סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 462 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 8:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
-adi- כתב:
תשובות מכבי :lol: :

קודי (יובל) כתב:
עוד כמה שאלות/תהיות לגבי הרעיון האווילי הזה:
1. מאיפה יהיה למכבי כסף לבנות שתי קבוצות ולהחזיק שני צוותים מקצועיים, כשהיום אין להם מספיק כסף לקבוצה אחת?דווקא ייחסך לא מעט כסף מהחוזים המופרכים של ההישראלים היום
2. איזה מאמן סביר ישפיל את עצמו ויסכים לאמן את קבוצת הליגה?ע"ע עונת 2016/17
3. איזה ישראלים נורמלים יסכימו לבוא לקבוצה הזו?כאלה שאולי ירצו לקבל במה ביורוליג
4. היום לא מצליחים להחתים 3 זרים נורמליים, אז סומכים על אותם אנשים שיביאו 12-13 כאלה? (9-10 ליורוליג ועוד 3 לליגה) נלמדו טעויות העבר, ההנהלה לא תתערב בהחלטות הצוות המקצועי
5. למה מראש לא להחתים את מי שרוצים עם כמה זרים שרוצים, להחזיק סגל של 15-16 שחקנים, להחליט על 3 זרים ששרק אותם ירשמו לליגה ושהם יחד עם הישראלים ישחקו במשחקי הליגה? המצב היום דומה למה שאתה מציע והוא רק הזיק לקבוצה להתנהל
6. במקום לעשות גרפים וניתוחים מטופשים על כמה שהחוקים דופקים אותם, אולי היו חושבים 5 דקות ומגיעים למסקנה שצריך פשוט לחזק את הצד המקצועי במועדון?אף צווות מקצועי לא יכול להצליח בנסיבות הקיימות
7. איך ההגיון של הנהלת מכבי מוביל אותם למסקנה שאם לא הצליחו השנה אז בשנה הבאה עם תקציב מקוצץ (יצטרכו לשלם גם למאמנים ושחקנים במכבי ב') ועם אותו צוות מקצועי יצליחו יותר? נתח גדול מהתקציב העונה הופנה לשחקנים ומאמני עבר, מצב שלא יהיה בעונה הבאה, וכאמור חוזי ההישראלים יחתכו. הליגה ההישראלית תפסיק להוות מטרד

שוב הודעה שאני מתקשה להחליט אם היא רצינית או צינית. זה קורה לי הרבה בזמן האחרון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 8:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא ברור על מי הם מאיימים בדיוק.
לא ברור איך הם עושים את הקישור בין החוק הרוסי לבין הכשלונות הקבוצתיים.
ביורוליג - אף אחד לא מנע מהם לקחת עוד זרים. למעשה, הם כבר עשו את זה בעבר לא מעט פעמים. הם פשוט בחרו זרים לא מספיק טובים. לא רואה איך השינוי הזה משנה משהו.
בליגה - לא זכור לי שבכל האליפויות שלהם שיחקו 10 זרים. היו ישראלים, אפילו ישראלים מובילים. יכול להיות שזה הגדיל את כמות ההפסדים שלהם בעונה, אבל בטח לא גורם מספר אחד או שניים לאובדן האליפויות האחרונות, שהם בעיקר חולשת הקבוצה + פורמט הפיינל פור. לא משהו שפיצול הסגל יפתור.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 9:16 pm 
Junior

אני בכלל לא מבין מה הבעיה.
הם לא צריכים לאיים על אף אחד. שיעשו מה שהם רוצים, והמנהלת לא תיגע בשום חוק.
אני רק חושב מה יקרה אם מכבי תצטרך לפטר את אחד המאמנים, או חלילה את שניהם. היא תנייד מאמנים בין הקבוצות? תקדם את עוזרי המאמנים, תקפיץ מישהו מלמעלה? אולי פיני יכול לבוא ולהיות מנהל-מאמן-סופר-על?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 4:26 am 
Junior

קודם כל, מי יחתום בקבוצה מכבי ב'? כל מי שחתום בכל קבוצה אחרת.
אם תהיה משכורת תחרותיות אנשים יחתמו. מי ישמע נס ציונה אשדוד וראשון אנשים יחתמו אבל במכבי דרום לא. למה?

לרעיון עצמו,
כמובן שזה רעיון דבילי. שיבנו קבוצה ליורוליג וזהוא.
אם יפגעו בזרים, ותהיה להם קבוצה ששוה שלב שני ביורוליג מן הסתם יזכו גם באחד המפעלים המקומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 5:26 am 
Sophomore

ובעוד כחצי שנה , מנהלה של מכבי ב' יהיה מהמובילים בתמיכה בחוק הרוסי ובטח ובטח בפיינל פור.
להערכתי הוא ינסה לדאוג גם להקפאת הליגה מירידות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 8:06 am 
Junior

אולי זה שנים של חרדה מפני התמנון הצהוב, אבל אני נוטה לתת למהלך הזה קרדיט הרבה יותר גדול ממה שמקובל פה. אני די משוכנע שבשנה הבאה מכבי תנצח יותר גם ביורוליג ואולי גם בליגה (אני חושב שהזרים שיתלבשו ליגה יהיו דווקא הזרים המובילים ולא המשלימים) ולדעתי זה גם יעזור לה להשתלט באופן טוטאלי יותר על שוק הישראלים. מה שהיה צריך לבוא בתגובה זה סנקציה חריפה מצד המנהלת, אבל זה כמובן לא יקרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 8:31 am 
Hall of Famer

1. סתם מעניין אותי, למה אתה נותן למהלך הזה יותר קרדיט? מבחינה רציונלית, לא "התמנון הצהוב".

2. למה אתה חושב שהזרים המובילים יתלבשו ולא המשלימים?
ושאלת המשך: בעצם לשיטתך הזרים המובילים ישחקו בשתי הקבוצות, יתאמנו אצל שני מאמנים שונים בשתי מסגרות שונות? איך בדיוק זה אמור לעבוד ולהביא תועלת?
ושאלת המשך ב'. אתה בעצם אומר שזה יהיה זהה למצב היום, רק עם פחות גמישות ועם עוד שני זרים פחות. איך בדיוק זה יצליח יותר מעכשיו?

3. למה שזה יעזור למכבי להשתלט על שוק הישראלים יותר מעכשיו? הרי הגזר בקצה המקל (תהייה טוב תשחק ביורוליג) עוד יותר רחוק עכשיו. אני גם חושב שמכבי שואפת להוריד את משכורות הישראלים שלה כי ממילא, כבר מראש, הם לא מיועדים לשחק ביורוליג אלא אם מישהו יבלוט באופן חריג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 8:53 am 
מנהל פורום

אני חושב שזה יהיה טוב מאד אם מכבי ת"א תשתלט על שוק הישראלים. כי זה חרא שוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 11:25 am 
Hall of Famer

אני שוב חייב לשאול - הטענה המרכזית לכישלון של מכבי העונה (לפי ראשי הקבוצה) היא שבניגוד לקבוצות האחרות ביורוליג, היא לא יכולה לשתף בליגה את כל הסגל ללא מגבלות , וכך שחקן כמו פראחוסקי למשל לא רץ עם הקבוצה שני משחקים בשבוע. איך הצעד הזה של מכבי הולך לפתור את העניין הזה...? היא הולכת לשחק גם באדריאטית או משהו ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 11:44 am 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
אני שוב חייב לשאול - הטענה המרכזית לכישלון של מכבי העונה (לפי ראשי הקבוצה) היא שבניגוד לקבוצות האחרות ביורוליג, היא לא יכולה לשתף בליגה את כל הסגל ללא מגבלות , וכך שחקן כמו פראחוסקי למשל לא רץ עם הקבוצה שני משחקים בשבוע. איך הצעד הזה של מכבי הולך לפתור את העניין הזה...? היא הולכת לשחק גם באדריאטית או משהו ?

אני לא חושב שזו הטענה המרכזית.
הטענה המרכזית היא שהם לא יכולים לבנות באמת את הסגל הכי חזק שהיו יכולים לבנות באותו תקציב אם היו נגיד משחקים בליגה הספרדית.

לגבי הטענה הזו, מקצועית בהחלט אפשר להגיד שזה פוגע אם רק חלק מהקבוצה (ועוד יחד עם כל מיני אילוצים של חוק רוסי וכו') משחקים פעמיים בשבוע ושחקנים אחרים רק פעם אחת, לעומת זה שכל הסגל משחק רק פעם בשבוע ושאר הזמן מתאמן ביחד, בלי להיות מוטרד מכל מיני משחקים מול הרצליה או אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 11:49 am 
Hall of Famer

כלומר הפיתרון לבעיית בניית הסגל החזק ביותר בתקציב הנתון, הוא לפזר את התקציב על תחזוקת שתי קבוצות.... נשמע הגיוני.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 11:53 am 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
כלומר הפיתרון לבעיית בניית הסגל החזק ביותר בתקציב הנתון, הוא לפזר את התקציב על תחזוקת שתי קבוצות.... נשמע הגיוני.

אכן גם פה יש בעיה :)
יכול להיות שלא חשבו עד הסוף... מפתיע.
או שאולי ברגע שהולכים לכיוון הזה של שני סגלים אז יש יותר תמריץ להשקיע כסף ולהגדיל את התקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 12:01 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
עופר האדום כתב:

אני לא חושב שזו הטענה המרכזית.
הטענה המרכזית היא שהם לא יכולים לבנות באמת את הסגל הכי חזק שהיו יכולים לבנות באותו תקציב אם היו נגיד משחקים בליגה הספרדית.

לגבי הטענה הזו, מקצועית בהחלט אפשר להגיד שזה פוגע אם רק חלק מהקבוצה (ועוד יחד עם כל מיני אילוצים של חוק רוסי וכו') משחקים פעמיים בשבוע ושחקנים אחרים רק פעם אחת, לעומת זה שכל הסגל משחק רק פעם בשבוע ושאר הזמן מתאמן ביחד, בלי להיות מוטרד מכל מיני משחקים מול הרצליה או אשדוד.

אתה לא באמת רציני. הרי זה בעצם שילוב של שתי הטענות הכי מגוחכות של מכבי.
1. "שני סגלים" - קשקוש. הרי המצב היום הוא לא שכל שבוע יושבים אותם שני זרים בחוץ. כמעט כל הזרים יושבים בחוץ פעם בכמה שבועות, לפי מצב התשישות/פציעות/היריבה. זה מצב הרבה יותר נוח. אף אחד לא באמת "מתייבש".
2. "אין זמן להתאמן" - ולקבוצות יורוליג אחרות יש זמן להתאמן? הן לא משחקות פעמיים בשבוע, וגם שלוש כשיש יורוליג שני משחקים? למעשה ברוב המקרים יש להן פחות זמן להתאמן, כי המעטפת סביב משחקי החוץ שלהן בליגות המקומיות גוזלת להן הרבה יותר זמן מלמכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 12:06 pm 
Sophomore

ראי, מה אתה חושב יצא מהמהלך הזה? אתה חושב שהוא יכול להצליח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 12:06 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קורובייב כתב:
קודם כל, מי יחתום בקבוצה מכבי ב'? כל מי שחתום בכל קבוצה אחרת.
אם תהיה משכורת תחרותיות אנשים יחתמו. מי ישמע נס ציונה אשדוד וראשון אנשים יחתמו אבל במכבי דרום לא. למה?

לרעיון עצמו,
כמובן שזה רעיון דבילי. שיבנו קבוצה ליורוליג וזהוא.
אם יפגעו בזרים, ותהיה להם קבוצה ששוה שלב שני ביורוליג מן הסתם יזכו גם באחד המפעלים המקומיים.

אם הבנתי נכון, התקציב שלהם ינוע בין 7-9 מיליון שקל..
זה לא שהם יציעו פי 2-3 מקבוצות אחרות כמו בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 12:08 pm 
Hall of Famer

ערן כתב:
ראי, מה אתה חושב יצא מהמהלך הזה? אתה חושב שהוא יכול להצליח?

לא רואה איך זה יכול להצליח, גם כי זה לא שורש הבעייה וגם מכל הסיבות האופרטיביות שכבר פורטו כאן גם ממני וגם מאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 12:17 pm 
Sophomore

אבל בוא נסתכל על מצבי קיצון.

המצב הגרוע הוא כמובן שהמהלך נכשל טוטאלית, מכבי ת"א נכשלת ביורוליג ויורדת ליגה בישראל.

הקיצון השני, המהלך מצליח, מכבי ת"א בונה קבוצה מעולה ליורוליג שנבנית ספציפית עבור היורוליג, ובליגה מביאה מאמן ליגה מנוסה שבונה קבוצה סבירה ביותר ב2-3 מליון דולר, שאפילו מצליחה לקחת את אחד התארים.

הראשון נשמע לי יותר הזוי מהשני, משום מה.
לדעתי אם זה אכן יצא לפועל, מה שיקרה הוא משהו באמצע. מכבי תדשדש בליגה, וביורוליג תצליח לעבור שלב, מה שמבחינת הנהלת הקבוצה תהיה חותמת שהמהלך הצליח.

ולדעתי בסופו של דבר, המהלך לא יצא לפועל. אני לא מאמין שמכבי התאבדותיים כל כך. כנראה עלו על העץ ועכשיו לא יודעים איך לרדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 12:25 pm 
Junior

עכשיו כבר ברור שהתכנון הוא לנייד לקראת הגביע והפיינל פור ובמהלך השנה לשחק עם ההרכב החלש.
מקווה מאוד שהמנהלת תפעל בנושא. יש דרכים למנוע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 12:42 pm 
Junior

לאומית כתב:
עכשיו כבר ברור שהתכנון הוא לנייד לקראת הגביע והפיינל פור ובמהלך השנה לשחק עם ההרכב החלש.
מקווה מאוד שהמנהלת תפעל בנושא. יש דרכים למנוע את זה.

אין איך למנוע את זה, יש חוקים שמותר לרשום שחקנים עד ה-5 במאי.

אין הבדל בין להחתים זרים שסיימו עונה בליגה הסינית/מכללות/וואט אבר לבין להעביר זרים ממכבי א למכבי ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 12:43 pm 
Hall of Famer

אז המנהלת אמרו שהם יקדימו את המועד האחרון לרישום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 12:45 pm 
Junior

oren_80 כתב:
אז המנהלת אמרו שהם יקדימו את המועד האחרון לרישום

אין שום בעיה אבל זה יחול על כל קבוצות הליגה...90 אחוז משתמשים בחוק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 12:45 pm 
Hall of Famer

במה זה שונה מהמצב היום? גם היום יש זרים שלא נרשמים לליגה.
חוקית גם היום אתה יכול לשחק עם סגל ישראל ושלושה זרים, ולרשום עוד חמישה בסוף מועד ההעברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 12:53 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
-adi- כתב:
תשובות מכבי :lol: :

קודי (יובל) כתב:
עוד כמה שאלות/תהיות לגבי הרעיון האווילי הזה:
1. מאיפה יהיה למכבי כסף לבנות שתי קבוצות ולהחזיק שני צוותים מקצועיים, כשהיום אין להם מספיק כסף לקבוצה אחת?דווקא ייחסך לא מעט כסף מהחוזים המופרכים של ההישראלים היום
2. איזה מאמן סביר ישפיל את עצמו ויסכים לאמן את קבוצת הליגה?ע"ע עונת 2016/17
3. איזה ישראלים נורמלים יסכימו לבוא לקבוצה הזו?כאלה שאולי ירצו לקבל במה ביורוליג
4. היום לא מצליחים להחתים 3 זרים נורמליים, אז סומכים על אותם אנשים שיביאו 12-13 כאלה? (9-10 ליורוליג ועוד 3 לליגה) נלמדו טעויות העבר, ההנהלה לא תתערב בהחלטות הצוות המקצועי
5. למה מראש לא להחתים את מי שרוצים עם כמה זרים שרוצים, להחזיק סגל של 15-16 שחקנים, להחליט על 3 זרים ששרק אותם ירשמו לליגה ושהם יחד עם הישראלים ישחקו במשחקי הליגה? המצב היום דומה למה שאתה מציע והוא רק הזיק לקבוצה להתנהל
6. במקום לעשות גרפים וניתוחים מטופשים על כמה שהחוקים דופקים אותם, אולי היו חושבים 5 דקות ומגיעים למסקנה שצריך פשוט לחזק את הצד המקצועי במועדון?אף צווות מקצועי לא יכול להצליח בנסיבות הקיימות
7. איך ההגיון של הנהלת מכבי מוביל אותם למסקנה שאם לא הצליחו השנה אז בשנה הבאה עם תקציב מקוצץ (יצטרכו לשלם גם למאמנים ושחקנים במכבי ב') ועם אותו צוות מקצועי יצליחו יותר? נתח גדול מהתקציב העונה הופנה לשחקנים ומאמני עבר, מצב שלא יהיה בעונה הבאה, וכאמור חוזי ההישראלים יחתכו. הליגה ההישראלית תפסיק להוות מטרד

שוב הודעה שאני מתקשה להחליט אם היא רצינית או צינית. זה קורה לי הרבה בזמן האחרון.

צינית. ועוד הוספתי סמיילי רק בשבילך.

בכל מקרה, הנה זה מתחיל: גרינברג מועמד לקבוצת הליגה

https://sports.walla.co.il/item/3148832

וגם: ניר אלון מאמץ בחום את רעיון 3 הזרים

https://sports.walla.co.il/item/3148817

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 1:04 pm 
Freshman

השאלה אם היורוליג לא יבוא בטענות לגבי המהלך הזה.
למכבי יהיה יתרון גדול על שאר הקבוצות כי לא יהיה לה עומס משחקים בכלל.

אם למשל מכבי חתומה שם כנציגה ישראלית, יתכן שהמהלך הזה נותן אפשרות לבטל איתה את החוזה.
בכל אופן סביר שאם היורוליג ירצו הם יוכלו להקשות על מכבי להוציא מהלך כזה לפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 1:09 pm 
מנהל פורום

את היורוליג מעניין רק הכסף (NBA לעניים מאוד) ומכבי היא מספקיות הכסף העיקרית למפעל, אין סיכוי שהם יציבו אפילו מיני מכשול בדרך
השאלה המעניינת היא מיסוי הזרים שישחקו רק בירוליג, באופן תיאורטי ואלי גם מעשי מכבי יכולה להקים חברת בת שתמוקם לצורך העיניין במונקו או בקוסוב (מס נמוך במיוחד) ולשלם לשחקנים דרך החברה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 462 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: