שגם אם הם רשמו את כל השחקנים באיגוד, עדיין יש להם סגל נפרד ליורוליג והניוד הוא רק למקרי פציעות וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 1:35 pm 
Hall of Famer

גם היום מכבי יכולה לא לרשום חלק מהזרים שלה לליגה ועדיין לשחק איתם ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 1:48 pm 
Junior

אם זה לא "תחזיקו אותי" של מכבי אלא מהלך אמיתי אז אני בהחלט רואה בזה היגיון מצידם.

היורוליג לבד קובע את חוזק המותג של מכבי, אם מכבי תבנה קבוצה עם 9 זרים ו3 ישראלים ביורוליג שירוצו טוב ויגיעו לשלבים המכריעים אז הקהל יבוא.
להפסדי האליפות של מכבי בארץ יש מעט מאוד השפעה על חוזק המותג וגם כלכלית זה לא משפיע יותר מדי.

מאז השיריון והמעבר לפיינל פור ההשפעה של אליפות על מועדון (כל מועדון) היא די זניחה, פחות או יותר כמו זכיה בגביע.
כמה מהאלופות האחרונות הגדילו את הקהל שלהם או חזקו את המותג בגלל אליפות? אולי אולי ירושלים וגם שם לא בטוח כמה זה קשור לזכיה באליפות וכמה זה קשור לחצי גמר היורוקאפ והכסף הגדול.
אם מכבי תפתח קבוצה שבה אפשר לשים זרים עם בוגרי קולג' עם פוטנציאל וישראלים שיכולים לפרוץ ודרך שם היא תרוויח מציאה או שניים כל שנה אז זה בהחלט שווה את זה.

במצב של היום (שיריונים, פיינל-פור וחוק רוסי/צעירים) אני לא באמת רואה אינטרס של מכבי להתאים את עצמה לליגה... להפוך את הליגה לG-League שלה זה רעיון טוב בהרבה עבורה מאשר לשחק עם שחקנים שהיא לא מאמינה בהם ביורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 1:52 pm 
Junior

אז מהיום בנק יהב הופכת רשמית למכבי ג'....

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 2:17 pm 
Hall of Famer

מכל הצעדים ההזויים של מכבי בשנים האחרונות, הדבר הזה משאיר את כולם קילומטרים מאחורה. מכבי ת"א ז"ל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 2:24 pm 
Junior

Red Sumo1 כתב:
אז מהיום בנק יהב הופכת רשמית למכבי ג'....

מה הקשר? תתבגר קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 462 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: