סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 187 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גלן רייס שוחרר
הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 1:50 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לאומית כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
לא הבנתי. בכל התקריות הקודמות ובמיוחד ההכאה של הפיזיותרפיסט ההנהלה רצתה לשחרר את רייס, ושמיר עמד בפרץ?

לא רצו לשחרר ולא עמד בפרץ.
לא מידיעה אבל ממה שהתרשמתי, שמיר היה מקבל את רייס בכיף גם עכשיו. היעדרותו ממסיבת העיתונאים היום לא מוסברת ושאייזיק נשאל על עמדת שמיר באחד הראיונות היום הוא התחיל לגמגם.

אם ההנהלה לא רצתה לשחרר ושמיר לא היה צריך לעמוד בפרץ, ההנהלה אשמה בדיוק כמוהו. היא נתנה לרייס את החבל בדיוק כמו שמיר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 1:52 am 
Hall of Famer

מנחם כתב:
בואו ננחש מי כתב את זה:

״זו ביי פר העונה הכי טובה שלו. אני ראיתי משחקים שלו ממקסיקו ומהפיליפינים, זה נראה אותו דבר אבל זה מקסיקו והפיליפינים. כל הקרדיט על כך להנהלה ולדן שמיר שנותנים לו לעשות מה שהוא רוצה על המגרש ומחוצה לו״

אז אחרי שזוכים בגביע מגיע לו על זה כל הקרדיט אבל כשמשהו משתבש פתאום הוא אחראי.

כמו שכבר כתבתי - מי שהביא את רייס ידע שזה מה שהוא מקבל ושזה סיכון מחושב שעלול להתפוצץ וכל החכמים שעכשיו יודעים מה היה צריך לעשות, אבל כמובן חשבו אחרת קודם, מוזמנים להמשיך להיות חכמים בדיעבד - חכמה קטנה מאוד.

מה שהוא אמר.
שים לב גם למי מגיע קרדיט - "להנהלה ולדן שמיר שנותנים לו לעשות מה שהוא רוצה על המגרש ומחוצה לו״
בקיצור, זה גם שמיר אבל ממש לא רק הוא (לטוב ולרע). כל המערכת הייתה מיושרת בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 2:13 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יפה שאני מצוטט. זה באמת כבוד גדול רק שמה לעשות מה שכתבתי לא סותר את הציטוט. ההנהלה בעניין רייס ידעה ללכת אחורה ולתת לשמיר בלבד להתנהל מולו. וכמו שכתבתי עכשיו ברגע שהוא חצה את הגבולות והחל להתאגרף צריך היה להתנהל אחרת לחלוטין וכאן שמיר כשל בגדול.
ההנהלה עשתה את שלה שידעה לקחת שליטה בזמן והעיפה אותו.

נערך לאחרונה על ידי לאומית בתאריך ד' אפריל 11, 2018 2:16 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 2:15 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
הרסי הוקינס כתב:
מנחם כתב:
אתה כתבת שאתה מעריך ששמיר היה מעוניין להשתיק את הסיפור גם הפעם והאשמת אותו שהיה מוכן לעשות הכל כדי לנצח, אז אני מצטער, אני לא קונה את זה. אי אפשר להאשים כאן רק או בעיקר את שמיר, כמו שאתה ואחרים לפניך עשו אתמול והיום, בלי שזו תהיה חכמה בדיעבד. וכמו שכתבתי בעיני הסיפור עם הפיזיותרפיסט הוא נורה אדומה שנדלקה גם אצל שמיר ולכן אני חושב שאחרי אתמול גם הוא הבין שכבר אין דרך חזרה ולא חשב, כמו שאתה טוען, בלי שום הוכחה, שהוא עדיין רצה להשאיר אותו בקבוצה.

אני הערכתי מה הייתה התגובה של שמיר למכות, כי שמיר התנהל מול רייס בצורה סלחנית בכל הזדמנות שהייתה לו, בסמכותו המקצועית. הוא לא הנהלת הקבוצה, אבל במה שיש לו כוח לעשות, הוא לא התעקש מולו באמות המידה של ההכנה למשחק (עליה מאוחרת לחימום), משמעת על המגרש ואי ציות להנחיות מקצועיות בפסק זמן (סל הניצחון בגביע שהיה בניגוד לתרגיל שתוכנן), הימנעות מעימותים מולו על החלטות שהוא ביצע (כל משחק), החלקה והשלמה עם התאקל שלו במהלך המשחק מול פניני.... אז כשזה עבד, יופי. אבל בקיצור, שום דבר ממה שעשה שמיר מול רייס במהלך העונה לא רמז שיהיה דבר שהוא לא יהיה מוכן להחליק עליו. וגם אם הוא הבין מאוחר מדי שעל המקרה מול פניני לא ניתן להבליג, הוא אשם בזה שהוא יצר מולו אווירת ״הכל מותר״.

כן, שמיר אכן אשם. הוא אשם בזה שחולון זכו בגביע, כי זו הדרך היחידה שבה ניתן להתנהל עם טיפוסים כמו רייס ובלעדיו חולון לא הייתה מגיעה לכלום.
אם אתה חושב שקצת יותר קשיחות וגלן רייס היה מתיישר אתה חי באשליות. אם הוא היה יותר קשה איתו רייס כבר מזמן לא היה פה.
שחקנים מסוגו זה תמיד עסקת חבילה וכדי לקבל את מה שהם יודעים לתת צריך לשחרר להם את החבל וכן, להתייחס אליהם שונה משאר השחקנים בקבוצה.

אין שום ויכוח שרייס היה הצלחה מקצועית אדירה, אבל אם אתה טוען שהעונה שלו הייתה חייבת להיגמר עם אגרוף שלו בפרצוף של מישהו אתה קובע פה משהו שאולי נשמע סביר אבל טעון הוכחה. אני אומר שהייתה בעיה היררכית שחיזקה את הסיכוי שזה יקרה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 2:28 am 
Sophomore

כל הניסיון פה לחלק אשמה בין בעלי תפקידים פנימיים במערכת ע"י אנשים מבחוץ שמנתחים לפי כמה אייזק גימגם בתשובה וכמה הגבות שלו הזדקרו בזמן הדיבור ממש, אבל ממש, מגוחך...

אם מישהו יכול להביא איזושהי ראיה, או אפילו שמועה ממקורבים, שבדיונים הפנימיים שבוודאי היו בנושא רייס לכל אורך העונה שמיר היה הסמן הימני מבחינת תמיכה בטאטוא מתחת לשטיח של הבעיות והמשך היחס הסלחני אז אפשר לבסס פה איזושהי טענה.

אם לא אז כל הדיון הזה קצת מגוחך והאשמה נופלת על הארגון כארגון ואין טעם להיכנס לזה. אם כבר אז ללא קשר לפרטים (שאני ממילא לא יודע) הייתי אומר שדבר כזה נופל קודם כל על ההנהלה החל מרגע שהיה את הסיפור עם הפיזיותרפיסט כי בעיות של יחסי עבודה תקינים בתוך הארגון ואלימות לא אמורה להיות אוטוריטה של המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 2:40 am 
Junior

גמליאל כתב:
כל הניסיון פה לחלק אשמה בין בעלי תפקידים פנימיים במערכת ע"י אנשים מבחוץ שמנתחים לפי כמה אייזק גימגם בתשובה וכמה הגבות שלו הזדקרו בזמן הדיבור ממש, אבל ממש, מגוחך...

אם מישהו יכול להביא איזושהי ראיה, או אפילו שמועה ממקורבים, שבדיונים הפנימיים שבוודאי היו בנושא רייס לכל אורך העונה שמיר היה הסמן הימני מבחינת תמיכה בטאטוא מתחת לשטיח של הבעיות והמשך היחס הסלחני אז אפשר לבסס פה איזושהי טענה.

אם לא אז כל הדיון הזה קצת מגוחך והאשמה נופלת על הארגון כארגון ואין טעם להיכנס לזה. אם כבר אז ללא קשר לפרטים (שאני ממילא לא יודע) הייתי אומר שדבר כזה נופל קודם כל על ההנהלה החל מרגע שהיה את הסיפור עם הפיזיותרפיסט כי בעיות של יחסי עבודה תקינים בתוך הארגון ואלימות לא אמורה להיות אוטוריטה של המאמן.

אכן כך ועדיין המאמן עצמו התגאה לא פעם שהוא האוטוריטה היחידה בנושא גלן רייס.
ועובדתית. שמיר טאטא את כל הפרות המשמעת שלו ויש עוד הרבה דברים שלא פורסמו ואני יודע עליהן. וגם שמיר כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 2:51 am 
Junior

לאומית כתב:
יפה שאני מצוטט. זה באמת כבוד גדול רק שמה לעשות מה שכתבתי לא סותר את הציטוט. ההנהלה בעניין רייס ידעה ללכת אחורה ולתת לשמיר בלבד להתנהל מולו. וכמו שכתבתי עכשיו ברגע שהוא חצה את הגבולות והחל להתאגרף צריך היה להתנהל אחרת לחלוטין וכאן שמיר כשל בגדול.
ההנהלה עשתה את שלה שידעה לקחת שליטה בזמן והעיפה אותו.

כנראה שאני מתקשה בהבנת הנקרא אבל אני לא רואה כאן שום התייחסות לכך שההנהלה ידעה ללכת אחורה.

״כל הקרדיט על כך להנהלה ולדן שמיר שנותנים לו לעשות מה שהוא רוצה על המגרש ומחוצה לו״

וחוץ מזה איפה בדיוק שמיר כשל בגדול לעומת ההנהלה? מה הוא עשה שההנהלה לא עשתה או ליהפך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 3:26 am 
Sophomore

לאומית כתב:
גמליאל כתב:

אכן כך ועדיין המאמן עצמו התגאה לא פעם שהוא האוטוריטה היחידה בנושא גלן רייס.
ועובדתית. שמיר טאטא את כל הפרות המשמעת שלו ויש עוד הרבה דברים שלא פורסמו ואני יודע עליהן. וגם שמיר כמובן.

אתה יודע וגם שמיר ידע. סבבה. אבל כל הפואנטה שלי היא שכדי להעמיד טענה ששמיר אשם *יותר* מאשר כל חבר אחר בהנהלה אתה צריך להראות או *שרק* שמיר ידע, או ששמיר היה הסמן הימני בדיונים שדחף להשארת רייס *מול אחרים בהנהלה שטענו אחרת* וכו'.

כל זמן שאתה לא מביא משהו כזה אז כאילו לא אמרת כלום וכמו שאפשר לומר ששמיר כמובן ידע עליהן ככה כנראה כל חבר בהנהלה המצומצמת של חולון.

ושוב, לדעתי במקרה שבו אין לך אמירה מהסוג הזה נגד שמיר ברירת המחדל שלי היא לשים את זה על כל ההנהלה כשהדגש דווקא לא עליו כי דברים כמו מכות עם עובד אחר זה מעבר לתחום הברור של המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 5:03 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
הוקיץ' כתב:
הרסי הוקינס כתב:
מנחם כתב:
אתה כתבת שאתה מעריך ששמיר היה מעוניין להשתיק את הסיפור גם הפעם והאשמת אותו שהיה מוכן לעשות הכל כדי לנצח, אז אני מצטער, אני לא קונה את זה. אי אפשר להאשים כאן רק או בעיקר את שמיר, כמו שאתה ואחרים לפניך עשו אתמול והיום, בלי שזו תהיה חכמה בדיעבד. וכמו שכתבתי בעיני הסיפור עם הפיזיותרפיסט הוא נורה אדומה שנדלקה גם אצל שמיר ולכן אני חושב שאחרי אתמול גם הוא הבין שכבר אין דרך חזרה ולא חשב, כמו שאתה טוען, בלי שום הוכחה, שהוא עדיין רצה להשאיר אותו בקבוצה.

אני הערכתי מה הייתה התגובה של שמיר למכות, כי שמיר התנהל מול רייס בצורה סלחנית בכל הזדמנות שהייתה לו, בסמכותו המקצועית. הוא לא הנהלת הקבוצה, אבל במה שיש לו כוח לעשות, הוא לא התעקש מולו באמות המידה של ההכנה למשחק (עליה מאוחרת לחימום), משמעת על המגרש ואי ציות להנחיות מקצועיות בפסק זמן (סל הניצחון בגביע שהיה בניגוד לתרגיל שתוכנן), הימנעות מעימותים מולו על החלטות שהוא ביצע (כל משחק), החלקה והשלמה עם התאקל שלו במהלך המשחק מול פניני.... אז כשזה עבד, יופי. אבל בקיצור, שום דבר ממה שעשה שמיר מול רייס במהלך העונה לא רמז שיהיה דבר שהוא לא יהיה מוכן להחליק עליו. וגם אם הוא הבין מאוחר מדי שעל המקרה מול פניני לא ניתן להבליג, הוא אשם בזה שהוא יצר מולו אווירת ״הכל מותר״.

כן, שמיר אכן אשם. הוא אשם בזה שחולון זכו בגביע, כי זו הדרך היחידה שבה ניתן להתנהל עם טיפוסים כמו רייס ובלעדיו חולון לא הייתה מגיעה לכלום.
אם אתה חושב שקצת יותר קשיחות וגלן רייס היה מתיישר אתה חי באשליות. אם הוא היה יותר קשה איתו רייס כבר מזמן לא היה פה.
שחקנים מסוגו זה תמיד עסקת חבילה וכדי לקבל את מה שהם יודעים לתת צריך לשחרר להם את החבל וכן, להתייחס אליהם שונה משאר השחקנים בקבוצה.

אין שום ויכוח שרייס היה הצלחה מקצועית אדירה, אבל אם אתה טוען שהעונה שלו הייתה חייבת להיגמר עם אגרוף שלו בפרצוף של מישהו אתה קובע פה משהו שאולי נשמע סביר אבל טעון הוכחה. אני אומר שהייתה בעיה היררכית שחיזקה את הסיכוי שזה יקרה.

אני טוען שכשאתה לוקח מישהו כזה הדרך היחידה להוציא ממנו משהו היא פחות או יותר לתת לו לעשות מה שהוא רוצה. אין שום טעם לחנך/למשמע שחקנים כאלה כי הם גם ככה לא רואים אף אחד ממטר (וסביר להניח שניסו לחנך אותם כל החיים שלהם בערך).
אתה תמיד לוקח סיכון עם שחקנים כאלה שזה יתפוצץ לך בפנים ואין באמת דרך לחזות איך זה הולך לקרות. אם הוא תקף איש צוות של הקבוצה והבליגו על זה אז ברור שזו התנהלות רעה, אבל בכל הנוגע למישור המקצועי אין דרך אחרת להתנהל עם מישהו כמו גלן רייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 5:19 am 
Junior

אף אחד אלא טוען שהעונה של רייס היתה חייבת להגמר עם אגרוף לפרצוף ובהחלט אפשר לראות תסריטים בהם זה לא היה קורה, אבל לטעון בדיעבד שהיתה בעייה היררכית או ששמיר היה יכול לעשות א׳ או ב׳, זו חכמה שלאחר מעשה. למיטב זכרוני כל מי שכתב ביחס להתנהלות של חולון עם רייס עד המקרה רק שיבח אותם, אז אני באמת לא חושב שזה הוגן להאשים אותם ו/או במיוחד את שמיר. ההחתמה של רייס היא לקיחה של סיכון מחושב עם ידיעה שזה עלול להתפוצץ, בלי קשר לאיך תתנהג איתו. מישהו פה באמת חושב שאם היו מתנהגים עם רייס קצת אחרת או הרבה אחרת זה היה מביא לתוצאות טובות יותר? אם כן, אז בעיני זו סתם דמגוגיה. הרי אם היו מנסים להיות קצת יותר קשוחים איתו לפני שלושה חודשים וזה היה מתפוצץ היינו ישר שומעים כאן כל מיני חכמים בדיעבד שמסבירים לנו שעם רייס חייבים להתנהג בסלחנות וצריך לתת לו לעשות מה שהוא רוצה ואיך שמיר/ההנהלה של חולון חשבו לעשות אחרת.
בקיצור אני מציע לכל מי שיורד עכשיו על שמיר או על ההנהלה של חולון לחפש עץ אחר לנבוח עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 7:46 am 
Hall of Famer

גם תקרית הפזיוטרפיסט המדוברת, אם היתה שבוע לפני הגביע, עדיין כולם היו מהללים את "המערכת המכילה", ואת מבחן התוצאה.
עצוב. עצוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 9:10 am 
Junior

יש לחולון חתיכת נאחס. כבר שנה שניה ברציפות שהם מאבדים את הכוכב הגדול ביותר שלהם. עצוב לי שזה נגמר כמו שנגמר עם כישרון בסדר הגודל של רייס. חבל חבל חבל. יכל לצמוח לרמות של אגדה שידברו עליה עוד שנים ובהקשרים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 9:44 am 
Junior

מנחם כתב:
אף אחד אלא טוען שהעונה של רייס היתה חייבת להגמר עם אגרוף לפרצוף ובהחלט אפשר לראות תסריטים בהם זה לא היה קורה, אבל לטעון בדיעבד שהיתה בעייה היררכית או ששמיר היה יכול לעשות א׳ או ב׳, זו חכמה שלאחר מעשה. למיטב זכרוני כל מי שכתב ביחס להתנהלות של חולון עם רייס עד המקרה רק שיבח אותם, אז אני באמת לא חושב שזה הוגן להאשים אותם ו/או במיוחד את שמיר. ההחתמה של רייס היא לקיחה של סיכון מחושב עם ידיעה שזה עלול להתפוצץ, בלי קשר לאיך תתנהג איתו. מישהו פה באמת חושב שאם היו מתנהגים עם רייס קצת אחרת או הרבה אחרת זה היה מביא לתוצאות טובות יותר? אם כן, אז בעיני זו סתם דמגוגיה. הרי אם היו מנסים להיות קצת יותר קשוחים איתו לפני שלושה חודשים וזה היה מתפוצץ היינו ישר שומעים כאן כל מיני חכמים בדיעבד שמסבירים לנו שעם רייס חייבים להתנהג בסלחנות וצריך לתת לו לעשות מה שהוא רוצה ואיך שמיר/ההנהלה של חולון חשבו לעשות אחרת.
בקיצור אני מציע לכל מי שיורד עכשיו על שמיר או על ההנהלה של חולון לחפש עץ אחר לנבוח עליו.

יש איזה חוק נגד שימוש בחוכמה בדיעבד בפורום שלא הודיעו לי עליו? זו זכות שיש לנו בתור אנשים רגילים שהם לא מקבלי החלטות. מכיוון שאין לנו השפעה על שום דבר שקורה בפועל, הדבר היחידי שאנחנו משתמשים בו הן מסקנות בדיעבד.

נראה לי שלא הבנת כלום ממה שכתבתי. אני מבקר את דן שמיר על סמך מה שראיתי על המגרש עצמו. הרי כל הדיון על מה שהיה מחוץ למגרש, עם הפיזיוטרפיסט ובלעדיו הוא ספקולטיבי ואין לנו שום קשר אליו. שרשרת האירועים שקרתה במגרש עצמו לא גרמה לתגובה מתאימה של דן שמיר (נזיפה, ספסול, ניסיון הרגעה והפרדה). שרשרת האירועים שהייתה במגרש היא מה שהובילה באופן ישיר לאגרוף המשחרר. זה חלקו של דן שמיר.
חלקה של ההנהלה היה להעיף את גלן רייס ברגע שהאגרוף קרה, ואת זה היא עשתה. כל מה שקרה לפני ומחוץ למגרש בתקופה הקודמת - אין לי מושג לגביו ואני חושב שלאומית יודע יותר.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 9:53 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
אני טוען שכשאתה לוקח מישהו כזה הדרך היחידה להוציא ממנו משהו היא פחות או יותר לתת לו לעשות מה שהוא רוצה. אין שום טעם לחנך/למשמע שחקנים כאלה כי הם גם ככה לא רואים אף אחד ממטר (וסביר להניח שניסו לחנך אותם כל החיים שלהם בערך).
אתה תמיד לוקח סיכון עם שחקנים כאלה שזה יתפוצץ לך בפנים ואין באמת דרך לחזות איך זה הולך לקרות. אם הוא תקף איש צוות של הקבוצה והבליגו על זה אז ברור שזו התנהלות רעה, אבל בכל הנוגע למישור המקצועי אין דרך אחרת להתנהל עם מישהו כמו גלן רייס.

אז אני פשוט לא מסכים איתך לגבי איך ששמיר התנהל בסיטואציה במשחק הנתון. אני לא נכנס לפרשנות של ה"גישה התהליכית" שהיה צריך לנקות בה מול רייס לאורך כל התקופה שלו בחולון, אבל בתקרית שהובילה לאגרוף, בכל מה שהתנהל במגרש באותו היום, הוא היה צריך לפעול אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 12:25 pm 
Hall of Famer

בעניין התגובה של שמיר למה שקרה בין פניני ורייס אפשר לקבל את מה שאתה אומר. אבל שני דברים:
1. אחרי המקרה רייס ופניני עוד שיחקו יחד על המגרש, מסרו אחד לשני, כאילו לא נראה שהיה משהו ביניהם.
2. כשרייס יצא הוא לא נראה מרוגז מדי או חם על משהו.
בקיצור נראה לי שהוא גמר אומר באותה נקודה להרביץ לפניני, החזיק את זה בפנים, ושום דבר ששמיר היה עושה לא היה מונע את זה.

יותר מזה: אי אפשר להתייחס לאגרוף לפניני במנותק מהמכות לפיזיותרפיסט או בכלל לגישה של ההנהלה יחד עם שמיר לתת לרייס לעשות מה שהוא רוצה. האירוע במגרש אולי היה הקש ששבר את גב הגמל, אבל גב הגמל נסדק עוד הרבה לפני זה בתהליך הדרגתי שבו גם ההנהלה וגם שמיר נתנו לו להיות גוף אקס טריטוריאלי בקבוצה כי חשבו שרק ככה אפשר להפיק ממנו תועלת (ועד המקרה עם פניני, כולם שיבחו אותם על זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 1:12 pm 
Hall of Famer

אז רייס עזב בבוקר את ישראל יהיה מעניין לראות מה יקרה איתו בעתיד
בחולון בינתיים מחפשים זר חדש .גיא פניני יהיה כשיר למשחק בראשון מול ירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 2:12 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
מנחם כתב:

יש איזה חוק נגד שימוש בחוכמה בדיעבד בפורום שלא הודיעו לי עליו? זו זכות שיש לנו בתור אנשים רגילים שהם לא מקבלי החלטות. מכיוון שאין לנו השפעה על שום דבר שקורה בפועל, הדבר היחידי שאנחנו משתמשים בו הן מסקנות בדיעבד.

נראה לי שלא הבנת כלום ממה שכתבתי. אני מבקר את דן שמיר על סמך מה שראיתי על המגרש עצמו. הרי כל הדיון על מה שהיה מחוץ למגרש, עם הפיזיוטרפיסט ובלעדיו הוא ספקולטיבי ואין לנו שום קשר אליו. שרשרת האירועים שקרתה במגרש עצמו לא גרמה לתגובה מתאימה של דן שמיר (נזיפה, ספסול, ניסיון הרגעה והפרדה). שרשרת האירועים שהייתה במגרש היא מה שהובילה באופן ישיר לאגרוף המשחרר. זה חלקו של דן שמיר.
חלקה של ההנהלה היה להעיף את גלן רייס ברגע שהאגרוף קרה, ואת זה היא עשתה. כל מה שקרה לפני ומחוץ למגרש בתקופה הקודמת - אין לי מושג לגביו ואני חושב שלאומית יודע יותר.

דבר ראשון, אני מסכים עם כל מה שראי כתב למעלה בתשובה לדברים שלך. מעבר לכך אין שום חוק נגד חכמה בדיעבד, אבל להלל את שמיר ואת ההנהלה עד לפני יומיים (וכאן אני לא יודע אם גם אתה שיי ךלמחנה הזה או לא), ואחר כך לבא ולהאשים אותו נראה לי לא רק חכמה בדיעבד אלא חכמה מאוד קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גלן רייס שוח
הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 2:43 pm 
Junior

אז בתשובה לשניכם אני יכול להגיד רק על פי מה שאני רואה ומה שיש לי גישה אליו, קרי מה שקורה על המגרש. נניח שבמה שקורה מאחורי הקלעים, כולל התקרית עם הפיזיוטרפיסט שאני לא יודע עליה כלום, יש אחריות דומה לשמיר ולהנהלה, ושם יש ״תיקו״. לעומת זאת ביום הנתון, התגובה להתנהגות של רייס מהצד של שמיר על המגרש הייתה לוקה בחסר (שופט נתן לו טכנית על מה שהוא אמר נגד שחקן קבוצתו? לפחות תוריד אותו שנייה להירגע. לחשוב. לדבר.). וואלק, אם שמיר היה עושה את זה ופניני עדיין היה מקבל אגרוף, לפחות הייתה יודע שהוא ניסה. לעומת זאת, התגובה של ההנהלה שלשום שהייתה שיחרור חד וחלק, בלי לנסות לתת לדברים לרוץ ולראות איך הם מסתדרים.

מנחם, כמו שכבר כתבתי לגבי ההילול של שמיר בעבר וביקורת עליו בדיעבד היום- זה לא אני. כנראה שאתה מתכוון למישהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 3:19 pm 
Hall of Famer

גם אני מסיק ממה שאני רואה. מאחר ששניהם עוד שיחקו ביחד על המגרש והכל נראה בסדר, שיתפו פעולה, מסרו אחד לשני - עשה רושם לכל מתבונן מהצד שהעניין באמת נרגע. אני לא מצפה מאף אחד להיות טלפאת, בטח לא על מוח כמו של רייס.
אם בכל זאת פניני חטף אגרוף, כנראה אחת מהשתיים - או שהייתה ביניהם תקרית נוספת, או שרייס החליט כבר באותו רגע שאחרי המשחק הוא יבעט לפניני בתחת ודאג יפה להסתיר את זה.

וכאמור העניין היותר חשוב בעיני - האגרוף הוא כמובן המקרה הכי חמור, אבל בכל זאת הוא רק שלב אחרון בשרשרת. רוב הבעייה הגיעה מזה שנתנו לשרשרת הזו להיבנות, כך מתברר, לאורך שישה חודשים, כולל תקיפה פיזית של בעל תפקיד במועדון שהושתקה - אם לא מקרה האגרוף לפניני, בכלל לא היית שומע על תקיפת הפיזיותרפיסט. להגיד שמה שהביא לאגרוף זה ההתנהגות של שמיר אחרי התקרית - שממילא נראה היה שאחריה העסק נרגע - זה גלגול עיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 3:29 pm 
Junior

אני חושב ששמיר היה צריך לאחר התקרית להוריד את רייס ואולי אפילו את פניני (נניח כדי לא להרגיז את רייס שפניני נשאר והוא יורד) להירגע. לא עשה את זה. נתן לדברים לזרום ואכן למראית עין נראה שהסתדרו. גם ההנהלה יכלה לתת לדברים לעבור ואולי הם היו מסתדרים. פניני ורייס היו עושים סולחה והשחקן היה נקנס או משהו, אבל היא החליטה שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 3:53 pm 
Hall of Famer

ומה הייתה תגובתו של דן שמיר אחרי האגרוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 3:58 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
אני חושב ששמיר היה צריך לאחר התקרית להוריד את רייס ואולי אפילו את פניני (נניח כדי לא להרגיז את רייס שפניני נשאר והוא יורד) להירגע. לא עשה את זה. נתן לדברים לזרום ואכן למראית עין נראה שהסתדרו. גם ההנהלה יכלה לתת לדברים לעבור ואולי הם היו מסתדרים. פניני ורייס היו עושים סולחה והשחקן היה נקנס או משהו, אבל היא החליטה שלא.

אבל כמו שראי כתב, זה היה נראה שהדברים נרגעו. יותר מזה, שמיר כן דיבר עם רייס מיד אחרי התקרית והרגיע אותו. מכיוון ששמיר מכיר את רייס יותר טוב מאיתנו, אני מניח שהוא חשב שהדרך הטובה ביותר להרגיע אותו היא לקחת אותו לרגע הצידה ולתת לו להמשיך לשחק, בטח לא להושיב אותו בחוץ. להגיד שאם הוא היה מושיב אותו הכל היה נראה אחרת זו חכמה בדיעבד ולא זו בלבד, היא משהו שאולי אפשר היה להגיד אם היה מדובר בבן אדם רגיל וצפוי. אני חושב שרייס ממש לא עונה לקטגוריה הזו ולכן כל ההצעות מה היה אפשר לעשות אחרת, הן ספקולציות שלא שוות הרבה בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 9:40 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (1)
השמועה אומרת שמחליםו הוא שחקן ששיחק בארץ בעבר ויכול להיות שזה גילברט בראון או סקוטי הופסון לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 13, 2018 1:06 pm 
Freshman

יש לי חבר משנותיי בתיכון שעובד כיום בחולוניה וטען שלאחר המשחק הדביל ופניני ישבו אחד ליד השני והתחילו לדבר בשקט. לאחר מספר דקות השיחה עלתה לטונים גבוהים ,הדביל קם דפק לפניני אגרוף לפרצו ויצא מחדר ההלבשה כשקולמן רודף אחריו. לאחר מספר דקות קולמן חזר לבדו ולא רצה לדבר עם אף אחד כשאחד מאנשי הצוות ניסה להשיג את הדביל הוא לא הצליח , ואז הייתה שיחה של חברי ההנהלה הגבוהה של המועדון שבה הוחלט לשחרר את הדביל.

נערך לאחרונה על ידי oren_80 בתאריך ו' אפריל 13, 2018 1:20 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.
סימני פיסוק כפרה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 13, 2018 3:20 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (1)
האם יש מצב לאלאנדו טאקר בחולון על אף שלא שיחק בשנה האחרונה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 187 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: